-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Σχόλια του κ.markvag περί δυσκολίας στο κρύο ξεκίνημα..κάνω πως δεν τα διάβασα!!!
Krusenstern, που είναι εκείνο το smiley που σφυρίζει αδιάφορα;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Krusenstern, που είναι εκείνο το smiley που σφυρίζει αδιάφορα;;;έφτασεεε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Krusenstern, που είναι εκείνο το smiley που σφυρίζει αδιάφορα;;;
έφτασεεε!
Ευχαριστώ!
Εσύ παιδάκι μου είσαι πιο γρήγορος και από την Εxpress Service... Πόσο καλός είσαι στο να βάζεις μπρος αυτοκίνητα που δυσκολεύονται να ξεκινήσουν;;;
-
χμ... λες να αλλάξω επάγγελμα??? Ειδικά για όσους μένουν από μπαταρία, διαθέτω και το κατάλληλο όχημα (ιδέ διαφήμιση Yaris στην τηλεόραση )
-
Golf GTI ασυζητητί!!!
Έχει ροπή 280Νm από τις 1800-5000! Και φυσικά η ροπή είναι που μετράει και όχι να αποδίδει 230 ίππους στις 130.000 στροφές...
Είναι φυσικά κι η κατανάλωση. Το Mazda καίει όσο μια Porsche (η Porsche μπορεί και λιγότερο...).
Θα ήταν καταπληκτικό το Mazda αν αυτοί οι παράξενοι του έβαζαν έναν σωστό κινητήρα κι όχι Wankel. -
χμ... λες να αλλάξω επάγγελμα??? Ειδικά για όσους μένουν από μπαταρία, διαθέτω και το κατάλληλο όχημα (ιδέ διαφήμιση Yaris στην τηλεόραση )Θα σου πει τώρα ο Μάρκος:'Θερμαινόμενες κουβέρτες έχεις για όσα δεν παίρνουν μπροστά στο κρύο?'
Και θα απαντήσεις εσυ:'Ημουν έτοιμος να πάρω αλλά λύθηκε το αστείο-μικρό-ελάχιστο προβληματάκι που είχε ένας φίλος και ακύρωσα την παραγγελία'!!! -
Tελικά όντως τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται...
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Το Mazda καίει όσο μια Porsche (η Porsche μπορεί και λιγότερο...).Πιθανότατα η Porsche λιγότερο...
Θα ήταν καταπληκτικό το Mazda αν αυτοί οι παράξενοι του έβαζαν έναν σωστό κινητήρα κι όχι Wankel.
Ίσως όμως να μην ήταν τόσο καλό... Το RX-8 βασίστηκε σε έναν απειροελάχιστο σε διαστάσεις κινητήρα (ο wankel του χωράει σε έναν κουβά) που ζυγίζει πολύ λιγότερο από έναν αντίστοιχο εμβολοφόρο κινητήρα, προκειμένου να έχει το στήσιμο που έχει...
Ποτέ δεν ξέρεις όμως...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα σου πει τώρα ο Μάρκος:'Θερμαινόμενες κουβέρτες έχεις για όσα δεν παίρνουν μπροστά στο κρύο?'
Και θα απαντήσεις εσυ:'Ημουν έτοιμος να πάρω αλλά λύθηκε το αστείο-μικρό-ελάχιστο προβληματάκι που είχε ένας φίλος και ακύρωσα την παραγγελία'!!!χι χι χι....
-
Γιατί γελάς Σπύρο... Τελικά δεν την ακύρωσες την παραγγελία;;; Έχει κι άλλος φίλος σου BMW;;;
-
Γιατί γελάς Σπύρο... Τελικά δεν την ακύρωσες την παραγγελία;;; Έχει κι άλλος φίλος σου BMW;;;Μπορεί να τις φυλάει για τους κατόχους Golf IV για όταν τους πέσει το παράθυρο και έχει έξω -5 βαθμούς.
-
Mίας και έχω Golf gti IV και Rx-7 εδώ και χρόνια,θα σου πω με κλειστά μάτια GOLF!!Eτσι απλά.....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί γελάς Σπύρο... Τελικά δεν την ακύρωσες την παραγγελία;;; Έχει κι άλλος φίλος σου BMW;;;
Μπορεί να τις φυλάει για τους κατόχους Golf IV για όταν τους πέσει το παράθυρο και έχει έξω -5 βαθμούς.
Σ' αυτά πέφτει το παράθυρο στις χαμηλές θερμοκρασίες?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί να τις φυλάει για τους κατόχους Golf IV για όταν τους πέσει το παράθυρο και έχει έξω -5 βαθμούς.
Σ' αυτά πέφτει το παράθυρο στις χαμηλές θερμοκρασίες?!!
Όχι... πέφτει με κάθε θερμοκρασία, κυρίως απογεύματα και βράδια, κατά προτίμηση Παρασκευές...
EDIT: Σπύρο... φέρε μια κουβέρτα κατά τα μέρη μας, γιατί μας βλέπω και για 2ο Golf...
-
EDIT: Σπύρο... φέρε μια κουβέρτα κατά τα μέρη μας, γιατί μας βλέπω και για 2ο Golf...να στοιχηματίσω ότι τις παίρνει γυναίκα αυτές τις αποφάσεις ή θα χάσω τα λεφτά μου???
-
EDIT: Σπύρο... φέρε μια κουβέρτα κατά τα μέρη μας, γιατί μας βλέπω και για 2ο Golf...
να στοιχηματίσω ότι τις παίρνει γυναίκα αυτές τις αποφάσεις ή θα χάσω τα λεφτά μου???
Δεν θα τα χάσεις...
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Mίας και έχω Golf gti IV και Rx-7 εδώ και χρόνια,θα σου πω με κλειστά μάτια GOLF!! Eτσι απλά.....Μάλιστα. Και έχεις και 4άρι Golf...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Mίας και έχω Golf gti IV και Rx-7 εδώ και χρόνια,θα σου πω με κλειστά μάτια GOLF!! Eτσι απλά.....
Μάλιστα. Και έχεις και 4άρι Golf...
και το 7άρι Μάζντα
-
και το 7άρι ΜάζνταΝαι Σπύρο, αλλά κάτι μου λέει οτι το 7άρι θα είναι σίγουρα πιο fun to drive από το 8άρι...
Ειδικά αν μιλάμε για το προηγούμενο RX-7... -
Εξαρταται τι εννοεις fun,το αυτοκινητο ξεμπαζωνει αλλα θελει χερια και τεταμένη προσοχη,κατι που για καθημερινη χρήση μπορεί να μην λέγεται fun.Αντιθετα με το golf ειναι πιο απλα και προβλέψιμα τα πράγματα.
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;