-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οντως το Interpreter πολυ καλή ταινία και το τέλος δεν ήταν άσχημο..
Εχθές είδα δυο πολυ καλές ταινίες και τις προτείνω ανεπιφύλακτα..
Layer Cake -> με τον νέο James Bond
Crash -> τόσην ώρα αγωνία καιρό είχα να ζήσω σε έργο..Που το είδες αυτό; είναι 8 ετών ταινία. Που το παιζουν;; DVD εννοείς;
Εκτός αν εννοείς την ταινία με τον Ματ Ντίλον, οπότε σου αραδιάζω βλακείες τόση ώρα
Και τα 2 DVD είναι.
Το Layer Cake ( με άσχετη μετάφραση του τίτλου στα Ελληνικά ) είναι πολύ καλή ταινία. Τα alternate endings τα είδες? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οντως το Interpreter πολυ καλή ταινία και το τέλος δεν ήταν άσχημο..
Εχθές είδα δυο πολυ καλές ταινίες και τις προτείνω ανεπιφύλακτα..
Layer Cake -> με τον νέο James Bond
Crash -> τόσην ώρα αγωνία καιρό είχα να ζήσω σε έργο..Που το είδες αυτό; είναι 8 ετών ταινία. Που το παιζουν;; DVD εννοείς;
Εκτός αν εννοείς την ταινία με τον Ματ Ντίλον, οπότε σου αραδιάζω βλακείες τόση ώρα
Και τα 2 DVD είναι.
Το Layer Cake ( με άσχετη μετάφραση του τίτλου στα Ελληνικά ) είναι πολύ καλή ταινία. Τα alternate endings τα είδες?Tόση ώρα διάβαζα την υπογραφή σου,αντί να διαβάσω το post κι έλεγα : 'Τι γράφει μου γράφει τουτος εδώ, σάλταρε';;;;
Όχι, δεν τα έχω δει.
-
Τελικά το Crash έχει συγκρίσιμη αγωνία με το Panic Room ή όχι;
ΥΓ. Πολύ καλό σε αυτόν τομέα βρίσκω και το Bourne Identity!
-
Εάν πρόκειται για την ταινία με το Ματ Ντίλον και τη Σάντρα Μπούλοκ, είναι πολύ καλύτερη από το 'panic room' σύμφωνα με τα γούστα μου,πάντα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εάν πρόκειται για την ταινία με το Ματ Ντίλον και τη Σάντρα Μπούλοκ, είναι πολύ καλύτερη από το 'panic room' σύμφωνα με τα γούστα μου,πάντα.Θα το πάρω να το δω (στο Panic Room πάντως, ούτε που κατάλαβα πότε τέλειωσε η ταινία. Μου φάνηκε ότι ούτε ώρα δεν είχε περάσει, από την αγωνία ... το είχα δει σε κινηματογράφο όμως, παίζει το ρόλο του κι αυτό).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εάν πρόκειται για την ταινία με το Ματ Ντίλον και τη Σάντρα Μπούλοκ, είναι πολύ καλύτερη από το 'panic room' σύμφωνα με τα γούστα μου,πάντα.
Θα το πάρω να το δω (στο Panic Room πάντως, ούτε που κατάλαβα πότε τέλειωσε η ταινία. Μου φάνηκε ότι ούτε ώρα δεν είχε περάσει, από την αγωνία ... το είχα δει σε κινηματογράφο όμως, παίζει το ρόλο του κι αυτό).
ooooooooooλα τα λεφτά. Μαγεία
20 σελίδες πιο μπροστά τα λέγαμε με τη 'Funis'. Tην 1/10. Πρέπει να ήταν η δεύτερη βδομάδα του τότε.
Τι ταινία να δω απόψε στο σινεμά? Ολο κατι βλακεις παιζονται..
Ψάξε και βρες που παίζεται το CRASH. Σίγουρα το παίζει το Cinepolis αλλά για να παρκάρεις τέτοια ώρα εκεί μάλλον ξέχασέ το.
Η ταινία είναι πολύ καλή. -
To flightplan δεν είναι καθόλου άσχημο για να το πάρεις σε DVD μια βραδιά που θες να αράξεις σπίτι να δεις ταινιούλα. Πρωτότυπη ιδέα το σενάριο. Δεν ήταν κακό. Δεν είναι όμως για να πας να το δεις στο σινεμά...
-
Σε DVD Zone1 το έχω, το PanicRoom δεν το εχω δει, ισως δεν με εξιτάρει η ιδέα οτι όλη η ταινία έχει γυριστεί μέσα σε ένα σπίτι (ετσι δινει την εντύπωση το τρέηλερ)
Το Crash ειναι ΕΡΓΑΡΑ! Ακομή και σήμερα το σκέφτομαι..
Ειναι πως πολλές διαφορετικές ιστορίες κολλάνε στο τέλος, δείχνει την πραγματική εικόνα του τι μπουρδελ@ είναι η Αμερική κτλ κτλ.
Μόλις βγεί Ζωνη2 να το πάρετε ASAP, σας υπογράφω εγώ εγγύηση.
Συγκλονιστικά καλή ταινία, επιτέλους καλός ποιοτικός Αμερικάνικος κινηματογράφος.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Σε DVD Zone1 το έχω, το PanicRoom δεν το εχω δει, **ισως δεν με εξιτάρει η ιδέα οτι όλη η ταινία έχει γυριστεί μέσα σε ένα σπίτι **(ετσι δινει την εντύπωση το τρέηλερ)Αυτή είναι και η μαγκιά του Φίντσερ. πως γίνεται να γυρίσει μια ολόκληρη ταινία μέσα σε μερικά δωμάτια ενός σπιτιού και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή. Ό,τι και να έχει γυρίσει Φίντσερ...
-
Είδα πριν από λίγες ημέρες τον πολύ δυνατό 'Επίμονο Κηπουρό'
Αυτός ο σκηνοθέτης ΞΕΡΕΙ τί θα πει κινηματογράφηση.
-
flightplan ετσι και ετσι...αρκει να μη πολυσκεφτεις την πλοκη και να καθεσαι να χαζευεις την ταινια...αμα αρχισεις να σκεφτεσαι εχεις φυγει ηδη...
-
Είδα το Saw 2. Ψιλοαπογοήτευση. Καλύτερο είναι το 1.
-
βγηκε και δεν το πηρα χαμπαρι? σινεμα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βγηκε και δεν το πηρα χαμπαρι? σινεμα?Το κατέβασα απο το net.
-
λεω και γω,στραβωθηκα σημερα που πηγα σινεμα και δεν το ειδα...
και δεν ηταν οπως το Ι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λεω και γω,στραβωθηκα σημερα που πηγα σινεμα και δεν το ειδα...και δεν ηταν οπως το Ι?
Η υπόθεση δεν ήταν καλή. Ψιλομούφα ήταν, όπως και το τέλος. Σε σχέση με το 1.
Σε κάποια στιγμή μου θύμησε το 'Cube'.
Πάντως πάει για sequel. Θα βγει και Saw 3. -
αμα δεν το ξεσκισουν το εργο δε μπορουνε ε?
το Ι παντως ηταν πολυ καλο!
-
Ελάχιστες 'συνέχειες' ταινιών είναι καλύτερες από το original.
Money talks.
-
θεμα θρεντ 'βρειτε ποιας ταινιας το sequel ηταν καλυτερο απο το Ι'...
-
Terminator 2.
Πάντως την ξέσκισαν την ταινία με το 3. Μόνο για τα λεφτά.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]