-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το σεξ δεν θέτει σε κίνδυνο ανυποψίαστα άτομα εκτός αν μιλάμε για βιασμό...
Λάθος!
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Ίσως αυτό: το σεξ θέτει σε κίνδυνο τον ανυποψίαστο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται για βιασμό. Αλλά όλα αυτά δεν είναι του παρόντος.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το σεξ δεν θέτει σε κίνδυνο ανυποψίαστα άτομα εκτός αν μιλάμε για βιασμό...
Λάθος!
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Ίσως αυτό: το σεξ θέτει σε κίνδυνο τον ανυποψίαστο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται για βιασμό. Αλλά όλα αυτά δεν είναι του παρόντος.
Ε όχι και ανυποψίαστος... Γι' αυτό εξάλλου φοράμε '''''ζώνη'''''.
εκτός θέματος
-
ÍÁÉ óå üëá ,áí èÝò åôïéìÜæïõìå óùìáôåßï ðïõ ôá ìÝëç ðëçñïýí ôéò ðáñáðÜíù ðñïõðïèÝóåéò Åãþ ëÝù íá êáôÝâù ðñüåäñïò áí ü÷é ãåíéêüò ãñáììáôÝáò .
120.000€ êïóôßæåé ç ìåôáôñïðÞ åíïò 206 óå JWRC ....Ìå 2.500 åõñþ áãïñÜæåéò ÊÁÉÍÏÕÑÉÏ êáñô êáé ìå Üëëá ôüóá óõììåôÝ÷åéò óôï ÐáíåëëÞíéï ÐñùôÜèëçìá (Þ óå êÜðïéï cup)...
5000€ åßíáé ôï Ýíá ôñßôï ôçò áîßáò ôïõ áõôïêéíÞôïõ ìïõ
Ç áõôïêßíçóç åßíáé åëåõèåñßá ïé ðßóôåò ãéá íá âñåßò ôá ïñéÜ óïõ ,êáñô Ý÷ù êÜíåé ìå âïÞèçóå íá ãßíù êáëýôåñïò áëëÜ äåí ìïõ Ýìáèå ðïôÝ ðùò íá áíáêáëýðôù åðéêýíäõíá óçìåßá åêåß ðïõ êéíïýìáé
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΝΑΙ σε όλα ,αν θές ετοιμάζουμε σωματείο που τα μέλη πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις Εγώ λέω να κατέβω πρόεδρος αν όχι γενικός γραμματέας .
120.000€ κοστίζει η μετατροπή ενος 206 σε JWRC ....Με 2.500 ευρώ αγοράζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ καρτ και με άλλα τόσα συμμετέχεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ή σε κάποιο cup)...
5000€ είναι το ένα τρίτο της αξίας του αυτοκινήτου μου
Η αυτοκίνηση είναι ελευθερία οι πίστες για να βρείς τα οριά σου ,καρτ έχω κάνει με βοήθησε να γίνω καλύτερος αλλά δεν μου έμαθε ποτέ πως να ανακαλύπτω επικύνδυνα σημεία εκεί που κινούμαι
Μιλάμε όμως και για αρχικό κόστος και για μία πλήρη σεζόν...
-
Áëçèåéá,ìå ðïéïí ôñïðï áðïëáìâáíåôå ôï áõôïêéíçôï óáò ñå ðáéäéá;Äåí ôñå÷åôå ðïôå;Ç ìïíï ìåóá óôçí ðéóôá;
Ôï êáèçìåñéíü áõôïêßíçôï ÄÅÍ åßíáé ãéá áðüëáõóç! Åßíáé ãéá ìåôáêßíçóç! ÁóöáëÞ ìåôáêßíçóç! ._
Íáé.Êáé ôï óåî åéíáé ãéá ôç äéáéùíéóç ôïõ åéäïõò.
Ôï óåî äåí èÝôåé óå êßíäõíï áíõðïøßáóôá Üôïìá åêôüò áí ìéëÜìå ãéá âéáóìü...
kouk êáé Krusenstern ç ðáñáðÜíù Üðïøç áíÞêåé óôïí Prost. Åãþ áðëÜ ôçí ìåôÝöåñá åäþ...
Ãéá ôïõò õðïëïßðïõò: ÓéãÜ, èá Ýñèù ìüíïò ìïõ óôçí êñåìÜëá, ìçí óðñþ÷íåôå!
Ðñïôïý Ýñèåéò äåí ìáò ëåò ôé óçìáßíåé ãéá óÝíá áóöáëÞò ïäÞãçóç ???
ÐÜíôùò ü÷é ôï íá áõîÞóù ôçí éððïäýíáìç ôïõ áõôïêéíÞôïõ ìïõ êáôÜ ôñéøÞöéï áñéèìü áëüãùí, ïýôå íá ðçãáßíù ìå 310 óôç Óõããñïý. Áñêåß íá öôÜóù óôïí ðñïïñéóìü ìïõ.
Ôþñá ìðïñþ íá Ýñèù;
Ï÷é ...áõôï ôï êÜíåéò êáé ìå ôá ðüäéá !
Óå üëç ôçí äéÜñêåéá áðï ôçí áñ÷Þ ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò äéáäñïìÞò ìÝ÷ñé ôïí ðñïïñéóìü óïõ ìÝíåéò êÜôù áðï ôá üñéá ðïõ ïñßæïíôáé áðï ôçí óÞìáíóç ? -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Οχι ...αυτο το κάνεις και με τα πόδια !
Σε όλη την διάρκεια απο την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής μέχρι τον προορισμό σου μένεις κάτω απο τα όρια που ορίζονται απο την σήμανση ?Σαφέστατα όχι. ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα την αργή οδήγηση (την θεωρώ εξίσου επικίνδυνη με την παράλογα γρήγορη). Εξάλλου στο Poll των 4 τροχών ψήφισα υπέρ της δημιουργίας κατώτατων ορίων. ΤΟ θέμα είναι να βρει κανείς τη χρυσή τομή.
-
ΝΑΙ σε όλα ,αν θές ετοιμάζουμε σωματείο που τα μέλη πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις Εγώ λέω να κατέβω πρόεδρος αν όχι γενικός γραμματέας .
120.000€ κοστίζει η μετατροπή ενος 206 σε JWRC ....Με 2.500 ευρώ αγοράζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ καρτ και με άλλα τόσα συμμετέχεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ή σε κάποιο cup)...
Ωραία, θα γίνεις ο χορηγός μου?
Και σε ποιες πίστες θα τρέχω? Σε αυτές που έκλεισε η αστυνομία?
Το ξύλο ποιος θα το τρώει αν κλείσω-προσπεράσω-κοντράρω τον κανακάρη του φ,χ,ψ μάνατζερ-πατέρα? Εσύ? Άσε, έχω δει τι γίνεται και στους αγώνες καρτ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και σε ποιες πίστες θα τρέχω? Σε αυτές που έκλεισε η αστυνομία?Όχι, σε αυτές που άνοιξαν πριν από κανένα μήνα.
Το ξύλο ποιος θα το τρώει αν κλείσω-προσπεράσω-κοντράρω τον κανακάρη του φ,χ,ψ μάνατζερ-πατέρα? Εσύ? Άσε, έχω δει τι γίνεται και στους αγώνες καρτ...
Αν προσπεράσεις ή κοντράρεις τον οποιοδήποτε (από εμένα μέχρι τον ΠΠ καρτ) δεν θα σου πει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Αν τον κλείσεις είσαι άξιος της μοίρας σου καθώς το κλείσιμο είναι λιιιιιιιιιγο εγκληματικό...
-
Ποτε προλαβατε ρε και γραψατε τοσα πολλα? ε ρε τι εχω παθει...
Το αυτοκινητο για εμενα ΕΙΝΑΙ απολαυση*, και ποτε δεν ηταν απλα ενα μεσο για να με πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β. Για αυτο πχ οταν παω διακοπες στα νησια καθε καλοκαιρι, ενω μενω στον Πειραια, φευγω απο Ραφηνα στην οποια πηγαινω (6 το πρωι γιατι το καραβαι 8 φευγει) μεσω Διονυσου...Μονο και μονο για να (ξανα)κανω αυτη την διαδρομη.
Τα 310 στην Συγγρου εσενα προφανως σε αφηνουν παγερα αδιαφορο (αφου απλα 'μετακινησαι') και μαγκια σου, εγω ομως που πιθανοτατα να μην μπορεσω να το ξανακανω επειδη ΔΕΝ εχω Ferrari και δεν προβλεπεται να αγοραζω συντομα, δεν το βλεπω καθολου αδιαφορα το θεμα.
Αν τωρα εχεις ζωη και εξω απο το PC, τοτε σταματα να ασχολεισαι γενικα με το θεμα, αλλιως κατσε και κανε μια σοβαρη συζητηση. Οσο πεταγεσαι σαν να μην πω τι με μιση προταση να συμφωνησεις με οποιον μπαινει και καταριεται τους 'αλητες κοντρακηδες' χωρις να προσφερεις τιποτα στην συζητηση, δεν σε παιρνουμε στα σοβαρα.
Για το ενδιαφερον στην F1, οχι δεν με ενδιαφερει η θεωρητικη προοδος απο την στιγμη που το αποτελεσμα ειναι ενας 500 μετρα μπροστα και ολοι οι αλλοι να τον κυνηγανε, με 10-50 μετρα αποσταση μεταξυ τους, χωρις προσπερασεις, χωρις τιποτα. Και το γενικο τηλεοπτικο και μη κοινο συμφωνει μαζι μου, δεν μπορει τοσα μυρια ανθρωποι να κανουν λαθος. Ασε που ως μηχανολογος, απο θεωρεια εχω φαει πολυ και την ζω καθε μερα, η δραση ειναι που με ευχαριστει.
Α και που'σαι, ασε τι λενε οι οδηγοι δημοσια. αμα νομιζεις οτι δεν τρεχουν στον δρομο, τοτε πολυ απλα εισαι πολυ ευκολοπιστος...
Για τους αγωνες, τι να πω. Τοσες φορες προσπαθω νμα περασω το απλο μηνυμα οτι καποιος που πραγματικα ευχαριστιεται και απολαμβανει το αυτοκινητο, οσους αγωνες και να κανει, και παλι στον δρομο θα συνεχισει να κανει οτι εκανε και πριν. Γιατι το ευχαριστιεται καθε στιγμη.Και καλα τα καρτ, αλλα να μην πουμε τωρα για τους ελληνικους αγωνες αυτοκινητου, την καταντια τους, το (οπως ευστοχα ονομασε καποιος αλλος) 'αθωο' και 'ευγεβες' κυκλωμα των ελληνων αγωνιζομενων. και ολα τα αλλα ομορφα των ελληνικων αγωνων...
*και οπως ειπα, απο την στιγμη που δεν βαζω αλλους σε κινδυνο, σταματα να ενδιαφερεσε για το καλο μου γιατι εμενα με ενδιαφερει η διασκεδαστικη μετακινηση και οχι η ασφαλης (αν θεωρησουμε οτι τα δυο δεν μπορουν να συνυπαρξουν και ολοι οσοι τρεχουν ειναι γενικα και ανεξαιρετως με το ενα ποδι στον ταφο...). Αμα φαω το κεφαλι μου, προβλημα μου.
-
Οι απόψεις μου αναφέρονται παραπάνω...
-
Και σε ποιες πίστες θα τρέχω? Σε αυτές που έκλεισε η αστυνομία?
Όχι, σε αυτές που άνοιξαν πριν από κανένα μήνα.
Αν προσπεράσεις ή κοντράρεις τον οποιοδήποτε (από εμένα μέχρι τον ΠΠ καρτ) δεν θα σου πει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Αν τον κλείσεις είσαι άξιος της μοίρας σου καθώς το κλείσιμο είναι λιιιιιιιιιγο εγκληματικό...
Λέγοντας κλείσιμο, εννοώ να του κλείσω την 'πόρτα' για πιθανη προσπέραση, όχι να τον πετάξω έξω. Το δεύτερο όλο και κάποιος θα βρεθεί να το κάνει σε μένα...
ΥΓ: Έχω πάει σε δεκάδες αγώνες καρτ σαν κριτής και ξέρω τι παίζει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λέγοντας κλείσιμο, εννοώ να του κλείσω την 'πόρτα' για πιθανη προσπέραση, όχι να τον πετάξω έξω. Το δεύτερο όλο και κάποιος θα βρεθεί να το κάνει σε μένα...ΥΓ: Έχω πάει σε δεκάδες αγώνες καρτ σαν κριτής και ξέρω τι παίζει...
Η σωστή άμυνα δεν είναι κλείσιμο. Αν όμως αρχίσεις να πηγαίνεις πέρα δώθε με 120 υπάρχει πρόβλημα...
ΥΓ: Κριτής; Άξιος!
-
Η σωστή άμυνα δεν είναι κλείσιμοΓια κάποιους είναι δυστυχώς...
-
Σαφέστατα όχι. ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα την αργή οδήγηση (την θεωρώ εξίσου επικίνδυνη με την παράλογα γρήγορη). Εξάλλου στο Poll των 4 τροχών ψήφισα υπέρ της δημιουργίας κατώτατων ορίων. ΤΟ θέμα είναι να βρει κανείς τη χρυσή τομή.Εσύ δηλαδή θεωρείς πως έχεις βρει τη χρυσή τομή;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εσύ δηλαδή θεωρείς πως έχεις βρει τη χρυσή τομή;Δε νομίζω να έγραψα κάπου κάτι τέτοιο...
-
Εσύ δηλαδή θεωρείς πως έχεις βρει τη χρυσή τομή;
Δε νομίζω να έγραψα κάπου κάτι τέτοιο...
Συγνώμη, ίσως να κατάλαβα λάθος. Να υποθέσω λοιπόν ότι ψάχνεις να τη βρεις, αφού δεν σου αρκεί η αργή οδήγηση-μετακίνηση;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Συγνώμη, ίσως να κατάλαβα λάθος. Να υποθέσω λοιπόν ότι ψάχνεις να τη βρεις, αφού δεν σου αρκεί η αργή οδήγηση-μετακίνηση;Σαφέστατα και ψάχνω να την βρω.
Ποιος μίλησε για αργή οδήγηση - μετακίνηση;
Άλλο το φυσιολογική και άλλο το αργή.
Έτσι κι αλλιώς είμαι εναντίον της αργής οδήγησης. Μπορεί να γίνει εξίσου επικίνδυνη...
Σίγουρα έχεις διαβάσει αυτά που έχω γράψει;
-
-
Συγνώμη, ίσως να κατάλαβα λάθος. Να υποθέσω λοιπόν ότι ψάχνεις να τη βρεις, αφού δεν σου αρκεί η αργή οδήγηση-μετακίνηση;
Σαφέστατα και ψάχνω να την βρω.
Μια τελευταία ερώτηση και θα σου πω που θέλω να καταλήξω.
Ψάχνεις να τη βρεις σε περιοδικά και forums ή στον δρόμο;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Σαφέστατα και ψάχνω να την βρω.
Μια τελευταία ερώτηση και θα σου πω που θέλω να καταλήξω.
Ψάχνεις να τη βρεις σε περιοδικά και forums ή στον δρόμο;
Όλα βοηθάνε αλλά κυρίως στον δρόμο...
Ανυπομονώ να μάθω που θέλεις να καταλήξεις...
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!