-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
Παιζει ρολο η καμπερ στο μετατροχιο ναι η οχι?Μπαμπης Κολιγιαννης
Λογικά ναι... Όσο περισσότερο κάμπερ τόσο μεγαλύτερο μετατρόχιο...
-
καλα roadrunner εισαι σε αλλο πλανητη. ο Καιτατζης εκανε ενσταση στο Ζαχο για camber. εσυ λες γιατην μαυρη σημαια που πηρε επειδη εβγαλε εκτος με χτυπημα τον Βασιλη ζαχο. το οποιο ειναι αλλο γεγονος και ο λ ειναι και αυτο σε αλλο αγωνα.
Απο καποια πμ που μου στειλανε, εμαθα οτι αυτοι που ζητανε αποδειξεις ξερουν πιο πολλα. Γιαυτο πανε οι αγωνες κατα διαολου.
**
Οσο για μενα δεν ειμαι διπλοεγγραμμενος. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ **:DΕχετε αναρωτηθει γιατι παιδια απο τα καρτ σαν τον Αντωνιαδη και αλλους δεν ασχολουνται με αμαξια.???
Επειδη καποια πραγματα τα αποριπτετε απο την αρχη πριν τα ψαξετε, εγω δεν γραφω αλλο γιαυτο το θεμα. Ειναι ωστοσο κριμα να μου στελνουν καποιοι πμ και να συμφωνουνε και να μην γραφουνε τιποτα.
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
Εχετε αναρωτηθει γιατι παιδια απο τα καρτ σαν τον Αντωνιαδη και αλλους δεν ασχολουνται με αμαξια.???
γιατι, εκει δεν υπαρχουν τετοια??? Δυστυχως υπαρχουν και στον χωρο του καρτ
sorry για το off topic
-
καλα roadrunner εισαι σε αλλο πλανητη. ο Καιτατζης εκανε ενσταση στο Ζαχο για camber. εσυ λες γιατην μαυρη σημαια που πηρε επειδη εβγαλε εκτος με χτυπημα τον Βασιλη ζαχο. το οποιο ειναι αλλο γεγονος και ο λ ειναι και αυτο σε αλλο αγωνα.Απο καποια πμ που μου στειλανε, εμαθα οτι αυτοι που ζητανε αποδειξεις ξερουν πιο πολλα. Γιαυτο πανε οι αγωνες κατα διαολου.
**
Οσο για μενα δεν ειμαι διπλοεγγραμμενος. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ **:DΕχετε αναρωτηθει γιατι παιδια απο τα καρτ σαν τον Αντωνιαδη και αλλους δεν ασχολουνται με αμαξια.???
Επειδη καποια πραγματα τα αποριπτετε απο την αρχη πριν τα ψαξετε, εγω δεν γραφω αλλο γιαυτο το θεμα. Ειναι ωστοσο κριμα να μου στελνουν καποιοι πμ και να συμφωνουνε και να μην γραφουνε τιποτα.
TO ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα είναι αυτό. Ότι υπάρχουν επώνυμοι που ξέρουν και δε λένε (προφανείς οι λόγοι) και ανώνυμοι που βγαίνουν και τα λένε, και μετά τους προκαλούμε να γίνουν επώνυμοι (από περιέργεια, όχι από τίποτε άλλο) εμείς οι επώνυμοι... Ντροπή
-
Οχι δεν ειναι αυτη η ουσια συνονοματε. Φανταζομαι και ο πιστα αλλα και πολλοι αλλοι θα ηθελαν να ειχαν κατα το δυνατο επαγγελματικοτερο και απροσωπο τεχνικο ελεγχο. Εκει ειναι ουσιαστικο το παραπονο του(ς) και ειναι λογικοτατο. Ομως για να ειμαστε δικαιοι, περα απο τις προσωπικες σχεσεις για τις οποιες δεν μπορει να γινει τιποτα, το θεμα τεχνικος ελεγχος ειδικα για πιστα ειναι μια δυσκολη αλλα και ακριβη ιστορια και αυτο καλο θα ειναι να το ξεχασουμε οσο τουλαχιστον η κατασταση στο πρωταθλημα ειναι οπως τωρα.
Παντως οκ μπορει να λεμε οτι θελουμε περι ανωνυμιας (εγω απο τους πρωτους) ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση μερικα απο αυτα που εθηξε ο πιστα ηταν ορατα και στον απλο θεατη. Μιλαω πχ για τα φρενα των Μικρα στον τελευταιο τους αγωνα και το ABS.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πρέπει επιτέλους να γίνει μια κουβεντούλα με τους αρμόδιους. Δεν νομίζεις;Ετσι.
-
Ακομα μια ενοτητα καταντησε τσιρκο. Τι ωραια!!!
Και ετσι να ειναι με ολες αυτες τις μαιμουδιες, τι να το κανουμε τωρα???
Να ξεκινησει αλλη μια χρονια μηπως με γκρινια και ξινιλά???
Καντε ρε γαμωτο μια προσπαθεια να μπει μια τελεια στο παρελθον και να ξεκινησουμε σωστα. Αμαν πια -
καλα roadrunner εισαι σε αλλο πλανητη. ο Καιτατζης εκανε ενσταση στο Ζαχο για camber. εσυ λες γιατην μαυρη σημαια που πηρε επειδη εβγαλε εκτος με χτυπημα τον Βασιλη ζαχο. το οποιο ειναι αλλο γεγονος και ο λ ειναι και αυτο σε αλλο αγωνα.Απο καποια πμ που μου στειλανε, εμαθα οτι αυτοι που ζητανε αποδειξεις ξερουν πιο πολλα. Γιαυτο πανε οι αγωνες κατα διαολου.
**
Εσυ αγαπητε απαντηση στην ερωτηση δεν δινεις,προφανως ειτε γαιτι δεν ξερεις ειτε γιατι στα καφενεια που συζητατε δεν εχετε απολυτη γνωση τωνθεματων.
Καλο θα ηταν λοιπον να γνωριζεις πρωτα καλα τα πραγματα και μετα να λες διαφορα,οπως οτι πχ πρεσσαρανε ψαλιδια σε Leon.
Οσο τωρα για τα χρηματα που κατηγορεις οτι τρεχουν διαφοροι νεοι απο πισω τους μηπως σου διαφευγει οτι μονο ετσι στο εξωτερικο υπαρχουν επαγγελματιες οδηγοι και ετσι προωθουνται απο τις διαφορες χωρες οδηγοι που τρεχουν BTCC,ETCC μεχρι και Formula 1?Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Μπαμπης Κολιγιαννης =
-
Μπαμπης Κολιγιαννης =
Καλο θα ηταν λοιπον να γνωριζεις πρωτα καλα τα πραγματα και μετα να λες διαφορα,οπως οτι πχ πρεσσαρανε ψαλιδια σε Leon.
Μα αυτο το κανανε ψιλονομιμο ( Δεν μιλαγε κανεις δηλαδη), μετα που το κανανε ολοι. Απλα κερδισανε 3 με 4 αγωνες μεχρι να το καταλαβουν και να το κανουν ολοι.
Φετος με τι αναρτησεις θα τρεξουνε?? Δεν κανεις καμια προσφορα??? ΓΙατι οπως και να το κανουμε οι proflex γ@μ@....
-
Οσο τωρα για τα χρηματα που κατηγορεις οτι τρεχουν διαφοροι νεοι απο πισω τους μηπως σου διαφευγει οτι μονο ετσι στο εξωτερικο υπαρχουν επαγγελματιες οδηγοι και ετσι προωθουνται απο τις διαφορες χωρες οδηγοι που τρεχουν BTCC,ETCC μεχρι και Formula 1?Μπορειτε να μου πειτε μια περιπτωση στο εξωτερικο που ο οδηγος βγαζει μεροκαματο σε ενιαιο? Εδω καλα, καλα ουτε στο BTCC υπαρχουν επαγγελματιες, οι περισσοτεροι πλεον πρεπει να φερουν χορηγο ακομα κι για εργοστασιακο τιμονι...
-
Μπαμπης Κολιγιαννης =Καλο θα ηταν λοιπον να γνωριζεις πρωτα καλα τα πραγματα και μετα να λες διαφορα,οπως οτι πχ πρεσσαρανε ψαλιδια σε Leon.
Μα αυτο το κανανε ψιλονομιμο ( Δεν μιλαγε κανεις δηλαδη), μετα που το κανανε ολοι. Απλα κερδισανε 3 με 4 αγωνες μεχρι να το καταλαβουν και να το κανουν ολοι.
Φετος με τι αναρτησεις θα τρεξουνε?? Δεν κανεις καμια προσφορα??? ΓΙατι οπως και να το κανουμε οι proflex γ@μ@....
Μαλλον εισαι μακραν νυχτομενος
Οποταν αστο καλυτερα
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οσο τωρα για τα χρηματα που κατηγορεις οτι τρεχουν διαφοροι νεοι απο πισω τους μηπως σου διαφευγει οτι μονο ετσι στο εξωτερικο υπαρχουν επαγγελματιες οδηγοι και ετσι προωθουνται απο τις διαφορες χωρες οδηγοι που τρεχουν BTCC,ETCC μεχρι και Formula 1?
Μπορειτε να μου πειτε μια περιπτωση στο εξωτερικο που ο οδηγος βγαζει μεροκαματο σε ενιαιο? Εδω καλα, καλα ουτε στο BTCC υπαρχουν επαγγελματιες, οι περισσοτεροι πλεον πρεπει να φερουν χορηγο ακομα κι για εργοστασιακο τιμονι...
Αγαπητέ
αν ανοίξετε καποιο ξένο περιοδικό υπάρχουν χιλιάδες καταχωρήσεις που αφορούν σε αυτ/τα ενιαίου τύπου ,οπου ανακοινώνονται εκτος των άλλων και διάφορα πρίμ.
Στα διάφορα πχ ενιαία στην Γαλλία,Αγγλία,Γερμανία,Σουηδία και σε άλλες τετοιου είδους υποανάπτυκτες χώρες.Συνήθως οι καταχωρήσεις αυτές εμφανιζονται μηνα Σεπτέμβριο-Οκτώβριο ,οταν δηλαδή εμείς ακομα βρισκόμαστε περίπου στο μέσον της σεζόν και εκείνοι κοντεύουν να τελειώσουν
Μπάμπης Κολιγιάννης
-
αν ανοίξετε καποιο ξένο περιοδικό υπάρχουν χιλιάδες καταχωρήσεις που αφορούν σε αυτ/τα ενιαίου τύπου ,οπου ανακοινώνονται εκτος των άλλων και διάφορα πρίμ.
Στα διάφορα πχ ενιαία στην Γαλλία,Αγγλία,Γερμανία,Σουηδία και σε άλλες τετοιου είδους υποανάπτυκτες χώρες.Συνήθως οι καταχωρήσεις αυτές εμφανιζονται μηνα Σεπτέμβριο-Οκτώβριο ,οταν δηλαδή εμείς ακομα βρισκόμαστε περίπου στο μέσον της σεζόν και εκείνοι κοντεύουν να τελειώσουν
Επειδη θελω να πιστευω οτι εχω ανοιξει αρκετα ξενα περιοδικα, θα ηθελα να μου πειτε ενα ενιαιο που τα πριμ οχι μονο καλυπτουν ολα τα εξοδα αλλα να βοηθουν να βγει μεροκαματο. Οτι υπαρχουν πριμ και επαθλα ναι, αλλα ειναι στην καλυτερη ενα σεβαστο κλασμα του μπατζετ. Το χαρτζιλικακι ειναι λιγο πολυ Ελληνικη πατεντα.
-
Οτι υπαρχουν πριμ και επαθλα ναι, αλλα ειναι στην καλυτερη ενα σεβαστο κλασμα του μπατζετ. Το χαρτζιλικακι ειναι λιγο πολυ Ελληνικη πατεντα.Ρε συ 'go for pole' απο την τσέπη σου το βάζεις???
η απο το εισιτήριο που πληρώνεις???
Αν δεν εχει παροχές οικονομικές φυσικά, γιατί να διαθέσω τα ωραία μου χρήματα για να τρέξω με ενα αυτοκίνητο 'νορμάλ'(ψιλό-χοντρό)???
και να μην τρέξω με ενα γρήγορο γνησιο αγωνιστικό με τα ιδια χρήματα με καλύτερη εξέλιξη κλπ κλπ.
Δεν υπάρχει λόγος!!! δεν το βλέπεις?? απο τη στιγμή που και πρωταθλητής να εισαι δεν υπάρχει καμμία ανταπόκριση και καμμία ανταμοιβή στην αξία σου.
Οσο περισσότερες παροχές κανει μια εταιρία για το αυτοκίνητο της τοσο περισσότερες συμμετοχές εχει!!!!
Ειναι ενα ειδος χορηγίας,ετσι απλά.
Π.Χ.Αν καποιοι βγάζουν μεροκάματο απο αυτό σημαίνει οτι δαπανούν πολλές ωρες που σημαίνει οτι χάνουν τα χρήματα απο αλλού. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Οσο περισσότερες παροχές κανει μια εταιρία για το αυτοκίνητο της τοσο περισσότερες συμμετοχές εχει!!!!Κι ομως δεν ειναι ετσι. Το Micra cup που δινει καλο χαρτζιλικι ειχε περυσι και απο οτι μαθαινω θα εχει φετος λιγοτερες συμμετοχες απο οτι τα αντιστοιχα ενιαια (106 και MG). Αρα προφανως υπαρχει κατι περισσοτερο απο το να πεταξεις ενα ματσο ευρωπουλα στα ποδια του καθε επιδοξου αγωνιζομενου.
Επισης πολυ κακως θεωρεις τα μεγαλα πριμ ενα ειδος χορηγιας. Με αυτο το τροπο κακομαθαινεις στους νεους να περιμενουν ετοιμα λεφτα και να μη βγαινουν εξω να βρουν λεφτα. Το προβλημα γινεται φανερο αμεσως μετα, οταν η ετοιμη τροφη τελειωνει και ο νεος πρεπει να περασει στο επομενο βημα. Και ειμαστε ακριβως σε αυτο το σημειο για Καιτατζη, Ζαχο, Γκικα κλπ. Παιδια ναι μεν με πληθωρικο ταλεντο που ομως δηλωσαν πρωιμα επαγγελματιες χωρις να εχουν το καταλληλο υποβαθρο για κατι τετοιο και τωρα μοιραια βρισκονται στο πουθενα.
Καποια στιγμη, μετα απο χρονια ενδεχομενως, θα κοιταμε πισω και θα μιλαμε για ταλεντα που δεν εφτασαν εκει που επρεπε γιατι εμαθαν ολα τα εκτος οδηγησης (που τελικα ειναι πολλα για τον ταλαντουχο με φιλοδοξιες) λαθος. Και το λαθος θα επαναλαμβανεται συνεχως μεχρι να συνειδητοποιησουν ολοι οτι ειναι σαφως πιο χρησιμο για τους νεους των ενιαιων να τους εκπαιδευσεις παρα να τους χαρτζιλικωσεις. Ετσι δουλευουν σε καθε σοβαρη χωρα του εξωτερικου, ετσι οφειλουμε να κανουμε και εμεις αν θελουμε καποτε να καμαρωσουμε καποιον ψηλα. Αν παλι ολα εξαντλουνται στο πως θα τρεξετε χωρις να ξοδευτειτε, τοτε πασο.
ΥΓ Τις ερωτησεις για το αν τα βαζω απο τη τσεπη μου ή αν βγαινουν απο το εισητηριο μου τις αφηνω, με την ελπιδα οτι εν τελει καταλαβαινεις ποσο ακομψες ηταν.
-
Οσο περισσότερες παροχές κανει μια εταιρία για το αυτοκίνητο της τοσο περισσότερες συμμετοχές εχει!!!!
Κι ομως δεν ειναι ετσι. Το Micra cup που δινει καλο χαρτζιλικι ειχε περυσι και απο οτι μαθαινω θα εχει φετος λιγοτερες συμμετοχες απο οτι τα αντιστοιχα ενιαια (106 και MG). Αρα προφανως υπαρχει κατι περισσοτερο απο το να πεταξεις ενα ματσο ευρωπουλα στα ποδια του καθε επιδοξου αγωνιζομενου.
Επισης πολυ κακως θεωρεις τα μεγαλα πριμ ενα ειδος χορηγιας. Με αυτο το τροπο κακομαθαινεις στους νεους να περιμενουν ετοιμα λεφτα και να μη βγαινουν εξω να βρουν λεφτα. Το προβλημα γινεται φανερο αμεσως μετα, οταν η ετοιμη τροφη τελειωνει και ο νεος πρεπει να περασει στο επομενο βημα. Και ειμαστε ακριβως σε αυτο το σημειο για Καιτατζη, Ζαχο, Γκικα κλπ. Παιδια ναι μεν με πληθωρικο ταλεντο που ομως δηλωσαν πρωιμα επαγγελματιες χωρις να εχουν το καταλληλο υποβαθρο για κατι τετοιο και τωρα μοιραια βρισκονται στο πουθενα.
Καποια στιγμη, μετα απο χρονια ενδεχομενως, θα κοιταμε πισω και θα μιλαμε για ταλεντα που δεν εφτασαν εκει που επρεπε γιατι εμαθαν ολα τα εκτος οδηγησης (που τελικα ειναι πολλα για τον ταλαντουχο με φιλοδοξιες) λαθος. Και το λαθος θα επαναλαμβανεται συνεχως μεχρι να συνειδητοποιησουν ολοι οτι ειναι σαφως πιο χρησιμο για τους νεους των ενιαιων να τους εκπαιδευσεις παρα να τους χαρτζιλικωσεις. Ετσι δουλευουν σε καθε σοβαρη χωρα του εξωτερικου, ετσι οφειλουμε να κανουμε και εμεις αν θελουμε καποτε να καμαρωσουμε καποιον ψηλα. Αν παλι ολα εξαντλουνται στο πως θα τρεξετε χωρις να ξοδευτειτε, τοτε πασο.
ΥΓ Τις ερωτησεις για το αν τα βαζω απο τη τσεπη μου ή αν βγαινουν απο το εισητηριο μου τις αφηνω, με την ελπιδα οτι εν τελει καταλαβαινεις ποσο ακομψες ηταν.
Μηπως ξερεις πως εγινε ο Solberg εργοστασιακος οδηγος?
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Μηπως ξερεις πως εγινε ο Solberg εργοστασιακος οδηγος?Νομιζω ναι. Μπορω να εχω τη λιστα με τα ενιαια που λεγαμε;
-
Go For Pole ταμειο στους ελληνικους αγωνες δεν κανεις. Οσοι κυνηγουν τα επαθλα εχουν αφιερωσει τοσο χρονο και χρημα σε πιστες, μηχανικους βενζινες κλπ που απλα προσπαθουν να το μειωσουν αισθητα. Για να κανεις πρωταθλητισμο πρεπει σχεδον να μην δουλευεις συνεπως δεν εχει δωρο πασχα και χριστουγεννων δεν εχει επειδομα αδειας δεν ειχει ΙΚΑ κλπ αντιθετα εχει λαστιχα για δοκιμες βενζινες για δοκιμες, φθορες στις δοκιμες, τρακαρισματα στις δοκιμες, σπασμενα μοτερ σε δοκιμες εξελιξης κλπ. Οτι δωσεις αναλογο θα ειναι και το αποτελεσμα στο τελος του αγωνα.Αν δε εισαι μηχανικος ακομα καλυτερα γλειτωνεις κατι αλλιως δεν ειναι ευκολα τα πραγματα. Ας αφησουμε την αξια του αυτοκινητου ετσι?.
Τωρα αν καποια αυτοκολητα αντιπροσωπιων μπαινουν κατοπην ειδικων συμφωνιων καλα κανουν και λογος δεν πεφτει σε κανεναν.
-
ΚΑΤΜΑΝΑΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ! ΕΥΓΕ
ΕΝΙΑΙΟ 2005