-
To Πλαγίως είναι εξαιρετικό
Το επόμενο που θα δώ είναι οι 'Ατέλειωτοι αρραβώνες'. Είμαι λίγο επιφυλακτικός αλλά αν δεν το δώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Τέλος και οι δύο μιλάτε για την ίδια ηθοποιό και για την ίδια ταινία -
Και το Aviator είναι ωραίο έργο, το είδα την Κυριακή (και δεν διάβασα ρευστομηχανική που κόπηκα!, άσχετο).
Μπορεί να είναι σχεδόν 3 ώρες αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και την ερμηνεία του Ντι Κάπριο πολύ καλή!
Οι ατέλειωτοι αρραβώνες τι λένε? 4 αστεράκια από το αθηνόραμα έχει... -
Δες προηγούμενη σελίδα.
-
Πολυ καλο το aviator. Τρομερη σκηνοθεσια και ερμηνειες.
-
Καλό και πολύ καλό μπορεί να είναι το 'Aviator',αλλά εγώ παιδιά πιστεύω ότι πάλι στο ...περίμενε θα το έχουν τον Martin Scorsese.
Το 'million dollar baby' βγάζει πολύ κλάμα και καταπιάνεται με θέμα 'πιασάρικο' και παρότι έχει 'Οσκαρ' ο Clint Eastwood (για σκηνοθεσία μιλάμε) 'τον βλέπω' να πηγαίνει και για δεύτερο.
Ήδη η Hilary Swank, (πρωταγωνιστρια) την 'τσίμπησε' τη 'Χρυσή Σφαίρα', με ότι αυτό συνεπάγεταιΠάντως ο Εastwood στις τελευταίες δουλειές του είναι καταπληκτικός με αποκορύφωμα (κατά τη γνώμη μου) το 'The Bridges of Madison County ' που 'δίνει ρέστα' ! (ως Robert Kincaid)
(σόρυ για το ..ελαφρώς άσχετο του post μου)
-
Δεν είναι καθόλου άσχετο το ποστ σου...Έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα ως σκηνοθέτης,δίκιο έχεις
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το 'άσχημη' προφανώς ήταν ειρωνικό...Αλλιώς δεν θα τη θυμόμουν...
edit: H φώτο είναι από το έργο 'Αγάπα με αν τολμάς' (ελληνικός τίτλος). Καλή ταινία αν τη δεις με συντροφία του αντίθετου φύλου... Το τέλος δεν μου άρεσε. Δεν είναι και θεά πάντως...
Κορυφαια ταινια.
Κοντεψα να κλαψω στο τελος -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το 'million dollar baby' βγάζει πολύ κλάμα και καταπιάνεται με θέμα 'πιασάρικο' και παρότι έχει 'Οσκαρ' ο Clint Eastwood (για σκηνοθεσία μιλάμε) 'τον βλέπω' να πηγαίνει και για δεύτερο.
Ήδη η Hilary Swank, (πρωταγωνιστρια) την 'τσίμπησε' τη 'Χρυσή Σφαίρα', με ότι αυτό συνεπάγεταιΠάντως ο Εastwood στις τελευταίες δουλειές του είναι καταπληκτικός με αποκορύφωμα (κατά τη γνώμη μου) το 'The Bridges of Madison County ' που 'δίνει ρέστα' ! (ως Robert Kincaid)
Φοβερή ταινία!!!
Όσο για το Aviator αν και λίγο κουραστικό ,κυριώς λόγω βιογραφίας, η σκηνοθεσία και οι ερμηνίες απο τον Ντι Κάπριο και την Μπλάνσετ είναι εκπληκτικές. -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Το 'άσχημη' προφανώς ήταν ειρωνικό...
Αλλιώς δεν θα τη θυμόμουν...
edit: H φώτο είναι από το έργο 'Αγάπα με αν τολμάς' (ελληνικός τίτλος). Καλή ταινία αν τη δεις με συντροφία του αντίθετου φύλου... Το τέλος δεν μου άρεσε. Δεν είναι και θεά πάντως...
Κορυφαια ταινια.
Κοντεψα να κλαψω στο τελοςΕλάχιστα πριν δω το τέλος, την θεωρούσα ως μια από τις καλύτερες του είδους. Μόλις είδα το τέλος, μου έμεινε κάτι το αρνητικό. Πάντως σίγουρα αξίζει να τη δει κάποιος!
Υ.Γ. Καλό θα ήταν να μην αποκαλύψουμε το τέλος...
-
Πήγα και είδα το Million Dollar Baby (προτεινόμενο για 7 οσκαρ αν δεν κανω λάθος).
Πολύ ωραία ταινία... Αν είστε πολύ ευσυγκίνιτος/η (η έχετε χωρίσει πρόσφατα ) δεν σας το συνιστώ γιατί θα χρειαστείτε πολλά πακέτα Softex!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πήγα και είδα το Million Dollar Baby (προτεινόμενο για 7 οσκαρ αν δεν κανω λάθος).Πολύ ωραία ταινία... Αν είστε πολύ ευσυγκίνιτος/η (η έχετε χωρίσει πρόσφατα ) δεν σας το συνιστώ γιατί θα χρειαστείτε πολλά πακέτα Softex!
σύμφωνος σε όλα. Αν και δε νομίζω να αξίζει 7 όσκαρ. Η κοπέλα το αξίζει σίγουρα πάντως.
-
Εγω θέλω να πάρει ένα (έστω και 2ου ανδρικού) ο Μorgan Freeman.(για το million dolar baby μιλάω)
Πολύ τον πάω αυτόν τον τύπο από το 'Driving Miss Daisy ' και μετά, δεν έχω χάσει ταινία του.
Σε λίγο θα βγει και η νέα του ταινία μαζί με τον Robert Redford.Δε θυμάμαι τον τίτλο της -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγω θέλω να πάρει ένα (έστω και 2ου ανδρικού) ο Μorgan Freeman.(για το million dolar baby μιλάω)
Πολύ τον πάω αυτόν τον τύπο από το 'Driving Miss Daisy ' και μετά, δεν έχω χάσει ταινία του.
Σε λίγο θα βγει και η νέα του ταινία μαζί με τον Robert Redford.Δε θυμάμαι τον τίτλο τηςΠολυ καλος ηθοποιος.SE7EN,Τελευταια εξοδος Ριτα Χειγουορθ κλπ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε λίγο θα βγει και η νέα του ταινία μαζί με τον Robert Redford.Δε θυμάμαι τον τίτλο τηςΠολυ καλος ηθοποιος.SE7EN,Τελευταια εξοδος Ριτα Χειγουορθ κλπ.
Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη και σε μικρότερου budget ταινίες που έπαιξε όπως το Hard Rain ή και το Nurse Betty έδωσε ρέστα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
....Τελευταια εξοδος Ριτα Χειγουορθ κλπ.ταινιάρα!
-
Πολύ αμερικάνικη κουλτούρα πέφτει. Τια να δείτε κάτι διαφορετικό , αναζητήστε σε βίντεο κλαμπ την ταινία του Τόνι Γκάτλιφ 'Υπάρχουν ακόμα γελαστοί τσιγγάνοι'. Δεν έχω δεί ακόμη την καινούργια του 'Οι εξόριστοι'.
Πήγε κανείς?
Επίσης 'Καφέ Μπαγκντάτ' και 'Πουθενά στην Αφρική'.
Και αυτό το 'Θάλασσα μέσα μου ' δε λέω , πολύ καλό αλλά μαύρισε η ψυχή μου. Άλλο έργο για μαύρισμα ψυχής ' Ο Τζόνι πήρε τ` όπλο του' του Ντόναλντ Τράμπο . Να το δείτε όταν θα είστε πολύ χαρούμενοι για να σας κόωει λίγο τη φόρα. -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
'Πουθενά στην Αφρική'.
Και αυτό το 'Θάλασσα μέσα μου ' δε λέω , πολύ καλό αλλά μαύρισε η ψυχή μου. Άλλο έργο για μαύρισμα ψυχής ' Ο Τζόνι πήρε τ` όπλο του' του Ντόναλντ Τράμπο . Να το δείτε όταν θα είστε πολύ χαρούμενοι για να σας κόωει λίγο τη φόρα.Το 'nowher in Africa' το έχω δει και μου άρεσε πολύ.Επίσης παίζει στον κινηματογράφο η 'Θάλασσα μέσα μου' αλλά δε νομίζω να βρω κανέναν να θέλει να το δει.
Μόλις τώρα είδα το collateral σε dvd και μου άρεσε πάρα πολύ!Φοβερή ατμοσφαιρα!Πολύ καλό επίσης το 'King Arthur' που είδα προχθές,πάλι σε dvd (για το είδος του). -
Άλλο έργο για μαύρισμα ψυχής ' Ο Τζόνι πήρε τ` όπλο του' του Ντόναλντ Τράμπο . Να το δείτε όταν θα είστε πολύ χαρούμενοι για να σας κόωει λίγο τη φόρα.θές να αυτοκτονήσει κανείς???
το βιβλίο διάβασα και έκανα κάνα-δυο μέρες να συνέλθω... -
Άλλο έργο για μαύρισμα ψυχής ' Ο Τζόνι πήρε τ` όπλο του' του Ντόναλντ Τράμπο .Αυτο καλο θα ηταν να το εβλεπαν κ ολοι οι Αμερικανοι πριν πανε να καταταγουν εθελοντικα στο στρατο. Ισως ετσι αποφευγαμε να ακουμε δηλωσεις οπως 'ειχε πλακα να σκοτωνεις τους Αφγανους'
Συγνωμη για το off topic. -
καθόλου άδικο δεν έχεις. Αλλά η μαυρίλα που σου προκαλεί αυτή η ιστορία είναι το κάτι άλλο... μπρρρ...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]