-
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα...
Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείραςΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
δεν νομιζω διοτι οπως θα εχεις δει δεν πεταγομαι εκει που δεν με σπερνουνΤώρα θα μας τρελάνεις, εσύ μου απάντησες πρώτος.
Εσύ έγραψες πέρσι στο motorsport ert.gr και καλά (παιδιά να έρθω & εγώ στο cup) η μήπως δεν το θυμάσαι & αυτό.
Ειρωνείες και εξυπνάδες πούλατες αλλού γιατί εδώ δεν τις περνούμε ούτε τσάμπα.
Τώρα περί οικογένειας να μην ξανά αναφέρεις ούτε για αστείο!!!
Και λόγω ότι βαριέμαι να γράφω οπότε θες πεσ’μου να βρεθούμε να φας ένα καλό κράξιμο γιατί στα έχω μαζεμένα.
οταν θα κανεις μεταμοσχευση μυαλου και καταλαβαινεις τι λεω τοτε τα ξαναλεμε,και θα σου λεγα τι θα μουκανεις οταν βρεθουμε αλλα το κοβει η λογοκρισια,αντε λοιπον παρε το κουβαδακη σου που λεει και ο apr για να μην γινουμε απο 100 χωρια.
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
δεν νομιζω διοτι οπως θα εχεις δει δεν πεταγομαι εκει που δεν με σπερνουν
Τώρα θα μας τρελάνεις, εσύ μου απάντησες πρώτος.
Εσύ έγραψες πέρσι στο motorsport ert.gr και καλά (παιδιά να έρθω & εγώ στο cup) η μήπως δεν το θυμάσαι & αυτό.
Ειρωνείες και εξυπνάδες πούλατες αλλού γιατί εδώ δεν τις περνούμε ούτε τσάμπα.
Τώρα περί οικογένειας να μην ξανά αναφέρεις ούτε για αστείο!!!
Και λόγω ότι βαριέμαι να γράφω οπότε θες πεσ’μου να βρεθούμε να φας ένα καλό κράξιμο γιατί στα έχω μαζεμένα.
οταν θα κανεις μεταμοσχευση μυαλου και καταλαβαινεις τι λεω τοτε τα ξαναλεμε,και θα σου λεγα τι θα μουκανεις οταν βρεθουμε αλλα το κοβει η λογοκρισια,αντε λοιπον παρε το κουβαδακη σου που λεει και ο apr για να μην γινουμε απο 100 χωρια.
ΟΥΑΟΥ
-
Χαίρομαι που βρήκα ένα τόπο για να γράψω τις απόψεις μου για το θεσμό του ενιαίου.
Είναι η δεύτερη φορά που συμμετάσχω στο θεσμό και πλέον θεωρώ ότι έχω αρκετά καλύτερη άποψη.
Βέβαια τους προβληματισμούς μου τους είχα θέσει εξ΄αρχής, αλλά δυστυχώς οι αγωνιζόμενοι δεν τους συμερίστηκαν.
Και ερωτώ. Τι νέο κόλπο είναι αυτό με τις χρηματικές ποινές;
Γιατί αυτές δεν περικλείουν όλες τις περιπτώσεις αλλά επιλεκτικά;
Πως είναι δυνατόν να μη σου δίδεται μαύρη σημαία ή άντε μαυρόασπρη και να σε καλεί ο 'σύνδεσμός σου ' να τον πληρώσεις;
Τι γίνονται τα χρήματα που πληρώνουμε ή μας κόβουν για ποινές;
Γιατί να τα δίνουμε στο σύνδεσμο και όχι στον παθόντα χρηματοδότη οδηγό;
Και τα πριμ; Πήρε κανείς πρίμ από τους αγώνες που έχουν γίνει;
Και τελικά ποιό είναι το ώφελός μας από τη συμμετοχής μας σε αυτό το θεσμό;
Φταίει ο θεσμός ή αυτοί που τον διοργανώνουν;
Φαντάζομαι ξέρετε ότι η Ελληνική αντιπροσωπία κλείνει. Τι θα κάνουμε με το πανάκριβο αγωνιστικό που έχουμε και μάλιστα χωρίς homologation;
Αλλά να μην ανησυχούμε γιατί θας μείνει η πανάκριβη ανάρτηση οποία με κόψε ράψε μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα.
Μήπως εάν πληρώναμε ένα αυτοκίνητο από τη τσέπη μας, ίδιο για όλους, χωρίς πριμ και χορηγίες θα ήταν καλύτερα;
Για να μη δημιουργούνται και υποψίες......
Μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά με ενοχλεί κιόλας.... μήπως μερικοί θέλουν να το κρατήσουν κλειστό γιατί μόνο έτσι θα κερδίζουν;
Τα έγραψα και ξελάφρωσα....να είστε καλά
-
Ο χρήστης sxint έγραψε:
Φαντάζομαι ξέρετε ότι η Ελληνική αντιπροσωπία κλείνει. Τι θα κάνουμε με το πανάκριβο αγωνιστικό που έχουμε και μάλιστα χωρίς homologation;
Rover Cars
A
5644
MG ZR 105 – 1'396cc
01.04.2002
2009N
5644
MG ZR 105 – 1'396cc
01.04.2002
2009Apo to
-
Αγαπητέ Hannibal,
Ευχαριστώ αλλά αφορά το προηγούμενο μοντέλο και όχι το δικό μας που έχει αρκετές διαφορές. -
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
για μέλη της ΕΘΕΑ γιατί χωρίς εμάς δεν θα υπήρχαν αυτοί και κύριος δεν θα τα τσεπώνανε χωρίς εμάς…άρα καλά κάνει ο Νικόλας και μιλάει.ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΗΣ ????
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ???'ΚΥΡΙΕ' VLACHOS ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΕΧΕΙ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΤΗ ΠΑΡΕΑ??
(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΧΑΛΙΒ, ΒΕΒΑΙΑ!!) -
Ο χρήστης sxint έγραψε:
Αγαπητέ Hannibal,
Ευχαριστώ αλλά αφορά το προηγούμενο μοντέλο και όχι το δικό μας που έχει αρκετές διαφορές.Εχεις δίκιο, δεν ισχύει το δελτίο αναγνώρισης της FIA διότι υπάρχουν αλλαγές σε εμφάνιση, κιβώτιο, βολάν κα.
Θα βγει εθνικό δελτίο αναγνώρισης για το συγκεκριμένο μοντέλο, ώστε να καλύπτει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα για να συμμετέχουν κανονικά στις ομάδες Α και Ν.
-
Ο χρήστης sxint έγραψε:
Χαίρομαι που βρήκα ένα τόπο για να γράψω τις απόψεις μου για το θεσμό του ενιαίου.Είναι η δεύτερη φορά που συμμετάσχω στο θεσμό και πλέον θεωρώ ότι έχω αρκετά καλύτερη άποψη.
Βέβαια τους προβληματισμούς μου τους είχα θέσει εξ΄αρχής, αλλά δυστυχώς οι αγωνιζόμενοι δεν τους συμερίστηκαν.
Και ερωτώ. Τι νέο κόλπο είναι αυτό με τις χρηματικές ποινές;
Γιατί αυτές δεν περικλείουν όλες τις περιπτώσεις αλλά επιλεκτικά;
Πως είναι δυνατόν να μη σου δίδεται μαύρη σημαία ή άντε μαυρόασπρη και να σε καλεί ο 'σύνδεσμός σου ' να τον πληρώσεις;
Τι γίνονται τα χρήματα που πληρώνουμε ή μας κόβουν για ποινές;
Γιατί να τα δίνουμε στο σύνδεσμο και όχι στον παθόντα χρηματοδότη οδηγό;
Και τα πριμ; Πήρε κανείς πρίμ από τους αγώνες που έχουν γίνει;
Και τελικά ποιό είναι το ώφελός μας από τη συμμετοχής μας σε αυτό το θεσμό;
Φταίει ο θεσμός ή αυτοί που τον διοργανώνουν;
Αλλά να μην ανησυχούμε γιατί θας μείνει η πανάκριβη ανάρτηση οποία με κόψε ράψε μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα.
Μήπως εάν πληρώναμε ένα αυτοκίνητο από τη τσέπη μας, ίδιο για όλους, χωρίς πριμ και χορηγίες θα ήταν καλύτερα;
Για να μη δημιουργούνται και υποψίες......
Μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά με ενοχλεί κιόλας.... μήπως μερικοί θέλουν να το κρατήσουν κλειστό γιατί μόνο έτσι θα κερδίζουν;
Τα έγραψα και ξελάφρωσα....να είστε καλά
Μυρίζεις απο μακριθά φίλτατε και αυτή η μυρουδιά δεν κρύβεται.
Πως να σε πιστέψω όιταν μου λες ότι μετά από τόσα χρόνια βρήκες τόπο και τρόπο να εκφραστείς και όταν ξαφνικά βλέπεις προβλήματα στο θεσμό που κατά κοινή ομολογία ανάδειξε οδηγούς και έδωσε την ευκαιρία να διακριθούν άλλοι;
Πως να σε πιστέψω όταν μας λες ότι τρέχεις γιά δεύτερη φορά και τώρα μιλάς ακαταλαβίστικα;
Πως να σε πιστέψω όταν βάζεις θέμα γιά την επιλογή του αυτοκινήτου όταν ακόμη και οι επιχειρηματίες που έχουν την αντιπροσω πεία δεν γνώριζαν το μέλλον του εργοστασίου όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με τους αγώνες, ακόμη δε και ο ίδιος ο Μανιατόπουλος υιός;
Γίνε σοβαρός γιά να σε πιστέψω ή τουλάχιστον να μπορώ να κάνω κριτική. Τώρα γελάω μαζί σου.
Και αν πάλι εσείς εκεί στην Αθήνα δεν το θέλετε το ενιαίο το θέλουμε εμείς οι χαζοί στην Βόρεια Ελλάδα. Μάλλον εσείς κάνατε λεφτά και τώρα αγοράζετε EVO και Sti
Oσον αφορά την χρηματική ποινή, εάν αυτή είναι απώλεια πριμ, τότε ποιό είναι το πρόβλημα;Είσαι παράνομος θέλεις και τα λεφτά; Εσύ την προηγούμενη χρονιά πήρες χρήματα και γιά πιό λόγο;
ΛΥΠΑΜΑΙ.
kri.kri
-
Ο χρήστης sxint έγραψε:
Αγαπητέ Hannibal,
Ευχαριστώ αλλά αφορά το προηγούμενο μοντέλο και όχι το δικό μας που έχει αρκετές διαφορές.Στάθη,αλλάζεις φανάρια μπρος πίσω, προφυλακτήρες, πίσω πόρτα, ταμπλό και σανζμαν και έχεις το προηγούμενο!
-
ΣΤΑΘΗ ???????
-
...αν κρίνω σωστά από το nickname....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΤΑΘΗ ???????ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ........
-
Νομιζα οτι ειχε βγει extension tis homologation και για το καινουριο...
Anyway sorry.... -
ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ , ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΘΩ , ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ , ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ !
-
Κυριε Αναγνωστοπουλε, να την φερω μαζι σημερα στην συναντιση του ΣΟΟΑ την βελωνα να τσιμπηθουμε παρεα? Με τοσα που θα ακουσουμε ειναι σιγουρο οτι θα την χρειαστουμε παντως....
-
Ο χρήστης Nikolas-Ron έγραψε:
Παιδια ψυχραιμια,μην Γ@.....!δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι Νικο!το πες και μονος σου!δεν ειναι να λες την γνωμη σου εδω μεσα!θα βρουνε τροπο να σε μειωσουν!δεν αξιζει να χαλιεσαι!ασ τους να λεν τα δικα τους και να δινουν δικια ο ενας στον αλλον!(δεν τους παιρνει ολους οι μπαλα, υπαρχουν και οι σεβαστες εξαιρεσεις οπως ο Κυριος Πλατης και 2-3 αλλοι,αλλα απορω γιατι ασχολουνται ακομα με το Φορουμ)Λοιπον κυριοι το κανατε παιδικη χαρα σας εδω μεσα και σας ενοχλει οποιος λεει την γνωμη του και δεν συμφωνει με την δικη σας!και μετα αρχιζετε ξεφτιλισμενες επιθεσεις χωρις ιχνος ντροπης!κραζεται ολη μερα !εχετε γινει κλικα εδω μεσα που συμφωνειτε μονο μεταξυ σας!με γεια σας & με χαρα σας λοιπον να τα λετε μονοι σας εδω μεσα εσεις και η εμπειρια σας και ο σεβασμος σας!εγω σεβομαι μονο προσωπικοτητες που εχουν κερδισει τον σεβασμο μου με τα λογια και τις πραξεις τους και οχι μονο λογο της Ιστοριας τους!δεν λεω καλη η εμπειρια αλλα το αποτελεσμα μετραει!και δεν βλεπω αποτελεσματα δυστηχως!και υπαρχουν και αυτοι που εχουν εμπειρια και θα πρεπε να εμπνεουν σεβασμο αλλα αντι να ηρεμουν τα πνευματα, να δειχνουν καποια ανοχη σε παρορμητικες συμπεριφορες μικροτέρον ,και να βαζουν μια ταξη εδω μεσα, αναλωνονται σε ανωριμες συμπεριφορες!και ξερω τι θα πειτε!πηγαινε νικολακη στην μαμα σου και στον μπαμπα σου, εχουν παρει τα μυαλα σου αερα,τι λεει το μαλακισμενο!δεν πειραζει κυριοι!ενα ειναι το σιγουρο!δεν θα ξανασχοληθω μαζι σας εδω μεσα!μονο προσωπο με προσωπο!Ομως εγω θα συνεχισω να σας μιλαω στον Πλυθηντικο, να επικροτω τις σωστες προσπαθειες σας ,να αποδοκιμαζω τις μη σωστες και να συγχωρω τα λαθη σας!Πως να σωθει το αθλημα Κυριοι οταν ειμαστε-εισαστε μαλωμενοι?δεν θα σωθει!Αντιο λοιπον!τα λεμε στα βουνα οπου ελπιζω ο καθαρος αερας να μας καθαρισει τα μυαλα και τις σκεψεις και να καταφερουμε να συζητησουμε σας ανθρωποι μικροι κ μεγαλοι μπας και κανουμε κατι!Και κανεις μα κανεις δεν θα με εμποδισει να πω αυτα που νιωθω!ΟΥΤΕ ο ιδιος μου ο Πατερας!Τελος λοιπον το φορουμ και για μενα!γιατι δεν γουσταρω να τσακωνομαι ,θελω να συζηταω και αυτο δεν γινεται εδω μεσα! αρκετα ασχοληθηκα!Καλημερα σας.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Νομιζα οτι ειχε βγει extension tis homologation και για το καινουριο...
Anyway sorry....Για την ακρίβεια είχε κατατεθεί 'ΕΤ' στη FIA για το καινούργιο αλλά πτώχευσε το εργοστάσιο και πάγωσαν τα πάντα. Αλλά η διαδικασία θα συνεχιστεί σε εθνικό επίπεδο. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει το ίδιο λάθος, να τρέξουν ενιαίο ή Cup αυτοκίνητα χωρίς εθνικό δελτίο αναγνώρισης και οι ταλαίπωροι που τα εμπιστεύτηκαν να βρεθούν στα κρύα του λουτρού μόλις αποσυρθεί το ενδιαφέρον του αντιπροσώπου...
-
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΟ.
Να ενα σοβαρο θεμα που επιτελους βρισκει τη λυση του. Και βεβαια δεν ειναι για να περναει στα ψιλα.
Απο την αλλη. Παιδια, θελουμε ολοι ναχουμε 5000 θεατες στο Μερκουρη? Θελουμε να κανουμε σουπερ ειδικη στο Ολυμπιακο σταδιο? Θελουμε στην 'αθλητικη Κυριακη' να βλεπουμε σκηνες απο το Βοιωτλιας? Θελουμε να κατεβαινουμε 'φερτε' την Φτερη χωρις τον φοβο οτι θα πληρωσουμε εμεις-αλλά ο χορηγος- το στραβωμ.ενο μας φτερο? Τα θελουμε ΟΛΟΙ ολα αυτά?Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Μην νομιζετε. Τοσα χρονια στο κουρμπετι, ολοι κατι εχουμε μεσα μας και θελουμε να το βγαλουμε, αλλά κρατιομαστε. Αλλιως 2005 θα γραφει το ημερολογιο ,αλλά 1983 θα εχουμε στους αγωνες...
-
Ζητώ συγγνωμη γιατι δεν το αντιλήφθηκα νωρίτερα![kouk]
ΕΝΙΑΙΟ 2005