-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Tις επόμενες μέρες ανακοινώνεται η έκδοση 1,2 με δώρο 1 Apple iPod !ΝΑΤΟ!!!
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=48807 -
Ξέρει κάποιος αν το Jazz 1.2, πσοσφέρεται ή θα προσφερθεί με CVT ή άλλο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων;
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Ξέρει κάποιος αν το Jazz 1.2, πσοσφέρεται ή θα προσφερθεί με CVT ή άλλο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων;όχι, μόνο το 1.4
-
Θα έχει MP3...!!! Θέλω και εγώ MP3. Είναι το μόνο μου παράπονο απο το Jazzaκι μου! Λέτε να βγεί απο αντιπροσωπεία κανένας τρόπος να συνδέουμε το πιστό mp3 player μας με το στερεοφωνικό;
-
Καλά το mp3 (μπορείς να βάλεις μια mp3 cd changer με RF) εγώ που δεν έχω πίσω δισκόφρενα τη να πω.
Και θα έχει το μικρούλη?
Παντός μπράβο στην αντιπροσωπεία που θα φέρει την μικρή εκδοσή θα εχη μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο καθότι έχει πoλυ δυνατό μοτέρ για 1,2 (78 hp)και συνάμα πολύ οικονομικό. -
Εγω δεν καταλαβαινω τον λογο που φερνει το 1.2.Αφου οσα δινεις σε τελη ,σημα και ασφαλεια δινεις και για το 1.3.
Αντι να φερει ο ακατανομαστος το 1.5 να γινει πανικος!!! -
Ο χρήστης lena_27 έγραψε:
μπορείς να βάλεις μια mp3 cd changer με RFΚαλά μια κουβέντα είναι και αυτό... Εμένα μου ζήτάνε 190 Ευρώ...!!!
Πάντως δισκόφρενα πίσω εγώ έχω...
ΥΓ. Πλάκα πλάκα μου έβγαλε και ένα προβληματάκι με το παράθυρο του οδηγού. Μάλλον κολλάει το μαγνητάκι για να κατεβαίνει αυτόματα και άν ανοίξει, μετά δεν ανεβαίνει άν δεν κρατάς το διακόπτη μέχρι να κλείσει...
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
[ΥΓ. Πλάκα πλάκα μου έβγαλε και ένα προβληματάκι με το παράθυρο του οδηγού. Μάλλον κολλάει το μαγνητάκι για να κατεβαίνει αυτόματα και άν ανοίξει, μετά δεν ανεβαίνει άν δεν κρατάς το διακόπτη μέχρι να κλείσει...
μαλλον εχει ξεπρογραμματιστει το παραθυρο,ειχες βγαλει το πολο της μπαταριας?λοιπον αν δεν δουλευει το αυτοματο θα κανεις το εξης:
οπως θα ειναι κλειστο το παραθυρο θα το κατεβασεις πατωντας συνεχομενα το διακοπτη,μολις κατεβει τελειως θα το ανεβασεις παλι πατωντας συνεχεια το διακοπτη,μολις κλεισει αφηνεις το διακοπτη για κλασματα δευτερολεπτου και τον ξανακανεις προς τα πανω ενω ειναι κλειστο το παραθυρο!προσοχη οταν το κατεβασεις και το ανεβασεις να μην το σταματησεις πχ στη μεση!!συνεχομενα!!ετσι προγραμματιζετε το αυτοματο στο jazz
-
Καλά μια κουβέντα είναι και αυτό... Εμένα μου ζήτάνε 190 Ευρώ...!!! -ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 350 ΤΟ 2003 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ
πλάκα πλάκα μου έβγαλε και ένα προβληματάκι με το παράθυρο του οδηγού. Μάλλον κολλάει το μαγνητάκι για να κατεβαίνει αυτόματα και άν ανοίξει, μετά δεν ανεβαίνει άν δεν κρατάς το διακόπτη μέχρι να κλείσει...[/quote]
ΑΑΑ Μου το κανει και εμενα εδω και κανα μηνα και παιδευομαι να το ανεβασω (εχω μπλεξει και με την δουλια και δεν βρισκω χρονω να παω στην αντιπρωσοποια) -
Αν βάλατε συναγερμό σας έκαψαν μια πλακέτα από λάθος σύνδεση.
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
οπως θα ειναι κλειστο το παραθυρο θα το κατεβασεις πατωντας συνεχομενα το διακοπτη,μολις κατεβει τελειως θα το ανεβασεις παλι πατωντας συνεχεια το διακοπτη,μολις κλεισει αφηνεις το διακοπτη για κλασματα δευτερολεπτου και τον ξανακανεις προς τα πανω ενω ειναι κλειστο το παραθυρο!προσοχη οταν το κατεβασεις και το ανεβασεις να μην το σταματησεις πχ στη μεση!!συνεχομενα!!ετσι προγραμματιζετε το αυτοματο στο jazzΔεν δούλεψε. Ήταν όμως μια καλή προσπάθεια. Όχι... Ούτε μπαταρία έχω βγάλει αλλά ούτε και συναγερμό after market έχω βάλει. Το μόνο που έχω βάλει έιναι ηχεία πίσω αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να υποψιαστώ αυτό...!
350 ΕΥΡΩ...;;;Για μία line in;
Όχι δεν την θέλω και τόσο πολύ!!! Γράφω cd για ταξίδια και ράδιο για την πόλη... Άκου εκεί -
Λοιπόν το πήρε χτες η γυναίκα μου και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Πραγματικά ζήλεψα!! Η γυναίκα μου έχει ένα πρόβλημα λόγω των γυάλινων επιφανειών τριγύρω της δίνουν την αίσθηση πολύ μεγάλου αυτοκινήτου πιο μεγάλο και από το RAV4!!
Επειδή το αμάξι δεν είχε το manual μέσα (πρέπει να περάσω να το πάρω, α ρε Σαρακάκη) μπορείτε να μου πείτε πόσο είναι η πίεση των ελαστικών που συνιστά η εταιρεία? Σκέφτομαι να τα ξεφουσκώσω λίγο γιατί θεωρώ το τιμόνι πολύ ελαφρύ στα 90 κμ και πάνω (παρόλο που σφίγει με τα χιλιόμετρα) και γενικότερα σου δίνει την αίσθηση ότι πρέπει να ασχολέισαι συνεχώς με το τιμόνι και να κάνεις μικροδιορθώσεις. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα καλή η επαναφορά μετά την στροφή. Αν δε γίνει τίποτα με το ξεφούσκωμα μπορεί να παίξω σε κανα ευθυγραμμισά με τα καμπερ και καστερ των τροχών. Πάντως αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα του αυτοκινήτου γιατί σε όλα τα άλλα είναι αστερι και πολύ jazzzzz
ΥΓ. Μεγάλη ξεφτίλα να μην έχει 2 κωλοηχεία πίσω και να το λένε Jazz και να έχει το ντιζαινάτο radio cd. Bέβαια όταν το πάιρνεις χαμπάρι το έχεις αγοράσει
-
Ο χρήστης FiatCoupe20V έγραψε:
**Επειδή το αμάξι δεν είχε το manual μέσα (πρέπει να περάσω να το πάρω, α ρε Σαρακάκη) μπορείτε να μου πείτε πόσο είναι η πίεση των ελαστικών που ****συνιστά η εταιρεία? **Σκέφτομαι να τα ξεφουσκώσω λίγο γιατί θεωρώ το τιμόνι πολύ ελαφρύ στα 90 κμ και πάνω (παρόλο που σφίγει με τα χιλιόμετρα) και γενικότερα σου δίνει την αίσθηση ότι πρέπει να ασχολέισαι συνεχώς με το τιμόνι και να κάνεις μικροδιορθώσεις. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα καλή η επαναφορά μετά την στροφή. Αν δε γίνει τίποτα με το ξεφούσκωμα μπορεί να παίξω σε κανα ευθυγραμμισά με τα καμπερ και καστερ των τροχών. Πάντως αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα του αυτοκινήτου γιατί σε όλα τα άλλα είναι αστερι και πολύ jazzzzz
ΥΓ. Μεγάλη ξεφτίλα να μην έχει 2 κωλοηχεία πίσω και να το λένε Jazz και να έχει το ντιζαινάτο radio cd. Bέβαια όταν το πάιρνεις χαμπάρι το έχεις αγοράσει
ανοιξε την πορτα του οδηγου και εχει ενα ταμπελακι πανω στο τελαρο την πορτας χαμηλα,γραφει εκει ποσο θελει!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν βάλατε συναγερμό σας έκαψαν μια πλακέτα από λάθος σύνδεση.Συναγερμο εχω βαλει εναν πολυ καλο cliford εδω και 2 χρ κανενα προβλημα ,αλλα προσφατα αντικατεστησα τα φωτα πορειας με καλυτερης ποιοτητας και πιο λευκου χρωματος .Λες να εχει αυτο καμια σχεση
-
Για τα παράθυρα: αν δουλεύουν σωστά μετά τη τοποθέτηση του συναγερμού δεν έγινε ζημιά.
Για τις λάμπες: καλύτερη ποιότητα φωτισμού και 'άσπρο φως' δεν πηγαίνουν μαζί. Οι λάμπες που έβαλες έχουν ένα μπλε φίλτρο που ΚΟΒΕΙ φως και φαίνονται πιο άσπρες. Κάπου είχε συζητηθεί αυτό.
Εάν έβαλες λάμπες με περισσότερα βατ μπορεί να γίνει ζημιά στη καλωδίωση και θα μειωθεί πολύ η ζωή του διακόπτη των φώτων - θέλει ρελέ (ενισχυτή). Πάντα υπάρχει περίπτωση η μεγαλύτερη λάμπα να λιώσει τα ΑΚΡΙΒΑ πλαστικά φανάρια.
-
Ο χρήστης antonitrans έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαινω τον λογο που φερνει το 1.2.Αφου οσα δινεις σε τελη ,σημα και ασφαλεια δινεις και για το 1.3.
Αντι να φερει ο ακατανομαστος το 1.5 να γινει πανικος!!!το εχουμε πει βρε παιδια
Δεν ερχεται στην Ευρωπη το 1,5 γι αυτό δε το φέρνει Ελλάδα -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
[
ΥΓ. Πλάκα πλάκα μου έβγαλε και ένα προβληματάκι με το παράθυρο του οδηγού. Μάλλον κολλάει το μαγνητάκι για να κατεβαίνει αυτόματα και άν ανοίξει, μετά δεν ανεβαίνει άν δεν κρατάς το διακόπτη μέχρι να κλείσει...
μαλλον εχει ξεπρογραμματιστει το παραθυρο,ειχες βγαλει το πολο της μπαταριας?λοιπον αν δεν δουλευει το αυτοματο θα κανεις το εξης:
οπως θα ειναι κλειστο το παραθυρο θα το κατεβασεις πατωντας συνεχομενα το διακοπτη,μολις κατεβει τελειως θα το ανεβασεις παλι πατωντας συνεχεια το διακοπτη,μολις κλεισει αφηνεις το διακοπτη για κλασματα δευτερολεπτου και τον ξανακανεις προς τα πανω ενω ειναι κλειστο το παραθυρο!προσοχη οταν το κατεβασεις και το ανεβασεις να μην το σταματησεις πχ στη μεση!!συνεχομενα!!ετσι προγραμματιζετε το αυτοματο στο jazz
Το δοκιμασα και δουλεψε
-
Ο χρήστης lena_27 έγραψε:
[
Το δοκιμασα και δουλεψε
-
Για ριξτε μια ματια στην σελιδα της j s racing
[/url]http://www.excite.co.jp/world/english/web/?wb_url=http%3A%2F%2Fwww.jsracing.co.jp%2Fjs3%2Findex.asp%3FxMODE%3DSHOP%26xSW%3D3%26xPARENT%3D115%26xSHASHU%3D10&wb_lp=JAEN&wb_dis=2[/url]
και πειτε μου αν ξερετε τη μαραφετη ειναι αυτο -
Αλουμινένιο ψυγείο (δεν έχει πρόβλεψη για αυτόματο κιβώτιο),
μπλε κολλάρα ψυγείου (πάνω και κάτω) και
θερμοστάτης πολύ χαμηλής θερμοκρασίας. Μόνο για αγώνες.
HONDA JAZZ