-
νασε τι σ'επιασε?
Μήπως πραγματικά τον κουβαλάμε όλοι μέσα στην καρδιά μας και δεν υπάρχει πουθενά σε κανέναν ουρανό και κανέναν παράδεισο;
...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νασε τι σ'επιασε?Μην ανησυχείς, μου πέρασε κιόλας! Είναι πραγματικά φοβερό τι μπορεί να κάνει μία ασπιρίνη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ!!!
(έλιωσα......)
Προαγορά εισητηρίων γίνεται?Γιατι κι εγω έλυωσα!Τον Κρουστενσεν τον μαζεύουν με κουταλάκια!
Πλάκα κάνεις? Σε ολη την ταινία την χαϊδεύουν διάφοροι τύποι... δεν την βλέπω εγώ αυτήν, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολύ!!!
(έλιωσα......)
Προαγορά εισητηρίων γίνεται?Γιατι κι εγω έλυωσα!Τον Κρουστενσεν τον μαζεύουν με κουταλάκια!
Πλάκα κάνεις? Σε ολη την ταινία την χαϊδεύουν διάφοροι τύποι... δεν την βλέπω εγώ αυτήν, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Ρε με πήγες και είδα το Περηφάνεια και Απογοήτευση και νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις?
Με σελοτέϊπ θα σου κρατάω τα μάτια ανοιχτά για να βλέπεις!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ!!!
(έλιωσα......)
Ρε με πήγες και είδα το Περηφάνεια και Απογοήτευση και νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις?
Με σελοτέϊπ θα σου κρατάω τα μάτια ανοιχτά για να βλέπεις!!Τώρα, αν σε πάω στα funniest, θα φταίω εγώ;
-
Οχι εγω θα φταίω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Οχι εγω θα φταίω....Έφυγες καρφί...
-
bella!!!
α ρε μονικα τι μας κανεις...
οχι ρε δε θα παω...
καλα, μπορει και να το σκεφτω....
μπα, θα παω τελικα...
ακομα δε κλεισατε εισητηριο...?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Πολύ!!!
(έλιωσα......)
Μήπως η επόμενη συνάντηση του 4Τforum να γίνει σε κάποιο σινεμά για την εν λόγω ταινία? -
Λουκέτο ο Κρους εδώ και τώρα!!!
-
το σωστό είναι 'loyketo edo tora'
-
-
Πάει ο Κρούσερ...τον χάνουμε!!!
-
Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνηΑκριβώς κάτω από την ζώνη!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-
Προχθές είδα το 'Καληνύχτα και Καλή Τύχη'. Καλή ταινία με σκηνοθέτη, σεναριογράφο και (δεύτερο) πρωταγωνιστή τον Γιωργάκη Κλούνεϊ. Σωστή επιλογή το να γυριστεί ασπρόμαυρη για να σε βάλει στο κλίμα της εποχής που περιγράφει (δεκαετία 1950).
Το περίεργο-ευχάριστο είναι ότι, αν και Τετάρτη, ο κινηματογράφος ήταν σχεδόν γεμάτος (δεν έβρισκες δύο θέσεις συνεχόμενες ) -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προχθές είδα το 'Καληνύχτα και Καλή Τύχη'. Καλή ταινία με σκηνοθέτη, σεναριογράφο και (δεύτερο) πρωταγωνιστή τον Γιωργάκη Κλούνεϊ. Σωστή επιλογή το να γυριστεί ασπρόμαυρη για να σε βάλει στο κλίμα της εποχής που περιγράφει (δεκαετία 1950).
Το περίεργο-ευχάριστο είναι ότι, αν και Τετάρτη, ο κινηματογράφος ήταν σχεδόν γεμάτος (δεν έβρισκες δύο θέσεις συνεχόμενες )γι αυτό ακούγονται πολύ καλά λόγια. Θα το δω σίγουρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το περίεργο-ευχάριστο είναι ότι, αν και Τετάρτη, ο κινηματογράφος ήταν σχεδόν γεμάτος (δεν έβρισκες δύο θέσεις συνεχόμενες )γι αυτό ακούγονται πολύ καλά λόγια. Θα το δω σίγουρα.
Αλλάζουμε θέμα? Ε αλλάζουμε θέμα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αλλάζουμε θέμα? Ε αλλάζουμε θέμα?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]