-
Αγαπητέ φίλε,
Χαίρομαι που μετά από τρεις ημέρες κάποιος έδωσε σημασία στο σχόλιο μου. Εν’ω μου αρέσει το ήθος σας και ο τρόπος που γράφετε, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με όσα λέτε.
Όταν γράφεις σαν δημοσιογράφος και στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης σου γράφει 4Τ, οφείλεις να είσαι αλάνθαστος και να γνωρίζεις του ς κανονισμούς–μόνο και μόνο από σεβασμό στην ιστορία του ιδρυτή του ομίλου. Το γεγονός και μόνο ότι έγιναν τα δύο λάθη που αναφέρετε, είναι απαράδεκτο αν συλλογιστεί κανείς ότι με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζονται(έστω και προσωρινά) οι προσπάθειες ανθρώπων αλλά και το κύρος ορισμένων θεσμών όπως οι 4Τ.
Δεν διαφωνώ στο ότι δεν υπήρχε πρόθεση, απλά το γεγονός και μόνο ότι έπρεπε ένα σχόλιο μου να υπάρξει η αφορμή για να αλλάξει η κατάταξη στη βαθμολογία που είχε δημοσιευτεί στο rally.gr, για το ενιαίο μετά από 3 ημέρες, εμένα με προβλημάτισε.Το έντυπο έχει δώσει μάχες για την εγκυρότητα στην ενημέρωση και την ισότητα των δυο φύλλων και αυτό το λάθος εμένα δεν μου αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις..
Επίσης δεν λέω ότι η Ισμήνη έχει την ανάγκη της υποστήριξης μου, αλλά η Ζαχιάδα κάνει τους μελλοντικούς οδηγούς που διψούν για πρόκριση –και κακά τα ψέματα για προβολή- να το σκεφτούν διπλά αν θα πρέπει να συμμετέχουν ξοδεύοντας τα ωραία τους λεφτάκια, όταν προβάλλεται μόνο ο πρώτος σε κάθε αγώνα.Τέλος χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ικανότητα του πρωταθλητή(αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν), θα ήθελα να πω ότι το γεγονός ότι είναι πρωταθλητής δεν μειώνει την προσπάθεια των υπόλοιπων 17 που με την ύπαρξη τους και μόνο τον κάνουν πρωταθλητή.
Υποκλίνομαι όπως λέτε στον πρωταθλητή, αλλά όχι και στον τρόπο που αυτό παρουσιάζεται.
-
Αγαπητε kjetilmob δεκτη η κριτικη εστω και αν ειναι αυστηρη. Αυτο παντως που εχω να παρατηρησω ειναι οτι οποιοδηποτε λαθος τετοιας φυσης ειναι αδυνατο να μειωσει την προσπαθεια εντος αγωνιστικου χωρου. Οσοι ειδαν τους αγωνες καταλαβαν νομιζω, χωρις να χρησιμοποιω το επιχειρημα σαν ελαφρυντικο.
Σχετικα με την Ζαχιαδα αυτο που εγραψα ειναι οτι οι τιτλοι αναφερουν συνεχως το ονομα του (πραγμα λογικο νομιζω δεδομενων των αποτελεσματων). Απο εκει και περα με το αφιερωμενο mini site, τις περιγραφες, τις φωτογραφιες, τα αφιερωματα (Παπαρινοπουλος, Κωνσταντινου) το rally.gr νομιζω οτι στηριξε οσο κανενα αλλο μεσο το ενιαιο και τους αγωνιζομενους του. Θα μπορουσαν να ηταν ακομη μεγαλυτερα τα κειμενα, πιο πολλα τα φιερωματα, περισσοτερες οι φωτο; Μα παντα θα μπορουσαν αλλα ας μην μπουμε σε αυτη την λογικη, δε βγαζει πουθενα.
Αυτο που πρεπει να αναρωτηθουμε ειναι ποια ειναι η επομενη μερα των MG, ποιο το επομενο αυτοκινητο του θεσμου και ποιο το μελλον των τοσο ταλαντουχων νεαρων που αναδειχτηκαν για ακομη χρονια.
ΕΝΙΑΙΟ 2005