-
Τα πολλά λόγια είναι περιττά.
Με 29.000 ευρώ περίπου, Challenge ή GTI ? (σε οποιοδήποτε χρώμα )
-
-
-
Είσαι μεταξύ λογικής και συναισθήματος ??
-
Από διηγήσεις γνωστού μου, κατόχου RX8 cosmo: Με 50 ευρώ βενζίνη κάνει 200-250 χιλιόμετρα και βάζει σε κάθε γέμισμα 1 λίτρο λάδι..... γι αυτό και μόνο ψήφισα Golf.
-
Golf γιατί δεν μου αρέσουν οι 'μικρές' εκδόσεις των αυτοκινήτων..
-
Golf!
Απ' ότι φαίνεται ο θρύλος του ΜΚΙ..ξαναζεί!Και με σωστή τιμή επιτέλους! -
Απιστευτο το αποτελεσμα μεχρι τωρα στην ψηφοφορια. Ρο Χι 8, λογω εμφανισης, κινησης πισω, και γενικως παιρνεις πιο πουλ μουρ
ΥΓ. Ξερω οτι ακουγεται καπως, αλλα προτιμω αν δωσω τα 29.000 να δειχνει και σπορ το αμαξι!
-
RX8
Γιατι δεν μοιαζει με κανενα αλλο!!! -
Δεν γράφεις και τον εξοπλισμό των δύο (3θυρο ή 5θυρο το Golf; Σου αρκούν οι 2 πόρτες για τους επιβάτες; ) για να ξέρουμε τι παίρνεις σε κάθε περίπτωση;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν γράφεις και τον εξοπλισμό των δύο (3θυρο ή 5θυρο το Golf; Σου αρκούν οι 2 πόρτες για τους επιβάτες; ) για να ξέρουμε τι παίρνεις σε κάθε περίπτωση;και τα δύο βγαίνουν σε τετράπορτα
και τώρα τι ψηφίζουν;
πάλι ρο χι οκτώ, αν και λέω να παραγγείλω το άλλο
-
Golf αφού η τιμή του έμεινε σε νορμάλ επίπεδα πράγμα απίστευτο.
-
RX8 γιατί απλά είναι ποοοοοοολύ πιο όμορφο και είναι και πισωκίνητο!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν γράφεις και τον εξοπλισμό των δύο (3θυρο ή 5θυρο το Golf; Σου αρκούν οι 2 πόρτες για τους επιβάτες; ) για να ξέρουμε τι παίρνεις σε κάθε περίπτωση;
και τα δύο βγαίνουν σε τετράπορτα
Ναι, αλλά το 5θυρο μήπως κοστίζει παραπάνω από τα 29 χιλιάρικα;
Θα επιμείνω στο Golf, κάτι μου λέει ότι σε σχέση με το RX8 είναι περισσότερο ουσίας παρά εμφάνισης. Και η ουσία είνα αυτό που μένει όταν συνηθίσεις το αυτοκίνητο.
Από κατανάλωση τι λέει; Τιμές service θα είναι οι ίδιες με του απλού Golf ή θα στον πιάνουν διπλά; Έχουν κι αυτά σημασία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα επιμείνω στο Golf, κάτι μου λέει ότι σε σχέση με το RX8 είναι περισσότερο ουσίας παρά εμφάνισης. Και η ουσία είνα αυτό που μένει όταν συνηθίσεις το αυτοκίνητο.Εδώ θα διαφωνήσω! Δεν μένει η ουσία αλλά το μόνιμο χαμόγελο της crest μετά από κάθε γλίστρημα του πίσω μέρους και διόρθωσης με ανάποδο!!
-
Μου αρεσουν και τα δύο αλλα το απαράμιλλο κάλος του rx-8,η απύθμενη προσωπικότητα του (κινητήρας,αναρτηση,πισω κινηση) καθως και η εξτρα ροπη που εχει το challenge σε σχέση με το cosmo,κανουν τα πραγματα απλα,RX-8,γιατι ξεχωρίζει το μαμημένο!Παντως με την καταναλωση που εχει,ενα 1000αρακι απο δίπλα το χρειάζεται
-
RX-8 ......... σταθερά
Αν και η τιμή του GTi πρώτη φορά είναι δελεαστική σε συνδοιασμό με ένα καλό πακέτο.
-
Ρο-Χι κι εγώ.
οι λόγοι:
-
χωρίς να το βρίσκω όμορφο, θεωρώ ότι είναι ξεχωριστό. Το γκολφ με αφήνει αδιάφορο.
-
Είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο από ότι έχει γραφτεί και ειπωθεί (το ίδιο και το Γκολφ βέβαια)
-
όσο και αν το πάλεψα, το χέρι μου αρνείται να κάνει κλικ στην επιλογή 'Γκολφ'
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από διηγήσεις γνωστού μου, κατόχου RX8 cosmo: Με 50 ευρώ βενζίνη κάνει 200-250 χιλιόμετρα και βάζει σε κάθε γέμισμα 1 λίτρο λάδι..... γι αυτό και μόνο ψήφισα Golf.Για τον ίδιο λόγο δεν ψηφίζω mazda αλλά και δεν ψηφίζω golf γιατί είναι πολύ ακριβή η αντιπροσωπεία.
-
απλά διαλέγεις πού θέλεις να 'τα σκας'
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;