-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ή αλλιώς blanc banquise...laissez les mots francais! το χρώμα είναι ΑΣΠΡΟ κι όχι διάφορα τύπου ''ασπρο γάλακτος' 'άσπρο ζάχαρης' και λοιπές μαρκετίστικες βλακείες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχω δει μονο 1 GTI, σε ενα βενζιναδικο, και πανω που πηγα να του πιασω κουβεντα, ειδα οτι ο κατοχος ηταν 65+
λίγη υπομονή και δεν θα δεις μόνο, θα οδηγήσεις λευκό 34χρονου
Λευκό rulezz!
...ή αλλιώς blanc banquise...
μωρέ και το weiss φλάνγκενφούχτεν (ή πώς σκατά το λένε οι Γερμανοί), μια χαρά είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...ή αλλιώς blanc banquise...
laissez les mots francais! το χρώμα είναι ΑΣΠΡΟ κι όχι διάφορα τύπου ''ασπρο γάλακτος' 'άσπρο ζάχαρης' και λοιπές μαρκετίστικες βλακείες
....
Το ξέρω το άσπρο του GTi, το έχω δει 3 φορές....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εχω δει μονο 1 GTI, σε ενα βενζιναδικο, και πανω που πηγα να του πιασω κουβεντα, ειδα οτι ο κατοχος ηταν 65+
λίγη υπομονή και δεν θα δεις μόνο, θα οδηγήσεις λευκό 34χρονου
τετοια πες μας τωρα να μην κοιμηθω ολο το βραδυ!!!!!
-
Όχι άσπρο ρε παιδιά. Ο γαλατάς είσαι για να πάρεις άσπρο; Ή ο Σαουδάραβας που ήρθε στην Ελλάδα και δεν αλλάζει συνήθειες; Ήμαρτον
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όχι άσπρο ρε παιδιά. Ο γαλατάς είσαι για να πάρεις άσπρο; Ή ο Σαουδάραβας που ήρθε στην Ελλάδα και δεν αλλάζει συνήθειες; Ήμαρτονγια να διατηρείται φρέσκο το γάλα είναι και θέμα ασφάλειας, επειδή είναι έντονο χρώμα το βλέπουν -για λίγο - όλοι
-
Eγω παντως εχω δει 2 μαυρα,δυο κοκκινα,ενα ασπρο κι ενα ασημενιο στο δρομο.Πολυ καλο το ασπρο αλλα για μενα το χρωμα του GTI ειναι το μαυρο και γι'αυτο το διαλεξα.Ακομα,νομιζω πως το ασπρο οπως ολα τα εντυπωσιακα χρωματα τα βαριεσε ευκολα.Επισης τρομερο χρωμα ειναι το 'united grey' το οποιο δεν εχει ερθει κανενα στην Ελλαδα ακομα.Το βρισκω και το ποσταρω.
Υ.Γ.Ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα.
EDIT: Οι φωτογραφιες,απλα τρομερο χρωμα!!!
-
ωραιο το γκριζακι..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ωραιο το γκριζακι..οντως ειναι ωραιο, και δειχνει και κακο!
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Eγω παντως εχω δει 2 μαυρα,δυο κοκκινα,ενα ασπρο κι ενα ασημενιο στο δρομο.Πολυ καλο το ασπρο αλλα για μενα το χρωμα του GTI ειναι το μαυρο και γι'αυτο το διαλεξα.Ακομα,νομιζω πως το ασπρο οπως ολα τα εντυπωσιακα χρωματα τα βαριεσε ευκολα.Επισης τρομερο χρωμα ειναι το 'united grey' το οποιο δεν εχει ερθει κανενα στην Ελλαδα ακομα.Το βρισκω και το ποσταρω.Υ.Γ.Ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα.
EDIT: Οι φωτογραφιες,απλα τρομερο χρωμα!!!
καλό κι αυτό... πως βαριέσαι ένα χρώμα άραγε;
Το άσπρο, ειδικά στην Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα της μικρότερης θερμοκρασίας στο εσωτερικό, ειδικά τις καλοκαιρινές ημέρες και βέβαια -για μένα που το πλένω... όποτε βρέχει- φαίνεται λιγότερο η βρώμα
Μαύρα υπάρχουν άπειρα Sportline που ήδη έχουν αρχίζει να γίνονται... GTI, αφού αλλάζουν μπροστινή μάσκα (και πολύ άργησαν )
-
το ασπρο ειναι και japan racing χρωμα..
-
Ναι, αλλά πάει μόνο στα ιαπωνικά
-
αμα ο οδηγος ειναι σωστος, ποιος θα προλαβει να δει αν ειναι τζαπωνεζικο αυτο που τον περασε?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ναι, αλλά πάει μόνο στα ιαπωνικάΠαντού πάει το άσπρο. Τώρα τελευταία έχω πάθει κόλλημα και εγώ με αυτό το χρώμα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ναι, αλλά πάει μόνο στα ιαπωνικά
Παντού πάει το άσπρο. Τώρα τελευταία έχω πάθει κόλλημα και εγώ με αυτό το χρώμα.
-
Το κριτηριο του χρωματος ειναι υποκειμενικο.Επειδη απ'οτι το κοβω θα τσακωθουμε για το ποιανου ειναι καλυτερο ας το αφησουμε αυτο με τα χρωματα.Δειτε αυτο για να παμε σε αλλο θεμα...
http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&product=FMDVFSiTΥ.Γ. Α,και κατι ακομα.Φιλε ikar τα απλα golf δεν ειναι black magic.
-
εγω για αρχη θα εβαζα αυτα:
-
Για να βαλεις αυτα για αρχη θα επρεπε να ξυλωσεις ενα αεραγωγο που εχει σ'αυτη τη θεση....
Θεση για μπαρομετρο γενικα δε βρισκω εκτος της κολωνας του τιμονιου. -
για επωνυμο προγραμμα και catback, ολα αυτα τα οργανα ειναι περιττα.
αν πας παρακατω, επιβαλλονται. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για επωνυμο προγραμμα και catback, ολα αυτα τα οργανα ειναι περιττα.
αν πας παρακατω, επιβαλλονται.κοιτα, ενα θερμομετρο λαδιου και ενα μπαρομετρο, ειναι χρησιμα, εστω και για ψυχολογικους λογους.
Οδηγικές εντυπώσεις από VW Golf V GTI