-
Τι το σκέφτεσαι? Rotary power..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καταρχήν, και μόνο αν εξετάσουμε σε ποιο άξονα έχει την κίνηση το ένα και σε ποιον το άλλο, η απάντηση έρχεται μόνη τηςRX-8 ΦΥΣΙΚΑ!!!
βεβαίως, η πίσω κίνηση τώρα μοιάζει το κερασάκι στην τούρτα (Θέμη πρέπει να οδηγήσεις ένα καλό προσθιοκίνητο. 306 2.0, Type-R κλπ ΑΚΟΜΗ;;;
-
τελικα ολες οι αποψεις ειναι υπερ του rx8....με πεισατε
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
(Θέμη πρέπει να οδηγήσεις ένα καλό προσθιοκίνητο. 306 2.0, Type-R κλπ ΑΚΟΜΗ;;;Μην ανησυχείς, Κώστα. Οδήγησα ένα πολύ καλό προσθιοκίνητο (δίλιτρο Megane Coupe) και έμενα μ@λ@κ@ς. Δε λέω ότι τα προσθιοκίνητα δεν είναι καλά ή διασκεδαστικά. Ενίοτε μπορούν να πάνε και πολύ πιο γρήγορα από αρκετά πισωκίνητα. Αλλά...να...οδήγησα και μια Μ3 Ε36 και...καταλαβαίνεις τώρα
-
Μακάρι όλα τα προβλήματα στη ζωή να ήταν τόοοοοοοσο εύκολα!
ΡοΧι φυσικά. Τι λέμε τώρα. Άντε κλείδωσε το θέμα και άνοιξε ένα άλλο με τις πρώτες εντυπώσεις από το καινούργιο σου ΡΧ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μακάρι όλα τα προβλήματα στη ζωή να ήταν τόοοοοοοσο εύκολα!
ΡοΧι φυσικά. Τι λέμε τώρα. Άντε κλείδωσε το θέμα και άνοιξε ένα άλλο με τις πρώτες εντυπώσεις από το καινούργιο σου ΡΧτωρα φιλε στις διαπραγματευσεις ειμαι με την αντιπροσωπεια... αν ολα πανε καλα απο 1 του μηνος θα μου ανηκει ενα rxx...
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
τωρα φιλε στις διαπραγματευσεις ειμαι με την αντιπροσωπεια... αν ολα πανε καλα απο 1 του μηνος θα μου ανηκει ενα rxx...Άντε με το καλό!!! Πολύ καλή η επιλογή. Το mini αν και μ'αρέσει, δεν αξίζει τόσα χρήματα. Ειδικά συγκρίνοντάς το με το RX8....
-
Και μια ελαφρώς άσχετη ερώτηση: MP3player υπάρχει για το RX8; (εργοστασιακό πάντα, με τα χειριστήρια στο τιμόνι)
-
εχω την εντυπωση οτι εχει mp3....καλη ερωτηση?? και με ενδιαφερει...καπου το χα διαβασει...αλλα δεν ξερω ποια εκδοση το φοραει...
RX8?