-
Εκανα το σφαλμα να κανω σφηνα στη ΄'βουτα΄' σημερα το μεσημερι και το αποτελεσμα ειναι ,308 ευρο προστιμο+πινακιδες+διπλωμα+αδεια+ακινητοποιηση του αυτοκινητου¨+υπουργειο συγκοινωνιων για φτιαγμενο μοτερ
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΄΄ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ'?????????????
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ............ -
Εκανα το σφαλμα να κανω σφηνα στη ΄'βουτα΄' σημερα το μεσημερι και το αποτελεσμα ειναι ,308 ευρο προστιμο+πινακιδες+διπλωμα+αδεια+ακινητοποιηση του αυτοκινητου¨+υπουργειο συγκοινωνιων για φτιαγμενο μοτερ
Ας πρόσεχες (μα μεσημεριάτικα κι εσύ;).
-
Οταν λες 'σφήνα' τι εννοείς;; Γιατί για σου κάνουν όοοοολα αυτά δεν θα ήσουν και πολύ ήρεμος.
Τι αμάξι;; -
Μια φωνή μου λέει ότι έχει Mitsubishi Lancer EVO (διακρίνω κι ένα Z, όχι μάλλον 2 είναι, αλλά θολό).
-
-
και πότε θα το πάρεις πίσω? Πάντως, όπως λέει και ο sado, για να στο πήρανε, δεν έκανες μόνο μία σφήνα..
-
Κρίμα ρε συ 'ΕVO2'
Mιας και το'φερε η κουβέντα..
Σήμερα η 'Καθημερινή' είχε ..'ολοσέλιδο αφιέρωμα' σε Βούτα, Λιμανάκια κ.τ.λ...
Ο συντάκτης του άρθρου μάλλον δεν έχει οδηγήσει ποτέ του... -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ............Πες μου κιόλας ότι σταμάτησες και οικιοθελώς. Με τέτοιο εργαλείο αμα δεν έκανες σφήνες θα ήταν το παράξενο!
-
ΚΡΙΜΑ δε λες τιποτα γιατι δεν εχω κατεβει ΠΟΤΕ στη βουτα βραδυ και στα λιμανακια εχω να στριψω κατι χρονια.
ANYWAY Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ την ειδε στραβα και εγινε οτι εγινε το θεμα ειναι πως ξεμπερδευω με το υπουργειο που μαλλον θα με σκισουνε.
προσεχετε παιδια εχουνε αγριεψει με τα ΄'γρηγορα' και ειναι κριμα να μας τα παιρνουνε,τι να πω οτι εχω ριξει 30 χιλιαρικα στο μοτερ για να ακουω ενα GROUP B που ειναι της γενιας μου κιολας??????????????
χωρια τα ξενυχτια για να το φτιαξω.
ΑΛΛΑ στα χρονια που ζουμε δεν υπαρχει χωρος για ρομαντικους!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ δε λες τιποτα γιατι δεν εχω κατεβει ΠΟΤΕ στη βουτα βραδυ και στα λιμανακια εχω να στριψω κατι χρονια.
ANYWAY Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ την ειδε στραβα και εγινε οτι εγινε το θεμα ειναι πως ξεμπερδευω με το υπουργειο που μαλλον θα με σκισουνε.
προσεχετε παιδια εχουνε αγριεψει με τα ΄'γρηγορα' και ειναι κριμα να μας τα παιρνουνε,τι να πω οτι εχω ριξει 30 χιλιαρικα στο μοτερ για να ακουω ενα GROUP B που ειναι της γενιας μου κιολας??????????????
χωρια τα ξενυχτια για να το φτιαξω.
ΑΛΛΑ στα χρονια που ζουμε δεν υπαρχει χωρος για ρομαντικους!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά τι έκανες στο μοτέρ και κατάλαβαν ότι το έχεις πειράξει? για να φαίνεται αυτό απλά πρέπει να έχεις αλλάξει μοτέρ. Δεν πιστεύω να έχεις αλλάξει τουρμπίνα και να κατάλαβαν ότι την έχεις αλλάξει με μια ματιά!
-
apo οτι καταλαβα εχεις εβο δυνατο με πολλα αλογατα και ταρ-οχ φρενα , αλλα τι εβο ειναι 6αρι ,7αρι τι. δεν πιραζει φιλαρακι αν δεν εκανες και σφινα με το εβο με ποιο θα εκανες, χαλαλι , αλλα δεν μπορει να εκανες μονο σφηνα
θα εκανες και τιποτα αλλο , εκτος αν γινανε τοσο κακοι οι μπασκηνες . ηρθαν σπιτι σου με το χαρτακι, η σε σταματησαν πως εγινε το κακο? -
Tο αυτοκινητο δεν ειναι EVO,ειναι μπροστοκινητο,ειναι πανω απο 450hp,και ο τροχονομος ητανε γνωστης,δεν θελει και πολυ να σε σκισει.
τι να πω και τι να ισχυριστω οταν το αυτοκινητο ακουγεται σαν WRC????
πωσ να δικαιολογηθω?????????????
αν μου το κατασχουν μαλλον θα πυρποληθω με ΑVGAS ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,
ΔΕΝ εχω ΤΙΠΟΤΑ αλλο μονο αυτο το αυτοκινητο,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ OVERFORTY, -
θα μας πεις τι αυτοκίνητο είναι?
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Tο αυτοκινητο δεν ειναι EVO,ειναι μπροστοκινητο,ειναι πανω απο 450hp,και ο τροχονομος ητανε γνωστης,δεν θελει και πολυ να σε σκισει.
τι να πω και τι να ισχυριστω οταν το αυτοκινητο ακουγεται σαν WRC????
πωσ να δικαιολογηθω?????????????
αν μου το κατασχουν μαλλον θα πυρποληθω με ΑVGAS ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,
ΔΕΝ εχω ΤΙΠΟΤΑ αλλο μονο αυτο το αυτοκινητο,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ OVERFORTY,τι προσθοκινητο εργαλειο με 450+ αλογα εχεις ?
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ............Τα πρωτα ειναι η στανταρ ταριφα για σφηνες. Η παραπομπη στο Συγκοινωνιων με ανησυχει. Εχεις γνησιο evo2 και επειδη ειναι πολυ πειραγμενο σε εστειλαν στο υπουργειο, η εχεις αδηλωτη μετατροπη (οποτε ειναι λογικο και αναμενομενο)? Γιατι αμα ειναι το πρωτο, ......
-
τι σημασια εχει,αν το παρω πισω θα το κανω παρουσιαση σε περιοδικο και μετα θα το κρυψω,και θα παρω κανενα atos να κυκλοφορω................
δεν ειναι EVO,ΟΥΤΕ MITSU.Aλλα εχει το ιδιο σασι και μηχανικα!!!!!!!! -
Σημασια εχει για να καταλαβουμε και εμεις τι γινεται....Το να σε στειλουν για παρανομη αλλαγη μοτερ ειναι δεκτο και κατανοητο, το απιστευτο θα ηταν να σε εστελναν για βελτιωση του νομιμου μοτερ, δηλαδη να ειχες τουμπανιασμενο Evo και να σου ελεγαν 'αυτο ειναι πολυ γρηγορο, περναγια ελεγχο'.
Αντε να βρουμε τωρα σε τι αυτοκινητο μπαινει μοτερ απο Mitsu Evo. Παντως ετσι οπως τα λες, καλα (με βαση τον νομο ε) σε εστειλαν στο υπουργειο.
-
ΗΥUNDAI!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!