-
εμεις οι NIVAκηδες δεν θα βρουμε καμια στεγη? κανενα club θα δημιουργηθει? ακομα και οι Atos εχουν φτιαξει δικο τους club. θελω γνωμες!!! [/b]
-
εμεις οι NIVAκηδες δεν θα βρουμε καμια στεγη? κανενα club θα δημιουργηθει? ακομα και οι Atos εχουν φτιαξει δικο τους club. θελω γνωμες!!! [/b]
-
-
OXI
-
dr.format, τι off road εχεις?
-
Ο χρήστης kard έγραψε:
dr.format, τι off road εχεις?Niva έχει
-
και γιατι δε θελει?
-
Γιατι τα club είναι του διαβόλου !!
-
Αν και δεν εχω Νιβα (ασχετο) συμφωνω οτι τα club τετοιου ειδους ειναι οτι χειροτερο στον χωρο!!!!!
-
michailbm αν θέλεις αιτιολόγησε αυτό που γράφεις.
εγώ πάλι από τη συμμετοχή μου σε τέτοιο club δεν βρίσκω κακά παρά μόνο καλά
εκδρομές, εκπτώσεις σε λάστιχα-αναρτήσεις κλπ κλπ, συζήτησεις με άλλους για αντιμετώπιση προβλημάτων, εμπειρίες, ανταλλαγή απόψεων κλπ -
Διότι απομονώνουν και δημιουργούν κάστες με Λαντουχους σουσουκαδες πατζερακιδες κοκ , ... , διότι πας βόλτα και μαθαίνεις - βλέπεις - αντιμετωπίζεις - συμπεριφέρεσαι μόνο σε σχέση με το όχημα σου , είσαι υπεροπτικός σε σχέση με τους άλλους τους υποτιμάς γιατί δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι κάνουν , μόνο εικάζεις , έτσι δεν γνωρίζεις τι μπορεί να κάνουν ένα σύνολο αυτοκίνητων με ετερόκλητες δυνατότητες που έχουν μάθει μέσα από τέτοιες 'μικτές' εκδρομές να ξέρουν ποιος θα πάει μπροστά και ποιος θα κρατάει τα μπόσικα ανάλογος την κατάσταση που αντιμετωπίζουν χωρίς να υποτιμά ο ένας τον άλλο !!!
Γι' αυτούς και ένα καρό άλλους λόγους δεν θέλω τα εξειδικευμένα club και είμαι οπαδός των ελεύθερων , περισσότερο ή λιγότερο οργανωμένων με καταστατικό ή μη , 'παρεϊστικων' ομάδων ανθρώπων με ίδιο μεράκι για βόλτες και περιπέτεια!!!! -
Ετσι ακριβώς!!!!!!!!!!!
Εμένα με έχουν απομονώσει μεσα σε μια κάστα τόσο καιρό, ουουθουουου 666!!!!!!!1
-
Ο χρήστης michailbm έγραψε:
Γι' αυτούς και ένα καρό άλλους λόγους δεν θέλω τα εξειδικευμένα club και είμαι οπαδός των ελεύθερων , περισσότερο ή λιγότερο οργανωμένων με καταστατικό ή μη , 'παρεϊστικων' ομάδων ανθρώπων με ίδιο μεράκι για βόλτες και περιπέτεια!!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ....
-
Γι' αυτούς και ένα καρό άλλους λόγους δεν θέλω τα εξειδικευμένα club και είμαι οπαδός των ελεύθερων , περισσότερο ή λιγότερο οργανωμένων με καταστατικό ή μη , 'παρεϊστικων' ομάδων ανθρώπων με ίδιο μεράκι για βόλτες και περιπέτεια!!!!
Φιλε σορρυ, δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.
Μπορεις να πας βολτα και να κανεις παρεα με οποιον σου αρεσει.
Αν εισαι σε ενα συλλογο, δεν σημαινει οτι τους παντρευεσαι κιολας!
Και οι παρεες καμια φορα ειναι κλειστες, οχι τοσο ελευθερες. Το αντιστοιχο φυσικα συμβαινει και με τα club. -
Σαφώς και είναι ελεύθερες αλλά όταν έχεις 20-30 άτομα να σου λένε ότι είσαι ο 'καλύτερος' τότε το πιστεύεις στο τέλος !!!!
Πέρα απ ' αυτό ψάξου λίγο δεν σε ανεβάζει που στο club σου όλοι λένε συνεχώς για το πόσο καλο είναι το jimny ... και πόσο αυτό επηρεάζει την κρίση σου??
Το ίδιο παθαίνει κάποιος όταν ανήκει σε μια ακραία οργάνωση (νεοναζί - εθνικιστές κλπ) ή σε κάποιο κόμμα ή είναι οργανωμένος οπαδός σε ομάδα (χούλιγκαν) που του ανεβάζει τον εγωισμό και νομίζει ότι αυτός και οι όμοιοι του μόνο αξίζουν και κανείς άλλος(!) και μην γελιέσαι κανείς δεν είχε αυτήν την πρόθεση - ιδέες - μυαλά - χαρακτήρα όταν ξεκίνησε να ασχολείται !!!! -
Σαφώς και είναι ελεύθερες αλλά όταν έχεις 20-30 άτομα να σου λένε ότι είσαι ο 'καλύτερος' τότε το πιστεύεις στο τέλος !!!!
Πέρα απ ' αυτό ψάξου λίγο δεν σε ανεβάζει που στο club σου όλοι λένε συνεχώς για το πόσο καλο είναι το jimny ... και πόσο αυτό επηρεάζει την κρίση σου??
Το ίδιο παθαίνει κάποιος όταν ανήκει σε μια ακραία οργάνωση (νεοναζί - εθνικιστές κλπ) ή σε κάποιο κόμμα ή είναι οργανωμένος οπαδός σε ομάδα (χούλιγκαν) που του ανεβάζει τον εγωισμό και νομίζει ότι αυτός και οι όμοιοι του μόνο αξίζουν και κανείς άλλος(!) και μην γελιέσαι κανείς δεν είχε αυτήν την πρόθεση - ιδέες - μυαλά - χαρακτήρα όταν ξεκίνησε να ασχολείται !!!!Μ'αρέσει η εικόνα που έχεις!
Απο ποια club πηγάζει η εμπειρία και η εικόνα σου αυτή?????
OMERTA !!!!!
-
Συγνώμη, πια κρίση μου θα επηρεάσει??? Της αγοράς αυτοκινήτου? Μα το έχω αγοράσει ήδη! Ή την κρίση μου για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο δρόμο? Αυτή ακόμη και αν την επηρεάσει τι αλλάζει?
Μήπως αυτά τα γράφεις νομίζοντας ότι σε ένα παρόμοιο club είναι μέλη πιτσιρικάδες 15-16 χρόνων? Αυτοί σαφώς και θα επηρεαστούν, αλλά όχι και ένας ενήλικας!
Ξεφύγαμε από το θέμα, αλλά από ότι βλέπω μάλλον δεν έχεις εικόνα από κάποιο club και αυτά που λες θεωρείς ότι είναι έτσι γιατί έτσι τα έχεις πλάσει στο μυαλό σου.
Δεν είναι όμως έτσι, τουλάχιστον στο σύλογο που είμαι εγώ, αλλά πιστεύω και στους άλλους. Κανείς δεν προσπαθεί (και δε θέλει πιστεύω) να με επηρεάσει σε κάτι, ίσα ίσα που με το να μιλάμε μόνο για τα Jimny μας προσπαθούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Όπως είπα ήμαστε ενήλικες και έχουμε κρίση και μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Αν δεν μπορούμε τότε κακώς έχουμε και δικαίωμα ψήφου!
'Οσο για την απομόνωση και τις κάστες που λες, ο δικός μας σύλογος είναι ανοιχτός σε όλα τα αυτοκίνητα, τόσο στις οργανωμένες εκδρομές (που άλλοι τις χρεώνουν πανάκριβα!), όσο και στις απλές βόλτες. Αν πούμε πάμε μια βόλτα Πάρνηθα και πεις έρχομε και εγώ με το Niva μου πχ, κανείς δε θα σου πει όχι!
Οπότε μην είσαι αρνητικός σε συλογικές προσπάθειες και δες αν μέσα από αυτές μπορείς να έχεις και εσύ κάποιο κέρδος. -
Δεν θέλεις να καταλάβεις τι εννοω αν και είμαι σαφέστατος ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ !!!!!
Αν έχεις άλλη άποψη είναι δικαίωμα σου και την δέχομαι αλλά δεν δέχομαι να λες ότι πλάθω στο μυαλό μου κάτι και το πιστεύω για αληθινό ,κάτι που θα με καθιστούσε παράφρων ,.., εκτός αν εννοείς ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη ή γνώμη και να την λέω γιατι δεν συμπίπτει με την δικιά σου !!
Δεν έχω πρόβλημα με τα club του χώρου αλλά με τα εξειδικευμένα club του χώρου αλλα και οποιουδήποτε χώρου !!!!!
-
πιστευω πως ο giwrgorsth εχει τη πιο προσγειωμενη αποψη. δεν χρειαζεται να τους κολαμε ετικετα 'κολλημενους - υπεροπτικους - ....' διοτι υπαρχουν πολλα club που χαρη σ'αυτα υπαρχουν εκδηλωσεις, αγωνες, σεμιναρια και απο αυτα λαμβανεις καλα στοιχεια π.χ ενας φιλος μου ανηκει στο 'BMW motorsport' και απο τις γνωριμιες που εκανε μεσω αυτου το αυτοκινητο το εκανε καλυτερο και πλουτισε τις γνωσεις του πανω στη συγκεκριμενη μαρκα.
-
Αν έχεις άλλη άποψη είναι δικαίωμα σου και την δέχομαι αλλά δεν δέχομαι να λες ότι πλάθω στο μυαλό μου κάτι και το πιστεύω για αληθινό ,κάτι που θα με καθιστούσε παράφρων ,.., εκτός αν εννοείς ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη ή γνώμη και να την λέω γιατι δεν συμπίπτει με την δικιά σου !!H άποψή σου είναι 100% σεβαστή! Άλλωστε αν δεν τη σεβόμουν δε θα σου απαντούσα και είναι καλό να ακούς και διαφορετικές απόψεις από τη δική σου, άσχετα αν είναι (ή τις θεωρείς) σωστές ή λάθος.
Για να τα λες αυτά όμως θα πρέπει να είσαι σε κάποιο club, να το έχεις ζήσει από μέσα, να έχεις δει πως δουλεύει το όλο σύστημα και μετά να εκφράσεις άποψη! Αν ναι τότε θα χαρώ να ακούσω την εμπειρία σου, αν όμως όχι τότε η άποψη που έχεις ίσως και να είναι λανθασμένη!
CLUB NIVA???