-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Χθες ξαναείδα το 'Ταξί 2'... OK, το καημένο το 406 είναι καγκουρεμένο τρελλά, αλλά το οδήγημα είναι απείρως καλύτερο από τα F&F και 2F2F. Λογικό άλλωστε, με τους Ρανιοτί και Σλεσέρ... Φοβερό γέλιο είχε η τροπετοποίηση όλου του στόλου της παριζιάνικης αστυνομίας. Του τροπέτου το κάγκελο. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ τούμπανο η γκόμενα του Ντανιέλ (ο οποίος είναι και γαμώ τις φάτσες), ενώ μια ατάκα που του πέταξε ήταν καταπληκτική:'Ολόκληρο δέντρο κάπνισες;'
Το χιούμορ βέβαια κλασσικά γαλλικό...
Kλασσική σειρά οι ταινιες 'Ταξί!'
Πολυ λεπτο και εξυπνο χιούμορ!
Και η Marion Cotillard από άλλο πλανήτη!! -
Autes oi agglika skinothetimenes tenies ke malista apo Guy Ritchie pezoun ali klasi. Idika to Snatch. By tha way eida pin kana 4imero ton Eksorkismo tis Emily Rose edo sto UK. Aksizei na pate na to deite. Tha sas kathilosei
P.S. Den eixa idea pios tha itan o kenurgios James Bond. Daniel Craig loipon. Ti na po an thimame kala autos o ksanthos den einai, o protagonistis. San ton Connery (paliotera) ke ton Brosnan mexri prosfata den einai. Alla idomen mexri na bgei i tenia
και ο Brad Pitt απλά εξαιρετικός και απέδειξε πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι
O Brad gia mena einai ekseretikos ithopios. Mono mia tenia tou den exo dei (Thelma kai Louise) pou eixe psifistei ke os i kaliteri ginekia tenia....gi auto ke den exo tin periergeia na tin do.
P.S. Katebasa xtes ke ta 2 Saw.....ke ta eida kapaki to ena meta to alo. Paneksipnes tenies ala to proto einai makran kalitero apo to deutero.
-
Το Saw 2 ήταν μούφα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Χθες ξαναείδα το 'Ταξί 2'... OK, το καημένο το 406 είναι καγκουρεμένο τρελλά, αλλά το οδήγημα είναι απείρως καλύτερο από τα F&F και 2F2F. Λογικό άλλωστε, με τους Ρανιοτί και Σλεσέρ... Φοβερό γέλιο είχε η τροπετοποίηση όλου του στόλου της παριζιάνικης αστυνομίας. Του τροπέτου το κάγκελο. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ τούμπανο η γκόμενα του Ντανιέλ (ο οποίος είναι και γαμώ τις φάτσες), ενώ μια ατάκα που του πέταξε ήταν καταπληκτική:
'Ολόκληρο δέντρο κάπνισες;'
Και η Marion Cotillard από άλλο πλανήτη!!---------------
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Το Saw 2 ήταν μούφα.Εμενα μου ειπαν οτι ηταν αρκετα καλο, οπως αλλωστε και το πρωτο!!
Ειδωμεν!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το Saw 2 ήταν μούφα.
Εμενα μου ειπαν οτι ηταν αρκετα καλο, οπως αλλωστε και το πρωτο!!
Ειδωμεν!
Ε εσένα θα σου αρέσει...
-
Το Saw 2 ήταν μούφα.Ποτε το ειδες??????????Την Πεμπτη δεν βγαινει?????
-
Ε εσένα θα σου αρέσει...Ετσι πιστευω κι εγω!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε εσένα θα σου αρέσει...
Ετσι πιστευω κι εγω!!
Ποτέ δεν είχες γούστο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες ξαναείδα το 'Ταξί 2'... OK, το καημένο το 406 είναι καγκουρεμένο τρελλά, αλλά το οδήγημα είναι απείρως καλύτερο από τα F&F και 2F2F. Λογικό άλλωστε, με τους Ρανιοτί και Σλεσέρ... Φοβερό γέλιο είχε η τροπετοποίηση όλου του στόλου της παριζιάνικης αστυνομίας. Του τροπέτου το κάγκελο. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ τούμπανο η γκόμενα του Ντανιέλ (ο οποίος είναι και γαμώ τις φάτσες), ενώ μια ατάκα που του πέταξε ήταν καταπληκτική:
'Ολόκληρο δέντρο κάπνισες;'
Και η Marion Cotillard από άλλο πλανήτη!!---------------
Δώσε κι'άλλο
Πάντως το 2 είναι όντως το καλύτερο της σειράς. Εμένα μου άρεσε και η φάση που οι αστυνομικοί σημαδεύοντας με το ''πιστόλι'' το Peugeot μέτρησαν την ταχύτητα στα 306χλμ/ώρα. Στην αρχή ο ένας από τους δύο αστυνομικούς νόμιζε πως σαν 306 εννούσε το μοντέλο και πήγε να τον διορθώσει. Μετά όταν του είπε για την ταχύτητα... -
Ποτέ δεν είχες γούστο...Αυτο εχω αρχισει να πιστευω κι εγω
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ποτέ δεν είχες γούστο...
Αυτο εχω αρχισει να πιστευω κι εγω
Άργησες λιγάκι...
-
Ποτέ δεν είχες γούστο...
Άργησες λιγάκι...
θα πάει μακρυά η βαλίτσα???
-
Εσύ τι είσαι το check-in?
-
Ποτέ δεν είχες γούστο...
Άργησες λιγάκι...
Τελικά εσύ πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο από τη μητέρα σου για να έχεις τέτοια έχθρα απέναντι στις γυναίκες...
Permanent ban μήπως;
-
Εσένα πρέπει να στην είχα παλια και βγάζεις το άχτι σου τώρα ε;
Whatever, αν γίνεται όμως μην ξανακάνεις αναφορά για την μητέρα μου.
-
Εσένα πρέπει να στην είχα παλια και βγάζεις το άχτι σου τώρα ε;Να μου την είχες ...τι;
Κανένα άχτι, απλά με ενοχλεί ο τρόπος που μιλάς στις γυναίκες του φόρουμ και όχι μόνο. Και τότε και τώρα.
Whatever, αν γίνεται όμως μην ξανακάνεις αναφορά για την μητέρα μου.
ΟΚ από δω και πέρα οι αναφορές θα είναι αποκλειστικά για σένα και το ψυχολογικό σου προφίλ. Fair enough;
-
Να σου την είχα πει
Και πριν βγάλεις τα συμπεράσματα σου, μάθε πρώτα τι μου είναι η Funis.
-
μάθε πρώτα τι μου είναι η Funis.τι σου ειμαι??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
μάθε πρώτα τι μου είναι η Funis.
τι σου ειμαι??
Αδιάφορη.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]