-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εκτός από αυτό πρέπει και να αναβαθμηστεί η έκδοση του φόρουμ. Είναι και αυτό θέμα ασφάλειας αφού σε καινούργιες εκδόσεις έχουν 'κλείσει' τρύπες που έχουν βρεθεί σε παλαιότερες. Και φυσικά είναι και θέμα ταχύτητας. Μια ματιά στο site του παροχέα της εφαρμογής και θα δείτε τι εννοώ.
Επίσης θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες που κάνουν τις ενεργειες του χρήστη πιο φιλικές και ταχύτερες.vbulletin 3
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
vbulletin 3
όχι, για phpBB λέω!
-
Με τους ανθρώπους που έχω ανταλλάξει πμ τελικά δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερη πολύ φιλική σχέση.Πάντα με ευχαριστεί όταν ανοίγει εκείνο το παραθυράκι που με ειδοποιεί οτι έχω ένα προσωπικό μήνυμα.Αν πάλι δεν ξέρω τον αποστολέα και ανοίγωντάς το δενμου αρέσει αυτό που γράφει το γράφω και εγώ και ησυχάζω.
'Οχι θα κάτσω να σκάσω (δις),τι λες καλέ (δις) που θα πεθάνωωωωωωω..'που έλεγε και ένα τραγούδι
-
Δεν νοείται forum χωρίς P.M.
-
Οι 'γκρινιαριδες' παντα θα γκρινιαζουν.
Να παραμεινουν. -
Αφηστε τα pm στον λαο......
-
Προς sx
Ετσι μουρχεται να σου στειλω PM να σου πω εγω πως σκεφτηκες τετοιο πραγμα. -
ΟΚ παίδες!
Σταματείστε την ψηφοφορία. Ελήφθει! (Πάμε παρακάτω)Στρ
ΥΓ... Δημήτρη όταν θα σου έρχονται pm από ανώνυμους με μπινελίκια για την οικογένειά σου και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ΟΛΟΥΣ τους κομπλεξικούς καραγκιοζαραίους που χρησιμοποιούν ένα φανερό-γνωστό ψευδώνυμο και άλλο ένα που νομίζουν πως είναι κρυφό ίσως έμπαινες και εσύ σε σκέψεις... ΟΚ όμως... Σ
-
Αν έμπαινε μια ignore list ίσως?
-
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται επιλογή για μη δυνατότητα αποστολής pm σε κάποιον αν το θέλει?
Απλώς δεν θα μπορεί να σταλεί pm σε αυτόν που το επιλέγει!!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΟΚ παίδες!
ΥΓ... Δημήτρη όταν θα σου έρχονται **pm από ανώνυμους **με μπινελίκια για την οικογένειά σου και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ΟΛΟΥΣ τους κομπλεξικούς καραγκιοζαραίους που χρησιμοποιούν ένα φανερό-γνωστό ψευδώνυμο και άλλο ένα που νομίζουν πως είναι κρυφό ίσως έμπαινες και εσύ σε σκέψεις... ΟΚ όμως... ΣΑυτό είναι κάτι το λυπηρό αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Τι θα εμπόδιζε τον κάθε 'ανώνυμο' να κάνει το ίδιο πράγμα και σε 'δημόσιο' topic.
Γενικά πάντως, επείδη ακόμα και στο internet είναι σχεδόν αδύνατο να είσαι ανώνυμος...- βρείτε την IP του χρήστη.
- Ρωτήστε στον αντίστοιχο Internet Provider Ποιος ήταν αυτός που χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη IP την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Μέχρι και το νούμερο τηλεφώνου το οποίο χρησιμοποίησε για να συνδεθεί στο internet, γνωρίζουν.
Αυτό ήταν.
Προσοχή όμως, για να μας δώσει ο Internet Provider αυτα τα στοιχεία απαιτείται εισαγγελική παρέμβαση, με λίγα λόγια πρέπει να προηγηθεί μύνηση.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΟΚ παίδες!
ΥΓ... Δημήτρη όταν θα σου έρχονται pm από ανώνυμους με μπινελίκια για την οικογένειά σου και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ΟΛΟΥΣ τους κομπλεξικούς καραγκιοζαραίους που χρησιμοποιούν ένα φανερό-γνωστό ψευδώνυμο και άλλο ένα που νομίζουν πως είναι κρυφό ίσως έμπαινες και εσύ σε σκέψεις... ΟΚ όμως... Σ
ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ.Θεωρω σαν χειροτερο ανθρωπινο ελλατωμα να κανεις το παληκαρι εκ του ασφαλους.
Παντου τα ιδια ειναι αγορι μου,το παν ειναι να μπορεις να ξεθυμενεις γρηγορα. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΟΚ παίδες!
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μείνει ανοιχτό το θέμα. Όντως πάμε παρακάτω.
Θέλουμε τη δυνατότητα αποστολής προσωπικών μυνημάτων (pm) ?