-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
1,645 η τελευταία τιμή, δέν είναι φτηνή?
Για τα δεδομένα της (οδού) Πειραιώς είναι απλά κανονική...
Αλλά σημασία δεν είχε αυτό ούτως ή άλλως .Οταν ο μεσος ορος ειναι ελαφρως κατω απο το 1,70 τοτε το 1.645 ειναι πολυ χαμηλη τιμη!
Ο νοων νοειτω...
Μακαρι να του ανακαλεσουν την αδεια! Να δουμε κ στην πραξη τις δεσμευσεις του Ροβλια στους συναδελφους μας αλλα και τους καταναλωτες! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
1,645 η τελευταία τιμή, δέν είναι φτηνή?
Αλλά σημασία δεν είχε αυτό ούτως ή άλλως .Οταν ο μεσος ορος ειναι ελαφρως κατω απο το 1,70 τοτε το 1.645 ειναι πολυ χαμηλη τιμη!
Ο νοων νοειτω...
Μακαρι να του ανακαλεσουν την αδεια! Να δουμε κ στην πραξη τις δεσμευσεις του Ροβλια στους συναδελφους μας αλλα και τους καταναλωτες!Αναφέρθηκα στην Πειραιώς (και μόνον), όπου η V-Power (π.χ.) έχει 1,70 σε 1-2 πρατήρια και η απλή αμόλυβδη 'παίζει' στην περιοχή του '1,65', απλά διότι μάλλον ο ανταγωνισμός λειτουργεί, τουλάχιστον στα πρατήρια, που βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αλλά σημασία δεν είχε αυτό ούτως ή άλλως .Δέν μπορείτε να διανοηθείτε τι σαπίλα υπάρχει πλέον στον χώρο. Η κίνηση στα βενζινάδικα έχει πέσει στο μηδέν* και οι απατεώνες έχουν τρελαθεί. Οι πειραγμένες αντλίες είναι ο κανόνας τώρα και όχι η εξαίρεση.
Η τιμή 1,645 για χθές Δευτέρα είναι 'χώμα'. Αν στον ίδιο δρόμο υπάρχουν άλλα πρατήρια που πουλάνε ακόμα φτηνότερα τότε καταλαβαίνεις οτι αυτοί κλέβουν ακόμα περισότερο. Και ναί, η τιμή έχει σημασία γιατί βλέπεις όλα τα πρατήρια που πιάνονται με πειραγμένες αντλίες είναι αυτά που πουλάνε φτηνά.
*Πρίν λίγες μέρες παρείγγειλα συμπλήρωμα για αυθημερόν στις 9:00 και στις 10:30 το βυτίο είχε έρθει, παλιά αυθημερόν σήμαινε οτι θα παραλάβεις αργά το βράδυ.
Σε άλλη παραλαβή μου έλεγε ο οδηγός οτι πλέον τα βυτιοφόρα που φεύγουν απο το διυληστήριο δέν έχουν όλα τα διαμερίσματα γεμάτα και κάνουν ένα δρομολόγιο την ημέρα όλο κι όλο.
-
Το 1,69χ να το θεωρω δλδ καλη τιμη γιατην περιοχη μου?? Τουλαχιστον ο δικος μου ο βενζινας δεν με κλεβει (απο οτι βλεπω απο τα λιτρα στην αντλια και τους υπολογισμους μου )
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αναφέρθηκα στην Πειραιώς (και μόνον), όπου η V-Power (π.χ.) έχει 1,70 σε 1-2 πρατήρια και η απλή αμόλυβδη 'παίζει' στην περιοχή του '1,65', απλά διότι μάλλον ο ανταγωνισμός λειτουργεί, τουλάχιστον στα πρατήρια, που βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου ...
Δεν μπορει να ειστε τοσο θυματα σαν καταναλωτες!!!!
Δεν μπορει να πιανουν ενα πρατηριο με μηχανακια στην συγκεκριμενη περιοχη και να ακουω οτι ο ανταγωνισμος δουλευει και μαλιστα στην συγκεκριμενη περιοχη...Η κατασταση ειναι τραγικη! Σας κλεβουν κανονικοτατα και το ευχαριστιεστε γιατι η τιμη στον πινακα τιμων ειναι χαμηλη...
Αυτο θα πει μαζοχισμος!!!! -
Αναφέρθηκα στην Πειραιώς (και μόνον), όπου η V-Power (π.χ.) έχει 1,70 σε 1-2 πρατήρια και η απλή αμόλυβδη 'παίζει' στην περιοχή του '1,65', απλά διότι μάλλον ο ανταγωνισμός λειτουργεί, τουλάχιστον στα πρατήρια, που βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου ...
Δεν μπορει να πιανουν ενα πρατηριο με μηχανακια στην συγκεκριμενη περιοχη και να ακουω οτι ο ανταγωνισμος δουλευει και μαλιστα στην συγκεκριμενη περιοχη...Η κατασταση ειναι τραγικη! Σας κλεβουν κανονικοτατα και το ευχαριστιεστε γιατι η τιμη στον πινακα τιμων ειναι χαμηλη...
Αυτο θα πει μαζοχισμος!!!!Για να το βρίσκεις τόσο αστείο, κάτι θα γνωρίζεις ...
Αλλά αυτό σημαίνει, πως 5-6 πρατήρια στην περιοχή (καμμία σχέση παρεμπιπτόντως με το πρατήριο που αναφερθήκαμε αρχικά...), κλέβουν ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ; Αν ναι, τι προτείνεις (αντί των 'επισημάνσεων' σαν την παραπάνω), να βάζουμε 'αλλού' (και πού τέλος πάντων) ; -
Μην αγχώνεστε θα τον βοηθήσει ο πονόψυχος Παναης Ψωμιαδης!!
-
Δεν μπορει να ειστε τοσο θυματα σαν καταναλωτες!!!! Μάλλον θα πρέπει να αλλάξουμε ολοι μας επάγγελμα και να γίνουμε βενζινάδες για να μη μας κλέβουν!
Η κατασταση ειναι τραγικη! Σας κλεβουν κανονικοτατα και το ευχαριστιεστε γιατι η τιμη στον πινακα τιμων ειναι χαμηλη...
Αυτο θα πει μαζοχισμος!!!!Εσένα δηλαδή δεν μπορεί να σε κλέψει κάποιος άλλος επαγγελματίας (γιατρός-υδραυλικός-μηχανικός κ.λ.π.);Για ολα τα παραπάνω λοιπόν,μήπως ο τρόπος γραφής σου είναι πολύ εριστικός;για σκέψου το λίγο
-
Λίγο;
Εδώ ξέρει η συντεχνία ποιός κλέβει και δεν κοιτάνε να τους κάνουν βούκινο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λίγο;Εδώ ξέρει η συντεχνία ποιός κλέβει και δεν κοιτάνε να τους κάνουν βούκινο.
ε γιατι μαλλον θα πρεπει να κλεισουν τα μισα βενζιναδικα...
-
Δεν νομίζω να τους χαλάει, τις προάλλες μιλούσε πρόεδρος στη Θεσσαλονίκη και γκρίνιαζε ότι έχουν κλείσει πολλά βενζινάδικα, ότι δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν βενζίνη κλπ.
-
Αυτο θα πει μαζοχισμος!!!!Κατ΄εσέ, ποιά θα έπρεπε να είναι τα κριτήρια επιλογής πρατηρίου ?
Διότι εγώ:
- Κοιτάω την τιμή
- Κοιτάω τη γενικότερη εικόνα του πρατηρίου (όχι μιζέρια, βρωμιά κτλ.)
- Βάζω βενζίνη
και αν πρόκειται να ξαναβάλω δηλ. είναι στα μέρη που κυκλοφορώ και όχι μοναδική περίπτωση κάπου στις ερημιές
- Ελέγχω περιοδικά την ποιότητα του καυσίμου (να μη χτυπάει πειράκια, να μην έχει αδικαιολόγητα αυξημένη κατανάλωση)
- Ελέγχω περιοδικά την ποσότητα του καυσίμου μέσω γεμισμάτων από ρεζέρβα, που ξέρω πόσο πρέπει να πάρει περίπου
Επίσης σημειώνω όλα τα πρατήρια που έχω βάλει ώστε να μην ξαναβάλω από το ίδιο αν δεν είμαι ευχαριστημένος.
Εσύ δηλαδή ως καταναλωτής έχεις κάποιο διαφορετικό αλγόριθμο και δεν τον μοιράζεσαι μαζί μας ? (ΟΚ έχεις inside info αλλά δεν είναι δίκαιο...)
-
Ε φυσικα ειναι ερριστικος ο τροπος μου! Οταν διαβαζω τετοια πραγματα μου πεφτουν τα μαλλια...
Δυστυχως οπως αναφερθηκε και πιο πανω τα συγκεκριμενα 'μηχανακια' δεν ειναι η εξαιρεση αλλα ο κανονας! Η τελοσπαντων για να μην υπερβαλλω ειναι απλα μια κατασταση εδραιωμενη...Η κατασταση ειναι δραματικη και ο κοσμος δυστυχως δεν σκεφτεται καθαρα! Ετσι εχουν βρει ευκαιρια τα λαμογια... Πετανε μια τιμη στο πατωμα, ο κοσμος τσιμπαει το δολωμα και κανει ουρες εξω απο 'τα φθηνα μαγαζια που σεβονται τον καταναλωτη' τα οποια τελικα τον γδυνουν! Εγω δουλευω με 3,7% καθαρα και θεωρουμαι ακριβο πρατηριο ενω αυτοι κλεβουν τουλαχιστον 5% και ο κοσμος τους θεωρει σωστους επαγγελματιες και τα μαγαζια τους αυτα που εμπιπτουν στον σωστο ανταγωνισμο!
Οσο συνεχιζεται να κοιτατε μονο τις τιμες ενος πρατηριου μια ζωη θα πληρωνετε πολυ ακριβοτερα τα καυσιμα που αγοραζετε και θα αφηνεται ανθρωπους σωστους και τιμιους να παλευουν για να τα βγαλουν περα σε εναν αγωνα που δεν μπορουν να κερδισουν ποτε... Το αποτελεσμα ειναι η κατασταση να σαπιζει ολο και περισσοτερο! Ειτε θα κλεινουν σωστοι επαγγελματιες γιατι δεν εχουν δουλεια και την θεση τους θα παιρνουν λαμογια ειτε θα αναγκαστους και οι σωστοι να γινουν λαμογια για να επιβιωσουν μιας και εν τελη στην χωρα που ζουμε κανενας δεν εχει τιμωρηθει οπως επρεπε!
Για αυτο καλα τα ειπε ο Δωνης! Μπουρδελο ειναι η χωρα μας και ολοι της οι θεσμοι...
-
OXI για την πειραιως το 1.645 δεν ειναι φτηνο , 3-4 βενζιναδικα σε λιγοτερο απο χιλια μετρα εχουν φθηνοτερη βενζινη , σε ολη την πειραιως χανεται η μπαλα . Δεν ξερω ποια ηταν η τελευταια τιμη του αλλα γενικα ποτε δεν ειχε φτηνη βενζινη. Πληροφοριακα την πιο φτηνη την εχει ενα πρατηριο της cyclon , το οποιο δεν ξερω αν κλεβει η οχι
Κ τι να κανουμε ρε μελος ? Αλλη δουλεια δεν εχουμε νομιζεις ? Να ψαχνουμε να βρουμε ποιος πρατηριουχος κανει το αυτονοητο , δεν κλεβει? Επειδη λοιπον αυτο δεν γινεται ας παιρνουν την αδεια σε οποιον πιανουν εστω κ για παραδειγματισμο.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
OXI για την πειραιως το 1.645 δεν ειναι φτηνο , 3-4 βενζιναδικα σε λιγοτερο απο χιλια μετρα εχουν φθηνοτερη βενζινη , σε ολη την πειραιως χανεται η μπαλα . Δεν ξερω ποια ηταν η τελευταια τιμη του αλλα γενικα ποτε δεν ειχε φτηνη βενζινη. Πληροφοριακα την πιο φτηνη την εχει ενα πρατηριο της cyclon , το οποιο δεν ξερω αν κλεβει η οχι.Και εγω σε αυτο της cyclon βαζω, συγκεκριμενα προχθες ειχε 1,637, και ουτε εχω δει καποιο προβλημα στην λειτουργεια του αυτοκινητου αλλα και σε γεμισμα απο ρεζερβα δεν μου εχει φανει οτι κλεβει.
-
Η νοθεία πάει σύννεφο.
Βενζινάδικο στην οδό Κλεισθένους στο Γέρακα που το εμπιστευόμουνα, κατ' εμέ άρχισε και αυτό τις απατεωνιές.. Μάλλον. 1,665 η απλή.
Έβαλα στο 205, πειράκια., Μπα, λεω, έπιασαν οι ζέστες?
Βάζω στο Ίμπιζα της γυναίκας μου, λαμπάκι κινητήρα.
Βάζω στην Άλφα μου, αμέσως το πυρόμετρο ανέβηκε....
ΕΛΕΟΣ.
Από εδώ και πέρα μόνο στα επίσημα για εμένα. -
Toυ το είπες?
-
Ε φυσικα ειναι ερριστικος ο τροπος μου! Οταν διαβαζω τετοια πραγματα μου πεφτουν τα μαλλια...
Δυστυχως οπως αναφερθηκε και πιο πανω τα συγκεκριμενα 'μηχανακια' δεν ειναι η εξαιρεση αλλα ο κανονας! Η τελοσπαντων για να μην υπερβαλλω ειναι απλα μια κατασταση εδραιωμενη...Η κατασταση ειναι δραματικη και ο κοσμος δυστυχως δεν σκεφτεται καθαρα! Ετσι εχουν βρει ευκαιρια τα λαμογια... Πετανε μια τιμη στο πατωμα, ο κοσμος τσιμπαει το δολωμα και κανει ουρες εξω απο 'τα φθηνα μαγαζια που σεβονται τον καταναλωτη' τα οποια τελικα τον γδυνουν! Εγω δουλευω με 3,7% καθαρα και θεωρουμαι ακριβο πρατηριο ενω αυτοι κλεβουν τουλαχιστον 5% και ο κοσμος τους θεωρει σωστους επαγγελματιες και τα μαγαζια τους αυτα που εμπιπτουν στον σωστο ανταγωνισμο!
Οσο συνεχιζεται να κοιτατε μονο τις τιμες ενος πρατηριου μια ζωη θα πληρωνετε πολυ ακριβοτερα τα καυσιμα που αγοραζετε και θα αφηνεται ανθρωπους σωστους και τιμιους να παλευουν για να τα βγαλουν περα σε εναν αγωνα που δεν μπορουν να κερδισουν ποτε... Το αποτελεσμα ειναι η κατασταση να σαπιζει ολο και περισσοτερο! Ειτε θα κλεινουν σωστοι επαγγελματιες γιατι δεν εχουν δουλεια και την θεση τους θα παιρνουν λαμογια ειτε θα αναγκαστους και οι σωστοι να γινουν λαμογια για να επιβιωσουν μιας και εν τελη στην χωρα που ζουμε κανενας δεν εχει τιμωρηθει οπως επρεπε!
Για αυτο καλα τα ειπε ο Δωνης! Μπουρδελο ειναι η χωρα μας και ολοι της οι θεσμοι...
Δηλαδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ένα ακριβό βενζινάδικο δεν υπάρχει περίπτωση να σε κλέψει με κάποιο τρόπο;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Toυ το είπες?Το 'αφεντικό' πάει μόνο βράδι για την είσπραξη και τώρα τελευταία δεν πολυπάει...
Δίπλα μου όμως είναι, θα τον πετύχω. -
Στο βόλο παίζουν αρκετά στο 1.62.
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!