Ποτε προλαβατε ρε και γραψατε τοσα πολλα? ε ρε τι εχω παθει...
Το αυτοκινητο για εμενα ΕΙΝΑΙ απολαυση*, και ποτε δεν ηταν απλα ενα μεσο για να με πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β. Για αυτο πχ οταν παω διακοπες στα νησια καθε καλοκαιρι, ενω μενω στον Πειραια, φευγω απο Ραφηνα στην οποια πηγαινω (6 το πρωι γιατι το καραβαι 8 φευγει) μεσω Διονυσου...Μονο και μονο για να (ξανα)κανω αυτη την διαδρομη.
Τα 310 στην Συγγρου εσενα προφανως σε αφηνουν παγερα αδιαφορο (αφου απλα 'μετακινησαι') και μαγκια σου, εγω ομως που πιθανοτατα να μην μπορεσω να το ξανακανω επειδη ΔΕΝ εχω Ferrari και δεν προβλεπεται να αγοραζω συντομα, δεν το βλεπω καθολου αδιαφορα το θεμα.
Αν τωρα εχεις ζωη και εξω απο το PC, τοτε σταματα να ασχολεισαι γενικα με το θεμα, αλλιως κατσε και κανε μια σοβαρη συζητηση. Οσο πεταγεσαι σαν να μην πω τι με μιση προταση να συμφωνησεις με οποιον μπαινει και καταριεται τους 'αλητες κοντρακηδες' χωρις να προσφερεις τιποτα στην συζητηση, δεν σε παιρνουμε στα σοβαρα.
Για το ενδιαφερον στην F1, οχι δεν με ενδιαφερει η θεωρητικη προοδος απο την στιγμη που το αποτελεσμα ειναι ενας 500 μετρα μπροστα και ολοι οι αλλοι να τον κυνηγανε, με 10-50 μετρα αποσταση μεταξυ τους, χωρις προσπερασεις, χωρις τιποτα. Και το γενικο τηλεοπτικο και μη κοινο συμφωνει μαζι μου, δεν μπορει τοσα μυρια ανθρωποι να κανουν λαθος. Ασε που ως μηχανολογος, απο θεωρεια εχω φαει πολυ και την ζω καθε μερα, η δραση ειναι που με ευχαριστει.
Α και που'σαι, ασε τι λενε οι οδηγοι δημοσια. αμα νομιζεις οτι δεν τρεχουν στον δρομο, τοτε πολυ απλα εισαι πολυ ευκολοπιστος...
Για τους αγωνες, τι να πω. Τοσες φορες προσπαθω νμα περασω το απλο μηνυμα οτι καποιος που πραγματικα ευχαριστιεται και απολαμβανει το αυτοκινητο, οσους αγωνες και να κανει, και παλι στον δρομο θα συνεχισει να κανει οτι εκανε και πριν. Γιατι το ευχαριστιεται καθε στιγμη.Και καλα τα καρτ, αλλα να μην πουμε τωρα για τους ελληνικους αγωνες αυτοκινητου, την καταντια τους, το (οπως ευστοχα ονομασε καποιος αλλος) 'αθωο' και 'ευγεβες' κυκλωμα των ελληνων αγωνιζομενων. και ολα τα αλλα ομορφα των ελληνικων αγωνων...
*και οπως ειπα, απο την στιγμη που δεν βαζω αλλους σε κινδυνο, σταματα να ενδιαφερεσε για το καλο μου γιατι εμενα με ενδιαφερει η διασκεδαστικη μετακινηση και οχι η ασφαλης (αν θεωρησουμε οτι τα δυο δεν μπορουν να συνυπαρξουν και ολοι οσοι τρεχουν ειναι γενικα και ανεξαιρετως με το ενα ποδι στον ταφο...). Αμα φαω το κεφαλι μου, προβλημα μου.