-
τι χρώμα το προτιμήσατε παιδιά?εγω σκέφτομαι το storm silver
-
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
τι χρώμα το προτιμήσατε παιδιά?εγω σκέφτομαι το storm silverόχι άλλα ασημένια αυτοκίνητα.. (παρόλο που είναι το πιο πρακτικό, είναι το πιο συνηθισμένο..)
Φιλικά πάντα
-
Δες και το serius blue! Πολλοί προτιμούν το μαύρο αλλά και εγω για πρακτικούς λόγους πήρα το serius που μου φάνηκε και πιο όμορφο. Υποκειμενικά βέβαια όλα αυτα!
-
Για το αυτοκινητακι εχω ακουσει τα καλυτερα λόγια (αν και δεν το εχω οδηγησει...). Επισης μου εκανε τρομερη εντυπωση η διαφημιση που παρα τα κελευσματα των καιρων ('παρτε το δικό μας, εχει στανταρ ηλεκτρονικους δονητες και ροζουλι δερματινα καθισματα' π.χ. Hyundai ) ασχολειται με σημαντικά (για τον οδηγο) χαρακτηριστικα του αυτοκινητου π.χ. 4 δισκοφρενα , δυο μπουζι, καταναλωση κλπ. Αυτο σημαινει οτι δεν φοβουνται τον ανταγωνισμο και δεν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... Ομως αυτο που με χαλαει απιστευτα και προς τουτο δεν θα το επαιρνα ποτε ειναι το σχημα του Απο τα πιο ασχημα οχηματα που εχω δει... Περι ορεξεως βεβαια....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για το αυτοκινητακι εχω ακουσει τα καλυτερα λόγια (αν και δεν το εχω οδηγησει...). Επισης μου εκανε τρομερη εντυπωση η διαφημιση που παρα τα κελευσματα των καιρων ('παρτε το δικό μας, εχει στανταρ ηλεκτρονικους δονητες και ροζουλι δερματινα καθισματα' π.χ. Hyundai ) ασχολειται με σημαντικά (για τον οδηγο) χαρακτηριστικα του αυτοκινητου π.χ. 4 δισκοφρενα , δυο μπουζι, καταναλωση κλπ. Αυτο σημαινει οτι δεν φοβουνται τον ανταγωνισμο και δεν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... Ομως αυτο που με χαλαει απιστευτα και προς τουτο δεν θα το επαιρνα ποτε ειναι το σχημα του Απο τα πιο ασχημα οχηματα που εχω δει... Περι ορεξεως βεβαια....Πάντως το JAZZAKI ειναι πιο όμορφο σε σχέση με τη φάτσα που έχει το avataraki σου...!!!
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Πάντως το JAZZAKI ειναι πιο όμορφο σε σχέση με τη φάτσα που έχει το avataraki σου...!!!
Be COOL,Be JAZZ!!!
Tο ξέχασες!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως το JAZZAKI ειναι πιο όμορφο σε σχέση με τη φάτσα που έχει το avataraki σου...!!!
Be COOL,Be JAZZ!!!
Tο ξέχασες!!!Πάντα είμαι COOL&JAZZ αλλά όχι να λέμε ότι είναι και απο τα πιό άσχημα...ιεροσυλία!!!
-
Για το αυτοκινητακι εχω ακουσει τα καλυτερα λόγια (αν και δεν το εχω οδηγησει...). Επισης μου εκανε τρομερη εντυπωση η διαφημιση που παρα τα κελευσματα των καιρων ('παρτε το δικό μας, εχει στανταρ ηλεκτρονικους δονητες και ροζουλι δερματινα καθισματα' π.χ. Hyundai ) ασχολειται με σημαντικά (για τον οδηγο) χαρακτηριστικα του αυτοκινητου π.χ. 4 δισκοφρενα , δυο μπουζι, καταναλωση κλπ. Αυτο σημαινει οτι δεν φοβουνται τον ανταγωνισμο και δεν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... Ομως αυτο που με χαλαει απιστευτα και προς τουτο δεν θα το επαιρνα ποτε ειναι το σχημα του Απο τα πιο ασχημα οχηματα που εχω δει... Περι ορεξεως βεβαια....
Συμφωνω! Επιτηδες το 'βαλα! Tελικα υπαρχουν πιο ασχημα πραγματα απο ενα Jazz (no offence )
ΥΓ Ειπαμε, απ' οτι ακουγεται το αμαξακι ειναι κορυφαιο και κυριως ΤΙΜΙΟ...
-
Πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρει ρε παιδί μου...
Τι είναι? 83 ίπποι, μικρό αυτοκίνητο και στην έκδοση με μηχανικό κιβώτιο έχει μόνο 2 αερόσακους!
Σιγά πια! -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρει ρε παιδί μου...
Τι είναι? 83 ίπποι, μικρό αυτοκίνητο και στην έκδοση με μηχανικό κιβώτιο έχει μόνο 2 αερόσακους!
Σιγά πια!μικρό στο μάτι. Σε αυτά τα αυτοκίνητα, εκτιμάς τα λεφτά που έχεις δώσει μετά από καιρό συμβίωσης μαζί τους
-
Τι να πω. Είναι και πολυμορφικίζον --> μειωμένη σταθερότητα.
Και το Civic και τα άλλα της Honda πολύ ακριβά γι'αυτό που είναι μου φαίνονται.
Πολύ ψηλά τον πήρε τον αμανέ η Honda. -
Τι να πω. Είναι και πολυμορφικίζον --> μειωμένη σταθερότητα.Και το Civic και τα άλλα της Honda πολύ ακριβά γι'αυτό που είναι μου φαίνονται.
Πολύ ψηλά τον πήρε τον αμανέ η Honda.Τι να κάνουμε τα HONDAKIA είναι για λίγους,καλούς και ψαγμένους δεν τα παίρνουν όποιοι κι όποιοι...άλλωστε όπως λέει και μια παροιμία:''To φτηνό το τρώνε οι σκύλοι''!!!
-
Τι να πω. Είναι και πολυμορφικίζον --> μειωμένη σταθερότητα.Και το Civic και τα άλλα της Honda πολύ ακριβά γι'αυτό που είναι μου φαίνονται.
Πολύ ψηλά τον πήρε τον αμανέ η Honda.Είναι από τα πιο τίμια αυτοκίνητα τα Honda. Και όπως όλοι ξέρουμε, έχουν από τους καλύτερους κινητήρες στην αγορά (αν όχι τους καλύτερους). Εξάλλου, αν έχει πάρει ψηλά τον αμανέ η Honda, τότε η BMW, η Merc και προσφάτως η Alfa τι έχουνε κάνει?
Φιλικά πάντα...
Υ.Γ. Προσωπική άποψη αποτελούν τα παραπάνω, μην ανοίξω πόλεμο με BMW/Merc/Alfa.
-
Για την Alfa Romeo και λίγο για την BMW συμφωνώ.
Αλλά η Mercedes προσφέρει εκπληκτικά αυτοκίνητα για τις τιμές τους.
Μία C230 Kompressor έχει περίπου τα ίδια λεφτά με το Saab 9-3 Aero που είναι σαφώς κατώτερο.Και η Τοyota βγάζει αξιόπιστα αυτοκίνητα αλλά είναι και πιο φτηνή από τη Honda!
Το Yaris κα πιο φτηνό είναι απ'το Jazz και ειδικά στα 1300 και καλύτερο κινητήρα. -
Για την Toyota δεν ειμαι και πολυ σιγουρος. Για την Mitsubishi θα ελεγα εγω που προσφερει τα αντιστοιχα (βλ. νεο Colt πλην χωρου αποσκευων) ή και περισσοτερα σε πολυ πιο λογικες τιμες.
-
Αυτά που χωράνε όμως σε ένα Jazz, χρειάζονται τρία Yaris ή δύο Corolla για να χωρέσουν... Σου μιλάει ένας Corollάκιας
Και επιπλέον στις χαμηλομεσαίες στροφές δε νομίζω να είναι πιο σβέλτο το Yaris από το Jazz...
Ο μόνος λόγος που δεν το χτυπήσαμε σαν δεύτερο (μάλλον πρώτο θα γινότανε με δεύτερο το Corolla ) δεν ήταν τόσο η τιμή όσο η μη ευέλικτη χρηματοδότηση και η πίεση του χρόνου από την πλευρά μας...
Γνώμη μου είναι πάντως ότι γι' αυτά που προσφέρει δεν είναι πανάκριβο. -
Τι να κάνουμε τα HONDAKIA είναι για λίγους,καλούς και ψαγμένους δεν τα παίρνουν όποιοι κι όποιοι...άλλωστε όπως λέει και μια παροιμία:''To φτηνό το τρώνε οι σκύλοι''!!!λίγο νοοτροπία 'μερσεντέ' μου θυμίζει αυτό. Μακάρι να ανακαλύψει ο κόσμος περισσότερο τα χοντάκια όπως λες και να μην πετάει τα λεφτά του
Το Yaris κα πιο φτηνό είναι απ'το Jazz και ειδικά στα 1300 και καλύτερο κινητήρα.
αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το μοτέρ όμως. Το Γιάρις όταν παρουσιάστηκε ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε, αλλά τώρα η κορυφή γράφει Τζαζ
Ο φίλος τα λέει πολύ καλά:
Αυτά που χωράνε όμως σε ένα Jazz, χρειάζονται τρία Yaris ή δύο Corolla για να χωρέσουν... Σου μιλάει ένας Corollάκιας
Και επιπλέον στις χαμηλομεσαίες στροφές δε νομίζω να είναι πιο σβέλτο το Yaris από το Jazz...+το εκπληκτικό CVT του Τζαζ. Αν αποφασίσεις να πας γρήγορα πάντως, το Γιάρις είναι μια ιδέα καλύτερο κατά τη γνώμη μου (έχω οδηγήσει Τζαζ αρκετά)
-
Έχω γράψει πολλές φορές για το Jazz αλλά μια και το'φερε η κουβέντα να γράψω άλλη μία!
Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο αυτοκίνητο, με πάρα πολύ έξυπνη σχεδίαση εσωτερικού και πολλές αρετές που τις ανακαλύπτεις καθημερινά! Εγώ -δυστυχώς- οδηγώ ένα Yaris και σας λέω μετά βεβαιότητος ότι δε συγκρίνονται αυτά τα δύο(έχω οδηγήσει και το Jazz αλλά και έχω ταξιδέψει ή κινηθεί με τρία διαφορετικά Jazz). Η ποιότητα του εσωτερικού του καθώς και ο τρόπος που περνά τις ανωμαλίες του δρόμου απλά δεν είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο απ' το Toyota...
Το δε CVT είναι πραγματικά υπέροχο (ξέρω ότι δεν είναι πρωτότυπο αυτό που λέω) και νομίζω ότι είναι σχεδόν... έγκλημα να πάρεις το μηχανικό, παρόλο που είναι πολύ καλό (σε αντίθεση με το κιβώτιο του Yaris που σκαλώνει στις γρήγορες αλλαγές και γενικά δεν ικανοποιεί!) -
απλά δεν είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο απ' το Toyota.
Προφανώς το 'δεν' μπήκε από λάθος!
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
απλά δεν είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο απ' το Toyota.
Προφανώς το 'δεν' μπήκε από λάθος!
Για όσους παίζουν στοιχημα να θυμίσω ότι όλα πληρώνονται στο ταμείο (στη σούμα)
Λέω λοιπόν ότι τα έχω ακουμπήσει για το Φιατ που ειχα, για το astra επισσης καποια ηλεκτρικά που και που... Βενζίνη ένα τόνο μέσα στην πόλη και ξέρετε κάτι...
Το jazz δε μου στοιχίζει μία. Αυτό λέω πήγα ταμείο. καποια ψιλά στην αρχή παραπάνω και χώρους και ευκολία και οικονομία.
HONDA JAZZ