-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σπουδαια ταινια! εχω την εντυπωση οτι εχει νοημα αλλα αυτο δεν ειναι θεμα του θρεντ!
Θα συμφωνήσω απόλυτα!
Πάρα πολύ καλή ταινία! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίδα το 'Η Θάλασσα μέσα μου' και το 'Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέηγουωρθ'.Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέηγουωρθ:
Κ Ο αγγλικός τίτλος είναι The Shawshank Redemption.
ΕΡΓΑΡΑ!
βρε μαρτυριάρη Bill33..σσσσττττ !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέηγουωρθ:
ΚΑΜΙΑ σχέση με την Ρίτα Χέηγουωρθ! Ο αγγλικός τίτλος είναι The Shawshank Redemption. Πρόκειται για μια ταινία που εκτυλίσεται στις φυλακές. Καλή ταινία, με πολύ καλές ερμηνείες από τους Τιμ Ρομπινς και Μόργκαν Φρίμαν. Δεν έχει ούτε βαθύτερο νόημα, ούτε ιδιαίτερη σκηνοθεσία, ούτε κάτι το ξεχωριστό. Αλλά είναι μια ωραία ιστορία, καλά ειπωμένη και κυλάνε ευχάριστα οι 2 ώρες της διάρκειάς της.
Kαι με αναπαντεχο ,οσο και ωραιο,τελος!!Η Ρίτα Χέηγουωρθ ηταν στην αφισα που καλυπτε το τουνελ στον τοιχο,αν δενκανω λαθος.
Ρε συ! Μόλις αποκάλυψες το τέλος!
Όταν λέω 'καμία σχέση' εννοώ ότι η ταινία δεν έχει θέμα την ζωή της Ρίτα Χέηγουωρθ... Εγώ τόσο καιρό αυτό νόμιζα και γι' αυτό δεν είχα νοικιάσει την ταινία... Μέχρι που μου την πρότεινε ένας φίλος...
Η ταινία υποτίθεται ότι έχει το βαθύτερο νόημα της ελπίδας κλπ. Εμένα μου φάνηκε πολύ ρηχή για να μπορέσει να 'περάσει' κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί είναι μια πολύ όμορφη ιστορία....
-
Βασικα οσες ταινιες μπορω να θυμηθω σχετικες με φυλακες μου αρεσαν. Απο shawshank κ εξπρες του μεσονυχτιου μεχρι animal factory, hurricane, green mile κτλ. Α, φαεινη εξαιρεση το mean machine..
-
Η ταινία υποτίθεται ότι έχει το βαθύτερο νόημα της ελπίδας κλπ. Εμένα μου φάνηκε πολύ ρηχή για να μπορέσει να 'περάσει' κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί είναι μια πολύ όμορφη ιστορία....Για αμερικανικη μονο ρηχη δεν ηταν. Ρομπινς και Φριμαν σε μεγαλα κεφια κι ενα σεναριο βασισμενο σε μια ιστορια του Στιβεν Κινγκ νομίζω (αν ισχυει ειναι απο τις πολύ καλές του). Το θεμα ειναι η ελπίδα κι η ανθρωπινη θεληση. Αν και κανει μια κοιλια καπου στη μεση (μαλλον φταιει ο σεναριογραφος που δεν διασκευαζει καλα το διηγημα), ο μυθος ειναι αψογος και χαρη στους πρωταγωνιστες στο τελος απογειώνεται...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Βασικα οσες ταινιες μπορω να θυμηθω σχετικες με φυλακες μου αρεσαν. Απο shawshank κ εξπρες του μεσονυχτιου μεχρι animal factory, hurricane, green mile κτλ. Α, φαεινη εξαιρεση το mean machine..Συμφωνώ, και προσθέτω 'το οχυρό'. Η μόνη ταινία που παραδέχτηκα τον Ρέντφορντ.
-
Για αμερικανικη μονο ρηχη δεν ηταν. Ρομπινς και Φριμαν σε μεγαλα κεφια κι ενα σεναριο βασισμενο σε μια ιστορια του Στιβεν Κινγκ νομίζω (αν ισχυει ειναι απο τις πολύ καλές του). Το θεμα ειναι η ελπίδα κι η ανθρωπινη θεληση. Αν και κανει μια κοιλια καπου στη μεση (μαλλον φταιει ο σεναριογραφος που δεν διασκευαζει καλα το διηγημα), ο μυθος ειναι αψογος και χαρη στους πρωταγωνιστες στο τελος απογειώνεται...
το θεμα ειναι επισης ο εγκλωβισμος των ανθρωπων σε ζωες που δεν εχουν να προσφερουν τιποτα και οτι ακομα και αν μας προσφερθει η ελευθερια μας,δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε!
Συμφωνώ, και προσθέτω 'το οχυρό'. Η μόνη ταινία που παραδέχτηκα τον Ρέντφορντ.
η μονη ταινια?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η ταινία υποτίθεται ότι έχει το βαθύτερο νόημα της ελπίδας κλπ. Εμένα μου φάνηκε πολύ ρηχή για να μπορέσει να 'περάσει' κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί είναι μια πολύ όμορφη ιστορία....
Για αμερικανικη μονο ρηχη δεν ηταν. Ρομπινς και Φριμαν σε μεγαλα κεφια κι ενα σεναριο βασισμενο σε μια ιστορια του Στιβεν Κινγκ νομίζω (αν ισχυει ειναι απο τις πολύ καλές του). Το θεμα ειναι η ελπίδα κι η ανθρωπινη θεληση. Αν και κανει μια κοιλια καπου στη μεση (μαλλον φταιει ο σεναριογραφος που δεν διασκευαζει καλα το διηγημα), ο μυθος ειναι αψογος και χαρη στους πρωταγωνιστες στο τελος απογειώνεται...
Άμα δεν είναι ρηχή, τότε το 'Η επέλαση των Βαρβάρων' και το 'Η θάλασσα μέσα μου' έχουν το βάθος της Τάφρου των Μαριάνων...
Υπερβάλλω, εννοείται!
-
Άμα δεν είναι ρηχή, τότε το 'Η επέλαση των Βαρβάρων' και το 'Η θάλασσα μέσα μου' έχουν το βάθος της Τάφρου των Μαριάνων...
Υπερβάλλω, εννοείται!
ωραιες ταινιες αλλα απο ευρωπαικη οπτικη γωνια!
-
Άμα δεν είναι ρηχή, τότε το 'Η επέλαση των Βαρβάρων' και το 'Η θάλασσα μέσα μου' έχουν το βάθος της Τάφρου των Μαριάνων...Υπερβάλλω, εννοείται!
Το... εννόησα!
Κυκλοφορει τοσο σκουπιδι που μια καλή ταινία, οσο συνηθισμένη ή ευπεπτη κι αν είναι, ειναι πάντα ευπροσδεκτη.
Η 'επελαση' ηταν εκεινη η γαλλοκαναδική η προπέρσινη, ετσι; .Πολύ καυστικό (εως υπερβολικο αν την εβλεπες (εμ)μενοντας στην ελληνικη πραγματικοτητα) το σχόλιο της για τον σύγχρονο άνθρωπο. Σπουδαία ταινία πάντως, την ειχα δει στον Δαναο με δυο φιλες που μετα πατησαν τα κλάματα
(δεν υπάρχει πιο σπαστικο απο το να βλέπεις καλες ταινίες και οι γυρω σου να πλαντάζουν σα να ειναι φτηνα μελο του Ξανθοπουλου ) -
Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέηγουωρθ:
ΚΑΜΙΑ σχέση με την Ρίτα Χέηγουωρθ! Ο αγγλικός τίτλος είναι The Shawshank Redemption. Πρόκειται για μια ταινία που εκτυλίσεται στις φυλακές. Καλή ταινία, με πολύ καλές ερμηνείες από τους Τιμ Ρομπινς και Μόργκαν Φρίμαν. Δεν έχει ούτε βαθύτερο νόημα, ούτε ιδιαίτερη σκηνοθεσία, ούτε κάτι το ξεχωριστό. Αλλά είναι μια ωραία ιστορία, καλά ειπωμένη και κυλάνε ευχάριστα οι 2 ώρες της διάρκειάς της.
Kαι με αναπαντεχο ,οσο και ωραιο,τελος!!Η Ρίτα Χέηγουωρθ ηταν στην αφισα που καλυπτε το τουνελ στον τοιχο,αν δενκανω λαθος.
Ρε συ! Μόλις αποκάλυψες το τέλος!
Όταν λέω 'καμία σχέση' εννοώ ότι η ταινία δεν έχει θέμα την ζωή της Ρίτα Χέηγουωρθ... Εγώ τόσο καιρό αυτό νόμιζα και γι' αυτό δεν είχα νοικιάσει την ταινία... Μέχρι που μου την πρότεινε ένας φίλος...
Συγνωμη αλλα μιλαμε για ταινια του 1994 που πιστευα οτι ολοι καποια στιγμη την εχουν δει.Ο Τιμ Ρομπινς ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους. http://www.imdb.com/title/tt0111161/
-
Τη Λούφα και Παραλλαγή 2, το είδε κανείς; Μου έχουν πει όλοι τα καλύτερα!
Ήταν να πάω να το δω σήμερα, αλλά αλλάξανε τα πλάνα μας....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Τη Λούφα και Παραλλαγή 2, το είδε κανείς; Μου έχουν πει όλοι τα καλύτερα!Ήταν να πάω να το δω σήμερα, αλλά αλλάξανε τα πλάνα μας....
Mεταβαίνω εντός ολίγου και θα αναφέρω...
-
Την 'Εκδίκηση μιας κυρίας' την είδε κανείς; Μετά το Oldboy με τρώει ο κ..λος μου
-
Ειδα το Ζορο 2
Καλο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειδα το Ζορο 2Καλο
Γελιο ειχε Καλο διωρακι ηταν
-
Λοιπόν, η Λούφα2 βλέπεται ευχάριστα, χωρίς να είναι και ανεπανάληπτη -ή cult σαν την 1. Αρκετές ανακρίβειες, ηθελημένες ίσως, χωρίς να είναι και 'φέσι'. Εύστοχες 'παρατηρήσεις', αλλά και άλλες, αφελείς.
Θα συζητηθεί πάντως, οπότε μόνον απ' αυτήν την πλευρά θα έλεγα να πάτε σώνει και καλά να τη δείτε (για να έχετε ιδία άποψη).Η 'εκδίκηση της Κυρίας' πολύ δυνατή, αλλά το Old Boy ήταν ακόμη καλύτερο.
http://old-boy.blogspot.com/ -
Πράγματι καλή η Λούφα 2. Σίγουρα όχι σαν τη πρώτη αλλά νομίζω αξίζει να τη δει κανείς....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειδα το Ζορο 2Καλο
Που μπορώ να βρω και εγώ ένα τέτοιο άλογο;
Αυτό ξεπέρασε και την Ντόλυ του Λούκυ Λουκ! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ειδα το Ζορο 2
Καλο
Που μπορώ να βρω και εγώ ένα τέτοιο άλογο;
Αυτό ξεπέρασε και την Ντόλυ του Λούκυ Λουκ!Καλε ποια Ντολυ????? Ολα τα λεφτα ηταν(...απιστευτο γελιο)!!!!!:D
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]