-
ΑΚΡΙΒΩΣ! ετσι κι αλλιως τα πρωτα 2 ταχουνε ηδη (IMPREZZA) κατασχεθηκαν οριστικα,οπως διαβασα στο in.gr.
και χωρις κρατικα κονδυλια,με τα λεφτα μας.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο 'PILOT' THN INTEGRALE NA ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝΕ,ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ,ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ????????????????????????????????????
Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.............. -
Μετα απο το διαβασμα αυτου του topic εχω να πω τα εξης:
-ΕVO2 δυστυχως ησουν ατυχος. Οταν (και χαρας το κουραγιο σου) εχεις δωσει τοσο χρονο/χρημα/κοπο για να βελτιωσεις το αυτοκινητο σου, δεν αξιζει ρε γμτ οταν ξερεις ΤΙ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ επικρατει εκει κατω να κανεις το παραμικρο και να μπλεξεις σε αυτη τη διαδικασια.
-Στους 'ελβετους gay' που απο το πολυ ALTER και STAR εχουν χασει την μπαλα εχω να πω το εξης: Κανεις δεν αρνειται πως δεν γινονται κοντρες, κανεις δεν αρνειται πως δεν κυκλοφορουν 'επικινδυνα' οχηματα. Ομως σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν υπαρχει η εκταση που αποδιδουν τα ΜΜΕ. Η βελτιωση ειναι απολυτα θεμιτη και τρανο παραδειγμα ειναι πως ακομα και οι 'παραδοσιακοι' (και λατρεμενοι απο τον γραφοντα) 4ΤΡΟΧΟΙ εχουν προβει στην δημιουργια του ενθετου 0-100-0 για να προβαλουν την γονιμη βελτιωση. Περα απο τους (λιγους) επικινδυνους η πλειοψηφια των 'γρηγορων' οργανωνεται σε clubs, μετεχει σε track days και γνωριζει καλυτερα ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ Σ/Κ ποτε πρεπει να τρεχει κανεις και ποτε οχι. Οταν ομως θα φτασει καποια στιγμη η ωρα να τρωει κληση ο καθε χριστιανος γιατι (ακουσον-ακουσον) επιασε 150 σε μια ευθεια τοτε θα ειναι αργα...Χαρη στα βρωμοκαναλα αλλα και στο σιγονταρισμα μερικων-μερικων, αν την σημερον ημερα 5 αυτοκινητα σταματισουν στην ακρη του δρομου και 'εχουν ζαντες' ερχονται αμεσως οι μπατσοι και πουλανε τσαμπουκα (αλλου εννοειται πως δεν τους παιρνει -γηπεδα, καυγαδες κτλ). Κανονιστε ολοι να περασουμε στο αλλο ακρο και να ποινικοποιησουμε την αυτοκινηση. Και αν κανενας τροχαιος διαβαζει τα γραφομενα, ας καταλαβουν πως οι λεσχες ειναι το μελλον και εχουν αυτοπροστασια απο τους εντελως επικινδυνους...
Καλα ξεμπερδεματα EVO2...
-
johanndelta, σαν πολλά βαρύς δεν μας τη βγήκες; Κόψε κάτι ρε ήρωα της οδικής επανάστασης. Όταν βγάλεις πολλά λεφτά και φτιάξεις ιδιόκτητο δρόμο, αγόρασε και μια F1 και δώστου να καταλάβει.
Ο πατέρας μου για παράδειγμα που περνάει συχνά από τα λιμανάκια πηγαίνοντας να ποτίσει στο εξοχικό είναι 'σαπιοκοιλιάς' επειδή δεν πέφτει στο γκρεμό για να περάσεις; Για σύνελθε λιγάκι. -
Ο johanndelta τα είπε ακριβώς όπως είναι. Αν μερικοί 'στενοχωριούνται' που τους τη λέει, τι να κάνουμε; Εγώ προσωπικά μια ζωή γραμμένη στο ειδικό για τέτοιες χρήσεις σημειωματάριό μου την είχα την πολιτική ορθότητα.
Άντε, γιατί γεμίσαμε δυσκοίλιους και μαλάκες...
Είδατε τι γίνεται όταν αρχίζουν οι υπερπροστατευτικοί (και υπερπροστατευμένοι) φλώροι του στυλ 'Μιχαλάκη, όχι στα βαθιά παιδί μου' (κι ας είναι ο Μιχαλάκης σαράντα χρονών γαϊδούρι) να έχουν και άποψη;
-
Σιγά μην κάτσω να σου απαντήσω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
johanndelta, σαν πολλά βαρύς δεν μας τη βγήκες; Κόψε κάτι ρε ήρωα της οδικής επανάστασης. Όταν βγάλεις πολλά λεφτά και φτιάξεις ιδιόκτητο δρόμο, αγόρασε και μια F1 και δώστου να καταλάβει.
Ο πατέρας μου για παράδειγμα που περνάει συχνά από τα λιμανάκια πηγαίνοντας να ποτίσει στο εξοχικό είναι 'σαπιοκοιλιάς' επειδή δεν πέφτει στο γκρεμό για να περάσεις; Για σύνελθε λιγάκι.Αγορακι μου, εισαι παρα μα παρα πολυ λιγος για να με κρινεις (αυτο για το υφακι σου). Οσο για την ηλιθιοτητα του ιδιοκτητου/δρομου (πιστας) που μασουλατε οι πολτικα ορθοι, αυτα γινονται μονο στην Αγγλια οπου δεν υπαρχει αστικο κεντρο που να μην εχει στα 30λεπτα μια πιστα (σχεδον ολα τα αεροδρομια του WWII εχουν γινει πιστες). Δυστυχως, στην Ελλαδα υπαρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ, που επισης δυστυχως δεν ειναι αρκετη για να εξαντληθουν τα ορια αυτοκινητων/οδηγων λογω μικρου μηκους. Και επειδη ειναι μια, ειναι και αντιστοιχα δυσκολο να παμε ολοι την στιγμη που θελουμε. Και αν θες να ξερεις εχω την ευτυχια να ανηκω στο club που ανοιξε τον δρομο των Track Days στην Ελλαδα και μετεχω ενεργα στην διοργανωση των events. Κανεις δεν ειπε τιποτε για τον πατερα σου και ο σαπιοκοιλιας ειναι αυτος που παει αριστερα με 100 στην εθνικη/σερνεται στους επαρχιακους με 60 διχως να ανοιγει δρομο. Αν το κανει αυτο, ε ναι ειναι. Απο εκει και περα, σε ολα τα πραγματα στην ζωη η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ειτε το θες ειτε οχι, η αποψη μου ειναι ο συγκερασμος μεταξυ των 2 πλευρων. Επειδη ομως δυστυχως η αυτοκινητιστικη σου αντιληψη φαινεται πως ειναι αντιστοιχη ενος αμερικανου ιδιοκτητη SUV, ενοχλεισαι. Α, και κατι τελευταιο: Εκει που οδηγω εγω, αλλα και τις ωρες που οδηγω εγω ουτε κανενα ενοχλω αλλα και καλα περνω. Αυτα και μαθε να συζητας σαν ανθρωπος και οχι σαν panelακιας της μεσημεριανης ζωνης...
-
Βρε johanndelta, στη μεσημεριανή ζώνη έχουν κυρίως φτερούδες στα πάνελ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε johanndelta, στη μεσημεριανή ζώνη έχουν κυρίως φτερούδες στα πάνελ!!!Γεια σου Κωστα. Δεν εχεις αδικο. Λαθος παρομοιωση. Οπως και να εχει ειναι λυπηρο πια ακομα και εντος 4τροχικου περιβαλλοντος να βλεπεις τοσο καθετες αποψεις και αυτην την συλληβδην καταδικη καθε ανθρωπου που δεν θελει η οδηγηση του να ειναι τοσο συναρπαστικη οσο εκεινη...ενος συρμου του μετρο. Κριμα...
-
το πιο λυπηρό απ'όλα είναι οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν...
-
Τι να κάνουμε βρε Γιάννη; Έγινε της μόδας να'σαι ή φλώρος ή gay ή και τα δυο! Εμείς οι 'δρομιάρηδες' δε χωράμε σ'αυτό το lifestyle... Θα μας πει μπανάλ ο Ζαμπούνης, η Ζουμπουλάκη και τα άλλα δήθεν υποκείμενα!
Αλλά εμείς έχουμε βρει μέρος και τους γράφουμε σφόδρα καλλιτεχνικά!
-
Κατι τελευταιο απο εμενα:
-Θελετε καμερες για την 'οδικη ασφαλεια' και μονο; Κανενα προβλημα. Βαλτε τις στις εθνικες οδους αλλα να τις λειτουργειτε ΜΟΝΟ το Σ/Κ και στις αργιες. Οπως και με τα φορτηγα. Τοτε μαλιστα. Διαφορετικα ο σκοπος ειναι προφανης.
-
Σιγά μη λυθεί το πρόβλημα με τις κάμερες! Ο μόνος τρόπος για να μειωθούν τα τροχαία (και σε απόλυτους αριθμούς και σε ποσοστά επί των κυκλοφορούντων οχημάτων) είναι να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο, να πάψουν τα νεάντερταλ να οδηγούν και τα σαπάκια να γίνουν παλιοσίδερα.
Ποιος όμως θα τολμήσει να το κάνει αυτό;
-
Aκομα καλυτερα ειναι να απαγορευτει η κυκλοφορια σε οποιον παει με κατω απο 160 και δεν ειναι σε θεση να ελεγξει υπερστροφη-υποστροφη με πανω απο 200, σε οποιον δεν κανει κατω απο +2 δευτερα απο το χρονο που εκαναν οι 4Τ με το αμαξι του στα μεγαρα, Και να απαγορεψουν στους πεζους την κυκλοφορια οταν οδηγουν οι εν λογω χεραδες...
Αλλα ποιος να το τολμησει αυτο????? Αφου οι κυβερνωντες ειναι ζωα...
Βαλτε ρε παιδια εσεις υποψηφιοτητα να σας ψηφισουμε!!!
-
Μην αρχίζεις τις υπερβολές και μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα των άλλων. Εκτίθεσαι!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μην αρχίζεις τις υπερβολές και μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα των άλλων. Εκτίθεσαι!Δεν νομιζω οτι το εβαλα σε παραθεση, ουτε ειπα οτι το ειπε καποιος...
Η 'αποψη' μου ειναι -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο πατέρας μου για παράδειγμα που περνάει συχνά από τα λιμανάκια πηγαίνοντας να ποτίσει στο εξοχικό...Aαααα!!! To παραδέχεσε λοιπόν ότι ο πατέρας σου είναι ανάμεσα σε όλους αυτούς που αντί να πάνε από τον κανονικό δρόμο (πχ από Μαραθώνα, από Χαλκίδα-Νέα Στείρα-Αγ. Μαρίνα, από Αλεξ/πολη-Λήμνο-Ραφήνα) πάνε τη βόλτα τους από τα Λιμανάκια και γίνοντε εμπόδιο σε αυτούς που απλά αθλούντε!!!!!
Αλλά καλά κάνει... Αφού δεν υπάρχει κράτος και αστυνομία να μαζέψει όλους αυτούς που περνάνε τα Λιμανάκια με 50-60 χλμ... -
Για τις πινακίδες-ραντάρ που υπάρχουν (στις Θερμοπύλες, στον Πλαταμώνα κλπ.) που σου λένε με πόσα πας, τι έχετε να πείτε; Εμένα μου αρέσει ως μέτρο, γιατί είναι τοποθετημένες σε καλά σημεία, αρκετά επικίνδυνα.
Εννοείται ότι όσον αφορά τα ραντάρ στις ευθείες, δεν έχω να πω τίποτα. Πάντως, δεν είναι ψέμα ότι κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι οι οποίοι δεν έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους. Και επιμένω ότι αν κάποιος σαν τον πατέρα του manosk, γίνει μπαριέρα για τον κάθε γρήγορο (άμυαλο γρήγορο, εννοώ), νομίζω ότι στο διάολο η αγάπη του για την αυτοκίνηση. Βέβαια, δεν είναι πράγματα αυτά, άκου να πηγαίνει να ποτίσει στο εξοχικό...Με τέτοια κρύα;
Η απάντηση είναι κάπου στη μέση, πάντα, όπως είπε και o johanndelta. Επιθυμώ την καλύτερη αστυνόμευση, για να ξέρουν οι άμυαλοι φίλοι μου (και γονείς και συγγενείς και όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων) ότι τα γούστα πρέπει να έχουν μέτρο. Και δεν θέλω να μάθω ότι κάποιος από αυτούς βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και έγινε θύμα. Όπως επίσης, δεν θέλω να μάθω ότι έγινε θύτης...Είτε σαπιοκοιλιάς του Σ/Κ είτε οδηγός υψηλών προδιαγραφών.
Δεν επιθυμώ την αστυνόμευση στην ΕΟ με ραντάρ. Τους μπλε θα τους επιθυμούσα για αλκοτεστ, για λάστιχα στα φορτηγά, για χρέπια, για τρακτέρ στην ΕΟ, για, για, για...
-
O Johanndelta δεν ειπε αυτο το πραγμα, αλλα ως συνηθως καταλαβατε οτι θελατε και κατ'ευθειαν βγηκατε να κραξετε γιατι φυσικα οι 'αλητες κοντρακηδες' δεν μπορουν να εχουν αποψη η να του δοθει ο λογος για να εξηγησουν πραγματα στα οποια ειστε απ'εξω. Αυτα που ειπε συνοπτικα ηταν:
α) σταματηστε να κρινετε με βαση το τι ακουτε στα καναλια
β) αν δεν το κανετε αυτο, σταματηστε να κρινετε γενικα γιατι ειστε εξω απο τα πραγματα αυτα η αφηστε και τους 'απεναντι' να μιλησουν
γ) 10 φορες πιο επικινδυνος ειναι ο μπαρμπας που βγαινει βολτα το ΣΚ ('σαπιοκοιλιας') και μεσα σε 1 χλμ κανει 10 παραβασεις, οι μισες επικινδυνες για τους γυρω του*, αλλα δεν τρεχει, παρα καποιος που τρεχει αλλα ΞΕΡΕΙ που, ποτε, πως και ποσο θα τρεξει. Κανενας δεν ειπε οτι πρεπει να
δ) Σταματηστε την καραμελα με την πιστα, δεν δουλευει το συστημα αυτο (αποδειξη αγγλια και αμερικη που γινονται κοντρες παντου και παντα).*αλλαζει λωριδα οποτε θελει χωρις ελεγχο και φλας, στριβει οπου του κατεβει για να μην κανει ενα γυρο παραπανω, περναει με 'βαθυ' κιτρινο, χτυπαει τα κοψιδια του και λιγο κρασακι στην ταβερνα και μετα γυρναει σπιτι του, εχει πισω τα παιδια χυμα να χοροπηδανε ενω αυτος μαλλωνει με πεθερα+γυναικα, και παει λεγοντας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
O Johanndelta δεν ειπε αυτο το πραγμα, αλλα ως συνηθως καταλαβατε οτι θελατε και κατ'ευθειαν βγηκατε να κραξετε γιατι φυσικα οι 'αλητες κοντρακηδες' δεν μπορουν να εχουν αποψη η να του δοθει ο λογος για να εξηγησουν πραγματα στα οποια ειστε απ'εξω. Αυτα που ειπε συνοπτικα ηταν:α) σταματηστε να κρινετε με βαση το τι ακουτε στα καναλια
β) αν δεν το κανετε αυτο, σταματηστε να κρινετε γενικα γιατι ειστε εξω απο τα πραγματα αυτα η αφηστε και τους 'απεναντι' να μιλησουν
γ) 10 φορες πιο επικινδυνος ειναι ο μπαρμπας που βγαινει βολτα το ΣΚ ('σαπιοκοιλιας') και μεσα σε 1 χλμ κανει 10 παραβασεις, οι μισες επικινδυνες για τους γυρω του*, αλλα δεν τρεχει, παρα καποιος που τρεχει αλλα ΞΕΡΕΙ που, ποτε, πως και ποσο θα τρεξει. Κανενας δεν ειπε οτι πρεπει να
δ) Σταματηστε την καραμελα με την πιστα, δεν δουλευει το συστημα αυτο (αποδειξη αγγλια και αμερικη που γινονται κοντρες παντου και παντα).*αλλαζει λωριδα οποτε θελει χωρις ελεγχο και φλας, στριβει οπου του κατεβει για να μην κανει ενα γυρο παραπανω, περναει με 'βαθυ' κιτρινο, χτυπαει τα κοψιδια του και λιγο κρασακι στην ταβερνα και μετα γυρναει σπιτι του, εχει πισω τα παιδια χυμα να χοροπηδανε ενω αυτος μαλλωνει με πεθερα+γυναικα, και παει λεγοντας...
Kacey, σ' εσένα θ'απαντήσω γιατί δεν γκαρίζεις, ούτε προσβάλλεις.
(α) Αυτό που λες είναι καραμέλα, δηλαδή ότι βλέπουμε STAR και ALTER και σχηματίζουμε άποψη για το τι συμβαίνει στο δρόμο. Γκαβός είμαι δηλαδή και δεν βλέπω γύρω μου όταν οδηγώ; Όταν περνάει με σφήνες από μπροστά μου κάποιος μπουζουκοκέφαλος με ή χωρίς 'ζάντες', μέρα ή νύχτα, σε ίσιο δρόμο ή πάνω στη στροφή; Μαζεύεσαι, λες, με φίλους και πάτε κάπου απόμερα. Μπράβο σας, να το πείτε όμως και σ'εκείνους που τρέχουν γιατί έτσι τους ήρθε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
(β) Πως δεν τους αφήνουμε τους 'από μέσα' να μιλήσουν; Τόσα θέματα έχουν ανοιχτεί, αλλά τόσες φορές τα ίδια λένε (περί δήθεν δικαιώματος να τρέχουν όποτε και όπου θέλουν). Κι όταν στριμωχτούν λίγο ορισμένοι, αρχίζουν να μπινελικώνουν ή να ειρωνεύονται κι από πάνω. Γιατί στα Λιμανάκια δηλαδή; Γιατί όχι στην Πάρνηθα, που πλέον πηγαίνεις από το κέντρο της Αθήνας μέσω Κηφισού ή Αττικής Οδού όσο γρήγορα πας και στη Βάρκιζα; Μην τα ξαναλέμε, η πλειοψηφία θέλει να κοντράρεται για να τη βλέπουν άλλοι, όχι για τη χαρά της οδήγησης.
(γ) Μεταξύ των δύο δεν θα επιλέξω κανέναν, ευχαριστώ.
(δ) Πάρνηθα, Μεσόγεια τότε. Όχι Βουλιαγμένης, Βάρκιζα. -
α) αυτο που λεω ειναι οτι πολλοι (οχι εσυ) κρινουν απο αυτο που βλεπουν στα καναλια, ενω αρκετοι (ισως και εσυ) κρινουν **μονο **απο αυτους που λες οτι βλεπεις να κανουν σφηνες μπροστα σου χωρις να ανγνωριζουν οτι υπαρχουν και 'γρηγοροι' που οπως ειπα ξερουν που,ποτε, πως και ποσο θα τρξουν
στα υπολοιπα συμφωνουμε. Απλα πουθενα δεν ειπα εγω, ουτε ο johann οτι επειδη δεν υπαρχουν πιστες θα πρεπει να μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε στον δρομο (οπως και δεν κανουμε).
Ολο το υπολοιπο κατεβατο το εγραψα γιατι ο johanndelta ειναι φιλος και ενας απο την παρεα με την οποια παμε σε παρνηθα,μερκουρη στις 2 το πρωι κλπ κλπ και ειναι καλυτερος και απο μενα, ειναι απο τους λιγους που δεν τρεχουν ποτε σε μερη οπως λιμανακια κλπ και λογω του υπολοιπου 'αθωου' κοσμου αλλα και λογω της καταστασης που επικρατει στα μερη αυτα τωρα πια, και οπως ειδες παρ'ολα αυτα κατ'ευθειαν τον κατακρινατε γιατι δεν καταλαβατε το τι ειπε (που πανω κατω ειναι οτι λεω και εγω τοσο καιρο).
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!