-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις, τα τελευταια ειναι του 2008Τα τελευταια προστεθηκαν 2 η 3 μηνες πριν!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις, τα τελευταια ειναι του 2008
Τα τελευταια προστεθηκαν 2 η 3 μηνες πριν!
μπα, μαλλον τους ξαναεπιασαν τωρα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
spiro με ολο τον σεβασμο και χωρις να ξερω τι σχεσεις εχεις με το κλαδο των υγρων καυσιμων, αλλα σε παρακαλω σταματα να λες μπαρουφες και να κανεις τον ξερολα ενω στην πραξη φαινεται οτι δεν τα γνωριζεις αυτα που σχολιαζεις...
Ενα χρονο πριν που αναφερθηκα σε αυτον τον πινακα με τα προστιμα υπηρχαν 3 πρατηρια της Shell με βεβαιωμενα προστιμα! (αναφερω μονο την Shell γιατι μονο σε αυτην αναφερθηκα συγκεκριμενα τοτε, ενω απλα για την BP ανεφερα τον αριθμο σε δεκαδες χωρις να γινομαι ακριβης)! Το ποστ ειναι διαθεσιμο και αν θελεις ψαξτο!
Σημερα 1 χρονο μετα τα πρατηρια της Shell στον ιδιο πινακα ειναι 5!
Ο πινακας ανανεωνεται κανονικοτατα και εγω βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω τον καθενα να βγαλει τις παροπιδες που οχι μονο του περιοριζουν αλλα σχεδον του κλεινουν το οπτικο πεδιο!Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει...
-
Ο πινακας ανανεωνεται κανονικοτατα και εγω βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω τον καθενα να βγαλει τις παροπιδες που οχι μονο του περιοριζουν αλλα σχεδον του κλεινουν το οπτικο πεδιο!Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει...
H στήλη 'Αριθμός Δείγματος' αναφέρει και το έτος δειγματοληψίας. Πού είναι οι πρόσφατες ανανεώσεις που λες;
-
Δεν ξερω πως οριζεται ο αριθμος δειγματος και τι σημαινει το καθε νουμερο αλλα επειδη την παρακολουθω την συγκεκριμενη λιστα τα τελευταια 'καλοπαιδα' ειναι καινουρια...
-
Το diesel κίνησης το έχουν ρημάξει, δύσκολη χώρα για diesel-ο-κίνητους
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο πινακας ανανεωνεται κανονικοτατα και εγω βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω τον καθενα να βγαλει τις παροπιδες που οχι μονο του περιοριζουν αλλα σχεδον του κλεινουν το οπτικο πεδιο!
Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει...
H στήλη 'Αριθμός Δείγματος' αναφέρει και το έτος δειγματοληψίας. Πού είναι οι πρόσφατες ανανεώσεις που λες;
Όταν λέω πιο πρόσφατα εννοώ από τα δεδομένα που βγάζει το υπουργείο στην επίσημη ιστοσελίδα του την οποία και παρακολουθώ. Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν ανανεώνουν. Η τελευταία ανανέωση έγινε όπως ανέφερε κάποιος προηγουμένως γύρω στον Απρίλιο. Αν έχεις υπόψη κάποια επίσημη πηγή που να έχει πιο προσφατα να την εξετάσουμε για να ενσωματωθεί. Αξιοποιείται και υλικό εφημερίδων αλλά μέχρι τώρα μόνο 2 περιπτώσεις είναι γνωστές. Μια με έναν στο Χαλάνδρι που έκλεβε η αντλία του και ένας άλλος που έκανε τραμπουκισμούς στην Μεσογείων όταν πήγε να τον ελέγξει κλιμάκιο.
Σχετικά με τον αριθμό δείγματος και γω νομίζω οτι αναφέρεται η 2η παράμετρος στο έτος αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός... -
ουπς! δεν αναφερόταν σε μένα σήμερα κάνει αρκετή ζέστη μην με παρεξηγείτε δεν είχα διαβασει το quote
-
spiro με ολο τον σεβασμο και χωρις να ξερω τι σχεσεις εχεις με το κλαδο των υγρων καυσιμων, αλλα σε παρακαλω σταματα να λες μπαρουφες και να κανεις τον ξερολα ενω στην πραξη φαινεται οτι δεν τα γνωριζεις αυτα που σχολιαζεις...
Ενα χρονο πριν που αναφερθηκα σε αυτον τον πινακα με τα προστιμα υπηρχαν 3 πρατηρια της Shell με βεβαιωμενα προστιμα! (αναφερω μονο την Shell γιατι μονο σε αυτην αναφερθηκα συγκεκριμενα τοτε, ενω απλα για την BP ανεφερα τον αριθμο σε δεκαδες χωρις να γινομαι ακριβης)! Το ποστ ειναι διαθεσιμο και αν θελεις ψαξτο!
Σημερα 1 χρονο μετα τα πρατηρια της Shell στον ιδιο πινακα ειναι 5!
επειδη εγω λεω μπαρουφες και δε ξερω τι λεω, δωσε μας τη λιστα του 2009 ή 2010. Μη μου πεις οτι δεν την εχεις. Απορρητη ειναι?
-
Το 2009 και 2010 δεν σημειώθηκε καμία απολύτως παράβαση/νοθεία στα καύσιμα παρά τους επισταμένους ελέγχους.
-
melos86 έστω οτι ενημερώνεται η λίστα και τα σχετικά.
Εσύ τι έχεις να προτείνεις για να σταματήσουν αυτές οι λαμογιές και να εξαφανιστούν τα καρκινώματα του χώρου; Πρέπει να μπαίνει οριστικό λουκέτο όταν τους πιάνουν να κάνουν τέτοιες παρανομίες (ειδικά όσοι το επαναλαμβάνουν) ναι ή όχι; Πρέπει να είναι ακόμα πιο τσουχτερά τα πρόστιμα ναι ή όχι; Πρέπει να τους σταμπάρουν με ειδική σήμανση το πρατήριο για να το βλέπουν οι καταναλωτές πως είναι παραβάτης ναι ή όχι;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
melos86 έστω οτι ενημερώνεται η λίστα και τα σχετικά.Εσύ τι έχεις να προτείνεις για να σταματήσουν αυτές οι λαμογιές και να εξαφανιστούν τα καρκινώματα του χώρου; Πρέπει να μπαίνει οριστικό λουκέτο όταν τους πιάνουν να κάνουν τέτοιες παρανομίες (ειδικά όσοι το επαναλαμβάνουν) ναι ή όχι; Πρέπει να είναι ακόμα πιο τσουχτερά τα πρόστιμα ναι ή όχι; Πρέπει να τους σταμπάρουν με ειδική σήμανση το πρατήριο για να το βλέπουν οι καταναλωτές πως είναι παραβάτης ναι ή όχι;
να σημειώσουμε και το 'να πληρώνονται τα πρόστιμα', γιατί έχουν μπει αρκετά αλλά δεν έχει εισπραχθεί σχεδόν κανένα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
melos86 έστω οτι ενημερώνεται η λίστα και τα σχετικά.
Εσύ τι έχεις να προτείνεις για να σταματήσουν αυτές οι λαμογιές και να εξαφανιστούν τα καρκινώματα του χώρου; Πρέπει να μπαίνει οριστικό λουκέτο όταν τους πιάνουν να κάνουν τέτοιες παρανομίες (ειδικά όσοι το επαναλαμβάνουν) ναι ή όχι; Πρέπει να είναι ακόμα πιο τσουχτερά τα πρόστιμα ναι ή όχι; Πρέπει να τους σταμπάρουν με ειδική σήμανση το πρατήριο για να το βλέπουν οι καταναλωτές πως είναι παραβάτης ναι ή όχι;
να σημειώσουμε και το 'να πληρώνονται τα πρόστιμα', γιατί έχουν μπει αρκετά αλλά δεν έχει εισπραχθεί σχεδόν κανένα...
γιαυτο ομως δεν ευθυνονται οι πρατηριουχοι, αλλα ο νομος που τους δινει το δικαιωμα να τραβουν την υποθεση αρκετα χρονια. Κατι συνηθισμενο αλλωστε στη χωρα της ατιμωρησιας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
melos86 έστω οτι ενημερώνεται η λίστα και τα σχετικά.Εσύ τι έχεις να προτείνεις για να σταματήσουν αυτές οι λαμογιές και να εξαφανιστούν τα καρκινώματα του χώρου; Πρέπει να μπαίνει οριστικό λουκέτο όταν τους πιάνουν να κάνουν τέτοιες παρανομίες (ειδικά όσοι το επαναλαμβάνουν) ναι ή όχι; Πρέπει να είναι ακόμα πιο τσουχτερά τα πρόστιμα ναι ή όχι; Πρέπει να τους σταμπάρουν με ειδική σήμανση το πρατήριο για να το βλέπουν οι καταναλωτές πως είναι παραβάτης ναι ή όχι;
Για τριτη φορα μεσα στις τελευταιες 2 σελιδες του συγκεκριμενου θεματος επαναλαμβανω...
Ναι, δεν εχω κανενα προβλημα με τα 3 παραπανω μετρα! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επειδη εγω λεω μπαρουφες και δε ξερω τι λεω, δωσε μας τη λιστα του 2009 ή 2010. Μη μου πεις οτι δεν την εχεις. Απορρητη ειναι?Οι τελευταιες 5-6 καταχωρησεις που βλεπεις στον συγκεκριμενο πινακα προστεθηκαν μεσα στο 2010!
-
επειδη εγω λεω μπαρουφες και δε ξερω τι λεω, δωσε μας τη λιστα του 2009 ή 2010. Μη μου πεις οτι δεν την εχεις. Απορρητη ειναι?
Οι τελευταιες 5-6 καταχωρησεις που βλεπεις στον συγκεκριμενο πινακα προστεθηκαν μεσα στο 2010!
τη λιστα θελω
-
Και εγω τι θες να κανω?
Ψαξε βρες την... -
Τι εννοεις 'κανεις πως δεν ξερεις'?
Μαλλον εσυ φιλε μου δεν ξερεις....
Η λιστα του Υπουργειου ειναι αυτη:
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm
και τα καινουρια προστιμα προστιθενται στο τελος!Αυτη δεν ειναι ρε παιδια η λιστα του υπουργειου??? υπαρχουν κι αλλες???
-
Μην του την δινεις στο πιατο...
Ακομα ψαχνει! -
Από την λίστα εγώ γιατί καταλαβαίνω 2 πράγματα? Ή δεν υπάρχει νοθεία στην Ελλάδα ή δεν γίνονται συχνοί έλεγχοι. Τι να συμβαίνει..?
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!