-
Ένα μέρος από την αυλή την έκανα παρκινγ. Όποτε το βαζω τις περισσότερες φορές απεναντι η στα ορια του παρκινγκ η και στα δυο σημεια παρκαρουν με αποτεσλεσμα να δυσκολευομαι να το βγαλω αφου μου αφηνουν ενα στενο μερος για να βγω. Ε τα πηρα και το παρκαρω εξω και μπροστα απο το παρκινγκ και μου τη μπηκαν και κανα δυο που δεν το βαζω μεσα αφου εκανα χωρο. Τους αφησα να τραγουδαν γιατι οταν το βαζω μπροστα στο παρκινγκ δε μπορουν να βαλουν το δικο τους απεναντι αφου ο δρομος χωραει ενα απο τη μια απο τις δυο πλευρες παρκαρισμενο αυτοκινητο. Εν ολιγοις εκανα πακρινκ για για το παρκαρω μπροστα του
-
Ο ΚΟΚ γράφει ότι είναι υποχρεωτικό ν' αφήνεται επαρκής χώρος για να βγαίνει κάποιος από το πάρκινγκ, ακόμα και στην απέναντι πλευρά του δρόμου αν αυτός είναι στενός.
-
Στο σπίτι έχουμε γκαράζ & τα βολεύω άνετα & τα δύο & έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!
-
Και στο σπιτι αλλα και στη δουλεια παρκαρω ειτε σε πυλωτη ειτε στο στεγαστρο της εταιριας και ολα μελι γαλα. Ηδιαφορα παντως φαινεται και στο χρωμα του αυτοκινητου που δε λεει να ξεθωριασει και ειναι σαν καινουργιου μετα 4,5 χρονια
-
Όπως πάντα, κόντρα στο ρεύμα της εποχής.
Μετά από χρόνια στην ευκολία της πυλωτής, μετακομίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε πολυκατοικία χωρίς, στην περιοχή του Φαλήρου και άντε πάλι στο ψάξιμο..Μέχρις στιγμης δε δυσκολεύτηκα, αλλά σκέφτομαι πως τον χειμώνα θα περάσω δύσκολα βράδια ψαξίματος
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Όπως πάντα, κόντρα στο ρεύμα της εποχής.
Μετά από χρόνια στην ευκολία της πυλωτής, μετακομίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε πολυκατοικία χωρίς, στην περιοχή του Φαλήρου και άντε πάλι στο ψάξιμο..Μέχρις στιγμης δε δυσκολεύτηκα, αλλά σκέφτομαι πως τον χειμώνα θα περάσω δύσκολα βράδια ψαξίματος
Να σου πασάρω κάτι αντικαταθλιπτικά που έχω; Τα τρώω κάθε μέρα τα στενά στο σπίτι σου κοντά και είμαι έτοιμος να βάλω μερικούς να μετακομίσουν.
Γιατί τέτοιο έγκλημα; Σε κείνη την περιοχή να αποποιηθείς την πυλωτή;
-
Μετά από κανένα χρόνο ψαξίματος για αγορά (οικογενειακού) σπιτιού στην περιοχή συνειδητοποιήσαμε πως δεν γίνεται με τίποτα να τα έχει όλα, και καταλήξαμε σ' ένα σπίτι που το μοναδικό μεγάλο του μειονέκτημα είναι αυτό. Το καλό είναι πως κανένας μας στην οικογένεια δε χρησιμοποιεί καθημερινά αμάξι, και μέχρις στιγμής δε δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέσεις στα στενά κάτω από τη Β. Γεωργίου.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μετά από κανένα χρόνο ψαξίματος για αγορά (οικογενειακού) σπιτιού στην περιοχή συνειδητοποιήσαμε πως δεν γίνεται με τίποτα να τα έχει όλα, και καταλήξαμε σ' ένα σπίτι που το μοναδικό μεγάλο του μειονέκτημα είναι αυτό. Το καλό είναι πως κανένας μας στην οικογένεια δε χρησιμοποιεί καθημερινά αμάξι, και μέχρις στιγμής δε δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέσεις στα στενά κάτω από τη Β. Γεωργίου.Το παρκάρισμα γύρω από την Β. Γεωργίου, μετά το κλείσιμο του πάρκινγκ για το κτίσιμο του Δημαρχείου, είναι μεγάααλη πίκρα...
Υπομονή μερικά χρόνια μέχρι να χτιστεί το πάρκινγκ στο δημαρχείο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μετά από κανένα χρόνο ψαξίματος για αγορά (οικογενειακού) σπιτιού στην περιοχή συνειδητοποιήσαμε πως δεν γίνεται με τίποτα να τα έχει όλα, και καταλήξαμε σ' ένα σπίτι που το μοναδικό μεγάλο του μειονέκτημα είναι αυτό. Το καλό είναι πως κανένας μας στην οικογένεια δε χρησιμοποιεί καθημερινά αμάξι, και μέχρις στιγμής δε δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέσεις στα στενά κάτω από τη Β. Γεωργίου.
Το παρκάρισμα γύρω από την Β. Γεωργίου, μετά το κλείσιμο του πάρκινγκ για το κτίσιμο του Δημαρχείου, είναι μεγάααλη πίκρα...
Υπομονή μερικά χρόνια μέχρι να χτιστεί το πάρκινγκ στο δημαρχείο!
Μεσα σε αυτα τα χρονια που θα περιμενεις, τα αμαξια στην περιοχη θα εχουν αυξηθει κιαλλο, οποτε παμε ξανα-μανα πικρα
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το καλό είναι πως κανένας μας στην οικογένεια δε χρησιμοποιεί καθημερινά αμάξι, και μέχρις στιγμής δε δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέσεις στα στενά κάτω από τη Β. Γεωργίου.Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τη ΔΕΘ!
Το Δημαρχείο λένε ότι θα αργήσει πολύ να φτιαχτεί, έχουν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Δημαρχείο λένε ότι θα αργήσει πολύ να φτιαχτεί, έχουν πρόβλημα.
Βρήκαν αρχαία;
-
Δεν νομίζω να κόλλησε εκεί το θέμα...αλλού μπλέκεται, γιατί υπάρχει και πολιτικό πρόβλημα. Θα τα μάθουμε όλα όμως σύντομα.
-
Δεν νομίζω να κόλλησε εκεί το θέμα...αλλού μπλέκεται, γιατί υπάρχει και πολιτικό πρόβλημα. Θα τα μάθουμε όλα όμως σύντομα.Έχουν κλείσει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στάθμευσης της πόλης και υπάρχει πολιτικό πρόβλημα;
-
Νοιάστηκε κάποιος για τους χώρους στάθμευσης της πόλης και δεν πήρα πρέφα; Δημαρχείο χρειαζόταν η Θεσσαλονίκη...Αφού μόλις χτιστεί και πάνε όλες οι υπηρεσίες του Δήμου εκεί, θα δεις, η πόλη θα ανασάνει...Κάτι άκουσα ότι θα μετονομαστεί σε Παρίσι της Ν.Α. Ευρώπης...
Στο Παιδαγωγικό του ΑΠΘ, υπάρχει parking με πόρτα by the way...
Το τρελό της υπόθεσης: Το Παιδαγωγικό κάνει μαθήματα καιστην Αρχ. Μουσείου, έναν από τους λίγους δρόμους της πόλης που ακόμα και 15Αυγουστο έχει διπλοσειρές!
-
Νοιάστηκε κάποιος για τους χώρους στάθμευσης της πόλης και δεν πήρα πρέφα; Δημαρχείο χρειαζόταν η Θεσσαλονίκη...Αφού μόλις χτιστεί και πάνε όλες οι υπηρεσίες του Δήμου εκεί, θα δεις, η πόλη θα ανασάνει...Κάτι άκουσα ότι θα μετονομαστεί σε Παρίσι της Ν.Α. Ευρώπης...Ε, σωστά! Πρέπει ο θρόνος του Πρίγκηπα της Θεσσαλονίκης να στεγάζεται σε ένα κτήριο της προκοπής...
-
Το καλό είναι πως κανένας μας στην οικογένεια δε χρησιμοποιεί καθημερινά αμάξι, και μέχρις στιγμής δε δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέσεις στα στενά κάτω από τη Β. Γεωργίου.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τη ΔΕΘ!
Ναι, το ξέρω, απλά έπεσα στα μαλακά για την ώρα.
-
ευτυχος εχουμε μπροστα στο σπιτι και το παρκαρω εκει
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N12&aa=1
Τώρα σου παίρνουν το αυτοκίνητο -λέμε τώρα- αν πληρώσεις όμως παρκάρεις νόμιμα (το emoticon διαλέξτε το)
-
'ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ οργανωμένες αντιδράσεις πολιτών για την ελεγχόμενη στάθμευση έχουν κάνει την εμφάνισή τους, λίγες ημέρες πριν από την εφαρμογή του μέτρου από τον Δήμο Αθηναίων. Ο Σύλλογος Πρωτοβουλία Πολιτών, με έγγραφο που έστειλε στον εισαγγελέα κ. Δ. Παπαγγελόπουλο, του ζητάει να παρέμβει προκειμένου να μην εφαρμοστεί το μέτρο, ως παράνομο και αντισυνταγματικό. Όπως σημειώνεται στην αναφορά του συλλόγου, ο δήμος δεν έλαβε υπόψη του την αμετάκλητη απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς (του 1997) «δηλαδή να καθορίζει θέσεις στάθμευσης εκτός οδού για την επιβολή τέλους στάθμευσης και όχι επί της οδού».
Στο έγγραφο τονίζεται επίσης ότι ο δήμος καθιερώνει αντισυνταγματικά προνόμια στάθμευσης για τα I.X. των κατοίκων. «Δηλαδή 10 ευρώ τον χρόνο, ενώ για 3 ώρες στάθμευσης του επισκέπτη, το αντίτιμο είναι 6 ευρώ». Επιπλέον, αναφέρεται ότι η επιβολή τέλους στάθμευσης στους κατοίκους δεν είναι σωστή, επειδή οι κάτοικοι ήδη πληρώνουν δημοτικά τέλη.'
Από το link του lkar.
Μακάρι να μην ευοδώσει το νταβατζιλίκι του δήμου- και να πεις δεν έχουν χρήματα... με χρυσά κουτάλια τρώνε (δεν το λέω επειδή το φαντάζομαι...).
Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος πως το παρκάρισμα στο κέντρο πρέπει να αποτελεί προνόμιο μόνο όσων τους περισσεύουν τα χρήματα... (ασχέτως αν προσωπικά πληρώνω ή όχι πάρκινγκ).
-
Έχουν ξεφύγει οι δημοτικοί αστυνομικοί μου φαίνεται...
Πάρκαρα σήμερα για 5 λεπτά επι της Ερμού στη γωνία με την Αγ. Ανδρέου στη Πάτρα και 'έφαγα' μισό μέτρο απο τη διάβαση (Απο τα 2-2,5 μέτρα που είχε).
Γυρίζω απο το πρακτορείο τύπου εκει δίπλα που είχα πάει, και βλέπω ροζ κλησούλα 65,5 ευρώ... για 'παρκάρισμα επι διάβασης πεζών'...
Κοιτάζω γύρω μου. Σε ακτίνα 10 μέτρων ειδα:
-αμάξι απέναντι ΟΛΟ πάνω στη διάβαση, φυσικά δίχως κλήση
-πιο πίσω σε στροφή απάνω, ανεβασμένο αμάξι στο πεζοδρόμιο, εννοείται χωρίς κλήσηΤο κοινό στοιχείο: ηταν ντόπιοι (πατρινές πινακίδες)...
Τι να πω πάντως... Ο Φαντομάς πρέπει να με έγραψε, έκανα μάταια γύρους δεν τον πέτυχα...
Έλεος πια ρε γ@μώ την ΜΠΙΠ τους, έχει που έχει η Πάτρα ενα απο τα χειρότερα κυκλοφοριακά στη χώρα, έχουν που έχουν απαράδεκτη διαρρύθμιση οι δρόμοι, κάνανε πρόσφατα και τα 'βοηθητικά για την κυκλοφορία' μέτρα (σκ@τ@ στα μούτρα τους) και τους πείραξε το αμάξι με τις αθηναικές πινακίδες!
Parking!