-
Στο Oulton τρεχοντας με Ferguson racing ο Stirling Moss στις 23/9/1961.
Περασα δασκαλε; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στο Oulton τρεχοντας με Ferguson racing ο Stirling Moss στις 23/9/1961.
Περασα δασκαλε;Sep. 23, 1961 - Oulton Park
Stirling Moss με μία P99 FergusonΤερμάτισε περίπου 45'' μπροστά από Jack Brabham, Bruce McLaren, Tony Brooks, Graham Hill, Dan Gurney, Jo Bonnier και Jim Clark.
greo:
-
Tην τετρακινητη Ferguson μαλιστα!!!
Σειρα μου με μια ευκολη. Ο οδηγος που εκανε ταχυτερο γυρο στη μοναδικη του συμμετοχη.
-
Κοίτα να δεις ρε γαμώτο... κάπου το είχα διαβάσει πρόσφατα αλλά δεν θυμάμαι που...
Θα συνεχίσω όμως
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κοίτα να δεις ρε γαμώτο... κάπου το είχα διαβάσει πρόσφατα αλλά δεν θυμάμαι που...Και'γω το ειχα διαβασει καπου,αλλα δε θυμαμαι που...
-
Μοναδική συμμετοχή με ταχύτερο γύρο αλλά και νίκη είχε ο Tony Brooks στο Grand Prix των Συρακουσών to 1955 .Σωστά;; Εκτός αν εννοείς μοναδική συμμετοχή με ταχύτερο γύρο αλλά χωρίς νίκη...
-
Εννοω μοναδικη συμμετοχη, σε πρωταθληματικο αγωνα, με ταχυτερο γυρο, χωρις νικη.
-
Ήταν ο γιαπωνέζος Masahiro Hasemi γεννημένος στις 13/11 του 1945.
Ο αγώνας ήταν στο Φούτζι, στις 24/10 του 1976.
Το θυμάμαι, γιατί ήμουν σχεδόν 3 μηνών!!ΈτρεΞε (δεν έτρεΧε, το πιάνετε;; ) για την ομάδα Κοτζίμα (μόλις 3 αυτοκίνητά της έτρεξαν σε 2 χρονιές!!), ξεκίνησε 10ος, τερμάτησε 11ος (τελευταίος που κατετάγη) 7 γύρους πίσω από τον πρώτο.
Ο ταχύτερος γύρος του ήταν 1:18.230.
Πάλι καλά που δε ρώτησες σε ποιόν γύρο τον έκανε, γιατί δεν θα ήξερα!!
-
Έτοιμο έχω το επόμενο, απλώς δώσε το ΟΚ..
-
Τι ωροσκόπο είχε? Αν δε το βρεις δεν δίνεις ερώτηση!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάλι καλά που δε ρώτησες σε ποιόν γύρο τον έκανε, γιατί δεν θα ήξερα!!
Για την ιστορια να πουμε,πως το ταχυτερο περασμα το σημειωσε στον 25ο γυρο.
-
Φυσικα ΟΚ!
Θυμαμαι καποτε που εψαχνα τους καλυτερους σε διαφορους τομεις στατιστικων (οι απολυτοι αριθμοι αδικουν τους παλιοτερους), και βλεπω στους ταχυτερους γυρους ειδα 100% σ' αυτον το Γιαπωνεζο και επαθα
Σειρα σου -
Σόρι για την καθυστέρηση, μάθημα ανελέητο...
Λοιπόν, για να μην μακρυγορούμε μια ερώτηση παράδοξη μεν, εύκολη δε.
Λόγω της ευκολίας της ερώτησης θέλω πλήρη αναφορά για το σε ποιον αγώνα σημειώθηκαν οι περισσότεροι ταχύτεροι γύροι. (όχι πότε έσπασαν διαδοχικά περισσότερες φορές, αλλά πότε τον σημείωσαν περισσότεροι οδηγοί μαζί).Πλήρης Αναφορά := Πίστα, ημερομηνία, χρόνος ταχύτερων γύρων, πλήρη ονόματα οδηγών, ομάδα για την οποία οδηγούσαν.
Κανονάκι αυτή τη φορά δεν έχει, το πήρε ο Fire_Bro στην προηγούμενη και ο προμηθευτής δεν μου έφερε ακόμα!!
-
Οπως εφανιζεται στα επισημα αποτελεσματα; Γιατι ετσι πρεπει να ειναι το Σιλβερστοουν στις 17/7/1954. Ο χρονος ειναι 1:50 (ακριβεια δευτερολεπτου) και μουαγιεν γυρου 154,16 χαω. Οι οδηγοι ηταν οι:
Jose Froilan Gonzalez, Ferrari,
Mike Hawthorn, Ferrari
Onofre Marimon, Maserati
Juan Manuel Fangio, Mercedes-Benz
Stirling Moss, Maserati
Jean Behra, Gordini
Alberto Ascari, MaseratiΦυσικα με ακριβεια δευτερολεπτου υπαρχουν πολλες πιστες που εχουν περισσοτερους οδηγους στο ιδιο δευτερολεπτο αλλα...
-
GeorgeTabs, τώρα μπορείς κι εσύ με το kandoon!
-
Σωστότατος!
Πάρε σκυτάλη! -
Σορρι για την καθυστερηση αλλα με τα χιονια τωρα εφτασα στο γραφειο
Mια ευκολουτσικη τωρα:
Αυτον τον τυπο θελουμε
Εντιτ:
Πως στο διαολο μπορω να την κανω να φανει;;; απο το παθφάιντερ;
Με δεξι κλικ και βγιου ιματζ τη βλεπετε παντως! -
Βαζεις στο τελος και στη μεση την διευθυνση URL της εικονας.
-
Mωρε το ξερω και το εκανα και δε δουλεψε Καποιο οψιον του παθφάιντερ θα ειχα λαθος.
Στο φωτομπακετ απο οτι βλεπω δουλευει ομως -
Το παλευει κανεις; Αν ναι να στειλω βοηθεια!
Quiz F1!