-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Åñùôþ ëïéðüí îáíÜ: ðïéá åßíáé ç êáéíïôïìßá ôïõ áõôïêéíÞôïõ, ç ïðïßá ôï êÜíåé íá îå÷ùñßæåé èåôéêÜ áðü ôïí áíôáãùíéóìü;
Êáéíïôïìéêü óçìáßíåé óõíÞèùò êÜôé ôï ìïíáäéêü. ÁíôéóôñÝöïíôáò, âñåò Üëëï ðéóùêßíçôï coupe 192 Þ 231 ßððùí ðïõ íá êïóôßæåé 28.900 êáé 37.900 óôçí ÅëëÜäá
Ìáëëïí êáéíïôïìéá marketing êáé ëïãéóôéêçò âëåðù åãù.
Ôïóï ôõöëïò åéìáé
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παίδες!
115 ψήφοι και το RX-8 μπροστά με μόνο ένα ψήφο??!!
Αλλαξαν οι εποχές?!!!
To **GTI **(επιτέλους ), βρήκε την ψηφοφορία του...
Καλά ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες!!!
Kι εγώ
Πάντως πολύ καλή και η διαφήμιση
-
1 ψήφο μπροστά το **Golf **;;;
Κυκλοφορεί μια ίωση.
-
Ποτε ερχεται το S3 με τα 350 αλογα?
Μπας και 'κλεισει' η ψηφοφορια δηλαδη!!!! -
Ας κλειδωθεί το θέμα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
....Εκτός από τα 'πεζά' ζητήματα που θίχτηκαν παραπάνω (υψηλή κατανάλωση, κάψιμο λαδιού)......Πεζό ζήτημα το 1 λίτρο λάδι που θέλει το RX8 σε κάθε γέμισμα; Δεν κατάλαβα ότι συζητούσαμε υπεράνω χρημάτων.......
Λυπάμαι αλλά εμένα αυτό το λαδάκι με ανάγκασε να ψηφίσω ... vw και να βράσω και τις πλαγιολισθήσεις -
Ôï êáëü êáé ôßìéï ðñïóèéïêßíçôï åíáíôßïí ôçò êáêÞò êáé Üôéìçò ðéóùêïýíáò ......
Áñá üóïé ðñïôéìïýí ôï ðñþôï åßíáé øáãìÝíïé êáé ôå÷íéêÜ ôåêìçñéùìÝíïé- êáëõìÝíïé êáé üóïé ðñïôéìïýí ôï äåõôåñï ðÜíå ãõñåýïíôáò íá 'ëáäùèïýí' .íá ÷Üóïõí ëåöôÜ ãéá ÷Üñç åíüò ðßóù äéáöïñéêïý êáé ìéáò êáëÞò êáôáíïìÞò
Óáí íá áêïýù øçöïöïñßá ôß åßíáé êáëýôåñï Windows Þ Ìac ... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
1 øÞöï ìðñïóôÜ ôï **Golf **;;;Êõêëïöïñåß ìéá ßùóç.
Ìðá Þñèå óôá ßóéá ôïõ ðÜëé ìðñïóôÜ ôï RX .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ikar:
Άρα λοιπόν η ιδιαιτερότητά του είναι ότι κοστίζει λίγο για το είδος του, όχι γιατί προσφέρει κάτι παραπάνω πλην της πίσω κίνησης, όπως είχα γράψει αρχικά. Για την ιπποδύναμη, εγώ μετράω τις επιδόσεις. 300 ίπποι σε ένα αυτοκίνητο μπορεί απλώς να το κινούν αξιοπρεπώς, σ'ένα άλλο μπορεί να το κάνουν ρουκέτα. Αν θυμάμαι καλά, το Golf GTI έχει παρόμοιες επιδόσεις με το RX8, ίσως και λίγο καλύτερες. Πως; Δεν πετάει εύκολα κώλο; Και λοιπόν τί έγινε; Με μπροστινή κίνηση δεν έχει πλάκα η οδήγηση; Όλοι μας (σχεδόν) δυστυχείς είμαστε με τα εμπροσθοκίνητα αυτοκίνητά μας;(Επίσης, για να σκανδαλίσω λίγο το κοινό, η BMW 120 με πίσω κίνηση και χωρίς να θεωρείται σπορ αυτοκίνητο δεν απέχει πολύ σε επιδόσεις από το RX8 (0-100 σε 7.2' και 7,7' αντίστοιχα), έχει μια χαρά στήσιμο, ενώ είναι αυτοκίνητο για όλες τις ανάγκες και κοστίζει 30.900- 34.200 ευρώ (και BMW έτσι; ).
Για κοίτα λίγο καλύτερα τις 'επιδόσεις' της 120i Ούτε Mazda 3 δίλιτρο δεν περνάει! Όσο για το BMW, ειδικά η συγκεκριμένη, σιγά τα ωά! Άσε που το ρο χι έχει περισσότερους χώρους (για 4)
Προσφέρει κι άλλα το ρο χι, μοναδικότητα στο σχήμα και στη διάταξη των θυρών. Μπορεί να μην είναι πρώτο που έχει αυτή τη διάταξη, αλλά μοναδικό αυτή τη στιγμή (ίσως σε κάποιο Saturn ανοίγουν αντίστοιχα)
Το μπροστά ή πίσω κίνηση είναι άλλο θέμα, καλό είναι να ξέρεις και τις 2
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για κοίτα λίγο καλύτερα τις 'επιδόσεις' της 120i Ούτε Mazda 3 δίλιτρο δεν περνάει! Όσο για το BMW, ειδικά η συγκεκριμένη, σιγά τα ωά! Άσε που το ρο χι έχει περισσότερους χώρους (για 4)Προσφέρει κι άλλα το ρο χι, μοναδικότητα στο σχήμα και στη διάταξη των θυρών. Μπορεί να μην είναι πρώτο που έχει αυτή τη διάταξη, αλλά μοναδικό αυτή τη στιγμή (ίσως σε κάποιο Saturn ανοίγουν αντίστοιχα)
Το μπροστά ή πίσω κίνηση είναι άλλο θέμα, καλό είναι να ξέρεις και τις 2
Μάλλον o manosk αναφέρεται στην πετρελαιοκίνητη 120 που οι επιδόσεις της δεν έχουν σύγκριση με κανένα RX-8.
Επιβεβαιώνω, το πρώτο 4 θυρο κουπέ ήταν ένα saturn που οι πόρτες του άνοιγαν σαν του RX-8 και παρουσιάστηκε αν δεν κάνω λάθος τέλη του 1999 με αρχές του 2000. Φυσικά στην Ευρώπη δεν παρουσιάστηκε καθόλου.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Σαν να ακούω ψηφοφορία τί είναι καλύτερο Windows ή Μac ...
Τα Mac, τα Mac...!! (οff topic και άσχετο )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σαν να ακούω ψηφοφορία τί είναι καλύτερο Windows ή Μac ...
Τα Mac, τα Mac...!! (οff topic και άσχετο )
Καθόλου άσχετο
Εννοείται τα Mac
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Óáí íá áêïýù øçöïöïñßá ôß åßíáé êáëýôåñï Windows Þ Ìac ...
Ôá Mac, ôá Mac...!! (ïff topic êáé Üó÷åôï )
Êáèüëïõ Üó÷åôï
Åííïåßôáé ôá Mac
Ìac åí áíáìïíÞ ôïõ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ας κλειδωθεί το θέμαΈνας ακόμα ας ψηφίσει το Golf γιατί αυτή τη στιγμή είναι 61-61... Μετά να κλειδωθεί να το δείχνουμε σε όσους λένε ότι στο φόρουμ δεν πάνε το Golf...
-
Φυσικά ψήφισα το ΡωΧάμη!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ας κλειδωθεί το θέμα
Ένας ακόμα ας ψηφίσει το Golf γιατί αυτή τη στιγμή είναι 61-61... Μετά να κλειδωθεί να το δείχνουμε σε όσους λένε ότι στο φόρουμ δεν πάνε το Golf...
Πσσσστ!!! Γιαααα... αφήστε την προπαγάνδα λέω εγώ...
-
Τουλάχιστον στο ΡωΧάμη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα πέφτουν τα παράθυρα!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ας κλειδωθεί το θέμα
Ένας ακόμα ας ψηφίσει το Golf γιατί αυτή τη στιγμή είναι 61-61... Μετά να κλειδωθεί να το δείχνουμε σε όσους λένε ότι στο φόρουμ δεν πάνε το Golf...
Εσύ είσαι βρε που ψήφισες το Golf και πήγε 62 ψήφους;;;
Γιατί το RX-8 το ψήφισε ο skullone...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ας κλειδωθεί το θέμα
Εσύ είσαι βρε που ψήφισες το Golf και πήγε 62 ψήφους;;;
Γιατί το RX-8 το ψήφισε ο skullone...
Εγώ έχω ψηφίσει... παλαιόθεν (sic) αγαπητέ...
Και ψήφισα αυτοκίνητο, όχι Golf... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ έχω ψηφίσει... παλαιόθεν (sic) αγαπητέ...
Και ψήφισα αυτοκίνητο, όχι Golf...Ε, τότενες ας βρεθεί ένας ακόμη να ψηφίσει Golf και όχι αυτοκίνητο ( ) και μετά ένας mod να την κλειδώσει...
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;