-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ Παρεπιπτοντως το 'Χαμενοι στη μεταφραση' ηταν εξαιρετική ταινία κι ο Μαρεϊ αλλη μια φορά απεδειξε πως ειναι απο τους σημαντικοτερους της γενιας του (αν οχι ο καλυτερος)τι είπες τώρα!
Καταπληκτική ταινία, αξίζει κάθε λεπτό της! -
Ειδα το 'Σημα Κινδυνου 2' (The Ring 2) Αηδια σκέτη... καμμια σχεση με την πρώτη ταινια.
-
Η Κοπολα μου ειχε προκαλεσει το ενδιαφερον απο το 'Αυτοχειρες παρθενοι'. Αλλη μια εξαιρετικη ταινια για ντεμπουτο γυναικας σκηνοθετη με τοσο βαρια κληρονομια (βλ. Φ.Φ.Κοπολα). Το 'Lost in translation' ηταν η... εκρηξη της, ομως τη βοηθησε πολύ και το σεναριο (νομιζω δεν ηταν δικο της) κι ακομα περισσοτερο ο κολοσσος Μαρεϊ κι η πιο χαριτωμενη γκομενα worldwide Γιοχανσον Ταινια να την βλέπεις, να την ξαναβλέπεις, να την ξαναβλέπεις....
ΥΓ Καπου διαβασα οτι η επομενη ταινια της Γιοχανσον θα ειναι η καινουργια του Γουντι Αλεν το οποιο σημαινει δυο πραγματα:
- Το 'μωρο' εχει γουστο
- Ο πορνογερος εχει 'ματι'
-
Το 'δειπνο ηλιθιων' που εγραψαν καποιοι φιλοι παραπανω ειναι απολαυστικο. Ψαξτε το, αξιζει τον κοπο.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είδα τις προάλλες σε DVD τα Kill Bill Ι & ΙΙ, απανωτά. (...)
Αν και σαν τιτλος δεν μου αρεσει:D ειναι πολυ καλη ταινια και με φοβερη μουσικη επενδυση.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το 'δειπνο ηλιθιων' που εγραψαν καποιοι φιλοι παραπανω ειναι απολαυστικο. Ψαξτε το, αξιζει τον κοπο.Είδα τις προάλλες σε DVD τα Kill Bill Ι & ΙΙ, απανωτά. (...)
Αν και σαν τιτλος δεν μου αρεσει:D ειναι πολυ καλη ταινια και με φοβερη μουσικη επενδυση.
Δεν ειναι μουσικο κομματι αλλα διαλογος http://media.putfile.com/05---Queen-Of- ... l-Dialogue
με την Λουσι Λιου! -
Έχει δει κανείς το Friday night lights;
Διαπίστωσα ότι έχουν γράψει σχεδόν όλο το soundtrack οι Explosions in the sky (δεν θυμάμαι ποιός μου τους σύστησε,αλλά respect! ) και μου κίνησε την περιέργεια.Μερικές πληροφορίες:
http://www.imdb.com/title/tt0390022/ -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Ειδα το 'Σημα Κινδυνου 2' (The Ring 2) Αηδια σκέτη... καμμια σχεση με την πρώτη ταινια.Συμφωνώ, κρίμα τα λεφτά που έδωσα γιατί άργησα να την επιστρέψω κιόλας. ΑΙΣΧΟΣ, μηδέν σενάριο, μηδέν τρόμος, υπέμετρη αηδία. Ούστ
-
Ayτή τη στιγμή το ALTER παίζει την αθάνατη υπερπαραγωγή ...'Κούλα πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος'
-
'Γαμο-μπελαδες': ευχάριστη ταινια με εξυπνο χιούμορ!
-
Εγώ πήγα να δω την ταινία με τον Ρενό αλλά τελικά λόγω εισητηρίου είδα το Χέρμπι
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ πήγα να δω την ταινία με τον Ρενό αλλά τελικά λόγω εισητηρίου είδα το ΧέρμπιΗ ταινία με το Ρενό είναι ΚΑΛΗ! Δυνατό γαλλικό αστυνομικό φιλμ, όπως και το 'Πορφυρά Ποτάμια Ι'. Εννοείται ότι ο Ρενό παίζει καλά, παίζει καλά ΚΑΙ ο πιτσιρικάς μπάτσος όμως ΚΑΙ η κοπέλα.
Θα το ξαναπω: από τα 5-6 γαλλικά φιλμ που έχω δει τελευταία στο σινεμά, κανένα δε με απογοήτευσε, εκτός από τα 'Πορφυρά Ποτάμια ΙΙ', και αυτό ίσως επειδή είχα μείνει με την πολύ καλή γεύση του πρώτου.
-
οσοι θελετε να δειτε ενα αμερικανικο κοινωνικο, απλα γυρισμενο, με καλες ερμηνειες και κεντρικο θεμα το πως
στο σημερινο κοινωνικο αλλαλουμ οι προσωπικοτητες και οι αξιες του καθενος πανε περιπατο
και πως ολοι γινονται σταχυα στον φουσκωμενο ανεμο της καθημερινης αλαζονειας,
αϊντε δειτε το crash...
(τετοια ωρα - τετοια λογια ) -
http://www.imdb.com/title/tt0408306
Eric Bana rules!
-
Είδα σήμερα το Robots.Ωραίο ταινία κινουμένων σχεδίων!
Δεν έχει τις θανατηφόρες ατάκες του Nemo,αλλά έχει πολύ ωραίες σκηνές,με πολύ φαντασία και γέλιο.
Από τεχνικής απόψης,νομίζω πως είναι ότι καλύτερο έχουμε δει.Εντυπωσιακό πως σε μια τέτοια ταινία,κατάφεραν να βάλουν τραγούδι του Tom Waits!Ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη σκηνή!
Είδα και την μεταγλωτισμένη,αλλά και την original έκδοση για να έχω πληρη άποψη.Το επίπεδο των μεταγλωτίσεων είναι πλέον πολύ υψηλό,αλλά στην original έκδοση ακούγεται ο Robin Williams,ο οποίος πραγματικά δίνει ρέστα!
Η ταινία μάλλον ισοβαθμεί στην 3η θέση των πιο αγαπημένων μου ταινιών κινουμένω σχεδίων:
1.Nemo
2.Monsters inc
3.Robots/Ice age -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η ταινία μάλλον ισοβαθμεί στην 3η θέση των πιο αγαπημένων μου ταινιών κινουμένω σχεδίων:
1.Nemo
2.Monsters inc
3.Robots/Ice ageΤο 'Οι απίθανοι' δεν χωράει στο top3 σου;; Για μενα ειναι Νο1 πάντως!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
1.Nemo
2.Monsters inc
3.Robots/Ice ageΤο 'Οι απίθανοι' δεν χωράει στο top3 σου;; Για μενα ειναι Νο1 πάντως!!
Kαι το Ice age 3ο?? Απο την αρχη του και μόνο αξίζει λιγο παραπάνω!!
(οι απιθανοι παντως δεν με ενθουσιασαν, περιμενα κατι περισσότερο!!)
-
Είδα τα:
'Τρόμος στο Amityville' και 'Dark Water'
Θρίλερ και τα δύο, πολύ δυνατό και ενδιαφέρον το πρώτο αν και με τετριμμένο θέμα (στοιχειωμένο σπίτι κλπ), ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο και άνευρο το δεύτερο, με τέλος που κλαις τα λεφτά σου.
Βγήκε και το πρώτο μέρος της τριλογίας τρόμου 'Night Guard', πρέπει να είναι ΠΟΛΥ καλό!
-
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω το ''Μαδαγασκάρη'', looks promising
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
1.Nemo
2.Monsters inc
Kαι το Ice age 3ο?? Απο την αρχη του και μόνο αξίζει λιγο παραπάνω!!
(οι απιθανοι παντως δεν με ενθουσιασαν, περιμενα κατι περισσότερο!!)
Και τι να πρωτοβάλω ρε παιδιά;
Το scrat απ' το ice age είναι πραγματικά για να κυλιέσαι κάτω απ' τα γέλια. (ROFL,LMAO που λένε μερικοί...)
Πρωταγωνιστεί και στο trailer του ice age 2,που λιώνουν οι πάγοι.Φοβερό!Οι απίθανοι ούτε μένα μου άρεσαν ιδιαίτερα,όπως και ο Shrek (δεν έχω δει το ΙΙ όμως,που λένε ότι είναι καλύτερο).
Για βάλτε και τα δικά σας top3/5....
-
Οι απίθανοι ούτε μένα μου άρεσαν ιδιαίτερα,όπως και ο Shrek (δεν έχω δει το ΙΙ όμως,που λένε ότι είναι καλύτερο).
Ουτε εγω τρελαθηκα με το 'Απίθανοι'. Επίσης το Shrek I ειναι (κατα την άποψη μου) καλύτερο απο το ΙΙ. Όχι ότι υστερει το ΙΙ...
Το δικο μου top 3
- Shrek I
- Monsters Inc / Nemo
- Ice Age
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]