-
ο μπατμαν μου αρεσε παραδοξως!
καλος ο κριστιαν μπειλ! -
O Batman ηταν πραγματι ο καλυτερος ολων των εποχων,παραμενει ομως μια κακη ταινια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O Batman ηταν πραγματι ο καλυτερος ολων των εποχων,παραμενει ομως μια κακη ταινια.Θα συμφωνήσω απόλυτα
-
Είδα 'Το μυστικό της γέφυρας' μια ιστορική ταινία φιλοσοφικών αναζητήσεων.
Το πρόβλημά της ,όπως σε πολλές τανίες που στηριζονται σε βιβλία,έγκειται στο ότι πολλές φορές η ταινία δείχνει ελαφρώς ασύνδετη και χαλαρή,καθώς ο σκηνοθέτης αδυνατεί να αποτυπώσει στο πανί κάποιες πιθανές σκέψεις,αλλά και λεπτομέρειες που καταγράφονται στο χαρτί.
Παρόλα αυτά είναι μια καλή ταινία πολύ καλών προθέσεων....
-
Μολις ειδα το Sin City.
Τρομερη black movie, το πιο βιαιο καρτούν που εχει βγει!!
Και αυτη η J.Alba άλλο πράγμα. -
Eγω επαθα πλακα με το νησι...
Δεν μου αρεσουν τα επιστημονικης φαντασιας αλλα το σεναριο του ειναι πολυ καλο, οπως και η ξανθια πρωταγωνιστρια -
καλογυρισμενο το νησι, αλλα πολυ φιδι το τελος.. save the clone-world κι ετσι....
-
Καλά το νησί δεν ήταν και τίποτα τρομερό.. Άλλο περίμενα και άλλο είδα..Πολύ ψέμα είχε το εργάκι..Άσε που σε μερικά σημεία μου θύμιζε το Matrix!!Αυτή η πρωταγωνίστρια ήταν όλα τα λεφτά!!Άνετα το ξανάβλεπα.....................μόνο γι αυτήν!! Επίσης είδα το 'Land of the dead'.Mούφα μου βγήκε κι αυτή!!Είχε μερικά scary moments αλλά μέχρι εκεί..και το τέλος΄..άλλο πράμα..!Αφού 2 από τα 7 άτομα που ήμασταν κοιμήθηκαν!!
-
Μόλις είδα το Punisher. Αρκετά καλό και προσεγμένο, αλλά απίστευτα προβλέψιμο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλά το νησί δεν ήταν και τίποτα τρομερό.. Άλλο περίμενα και άλλο είδα..Πολύ ψέμα είχε το εργάκι..Άσε που σε μερικά σημεία μου θύμιζε το Matrix!!**Αυτή η πρωταγωνίστρια ήταν όλα τα λεφτά!!**Άνετα το ξανάβλεπα.....................μόνο γι αυτήν!! Επίσης είδα το 'Land of the dead'.Mούφα μου βγήκε κι αυτή!!Είχε μερικά scary moments αλλά μέχρι εκεί..και το τέλος΄..άλλο πράμα..!Αφού 2 από τα 7 άτομα που ήμασταν κοιμήθηκαν!!Όντως φοβερή. Πάντως σαν σενάριο το Νησί μου άρεσε πολύ, να μην είχε και κάτι μούφες σκηνές, όπως εκείνη με την διαφημιστική πινακίδα
-
Χθες ειδα και 'Το Νησι'.
Περα απο την πρωταγωνιστρια (παιζει στο Hollywood απο μικρό κορίτσι) μου αρεσε πολυ και η ταινία! Το σενάριο ήταν πολύ δυνατό και πρωτότυπο (βρηκά και γω ομοιότητες με το Matrix!). Το ποιο αδυνατο σημειο του ηταν οι Αμερικανιες στην καταδίωξη.
Αλλά κατα τα αλλα ήταν ένα πολύ ευχάριστο έργο που σου δημιουργεί και προβληματισμό. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Χθες ειδα και 'Το Νησι'.
Περα απο την πρωταγωνιστρια (παιζει στο Hollywood απο μικρό κορίτσι) μου αρεσε πολυ και η ταινία! Το σενάριο ήταν πολύ δυνατό και πρωτότυπο (βρηκά και γω ομοιότητες με το Matrix!). Το ποιο αδυνατο σημειο του ηταν οι Αμερικανιες στην καταδίωξη.
Αλλά κατα τα αλλα ήταν ένα πολύ ευχάριστο έργο που σου δημιουργεί και προβληματισμό.Φίλε *og2002gr *, Το σενάριο της ταινίας ¨Το Νησί¨ εκτός από τις ομοιότητες που έχει με το 'The Matrix' και το 'Logan's Run', δεν είναι καθόλου πρωτότυπο, μιας και είναι αντιγραφή από την ταινία του 1979 'The Clonus Horror '
-
To '79 δε ζουσα οποτε δεν το ήξερα!
Παντως δεν μοιαζει με καμια ταινια που εχω δει τα τελευταια χρονια!!!Εντελώς πρωτοτυπη ταινια δεν υπάρχει έτσι κι αλλιως... -
Η εν λόγω δεσποινίς λέγεται Scarlett Johansson και είναι και πιτσιρίκα,του 1984.
Χθες είδα το 'Πλαγίως' του A.Payne και μου άρεσε πάρα πολύ.'Ευαίσθητη' ταινία...
-
Πραγματικά εκπληκτική ταινία το 'Πλαγίως'. Ειδικά ο Paul Giammatti έδωσε ρεσιτάλ...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πραγματικά εκπληκτική ταινία το 'Πλαγίως'. Ειδικά ο Paul Giammatti έδωσε ρεσιτάλ...Όντως!Νομίζω πως ήταν η 'αποκάλυψη' της ταινίας.Ωραία (από πολλές σκοπιές) και η Virginia Madsen.
Ο Giammatti προφανώς έκανε γενικότερα εντύπωση στο χώρο,καθώς απ' ότι είδα στο imdb έχει στο πρόγραμμα ένα σωρό ταινίες για το προσεχές μέλλον....
-
Παίζει 'Άρωμα γυναίκας' στο σταρ... ρεσιτάλ Πατσίνο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίζει 'Άρωμα γυναίκας' στο σταρ... ρεσιτάλ Πατσίνο!Ναι ναι!!
Ρίξε και μια ματιά εδώ : http://www.geocities.com/aaronbcaldwell/Scent.html
έχει και το τανγκό με τη Donna
-
Βλέπω το 24 hours.Όπως έχει γραφτεί παλιότερα,η σειρά είναι καταστροφή σκέτη!Έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και είναι καλογυρισμένη,αλλά τα επεισόδια τελειώνουν τελείως ξεκάρτωτα και 'αναγκάζεσαι' να δεις και το επόμενο...
Έχω συγκρατηθεί βλέποντας μόνο 4 επεισόδια σε 2 μέρες,γιατί έχω και διάβασμα...
Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαι ακόμα στην πρώτη σεζόν από τις 4,νομίζω,που έχουν κυκλοφορήσει (8 επεισόδια η κάθεμία)...
Το CSI που νομίζω πως είναι παρόμοιας φιλοσοφίας,το έχει δει κανείς;
-
Χθες είδα το Κακή Εκπαίδευση - La mala educacion του Almodovar. Πολύ ωραία ταινία, είχα ακούσει ότι έχει πολλές σοκαριστικές σκηνές με ομοφυλόφιλους (πράγμα σύνηθες για τον Almodovar) αλλά δεν σοκαρίστηκα πάντως. Πολύ ενδιαφέρον σενάριο, ωραία σκηνοθεσία και ο καλός Gael Garcia Bernal που έχει παίξει και στο Ημερολόγιο Μοτοσυκλέτας αλλά και στο Amores perros.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]