-
Μα και που εγιναν τα σταδεια προκοπη το ποδοσφαιρο απο τα μπετα και μονο δεν ειδε και ουτε προκειται να δει. Η αληθεια ειναι οτι ενα αθλημα προοδευει μεσα απο τη δουλεια στις μικρες ηλικιες, οχι απο υποδομες. Τα ανοιχτα, παγωμενα, τσιμεντενια γηπεδα του μπασκετ δεν εμποδισαν τον Γκαλη και την παρεα του, τα αθλια ποδοσφαιρικα χωραφια τον Ζαγορακη και την παρεα του, τα ανοιχτα κολυμβητηρια τον Αφρουδακη και την παρεα του κοκ. Αυτα ειναι απλα μυθοι.
Ξαναλεω οτι πιστα διεθνων προδιαγραφων για να επιβιωσει οικονομικα χρειαζεται απαραιτητα εσοδα οχι σε ενα ΣΚ (του διεθνη αγωνα) αλλα καθε ΣΚ. Σε εμας αυτο ειναι (και θα ειναι ακομη για πολλα χρονια) απλα αδυνατο.
-
Παιδιά ως δημότης Γλυφάδας δεν θα ήθελα πίστα στο Ελληνικό....
Το αεροδρόμιο το έιχαμε συνηθίσει.... αρκετοί έλεγαν υπομονή θα φύγει.. και κάποιοι έκαναν επενδύσεις αγοράζοντας τα γειτνάζοντα οικόπεδα και έφτιαξαν βίλες.....
Ομοίως νομίζω πρέπει να αποχωρήσει και η Πολεμνική Αεροπορία από το Εληνικό.....
Πίστα δεν συντηρείται με τίποτα... άσε που δεν πρόκειται να περάσει με τίποτα από τους παράγοντες τους τοπικούς όπως και το γήπεδο του ΠΑΟ στο Ελληνικό.
Το γήπεδο γκολφ είναι ωραίο και ομορφαίνει την περιοχή......
ωραίες οι εγκαταστάσεις του κανόε καγιακ ... να μείνουν... αλλά σας λέω ενδεικτικά περί κόστους συντήρησης ότι τα μηχανήματα που κάνουν την τεχνητή ροή των υδάτων έχουν κατανάλωση ρεύματος 1500 euro/ ώρα.....
Αν ήμουν κυβέρνηση θα έκανα ένα πείραμα φτιάχνοντας μια γειτονιά πρότυπο με οικόπεδα του ενός στρέμματος με συντελεστή αυστηρά 0.4 ή 0.5 και με αρχιτεκτονική των κατοικιών που θα έπερνε προηγουμένως έγκριση από αρμόδια επιτροπή.....
Μια όμορφη γειτονιά δηλαδή..... -
Exει που εχει το χαλι της η Αθηνα , πιστα στο Ελληνικό μας λειπει....οχι φυσικά.
Να γινει πιστα, αλλα μακρυα απο κατοικημενες περιοχες .....
Προεχει να φτιαξουμε παρκα και πλατειες....
-
-
Για διαβάστε αυτό!
-
¶íôå íá äïýìå! Èá ìåßíïõìå ðÜëé óôá ëüãéá Þ èá âÜëïõìå ôï ÷Ýñé óôçí ôóÝðç êáé êáìéÜ ìðïõëíôüæá íá êÜíïõìå äïõëåéÜ?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Για διαβάστε αυτό!Oπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη
Αυτος εχει μπερδεψει τη πο...τσα με τη βουρτσα για πιστες νομιζεται οτι ενδιαφερεται? -
-
Να δω Αβραμόπουλο σε ξενόγλωσσο σποτάκι του ΕΟΤ να διαφημίζει πίστα F1 με τις γνωστές κινήσεις τροχονόμου κι ας πεθααααααάνωωωω...
-
Βρε ας δω εγω πίστα και δεν παει να κάνει και κινήσεις Αντζελα Δημητρίου-Τάκη Ζαχαράτου!!!
-
Βοιωτία;Τα χουμε ξανακούσει ρε παίδες...τι να λέμε τώρα!η διαφορά είναι οτι έξω οι άνθρωποι όταν λένε κάτι το χουν πραγματικά προγραμματίσει...Εδώ μιλάμε για να ανεβάσουμε τα ποσοστά δημοτικότητας και να μας καμαρώνουν οι θειάδες μας στο γυαλί!Θα αρχίσουν σε λίγο να λένε οτι φοβούνται οτι θα δυσαρεστήσουν τις υπόλοιπες 999 περιοχές που έχουν εγκαινιάσει τόσα χρόνια, θα πλάκώσουν και οι οικολογικές (ή έτσι θα μας πουν...) να λένε οτι ενοχλούμε τα κοτσίφια να πιάσουν τρίδυμα, θα προκύψουν νομικά κενά και αδιέξοδα από χρόνια καταπατημένες εκτάσεις που δε μπορούν να δεσμευτούν, θα αρχίσουν να κατηγορούν τις προηγούμενες κυβερνήσεις...από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους και τελικά θα μας πετάξουν ένα ξερό 'Τα σχέδια προσωρινά αναβάλλονται, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην υπάρχουν εμπόδια...' Μπορεί να μαι υπερβολικός, όμως πείτε μου τι από όλα δεν έχει ξανασυμβεί...Μας δουλεύουν...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Βοιωτία;Τα χουμε ξανακούσει ρε παίδες...τι να λέμε τώρα!η διαφορά είναι οτι έξω οι άνθρωποι όταν λένε κάτι το χουν πραγματικά προγραμματίσει...Εδώ μιλάμε για να ανεβάσουμε τα ποσοστά δημοτικότητας και να μας καμαρώνουν οι θειάδες μας στο γυαλί!Θα αρχίσουν σε λίγο να λένε οτι φοβούνται οτι θα δυσαρεστήσουν τις υπόλοιπες 999 περιοχές που έχουν εγκαινιάσει τόσα χρόνια, θα πλάκώσουν και οι οικολογικές (ή έτσι θα μας πουν...) να λένε οτι ενοχλούμε τα κοτσίφια να πιάσουν τρίδυμα, θα προκύψουν νομικά κενά και αδιέξοδα από χρόνια καταπατημένες εκτάσεις που δε μπορούν να δεσμευτούν, θα αρχίσουν να κατηγορούν τις προηγούμενες κυβερνήσεις...από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους και τελικά θα μας πετάξουν ένα ξερό 'Τα σχέδια προσωρινά αναβάλλονται, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην υπάρχουν εμπόδια...' Μπορεί να μαι υπερβολικός, όμως πείτε μου τι από όλα δεν έχει ξανασυμβεί...Μας δουλεύουν...Έτσι όπως τα λές είναι....
Καλά, δεν έχεις ακούσει για τον σπανίου ενδιαφέροντος υδροβιότοπο της Ελλάδας; Πρέπει να είναι και ο μοναδικός κινητός στον κόσμο. Μετακινείται όπου προγραμματίζεται η κατασκευή πίστας... -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Βρε ας δω εγω πίστα και δεν παει να κάνει και κινήσεις Αντζελα Δημητρίου-Τάκη Ζαχαράτου!!!Δεν έχεις άδικο, ας περιμένουμε και αυτή τη φορά να δούμε κάτι παραπάνω από δηλώσεις.....
-
Βοιωτία;Τα χουμε ξανακούσει ρε παίδες...τι να λέμε τώρα!η διαφορά είναι οτι έξω οι άνθρωποι όταν λένε κάτι το χουν πραγματικά προγραμματίσει...Εδώ μιλάμε για να ανεβάσουμε τα ποσοστά δημοτικότητας και να μας καμαρώνουν οι θειάδες μας στο γυαλί!Θα αρχίσουν σε λίγο να λένε οτι φοβούνται οτι θα δυσαρεστήσουν τις υπόλοιπες 999 περιοχές που έχουν εγκαινιάσει τόσα χρόνια, θα πλάκώσουν και οι οικολογικές (ή έτσι θα μας πουν...) να λένε οτι ενοχλούμε τα κοτσίφια να πιάσουν τρίδυμα, θα προκύψουν νομικά κενά και αδιέξοδα από χρόνια καταπατημένες εκτάσεις που δε μπορούν να δεσμευτούν, θα αρχίσουν να κατηγορούν τις προηγούμενες κυβερνήσεις...από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους και τελικά θα μας πετάξουν ένα ξερό 'Τα σχέδια προσωρινά αναβάλλονται, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην υπάρχουν εμπόδια...' Μπορεί να μαι υπερβολικός, όμως πείτε μου τι από όλα δεν έχει ξανασυμβεί...Μας δουλεύουν...
Έτσι όπως τα λές είναι....
Καλά, δεν έχεις ακούσει για τον σπανίου ενδιαφέροντος υδροβιότοπο της Ελλάδας; Πρέπει να είναι και ο μοναδικός κινητός στον κόσμο. Μετακινείται όπου προγραμματίζεται η κατασκευή πίστας...Εχω ακούσει φίλε μου...Μεταξύ μας ενημερώνομαι που βρίσκεται κάθε φορά και πάω στη ζούλα για κυνήγι...Τώρα ταξιδεύω προς Βοιωτία μεριά.Επειδή μένω Πάτρα τα τελευταία 6 χρόνια θα σας πω κάτι που ακούγεται εδώ, με κάθε επιφύλαξη...Η γνωστή μας Χαλανδρίτσα συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα.Είναι κοντά σε μεγάλο λιμάνι και διευκολύνει τις ομάδες να έρθουν χωρίς να χρειστεί να στριμοκωλιαστούν σε αεροπλάνα, έχει ανάγλυφο του εδάφους που ευν΄νοεί τη δημιουργία της πίστας χωρίς πολλά (δηλαδή υπερβολικά...) χωματουργικά, το έδαφος είναι κατάλληλο, η Πάτρα έχει τρελλούς δείκτες ανεργίας κτλ. Το τελευταίο δεν ενδιαφέρει τις ομάδες, όμως τις ενδιέφερε ο καιρός της Ελλαδίτσας μας που ακόμη και Γενάρη μπορείς να βρεις ήλιο και να τον προσομοιώσεις με αυτόν στο Σιλβερστοουν τον Ιούλιο...Ακούγεται λοιπόν οτι 2-3 χρόνια πριν ομάδα Φ1 που έχει στενούς οικονομικούς δεσμούς με αμερικάνικη καπνοβιομηχανία ενδιαφέρθηκε...Πριν πάει ο νους σας σα Σκουντερία, μάλλον χλωμό...Έχει το Φιοράνο.Μάλλον προς BAR μεριά...Η καπνοβιομηχανία ζήτησε να αναλάβει η ίδια την κατασκευή της πίστας!πως;με αυτοχρηματοδότηση.Θα την κατασκεύαζε, θα ήταν ο Χορηγός της, (Πως λέμε Σκόντα Ξάνθη;) και θα της έδινε δικαίωμα δοκιμών το χειμώνα και θα πίεζε για αγώνα Φ1!Αλλά και για άλλους αγώνες, μιας και η διαφήμιση καπνού στην Ευρώπη όλο και απαγορεύεται.Μπορεί όλα αυτά να μοιάζουν ιδανικά, αλλά η τότε κυβέρνηση (που ειλικρινά αδιαφορώ ποιά ήταν και ποιόν ΑΞΙΟ υπουργό είχε στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στο Πολιτισμού) έκρινε ασύμφορη την πρόταση και θεώρησαν πως προσβάλλει τα εθνικά συμφέροντα!!! Ίσως είχαν από τότε κατά νου τη Βοιωτία!!!!Οι τύποι με τα φράγκα πρέπει να έχου νακόμη τα σαγόνια κρεμασμένα...Ξαναλέω οτι έχω ακούσει την ιστορία από διάφορους (σοβαρούς) κύκλους και αν θέλετε την άποψή μου δε πρόκειται για ράδιο αρβίλα.Είχα διαβάσει και κάτι παρόμοιο στους 4Τ παλαιότερα, αλλά μόνο στο κομμάτι οτι εταιρεία αμερικάνικων συμφερόντων ενδιαφέρεται για Χαλανδρίτσα...Τι να μας πουν τώρα;Αντε τα θυμήθηκα και τσαντίστηκα.Πως να δουλέψω τώρα;
-
http://www.patrastoday.gr/News/article. ... &d=10&id=2
Μαλιοτραβηχτητε κοριτσια!!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
http://www.patrastoday.gr/News/article.asp?m=3&d=10&id=2Μαλιοτραβηχτητε κοριτσια!!!!
Μακάρι να γίνει κι ας είναι και στην πινέζα (του χάρτη...) Δε τα έγραψα για να υποστηρίξω την Πάτρα, αν και θα προτιμούσα να γίναι εδώ. Τα έγραψα για να δείξω πόσο μεγάλη βλακεία, στενομυαλιά και τσέπη υπάρχουν, ενώ θέληση πολύ μικρή...Μακάρι να γίνει κι ας είναι οπουδήποτε.Τα ταξίδια μου θα το κάνω όχι μόνο για Φ1, GP2, WTCC αλλά και για Ελληνικούς αγώνες...
-
Εγώ θα το παίξω σκεπτικιστής και θα αναρωτηθώ: εδώ και χρόνια προσπαθούν να φτιάξουν στη Χαλανδρίτσα πίστα. Εχει συσταθεί εταιρία, έχουν βγει μετοχές, υπάρχει το οικόπεδο και έχει καταρχήν χαραχθεί η διαδρομή (σε χώμα) αλλά έχει κολλήσει (μακάρι να ξεκολλήσει). Για ποιό λόγο ?
Δίνω μια καταρχήν απάντηση χάριν συζήτησης: διότι ένα τέτοιο (προδιαγραφών Φόρμουλα 1) αυτοκινητοδρόμιο στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι καλή επένδυση και ΔΕΝ είναι βιώσιμο. ΑΝ ήταν είμαι σίγουρος πως κάποιος θα το είχε κάνει.
Ως αντίστοιχο παράδειγμα αυτοκινητοδρόμιου σε υψηλής ανεργίας περιοχή με άριστες προδιαγραφές αναφέρω το Lausitzring στη Γερμανία, το οποίο χρεωκόπησε...
-
Nαι αλλα στην Γερμανία έχει άλλες 2 πίστες επιπέδου F1 και αρκετες επιπέδου DTM, F3000 κλπ. Νομίζω πως το θέμα έχει πολλές παραμέτρους και σίγουρα δεν μπορει να αναλυθεί εδω πώς μπορεί μια τέτοια πίστα να είναι βιώσιμη. Το παραδειγμα της Ισπανίας όμως με τις περισσότερες ομάδες της F1 να έχουν κατασκηνώσει εκεί για δοκιμές τους μήνες της διακοπής του πρωταθλήματος πρέπει να μας δείξει το δρόμο. Προσοχη όμως πίστα χωρίς ξενοδοχειακή υποδομη και εύκολη πρόσβαση είναι αυτοκτονία. Αυτά, και όπως προείπα το θέμα δεν εξαντλείτε και έχει πάρα πολλές παραμέτρους
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Προσοχη όμως πίστα χωρίς ξενοδοχειακή υποδομη και εύκολη πρόσβαση είναι αυτοκτονία. Αυτά, και όπως προείπα το θέμα δεν εξαντλείτε και έχει πάρα πολλές παραμέτρουςΗ Πάτρα πάντως πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις! Πάντως το έχει γίνει πολύ συζήτηση γύρω από το θέμα μόνο θετικό είναι. Προσωπικά πρώτη φορά βλέπω να παίρνει τόσο μεγάλη έκταση θέμα σχετικά με κατασκευή πίστας στην Ελλάδα. Εντάξει δεν είμαι και αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τι είχε γίνει με τα δήθεν εγκαίνια στον Ορχομενό από τον Μητσοτάκη (αφού τα έκανε αυτός τα εγκαινία τι περιμένατε?? ). Άποψη μου είναι και μία πίστα επιπέδου DTM ή WTCC π.χ. να φτιαχτεί πάλι οφελημένοι θα είμαστε, δεν είναι ανάγκη να είναι οπωσδήποτε επιπέδου f1.
-
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα! Μία πίστα είχαμε και εμείς στην Πάτρα, την Φίδια_1 Racing SPA, και θέλουν να την αντικαταστήσουν με την Φίδια_2 Racing SPA!
Πίστα θέλετε?Πάρτε βίλες και ξενοδοχεία