-
Ωπα Σπυρο ,μη γουρλωνεις τα ματια. Εχουμε ξαναδει τετοιες δημοσιευσεις,
ανωνυμες, στον βροντο κι απο ανθρωπους που πρωτο η διπλογραφτηκαν στο φορουμ ΧΘΕΣ.
Η ουσια δεν ειναι ομως τι γραφει ο καθενας, αλλα το αποτελεσμα που δεν ειναι αλλο απο το να δοθει παντου η εντυπωση οτι ολοι μας, ολο το αθλημα, ειναι ζωολογικος κηπος με μαιμουδες. Κι ομως δεν ειναι ετσι, και γι αυτο φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν.
Και μια μαρτυρια που εχω ξαναγραψει. Μου ειχε κανει εντυπωση το πως ο θειος μου εκλεβε μετρα τοτε με το ZX. Του το ζητησα και μου το εδωσε να το οδηγησω. ΔΕΝ ηταν πιο γρηγορο απο το δικο μου. Ουτε απο αλλα που ειχα οδηγησει. Κι υστερα τον εβαλα μπροστα μου στην πιστα-σε ελευθερα δοκιμαστικα- και τοτε καταλαβα που χανω τα μετρα και τον περαδεχθηκα.
Αυτα για την αληθεια. Παρακατω δεν γνωριζω, αν ομως καποιος αλλος ξερει, ας βγει να τα πει γιατι η λασπη ευκολα κολαει και δυσκολα ξεκολαει.
Ισως εδω να χωραει και μια προτροπη. Νασο και τεχνικοι εφοροι. Βλεπετε ποσο ευπροσβλητοι ειμαστε. Σφιξτε τα δοντια και καντε αυστηρα τους ελεγχους σας για να μην υπαρχουν 'γκριζες ζωνες'. Το σπορ θα σας χρωσταει ευγνωμοσυνη. -
ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ,
ΔΕΝ ΓΟΥΡΛΩΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΘΕΙΟ'.ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ 'Α'......ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ....
-
Το τι κάνουν οι τεχνικοί έφοροι είναι πολλές φορές ανεξάρτητο από τα ράδιο αρβύλα που βγαίνουν.
Από αυτά που αναφέρει ο Pista-racing, άλλα έχουν ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ έτσι, άλλα έχουν ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί πως ΗΤΑΝ έτσι και άλλα δεν έχουν ελεγχθεί καθόλου. Είδες εσύ να έχει κάποια διαφορά για το ράδιο αρβύλα ? Ολα στον κουβά
Η μόνη περίπτωση αλλαγής του καθεστώτος είναι η αλλαγή της νοοτροπίας των οδηγών που θεωρεί αυτονόητη τη συνεπαγωγή 'με κέρδισε ==> είναι μαϊμουδιάρης'. Και επίσης τη συνεπαγωγή 'ξέρω ή υποπτεύομαι κάτι ==> δεν κάνω ένσταση και προτιμώ να διασπείρω φήμες'.
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
Χωρις Θειο ενιαιο???? Γιατι ομως????? Αφου τοσο χρονια ετρεχε με GROUP A ο Δημητρακης μας....Πότε έγινε αυτό «άγνωστε»... γνώστη των πάντων;
Που πιάστηκε ο θείος παράνομος και πότε;
Τον έχεις ακολουθήσει ποτέ να δεις που κερδίζει μέτρα;
Έχεις υπόψη τι γράφει η τηλεμετρία γι' αυτόν όσες φορές τον μετράμε με αυτοκίνητα τεστ, με τα οποία... συναγωνίζονται και άλλοι επιφανείς οδηγοί;
Και κάτι τελευταίο:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. -
Νασο εχεις εν μερει δικηο. Το εχουμε κουβεντιασει το θεμα, και γενικα το καλυπτετε σωστα. Ισως να χρειαζεται καποια επι πλεον προσπαθεια στην
ΔΙΑΡΚΕΙΑ των αγωνων ραλλυ. Απλα ζητησα πιο σφιχτο ελεγχο, αφ ενος για να παψει το 'μεσα' μας να γκρινιαζει κι αφ ετερου να μην εχει το ραδιο αρβυλα αντικειμενο σχολιων.
Αν καποια μερα συνειδητοποιησω οτι ο ελεγχος ειναι σωστος, ε τοτε υπαρχει η πιθανοτητα να κοιταξω τα χερια μου στον καθρεφτη και να τα ...μπατσισω. Αλλιως θα κοιταω παντα το καπω του αντιπαλου. Ειμαι σιγουρος οτι με καταλαβαινεις.
Γεια και χαρα. -
Χα,χα,χα. Τοπισα το υπονοουμενο ,παληοσυνταξιουχε. Σου κοψανε το ΛΑΦΚΑ και βγαζεις δοντια! Ελα να σου τροχισω τη μασελλα μπρε!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χα,χα,χα. Τοπισα το υπονοουμενο ,παληοσυνταξιουχε. Σου κοψανε το ΛΑΦΚΑ και βγαζεις δοντια! Ελα να σου τροχισω τη μασελλα μπρε!Ρε Τκατσένκο τρελαίνεσαι μερικές φορές και με κάνεις να Τσαδαρίζω...
Σε καμμιά περίπτωση δεν στόχευα εσένα, απλά ξεκαθάριζα τη θέση με αυτό το κ.λό παιδί που ρίχνει φορτία λάσπης σε ένα φίλο και συνεργάτη μου, που αν κάνει κάτι πολύ καλά αυτό είναι ότι μπορεί να οδηγεί σκεπτόμενος!
Ρε τι είσαι εσύ; Α πα,πα.
Ρε πάμε να κάνουμε κανά αγώνα γιατί σε λίγο θα φάμε τα λυσακά μας χωρίς λόγο.
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... -
Αγαπητέ Πίστα-Ρέισινγκ, κάπου σε ξέρω, κάτι μου θυμίζεις...
Μήπως είσαι ο ίδιος που, στην πρώτη χρονιά του Γιάρις Καπ, είχες πάει στον Φλαμιάτο και του έλεγες 'τί είναι αυτός ο οδηγός που βρήκες, δώστο μου εμένα το αυτοκίνητο να πάρω κανένα κύπελλο'??Υ.Γ.
Μάθε να βάζεις τόνους (είναι το κουμπί δεξιά από το Λ) γιατί καρφώνεσαι -
Αγαπητέ Πίστα-Ρέισινγκ, κάπου σε ξέρω, κάτι μου θυμίζεις...
Μήπως είσαι ο ίδιος που, στην πρώτη χρονιά του Γιάρις Καπ, είχες πάει στον Φλαμιάτο και του έλεγες 'τί είναι αυτός ο οδηγός που βρήκες, δώστο μου εμένα το αυτοκίνητο να πάρω κανένα κύπελλο'?Οχι καμια σχεση. Δεν εχω κανει ποτε τιποτα τετοιο, ουτε εχω προσβαλει κανεναν ποτε. και δεν εχω μιλησει με τον κυριο αυτον.
Ωπα Σπυρο ,μη γουρλωνεις τα ματια. Εχουμε ξαναδει τετοιες δημοσιευσεις,
ανωνυμες, στον βροντο κι απο ανθρωπους που πρωτο η διπλογραφτηκαν στο φορουμ ΧΘΕΣ.ΝΑΙ ΧΘΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.
Η ουσια δεν ειναι ομως τι γραφει ο καθενας, αλλα το αποτελεσμα που δεν ειναι αλλο απο το να δοθει παντου η εντυπωση οτι ολοι μας, ολο το αθλημα, ειναι ζωολογικος κηπος με μαιμουδες. Κι ομως δεν ειναι ετσι, και γι αυτο φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ??. Μην τα μπερδεεις για τα ενιαια μιλαμε μονο.
Και μια μαρτυρια που εχω ξαναγραψει. Μου ειχε κανει εντυπωση το πως ο θειος μου εκλεβε μετρα τοτε με το ZX. Του το ζητησα και μου το εδωσε να το οδηγησω. ΔΕΝ ηταν πιο γρηγορο απο το δικο μου. Ουτε απο αλλα που ειχα οδηγησει. Κι υστερα τον εβαλα μπροστα μου στην πιστα-σε ελευθερα δοκιμαστικα- και τοτε καταλαβα που χανω τα μετρα και τον περαδεχθηκα.
Αυτα για την αληθεια. Παρακατω δεν γνωριζω, αν ομως καποιος αλλος ξερει, ας βγει να τα πει γιατι η λασπη ευκολα κολαει και δυσκολα ξεκολαει.
Ισως εδω να χωραει και μια προτροπη.Αν θες να μαθεις την αληθεια, Ρωτα και θα δεις πολλα. Οσο για τον Θειο βαριεμαι να γραφω αυτα που ξερω. πραγματικα ειναι πολλα.
Νασο και τεχνικοι εφοροι. Βλεπετε ποσο ευπροσβλητοι ειμαστε. Σφιξτε τα δοντια και καντε αυστηρα τους ελεγχους σας για να μην υπαρχουν 'γκριζες ζωνες'. Το σπορ θα σας χρωσταει ευγνωμοσυνη.
ΠΟΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΜΩΡΕ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ???
Τα εγγεφαλακια τα βρηκαν??? Θελεται να σας πω ποιος τα βαζει???ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ. Οσο γιαυτο που λετε δεν τον πιασανε κτλ εννοειτε αφου 5 ατομα τα κανονιζουνε ολα. ΕΙναι σαν να με πιασει ο πατερας μου.
Θελετε να παιξουμε ενα παιχνιδακι ερωτησεων??. Ωραια
-
ερωτηση Ποιος βαρεσε μοτερ σε αγωνα του αεροδρομιου με Leon και αντι για καινουριο σφραγισμενο, το επισκευασε και μετα απο μια βδομαδα μπροστα σε πολλους, του ΕΒΑΛΑΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕΤΑ????????????
-
ερωτηση Σε ποιους γνωστος εξατμισας στην καλλιθεα, τις ανοιγε προσεχτικα ( τα τελικα SEAT SPORT) και εκανε παπαδες???
-
ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ MICRA ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ???????
-
Με ποιο τροπο οδηγος του ενιαιου απο 14 και 15 να βγαινει τον επομενο 1ος???
-
Ποσοι στραβωσαν τα μποστα φτερα στα Leon για να μπορεσουν να κατεβασουν την Proflex???
Οσο για το SEAT IBIZA του ΦΙλου κ Μιχελακακη, το πουλησε σε εναν κυριο ο οποιος ετυχε να ειναι γνωστος και να ΝΑ ΤΑ ΔΩ. Την πλεξουμε με μονωτικη, τον καταλυτη με σωληνα μεσα, τα μπεκ του citroen saxo vts που εχουν 4 τρυπες, αντι για 2 του ΙΒΙΖΑ κτλ.
Εγω αναρωτιεμαι ο κυριος Δημος, αφου τα ξερει ολα αυτα, γιατι δεν τα λεει παραεξω. Μακαρι να κανει κατι απο εκει που ειναι (ΣΟΑΑ)γιατι πραγματικα μπορει και νοιαζεται για τους αγωνες.
-
-
Πότε έγινε αυτό «άγνωστε»... γνώστη των πάντων;
Έχεις υπόψη τι γράφει η τηλεμετρία γι' αυτόν όσες φορές τον μετράμε με αυτοκίνητα τεστ, με τα οποία... συναγωνίζονται και άλλοι επιφανείς οδηγοί;
Και κάτι τελευταίο:
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.Φιλε ivan, δεν ηξερα οτι μπορει να τιμωρηθει ο κυριος Μιχελακακης, και αυτο γιατι δεν ηξερα αν υπαρχει καποιος για να τον ελενξει.
Μελος του ΣΟΑΑ, φιλος του κ Αλεπη, φιλος του κυριου Ιωαννιδη. Και φιλος του κυριου Παπασταθοπουλου.
Θελω να σε ρωτησω κατι φιλε ivan
πως ειναι δυνατον, να υπηρχει στον Σοαα ο κ Παπασταθοπουλος και να κανονιζει αυτος τις ποινες και να μιλαει εκ μερους του Σοαα στους οδηγους. Ενω την ιδια στηγμη εχει τα αμαξια του στο ενιαιο??? Τον ΣΥΜΦΕΡΕ να βρεθουν μαιμου αμαξια και να γινει δυσφημιση??? ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.Αλλη μια ερωτηση??
Για την τηλεμετρια και τα τεστ, με ποιους συναγωνιζοτανε??? δημοσιογραφους?? που ετυχε να τρεξουν?? γιατι και η γιαγιακα μου κανει καλυτερους χρονους.και μια τελευταια ερωτηση . ποσοι ειχαν στραβωσει ψαλιδια στα LEON για παραπανω καμπερ στους πρωτους αγωνες,??? (μεχρι να το καταλαβουν και οι αλλοι βεβαια).
νομιμα και καλα, καθως ο κανονισμος εδεινε μονο max μετατροχιο και καταλαθος δεν ανεφερε ΟΤΙ απαγορευεται η τροποποιηση, κατι που ειναι αυτονοητο. ετσι ωστε αυτοι που κανονησαν να φτιαχτει, να μπορουν να στραβωσουν ψαλιδια νομιμα.
Και ολα αυτα για τα πριμ, καθως υπαρχουν αγωνιζομενοι που δεν δουλευουν και οικονομανε απο αυτα.
-
Ωραια, το ZX το βγαλαμε απο τον λογαριασμο. Παμε παρακατω. Αν πραγματικα νοιαζεσαι για τους αγωνες, βγαλε τη μασκα και καταγγειλε τα επωνυμα. Μπορει να χασεις για λιγο την ησυχια σου, αλλα αν εχεις δικηο θα κερδισεις. Αλλιως δεν μετραει τιποτα...
Τον θειο τον ξερω χρονια, τον αγαπω και τον εκτιμω. Ειλικρινα αν καποιος μου αποδειξει αυτα που ισχυριζεσαι, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα το μοναστηρι. Ομως φοβαμαι οτι εχεις πεσει θυμα της 'κουβεντας του συνεργειου'. Προσωπικα δεν σε πιστευω.
IVAN, κι εγω πλακα εκανα βρε μπομπο. Αφου ξερεις οτι μ αρεσει ο αυτοσαρκασμος. Τοσα γελια ειχα βαλει( αυτα εννοω). Ει γερο, θα παμε κοντρα στον Ελικωνα? Και μετα προβατινα? -
Πότε έγινε αυτό «άγνωστε»... γνώστη των πάντων;
Και κάτι τελευταίο:
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.Φιλε ivan, δεν ηξερα οτι μπορει να τιμωρηθει ο κυριος Μιχελακακης, και αυτο γιατι δεν ηξερα αν υπαρχει καποιος για να τον ελενξει.
Μελος του ΣΟΑΑ, φιλος του κ Αλεπη, φιλος του κυριου Ιωαννιδη. Και φιλος του κυριου Παπασταθοπουλου.
Θελω να σε ρωτησω κατι φιλε ivan
πως ειναι δυνατον, να υπηρχει στον Σοαα ο κ Παπασταθοπουλος και να κανονιζει αυτος τις ποινες και να μιλαει εκ μερους του Σοαα στους οδηγους. Ενω την ιδια στηγμη εχει τα αμαξια του στο ενιαιο??? Τον ΣΥΜΦΕΡΕ να βρεθουν μαιμου αμαξια και να γινει δυσφημιση??? ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.Αλλη μια ερωτηση??
Για την τηλεμετρια και τα τεστ, με ποιους συναγωνιζοτανε??? δημοσιογραφους?? που ετυχε να τρεξουν?? γιατι και η γιαγιακα μου κανει καλυτερους χρονους.και μια τελευταια ερωτηση . ποσοι ειχαν στραβωσει ψαλιδια στα LEON για παραπανω καμπερ στους πρωτους αγωνες,??? (μεχρι να το καταλαβουν και οι αλλοι βεβαια).
νομιμα και καλα, καθως ο κανονισμος εδεινε μονο max μετατροχιο και καταλαθος δεν ανεφερε ΟΤΙ απαγορευεται η τροποποιηση, κατι που ειναι αυτονοητο. ετσι ωστε αυτοι που κανονησαν να φτιαχτει, να μπορουν να στραβωσουν ψαλιδια νομιμα.
Και ολα αυτα για τα πριμ, καθως υπαρχουν αγωνιζομενοι που δεν δουλευουν και οικονομανε απο αυτα.
ΑΓΑΠΗΤΕ-ΤΗ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕ-ΤΗ ΜΟΥ , pista-racing , ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ TIMING ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ , ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .
-
Pista-racing,αυτά που λές είναι αναπόδεικτα και τουλάχιστον προσβάλουν κάποιον!
Τέτοιες συμπεριφορές δεν απαγορεύονται μόνο από τον Κανονισμό του Forum,αλλά και από τους κανόνες ηθικής!Σε παρακαλώ είτε να τα αποδείξεις είτε να ανακαλέσεις!
Moderator -
Περιεργο, τοσες αναποδικτες κατηγοριες εχουν γινει, ειδικα το τελευταιο τριμινο, αυτη σας πειραξε;;;;;;;;;;;;
-
Ολες πειράζουν!Αλλά ειδικά αυτές που αναφέρονται χωρίς καμμιά απόδειξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα είναι απαράδεκτες!!
Δεν συμφωνείς?Είπαμε ελεύθερο Φόρουμ είναι!Αλλά όχι και να αρχίσουμε να λέμε τις διάφορες παπαριές που λέγονται αριστερά και δεξιά στις εξέδρες από άσχετους!
Και δεν καταλαβαίνω την αντίρρησή σου!
Αν είναι έτσι και τα ξέρει ο pista-racing,ας μας το αποδείξει!
Και ας πάει και στον επόμενο αγώνα να κάνει ένσταση να κερδίσει εκείνος το τσιγκάκι!!! -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΑΓΑΠΗΤΕ-ΤΗ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕ-ΤΗ ΜΟΥ , pista-racing , ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ TIMING ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ , ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Aπλα τωρα εκανα register στο forum.
Pista-racing,αυτά που λές είναι αναπόδεικτα και τουλάχιστον προσβάλουν κάποιον!
Τέτοιες συμπεριφορές δεν απαγορεύονται μόνο από τον Κανονισμό του Forum,αλλά και από τους κανόνες ηθικής!Σε παρακαλώ είτε να τα αποδείξεις είτε να ανακαλέσεις!
ModeratorΑναποδεικτα. Καλα με δουλευεις???? δηλαδη τι θελεις ??????? ΒΙΝΤΕΟ.
Αν θες αποδειξεις . ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
Ααααα Πολυ αναποδα το πηρες. Γιατι αραγε??????????????Να ανακαλεσω τι?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ??? **ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ **ΠΟΙΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ??? για να ξερω γιατι νομιζω οτι δικαιολογω οτι γραφω.
Οσο ΓΙα τον Θειο και εγω τον θεωρω γρηγορο και καλο οδηγο, με ωραια ομιλια που μπορει να καταφερει οτι θελει και πρωσοπικα δεν εχω προβλημα μαζι του, εκτος των μαιμουδιων του. Οσο για τον Καιτατζη και Νικο ζαχο, τους θεωρω παρα πολυ γρηγορους αλλα οταν στην μεση υπαρχουν $$$$$ τοτε, τρεχουν γιαυτα.
Εγω ειπα αυτα που θελω. Απο δω και περα αν θελει καποιος κατι ας στειλει πμ. περιμενω ενα αποτον moderator για να μου πει τι τον πειραξε. Να ειστε καλα για την υπομονη σας
-
ΠΙ(Σ)ΤΑ ΡΕΙΣΙΝΓΚ ΤΙ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΣ? ΟΔΗΓΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ
χαχα γελασα. Πως τα λες ετσι, τρομερα εξυπνος εισαι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ολες πειράζουν!Αλλά ειδικά αυτές που αναφέρονται χωρίς καμμιά απόδειξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα είναι απαράδεκτες!!
Δεν συμφωνείς?Είπαμε ελεύθερο Φόρουμ είναι!Αλλά όχι και να αρχίσουμε να λέμε τις διάφορες παπαριές που λέγονται αριστερά και δεξιά στις εξέδρες από άσχετους!
Και δεν καταλαβαίνω την αντίρρησή σου!
Αν είναι έτσι και τα ξέρει ο pista-racing,ας μας το αποδείξει!
Και ας πάει και στον επόμενο αγώνα να κάνει ένσταση να κερδίσει εκείνος το τσιγκάκι!!!Για σιγά ρε Νίκο,
'κερκίδα' δεν ειναι και εδώ????
δηλαδή εσύ νομίζεις οτι τα 'τσιγκάκια' ειναι το θέμα??
και σε τελική ανάλυση λεει μιά άποψη!!!
Με το ιδιο σκεπτικό γιατι να δεχτώ την 'υποστήριξη' απο ivan & platis???.Την στιγμή που δεν βρίζει και δεν μιλάει με υπονοούμενα δεν μπορώ να δεχτώ την αποψη σου.
Κούλης Κ.(ετσι για το τυπικό της υπόθεσης!!!!!!) -
Αλλη μια ερωτηση??
Για την τηλεμετρια και τα τεστ, με ποιους συναγωνιζοτανε??? δημοσιογραφους?? που ετυχε να τρεξουν?? γιατι και η γιαγιακα μου κανει καλυτερους χρονους.Για ένα είμαι 1000% σίγουρος. Πως αυτό με την τηλεμετρία δεν αφορά τον «Θείο» απέναντι σε δημοσιογράφους, αλλά τον Μιχελακάκη απέναντι σε πολύ μεγάλους (τουλάχιστον με βάση τα αποτελέσματα) οδηγούς που δεν υπάρχει λόγος να τους... στενοχωρήσουμε τώρα.
Από την άλλη είναι και αυτό που λέει ο Χρηστάρας. Αν και ο «Θείος» είναι μαϊμουδιάρης τότε χάνουμε όλοι μια από τις βασικές αξίες του χώρου και τότε από που να πιαστούμε ρε γμτ.
Επί πλέον -και γι αυτό παρενέβην- ο Δημήτρης Μιχελακάκης δεν παρακολουθεί forum και δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει, οπότε είναι τουλάχιστον άδικο να τον κατηγορούμε ακόμα κι αν ήταν αλήθεια όλα αυτά.
ΕΝΙΑΙΟ 2005