-
ο κασελ οταν μιλαει γαλλικα ειναι πολυ ματσο!αμα τον ακουσετε να μιλαει ιταλικα θα παθετε πλακα! σαν ομορφια γειαμησετα αλλα εχει στυλ!
φανταστειτε! παντρευτηκε τη πρωην μου! -
Και πώς την άφησες να σου ξεφύγει, Άδη??
Κατά την άποψή μου ο Κασέλ είναι άσχημος, αλλά είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν κάτι πολύ γοητευτικό πάνω τους......
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Κατά την άποψή μου ο Κασέλ είναι άσχημος, αλλά είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν κάτι πολύ γοητευτικό πάνω τους......Aσε μωρε το Γιατρο να λεει (Το ειδαμε και το δικο του το γουστο δα!! ), μια χαρα ειναι ο ανθρωπος!! Οχι κουκλος αλλα συμπαθης και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι κακασχημος!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και πώς την άφησες να σου ξεφύγει, Άδη??Κατά την άποψή μου ο Κασέλ είναι άσχημος, αλλά είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν κάτι πολύ γοητευτικό πάνω τους......
Πες το! Μη ντρέπεσαι!
Η τεστοστερόνη κυλάει απ' τα μπατζάκια του! -
'Οι αδελφοί Γκριμ'.
Για παραμύθι, ΚΑΛΟ!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κατά την άποψή μου ο Κασέλ είναι άσχημος, αλλά είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν κάτι πολύ γοητευτικό πάνω τους......
Aσε μωρε το Γιατρο να λεει (Το ειδαμε και το δικο του το γουστο δα!! ), μια χαρα ειναι ο ανθρωπος!! Οχι κουκλος αλλα συμπαθης και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι κακασχημος!!
κατα το λεξιλόγιο των γυναικών. ο άνθρωπος ειναι ΩΡΑΙΟΣ-ΑΣΧΗΜΟΣ (ναί έτσι τους λέμε αυτούς τους κακάσχημους, αλλα γοητευτικούς-ξεπροβατουαρ τύπους...τελικά είμαστε όντως παράξενα όντα εμείς οι γυναίκες )
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Aσε μωρε το Γιατρο να λεει (Το ειδαμε και το δικο του το γουστο δα!! ), μια χαρα ειναι ο ανθρωπος!! Οχι κουκλος αλλα συμπαθης και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι κακασχημος!!
κατα το λεξιλόγιο των γυναικών. ο άνθρωπος ειναι ΩΡΑΙΟΣ-ΑΣΧΗΜΟΣ (ναί έτσι τους λέμε αυτούς τους κακάσχημους, αλλα γοητευτικούς-ξεπροβατουαρ τύπους...τελικά είμαστε όντως παράξενα όντα εμείς οι γυναίκες )
υπάρχει και ο όρος 'αρρενωπός'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
υπάρχει και ο όρος 'αρρενωπός'.μμμμμ Tres banal!!!!
-
μην ανησυχειτε θα τον λατρεψει και αυτον ο απανταχου γυναικειος πλυθησμος. και αυτο φυσικα αυτο εννοει περισσοτερες εισπραξεις για τον ιδιο.
οποιον και να προβαλουν με τον σωστο τροπο παλι το ιδιο θα συμβει, ενω εαν ηταν ενας καθημερινος ανθρωπος (ο γειτονας, ο συναδελφος, ο ψιλικατζης κτλ κτλ) οι ευκαιριες του θα ηταν περιορισμενες. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Οι αδελφοί Γκριμ'.Για παραμύθι, ΚΑΛΟ!
Αρεσε σε ΟΛΟΥΣ το έργο?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Οι αδελφοί Γκριμ'.
Για παραμύθι, ΚΑΛΟ!
Αρεσε σε ΟΛΟΥΣ το έργο?!
Όχι βέβαια!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Οι αδελφοί Γκριμ'.
Για παραμύθι, ΚΑΛΟ!
Αρεσε σε ΟΛΟΥΣ το έργο?!
Όχι βέβαια!
Ειπα κι εγω!!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και πώς την άφησες να σου ξεφύγει, Άδη??Κατά την άποψή μου ο Κασέλ είναι άσχημος, αλλά είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν κάτι πολύ γοητευτικό πάνω τους......
τη βαρεθηκα, ηθελε και οικογενεια...αστα να πανε!
παιδαρελι στα 24 εγω, αυτη 35+...να χαντακωθω τζαμπα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τη βαρεθηκατρομαρα σου!
-
οταν μιλαω για τη σχεση μου με τη μονικα, να μην ανακατευεσαι!
κεχαγια στο κεφαλι μου σ'εβαλα?
-
Και πώς την άφησες να σου ξεφύγει, Άδη??
τη βαρεθηκα, ηθελε και οικογενεια...αστα να πανε!
παιδαρελι στα 24 εγω, αυτη 35+...να χαντακωθω τζαμπα?
Άσε που δεν μαγειρεύει κιόλας!
Edit: ΩΧ! Τώρα είδα ότι αγρίεψε!
-
οταν μιλαω για τη σχεση μου με τη μονικα, να μην ανακατευεσαι!Μα δεν μπορουσα, θα σκαγα αμα δεν το λεγα!
-
σμπαμ!!!
με ξεπερασε μετα απο χρονια και επεσε στον σαλτιμπαγκο μυτογκα! ας προσεχε!
-
Πήγα και είδα με την 11χρονη αδερφή μου 'Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα' (La Marche de l`Empereur)
Ένα πραγματικά πολύ καλογυρισμένο ντοκιμαντερ για την πορεία των αυτοκρατορικών πιγκουίνων προς το σημείο της αναπαραγωγής τους στην Ανταρκτική.
Δεν είναι μόνο για παιδάκια, αλλά όσοι έχουν να σπεύσουν!
Πολύ ευχάριστο και πολύ όμορφες εικόνες. -
μπραβο σου ast που πηγες με τη μικρη σου αδελφη σε τετοιο ντοκυμαντερ...δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα μακαρι και αλλοι να κανανε τετοια πραγματα!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]