-
Brotherhood of the Wolf
-
'Η Αδελφοτητα των Λυκων' πρεπει να ητανε. Καλο αλλα λιγο κουραστικο, παντως καλυτερο απο τις αμερικανιες του HollyWood..
-
Αυτό ήταν!
Εμένα μου άρεσε!
Το Σάββατο θα πάω να δω και το καινούργιο!Μάλλον με τους Γρίζους Λύκους θα έχει να κάνει ε?
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
'Η Αδελφοτητα των Λυκων' πρεπει να ητανε. Καλο αλλα λιγο κουραστικο, παντως καλυτερο απο τις αμερικανιες του HollyWood..Ακριβώς. 'La fraternite des loups' στα γαλλικά. Καταπληκτική ταινία ΙΜΗΟ.
-
Eμφανίστηκε Wes Craven ,(Scream) για τους λάτρεις του είδους, με το 'Red Eye' (ελληνικός τίτλος 'Νυχτερινή πτήση') με Rachel McAdams σε μελαχρινή έκδοση (Φέρνει λίγο από Σάλυ Φηλντ μου φαίνεται)
Επίσης και Ζαν Ρενό αλλά πολύ 'θάψιμο' τρώει από τις κριτικές ('Η αυτοκρατορία των λύκων).Λέω να το δω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Η Αδελφοτητα των Λυκων' πρεπει να ητανε. Καλο αλλα λιγο κουραστικο, παντως καλυτερο απο τις αμερικανιες του HollyWood..
Ακριβώς. 'La fraternite des loups' στα γαλλικά. Καταπληκτική ταινία ΙΜΗΟ.
Le pacte des loups, δεν ξερω τι σημαινει αλλα σιγουρα αυτος ηταν ο original τιτλος της αδελφοτητας. Μηπως εννοεις αλλη εσυ; Καλο αλλα λιγο αργο σε καποια σημεια..
-
Για άλλες ταινίες μιλάτε παιδιά.
Η 'αδελφότητα των λύκων' μετράει καμια 3ετία , μπορει και περισσότερο και είναι ταινία εποχής.
Η 'αυτοκρατορία των λύκων' χθες έσκασε μύτη.
Στη δεύτερη παιζει ο Ζαν Ρενό .
-
ωχ ωχ, έχεις δίκιο απόλυτο! La pacte είναι η σωστή λέξη
(την ίδια ταινία λέμε, σίγουρα). Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα αυτό το έργο, όπως τα περισσότερα γαλλικά άλλωστε, βλέπε 'Τα πορφυρά ποτάμια', 'Ατελείωτοι Αρραβώνες' κλπ.Για το τελευταίο αυτό που βγήκε (Η αυτοκρατορία των λύκων), κι εγώ διάβασα άσχημες κριτικές, αλλά μόνο και μόνο για τον γίγαντα Ζαν Ρενό αξίζει να το δω πιστεύω. Ο άνθρωπος 'ανεβάζει' κατηγορία ακόμα και μέτριες ταινίες, όπως 'Τα πορφυρά ποτάμια ΙΙ' και 'Gozilla'.
-
Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα αυτό το έργο, όπως τα περισσότερα γαλλικά άλλωστε, βλέπε 'Τα πορφυρά ποτάμια',** 'Ατελείωτοι Αρραβώνες'** κλπ.Φοβερή ταινία!!!!
-
Για το τελευταίο αυτό που βγήκε (Η αυτοκρατορία των λύκων), κι εγώ διάβασα άσχημες κριτικές, αλλά μόνο και μόνο για τον γίγαντα Ζαν Ρενό αξίζει να το δω πιστεύω. Ο άνθρωπος 'ανεβάζει' κατηγορία ακόμα και μέτριες ταινίες, όπως 'Τα πορφυρά ποτάμια ΙΙ' και 'Gozilla'.
Συμφωνω σε γενικες γραμμες εκει ομως που δεν παλευεται ειναι σε μια τελειως β κωμωδια που παει να βρει μια γιαπωνεζουλα ξωγαμη κορη του.. ουτε τον τιτλο δεν μπορω να θυμηθω.. Απορω πως καταδεχτηκε να παιξει σε αυτο το πραμα! Τοση αναδουλεια πια;;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Για το τελευταίο αυτό που βγήκε (Η αυτοκρατορία των λύκων), κι εγώ διάβασα άσχημες κριτικές, αλλά μόνο και μόνο για τον γίγαντα Ζαν Ρενό αξίζει να το δω πιστεύω. Ο άνθρωπος 'ανεβάζει' κατηγορία ακόμα και μέτριες ταινίες, όπως 'Τα πορφυρά ποτάμια ΙΙ' και 'Gozilla'.
Συμφωνω σε γενικες γραμμες εκει ομως που δεν παλευεται ειναι σε μια τελειως β κωμωδια που παει να βρει μια γιαπωνεζουλα ξωγαμη κορη του.. ουτε τον τιτλο δεν μπορω να θυμηθω.. Απορω πως καταδεχτηκε να παιξει σε αυτο το πραμα! Τοση αναδουλεια πια;;
Μεροκαματιαρης ανθρωπος, τι να κανει;
Το Leon παντως και το Απεραντο Γαλαζιο ειναι απο τα αγαπημενα μου. -
Kαι στο Ronin με De Niro
-
Τι, επαιζαν κ ηθοποιοι στο ρονιν; Εγω μονο ενα S8 κ μια Μ5 θυμαμαι..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τι, επαιζαν κ ηθοποιοι στο ρονιν; Εγω μονο ενα S8 κ μια Μ5 θυμαμαι..την Citroen XM turbo ξέχασες ιερόσυλε!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Kαι στο Ronin με De NiroΣωστο. Το ξεχασα...
-
Τι, επαιζαν κ ηθοποιοι στο ρονιν; Εγω μονο ενα S8 κ μια Μ5 θυμαμαι..
την Citroen XM turbo ξέχασες ιερόσυλε!
Ωχ ναι σωστα. Νταξ μωρε, πταισμα, που να θυμαμαι το σιτροενακι μπροστα στα αλλα τα κτηνη; Παντως ακομα κ εκεινο το παλιο μερσεντονι μαλλια πηγαινε! Τι σου ειναι τα ρημαδια τα χερια οταν τα εχεις..
-
Το Michel Vaillant το έχει δει κανείς? Γαλλική παραγωγή με απίστευτα πλάνα από ράλυ και κυρίως 24h LesMans
Όσοι δεν το έχετε δει σπεύσατε στο Video/DVD-Club της περιοχής σας. Αξίζει -
Λίγο πρόωρο βέβαια αλλά μας έρχεται καλό πράμα από το Αμέρικα. Μπέιζντ ον α τρου στόρυ:lol:
http://www.sonypictures.com/movies/exor ... yrose/psp/
http://sonypictures.com/movies/theexorc ... index.html -
ωχ ωχ, έχεις δίκιο απόλυτο! La pacte είναι η σωστή λέξη
(την ίδια ταινία λέμε, σίγουρα). Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα αυτό το έργο, όπως τα περισσότερα γαλλικά άλλωστε, βλέπε 'Τα πορφυρά ποτάμια', 'Ατελείωτοι Αρραβώνες' κλπ.Για το τελευταίο αυτό που βγήκε (Η αυτοκρατορία των λύκων), κι εγώ διάβασα άσχημες κριτικές, αλλά μόνο και μόνο για τον γίγαντα Ζαν Ρενό αξίζει να το δω πιστεύω. Ο άνθρωπος 'ανεβάζει' κατηγορία ακόμα και μέτριες ταινίες, όπως 'Τα πορφυρά ποτάμια ΙΙ' και 'Gozilla'.
Συμφωνώ για τους 'Αρραβώνες'!
Τα πορφυρά ποτάμια ΙΙ ήταν τόσο χάλια,που και ο Al Pacino να έπαιζε,πάλι μια π@π@ριά θα παρέμενε.Μόνο η σκηνή με μια γκόμενα που έπαιζε το I wanna be your dog των Stooges άξιζε (το έχω ξαναγράψει πολλέεες σελίδες πιο πριν)Βλέποντας τις τελευταίες ταινίες του Ζαν Ρενό,καταλήγω στο ότι πρόκειται για περίπτωση De Niro,δηλαδή 'περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα κλαις...'
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το Michel Vaillant το έχει δει κανείς? Γαλλική παραγωγή με απίστευτα πλάνα από ράλυ και κυρίως 24h LesMans
Όσοι δεν το έχετε δει σπεύσατε στο Video/DVD-Club της περιοχής σας. ΑξίζειΕίναι η ταινία με τον τυπάκο που οδηγεί με κλειστά μάτια και τη γκόμενα συνοδηγο???Εκεί που λέει οτι στρίβει πιό κοντά στα δέντρα επειδή ο αέρας είναι πιό πυκνός και έχει καλύτερη κάθετη δύναμη???
Είναι γελοία η ταινία.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]