-
Αυτοκινητο MG ZR 105
ΚΥΒΙΚΑ 1398 ΗΡ 105 βαρος ~ 1060 κιλαΚοστος 13.500Ε + αγωνιστικ. εξοπλ.
(40% προκαταβολη υπολοιπο σε 12-24-36 δοσεις)
Παροχες Ηδη υπαρχει προσφορα της MG 30000 Ε πριμ οδηγων
ΟΣΟΑΑ και η MG ειναι σε επαφη και με αλλους
υποψηφιους χορηγους για σημαντικη αυξηση των πριμΔωρεαν παραβολο συμμετοχης (απο ΕΘΕΑ) Δωρεαν μεταφορα των αγωνιστικων στους και απο τους αγωνιστικους χωρους Track day με το αυτοκινητο για γνωριμια Διαθεση ανταλλακτικων στις πιστες Ηospitality unit για οδηγους χορηγους και καλεσμενους
TEXNIKA Tο αυτοκινητο θα ειναι ΝΟΡΜΑΛ σφραγισμενο Η μονη επεμβαση θα γινει στην αναρτηση και στα λαστιχα,που θα ειναι ιδια για ολους και στα υλικα τριβης φρενων.Βεβαια Ο ΣΟΑΑ επιφυλασεται για καποιες μικρες επεμβασεις που μπορει να χρειαστουν.
Γινονται δεκτοι ολοι οι οδηγοι με λισανς ΕΟΚ εκτος απο τους πρωταθλητες του Ενιαιου των 10 τελευταιων ετων.
Πρωτη συναντηση ΕΝΙΑΙΟΥ 2005 θα γινει μεσα στην επομενη εβδομαδα στα γραφεια του ΣΟΑΑ (info : http://www.soaa.gr) οπου θα βρειτε εγκυρες και επισημες πληροφοριες.
Ο ΣΟΑΑ σε συνεργασια με την MG και τους χορηγους , υποσχονται ενα δυνατο πρωταθλημα γεματο συγκινηση και εκπληξεις.Διαθεσιμος για οποιαδηποτε διευκρινηση
dimos
-
Αυτοκινητο MG ZR 105
υποψηφιους χορηγους για σημαντικη αυξηση των πριμΔωρεαν παραβολο συμμετοχης (απο ΕΘΕΑ) Δωρεαν μεταφορα των αγωνιστικων στους και απο τους αγωνιστικους χωρους Track day με το αυτοκινητο για γνωριμια Διαθεση ανταλλακτικων στις πιστες Ηospitality unit για οδηγους χορηγους και καλεσμενους
TEXNIKA Tο αυτοκινητο θα ειναι ΝΟΡΜΑΛ σφραγισμενο Η μονη επεμβαση θα γινει στην αναρτηση και στα λαστιχα,που θα ειναι ιδια για ολους και στα υλικα τριβης φρενων.Βεβαια Ο ΣΟΑΑ επιφυλασεται για καποιες μικρες επεμβασεις που μπορει να χρειαστουν.
Γινονται δεκτοι ολοι οι οδηγοι με λισανς ΕΟΚ εκτος απο τους πρωταθλητες του Ενιαιου των 10 τελευταιων ετων.
Πρωτη συναντηση ΕΝΙΑΙΟΥ 2005 θα γινει μεσα στην επομενη εβδομαδα στα γραφεια του ΣΟΑΑ (info : http://www.soaa.gr) οπου θα βρειτε εγκυρες και επισημες πληροφοριες.
Ο ΣΟΑΑ σε συνεργασια με την MG και τους χορηγους , υποσχονται ενα δυνατο πρωταθλημα γεματο συγκινηση και εκπληξεις.Διαθεσιμος για οποιαδηποτε διευκρινηση
dimos
-
Αυτοκινητο MG ZR 105
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Γινονται δεκτοι ολοι οι οδηγοι με λισανς ΕΟΚ εκτος απο τους πρωταθλητες του Ενιαιου των 10 τελευταιων ετων.Aυτό είναι το σημαντικό της όλης προκύρηξης κατα την ταπεινή μου άποψη!!
Κατα τα άλλα ωραία κίνηση μακάρι να βρει κοινό
-
Ενιαιο χωρις Θειο???
Οντως δυσκολη αποφαση και μπραβο στο συμβουλιο.
Μια παρατηρηση. (Δεν θα τρεξω, αρα δεν με αφορα) Βαλτε οσο πιο αντικειμενικα και σφιχτα το θεμα του βαρους του οδηγου. Το εχω νοιωσει τοσα χρονια και σας δινω τον λογο μου οτι ειναι πολυ δυσαρεστο να τρεχεις με μειον 5-7 αλογα και αλλες πιεσεις γιατι η μαμα σου σε εκανε...Τσατσενκο.
Καλημερα.
Υ.Γ. Επισης. Μπορουμε να θεσπισουμε ενα ειδικο κυπελλο και εξτρα ενισχυση για γυναικα -οδηγο? -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Κοστος 13.500Ε + αγωνιστικ. εξοπλ.
(40% προκαταβολη υπολοιπο σε 12-24-36 δοσεις)Ποσο υπολογιζεται ο αγωνιστικοs εξοπλισμοs;
Θα εχουν ολοι τον ιδιο;
Οι δοσειs ειναι εντοκεs η ατοκεs;
-
Ποιό το σκεπτικό της επιλογής ενός αυτοκινήτου 1.4 με 103/6.000rpm ίππους και 123Nm/4500rpm ροπή (ZR 105) την στιγμή που με ΜΟΝΟ 5.000 ευρώ παραπάνω υπάρχει το ίδιο αυτοκίνητο σε 1.8 με 160/6.900rpm ίππους και 174Nm/4.700rpm ροπή (ZR 160) ???
Για ποιό λόγο το ΕΝΙΑΙΑ πρέπει να είναι ΑΝΑΙΜΙΚΑ αυτοκίνητα ??
-
[quote Βαλτε οσο πιο αντικειμενικα και σφιχτα το θεμα του βαρους του οδηγου. Το εχω νοιωσει τοσα χρονια και σας δινω τον λογο μου οτι ειναι πολυ δυσαρεστο να τρεχεις με μειον 5-7 αλογα και αλλες πιεσεις γιατι η μαμα σου σε εκανε...Τσατσενκο.
Καλημερα.
Υ.Γ. Επισης. Μπορουμε να θεσπισουμε ενα ειδικο κυπελλο και εξτρα ενισχυση για γυναικα -οδηγο?[/quote]**Το βαρος του αυτοκινητου θα μετριεται ΜΑΖΙ με τον οδηγο.(ηδη αυτο το μετρο εφαρμοζεται στα 2-3 τελευταια ενιαια)
Πριμ και Κυπελλο για γυναικες οδηγους? Πολυ καλη προταση θα την δει το ΔΣ και σιγουρα θα περασει και με μεγαλη ζεση, βεβαια.**
dimos
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ποιό το σκεπτικό της επιλογής ενός αυτοκινήτου 1.4 με 103/6.000rpm ίππους και 123Nm/4500rpm ροπή (ZR 105) την στιγμή που με ΜΟΝΟ 5.000 ευρώ παραπάνω υπάρχει το ίδιο αυτοκίνητο σε 1.8 με 160/6.900rpm ίππους και 174Nm/4.700rpm ροπή (ZR 160) ???Για ποιό λόγο το ΕΝΙΑΙΑ πρέπει να είναι ΑΝΑΙΜΙΚΑ αυτοκίνητα ??
Moνον 5.000 Ε ??!!!!!!!! Λιγα ειναι?? (το 1/3 της αξιας)...
dimos -
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
Κοστος 13.500Ε + αγωνιστικ. εξοπλ.
(40% προκαταβολη υπολοιπο σε 12-24-36 δοσεις)Ποσο υπολογιζεται ο αγωνιστικοs εξοπλισμοs;
Θα εχουν ολοι τον ιδιο;
Οι δοσειs ειναι εντοκεs η ατοκεs;
**Περιπου 1500-1700Ε
Ολοι τον ιδιο για να επιτευχθει μεγαλη εκπτωση
Δυστυχως εντοκες.**dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ποιό το σκεπτικό της επιλογής ενός αυτοκινήτου 1.4 με 103/6.000rpm ίππους και 123Nm/4500rpm ροπή (ZR 105) την στιγμή που με ΜΟΝΟ 5.000 ευρώ παραπάνω υπάρχει το ίδιο αυτοκίνητο σε 1.8 με 160/6.900rpm ίππους και 174Nm/4.700rpm ροπή (ZR 160) ???
Για ποιό λόγο το ΕΝΙΑΙΑ πρέπει να είναι ΑΝΑΙΜΙΚΑ αυτοκίνητα ??
Moνον 5.000 Ε ??!!!!!!!! Λιγα ειναι?? (το 1/3 της αξιας)...
dimosΚύριε Ριζικάρη,
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση σχεδόν απάντησή σας
Όμως παραμένει η βασική απορία μου 'Για ποιό λόγο το ΕΝΙΑΙΑ πρέπει να είναι ΑΝΑΙΜΙΚΑ αυτοκίνητα ??'
Όσο για την διαφορά των 5.000 ευρώ, κατά την ταπεινή μου γνώμη αν προσπαθήσει κάποιος να προσδώσει στο ZR105 τις επιδόσεις του ZR160 το κόστος θα είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ των 5.000 και συνεπώς μάλλον αξίζει να δοθούν αυτά τα χρήματα αν έχει έννοια η δύναμη και οι επιδόσεις σε ένα πρωτάθλημα ενιαίου...
Τα ίδια έγιναν και με τα Micra πρόσφατα, όπου συνδυάστηκε ένα πλαίσιο και ένα στήσιμο υποδειγματικά με ένα κινητήρα που απλά δεν πήγαινε... Το γιατί προσπαθώ να καταλάβω και τα περί οικονομίας 5.000 ευρώ δεν με καλύπτουν. Όποιος έχει 15.000 μπορεί να βρει και 20.000
-
ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ 10000 ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 15000.20000 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
-
Όταν μιλάμε γενικά για αγώνες , όντως η ιπποδύναμη , η εμφάνιση , το στήσιμο παίζουν σημαντικό ρόλο για την προσέλκυση θεατών.
Όταν μιλάμε για ΕΝΙΑΙΟ και πίστα, δηλαδή one make race , αυτοκίνητα απόλυτα ίδια , μας ενδιαφέρουν πρωτίστως άλλα πράγματα.
Το κύριο που μας ενδιαφέρει είναι το τελικό κόστος συμμετοχής στον θεσμό. Τα 5000 ευρώ είναι ένα τίποτα για μιά κορυφαία συμμετοχή (ίσως οι βενζίνες του πρωταθλήματος ή ενός αγώνα) για μία φτηνή - εισαγωγική συμμετοχή είναι τεράστιο ποσό,εξ ου και η προσπάθεια πολλών δόσεων!
Ιστορικά , όταν είχαμε καλά αγωνιστικά αυτοκίνητα και σε καλή τιμή , το ενιαίο πήγε τέλεια(ο APR θα σου πεί για Lada-Yugo κλπ που πόρω απέχουν από το ZR). Πιστεύω ότι η επιλογή του 105 ZR είναι η καλίτερη δυνατή για τους εξής λόγους:
- Σχετικά φτηνό κόστος
- Πολύ σοβαρή υποστήριξη από την Αντιπροσωπεία.
- Πολύ καλή βάση για μετέπειτα εξέλιξη. (είτε ενιαίο , είτε cup , είτε και αυτόνομα σε Ν1-Α5 ή Ν2-Α6)
- Βάση που παίζει και άσφαλτο και χώμα.
- Υπάρχουσα τεχνογνωσία από τουλάχιστον τρείς γνωστούς προετοιμαστές.
Από την άλλη η επιτυχία του θεσμού , αλλά και το θέαμα , θα κριθεί στην ικανότητα/δυνατότητα να ελεγχεται η νομιμότητα των αυτοκινήτων , η καθαρή αγωνιστική οδήγηση και το fair play , και η συνολική καλή εμφάνιση.
Γενικά τώρα , όταν έχεις τα ίδια αυτοκίνητα να κινούνται με διαφορές δεκάτων του δευτερολέπτου , δεν υποβαθμίζει το αυτοκίνητο και φυσικά το θέαμα. Τα αυτοκίνητα δεν ξέρω αν είναι ΑΝΑΙΜΙΚΑ , αυτό που ξέρω είναι ότι μπορούν να προσφέρουν θέαμα , να υπάρχει ποσότητα και παράλληλα ποιότητα. Και κάτι άλλο , μην κρίνεις όπως σε ένα ραλύ με βάση την γενική , εδώ έχουμε αυτόνομο αγώνα χωρίς άμεσα συγκριτικά στοιχεία με άλλους.
Υ.Γ. Πολύ θα θέλαμε ενιαίο με Ferrari αλλά δυστυχώς δεν μας έκαναν προσφορά! (Ίσως να μην ζητήσαμε και εμείς)
-
Συγχαρητήρια στον ΣΟΑΑ και σε όλους όσους βοήθησανε να επιτευτεί το ενιαίο φέτος και φυσικά την ίδια την MG.Αν η πεθερά μου,μου εδινε ακόμα ενα χρόνο αναβολή στο θέμα γάμου θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να είμαι και εγώ στο θεσμό αλλα.......μ'αγαπάει η πεθερά μου και με θέλει γαμπρό φέτος
-
Φιλε Castor, πραγματικά χαίρομαι που η επιγραφή Closed βγήκε από την υπογραφή σου!!!
Welcome back!! -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
[quote Βαλτε οσο πιο αντικειμενικα και σφιχτα το θεμα του βαρους του οδηγου. Το εχω νοιωσει τοσα χρονια και σας δινω τον λογο μου οτι ειναι πολυ δυσαρεστο να τρεχεις με μειον 5-7 αλογα και αλλες πιεσεις γιατι η μαμα σου σε εκανε...Τσατσενκο.
Καλημερα.
Υ.Γ. Επισης. Μπορουμε να θεσπισουμε ενα ειδικο κυπελλο και εξτρα ενισχυση για γυναικα -οδηγο?**Το βαρος του αυτοκινητου θα μετριεται ΜΑΖΙ με τον οδηγο.(ηδη αυτο το μετρο εφαρμοζεται στα 2-3 τελευταια ενιαια)
Πριμ και Κυπελλο για γυναικες οδηγους? Πολυ καλη προταση θα την δει το ΔΣ και σιγουρα θα περασει και με μεγαλη ζεση, βεβαια.**
dimos[/quote]
την καλησπερα μου, μια ιδεα που τρεχει παρα πολλα χρονια μιας και βλεπω οτι εχετε ορεξη,μηπως ειναι καιρος να τρεξουν με τα κλειδια στον κουβα και τα επαθλα μπροστα?
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
την καλησπερα μου, μια ιδεα που τρεχει παρα πολλα χρονια μιας και βλεπω οτι εχετε ορεξη,μηπως ειναι καιρος να τρεξουν με τα κλειδια στον κουβα και τα επαθλα μπροστα?Τρομερή ιδέα! Δεν αποκλείεται πάντως ο καθένας να χαλάει όσο μπορεί το αυτοκίνητο του, μιας και οι πιαθνότητες να του τύχει θα είναι μικρές!
-
την καλησπερα μου, μια ιδεα που τρεχει παρα πολλα χρονια μιας και βλεπω οτι εχετε ορεξη,μηπως ειναι καιρος να τρεξουν με τα κλειδια στον κουβα και τα επαθλα μπροστα?
Σαν απλός θεατής των αγώνων, οποιασδήποτε μορφής, το βρίσκω πολύ καλό και σωστό μέτρο ώστε να δουμε ποιός είναι πραγματικά καλύτερος οδηγός μεταξύ πραγματικά ίσων και ίδιων αυτοκινήτων.
Αλλά από την άλλη ακούγοντας όλα αυτά που λέγονται από την τηλεόραση, μέχρι και τα πηγαδάκια που σχηματίζονται στα σέρβις των αγώνων, από αγωνιζώμενους , θα πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που είναι (η τουλάχιστον νομίζουν ότι είναι) πιο ίσοι από τους άλλους και δε νομίζω να συμφώνουν με την ιδέα αυτή.
-
[quote
dimos
ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ , ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ , ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ , ΒΛΕΠΩ !
ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ? Η ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΡΗΜΟΤΗΤΕΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ 15000ε (ΟΧΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ) , ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ! Ο.Κ.?
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΒΡΕ ΜΠΟΜΠΟ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ , ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ .....ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΩ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!!!ΑΣΠΡΙΣΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ , ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΠΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ .
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[quote
dimos
ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ , ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ , ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ , ΒΛΕΠΩ !
ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ? Η ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΡΗΜΟΤΗΤΕΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ 15000ε (ΟΧΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ) , ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ! Ο.Κ.?
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΒΡΕ ΜΠΟΜΠΟ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ , ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ .....ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΩ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!!!ΑΣΠΡΙΣΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ , ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΠΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ .
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ .
οχι ρε γμτ και πρεπει να τρεχω παλι στον ΑΡΗ να σου βρω τροπετο για μεταμοσχευση γιατι μαλλον η πρωτη δεν πετυχε ,και επειδη με προκαλεις να ανοιξω το στομα μου παρε τωρα να εχεις.ξερεις οτι για αυτο το θεμα μιλαω απο το 1992 και να εξηγησω και στους αλλους πως γινετε.αν ειδες εγραψα για τα επαθλα μπροστα δηλαδη το αμαξι 5000 και οχι 15000 και μια επιταγη τραπεζικη 15000 που στο τελος της χρονια θα σου αφαιρεθουν οι ζημιας οποτε αμα θελεις χαλαστο τα αυτοκινητα θα τα εχει η εταιρια και θα τα φερνει στον τεχνικο ελεγχο του αγωνα δυναμομετρημενα με συν πλην 3% και οτιδηποτε αλλαγη γινει στα αυτοκινητα θα ειναι για ολους το ιδιο μεχρι και ο αερας στα λαστιχα.και φυσικα στο τελος της χρονιας ο καθενας θα παρει το αμαξι του στην μορφη που το αγορασε απλα με καποια χιλιομετρα παραπανω εκτος και αν εχει γινει ολικη οποτε με τα λεφτα της επιταγης απο τον χαλαστρα θα παρει καινουριο.και οτι περισεψει απο τα επαθλα τα μοιραζονται οι 3, 4 , 5 η δεν ξερω τι αλλο μπορει να γινει.πιστευω να σε καλυψα αλλιως πες μου να φερω το yaris με τα καλωδια μεχρι να φερω την μετατροπη
και για να μην ανοιγω αλλο post για το θεμα του βαρους ,επειδη εχει ξαναγινει ειμουν εντελως αντιθετος γιατι πρεπει να υπολογιζουμε το βαρος με το βαρος ενος μεσου ανθρωπου (75 κιλα) που βλεπουμε και στα ανσανσερ.δεν μπορουμε σε καμια περιπτωση να αδικησουμε ενα παιδι που ειναι 3 ωρες στο γυμναστηριο και επειδη εγω θελω να τρωω 2 μοσχαρια να βαζουμε βαρος σε ολους .τωρα σε περιπτωση οπως του χρηστου του πλατη που οντως δεν μπορει να κανει αλλιως, χρηστο μου sorry αλλα τι να κανουμε να τα βαλουμε με το θεο?παντος για τους υπερβαρους(σαν και μενα)ειχα πει τοτε να κανω μια χορηγια ενα χρονο dodyline στον πρωτο υπερβαρο απο εμενα. και κατι τελευταιο αν καποιος θελει να χασει 11 κιλα σε 10 μερες μια γαστρεντερητιδα με σπαστικη κολλιτιδα ειναι ο μονος τροπος σας μιλαω εκ πειρας
αντε καλη συνεχεια
ΕΝΙΑΙΟ 2005