-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάντως αν κρίνω από το mystik river που είναι και αυτό του Eastwood καλύτερα να μην πάω...
Εγώ κρίνοντας απο το 'Σκοτεινό Ποτάμ'ι, τις 'Γέφυρες του Μάντισον' και τους 'Ασυγχώρητους' θα πήγαινα χωρίς δεύτερη κουβέντα
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πάντως αν κρίνω από το mystik river που είναι και αυτό του Eastwood καλύτερα να μην πάω...
Εγώ κρίνοντας απο το 'Σκοτεινό Ποτάμ'ι, τις 'Γέφυρες του Μάντισον' και τους 'Ασυγχώρητους' θα πήγαινα χωρίς δεύτερη κουβέντα
Εννοείται!
ρε παιδιά, η Winslet πώς παίζει για τα όσκαρ? Η αιώνια λιακάδα, στο οποίο πάντως ήταν καταπληκτική και αυτή και ο Jim Carey, δεν είναι περσινό έργο??? Το συνιστώ ανεπιφύλακτα πάντως σε όσους δεν το έχουν δει.
-
Ναι, είναι ταινία του 2004.(θυμάσαι πότε περίπου την είδες?)
Πάντως είναι υποψήφια. -
την είδα σε DVD, δύο φορές μάλιστα, στο καπάκι!
-
ok
όλες οι υποψήφιες ταινίες είναι του 2004 παραγωγές
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάντως αν κρίνω από το mystik river που είναι και αυτό του Eastwood καλύτερα να μην πάω..
Αλήθεια δεν σου άρεσε το mystik river?
Kατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική ταινία. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
την είδα σε DVD, δύο φορές μάλιστα, στο καπάκι!ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ καλή ταινία. Είναι πολύ καλός ως δραματικός ηθοποιός ο Κάρεϊ.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
την είδα σε DVD, δύο φορές μάλιστα, στο καπάκι!
ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ καλή ταινία. Είναι πολύ καλός ως δραματικός ηθοποιός ο Κάρεϊ.
είναι πολύ καλός γενικότερα κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική ταινία.Πολλοί το λέτε αυτό. Είναι και πολλοί όμως που τη βρίσκουν υπερτιμημένη και βαρετή. Είμαι ένας από αυτούς.
Αν θες να το αναλύσω λιγάκι περισσότερο, προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερo μετά από τα όσα, είχα ακούσει. Ενδεικτικό του πόσο βαρετή τη βρήκα είναι ότι θυμάμαι ελάχιστα την υπόθεση και δεν συζήτησα ποτέ για αυτή τη ταινία, μέχρι πρόσφατα που άρχισε να προβάλεται το Million Dollar Baby. -
Χθες το ΝΕΤ ειχε το -αρκετα καλο- 'βιβλιο της ζωης' του Χαλ Χαρτλευ. Αισθηση κανει ο Μ. Ντονοβαν στο ρολο του Χριστου με σακακι κ apple laptop!
Στο ιδιο μηκος κυματος περιπου ειναι κ το -επισης αρκετα αξιολογο κατ'εμε- 'dogma' του Κεβιν Σμιθ με τους Ματ Ντεϊμον κ Μπεν Αφλεκ.
Αξιζει να σημειωθει οτι στην πρωτη ταινια η PJ Harvey υποδυεται την Μαγδαληνη ενω στην δευτερη η Αλανις Μορισετ τον.. Θεο! -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αξιζει να σημειωθει οτι στην πρωτη ταινια η PJ Harvey υποδυεται την Μαγδαληνη ενω στην δευτερη η Αλανις Μορισετ τον.. Θεο!η καλύτερη 'Μαγδαληνή' που έχει γίνει ποτέ είναι μία και μόνο μία!
-
Το πρωτο δεν το εχω δει, ομως το δευτερο ηταν χαλια, ειδικα μετα την ταινια-εκπληξη του Σμιθ 'Κλερκς' (κι αυτη η Μορισετ στο λαιμο μου καθεται...)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το πρωτο δεν το εχω δει, ομως το δευτερο ηταν χαλια, ειδικα μετα την ταινια-εκπληξη του Σμιθ 'Κλερκς' (κι αυτη η Μορισετ στο λαιμο μου καθεται...)δυστυχώς, το 'δόγμα' σήμανε τον κατήφορο του κέβιν σμιθ. Μετά απ' αυτό έβγαλε άλλη μια άθλια ταινία, της οποίας τον τίτλο ξέχασα αμέσως μόλις την είδα. Χαλάλι του όμως, γιατί πριν το 'δόγμα' είχε βγάλει το 'clerks' και το κορυφαίο του, 'chasing amy', με πρωταγωνιστές τους jason lee και ben affleck, πολύ πριν γίνουν πρώτα ονόματα στο χόλιγουντ.
-
η καλύτερη 'Μαγδαληνή' που έχει γίνει ποτέ είναι μία και μόνο μία!Καλα, αυτη η 'Μαγδαληνη' ειναι εκτος συναγωνισμου! Μην τρελαθουμε κιολας...παλι!
Το πρωτο δεν το εχω δει, ομως το δευτερο ηταν χαλια, ειδικα μετα την ταινια-εκπληξη του Σμιθ 'Κλερκς' (κι αυτη η Μορισετ στο λαιμο μου καθεται...)
Το clerks απλα δεν παιζεται! Μust για οποιον δεν το εχει δει, εγγυημενο γελιο!
-
η καλύτερη 'Μαγδαληνή' που έχει γίνει ποτέ είναι μία και μόνο μία!
Πρεπει να την ανακυρυξουμε επισημη προστατιδα του φορουμ!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάντως αν κρίνω από το mystik river που είναι και αυτό του Eastwood καλύτερα να μην πάω..
Kατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική ταινία.Για μένα το mystik river είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ! Αυτό που ένιωσα όταν βγήκα από την αίθουσα, να με πνίγει η αδικία δεν το είχα ξανανιώσει με κάποια άλλη ταινία. Και το million dollar baby μου άρεσε αλλά το mystik river περισσότερο!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Για μένα το mystik river είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ! Αυτό που ένιωσα όταν βγήκα από την αίθουσα, να με πνίγει η αδικία δεν το είχα ξανανιώσει με κάποια άλλη ταινία. Και το million dollar baby μου άρεσε αλλά το mystik river περισσότερο!Οντως πολυ καλο το mr αλλα οχι οσο το sleepers (σαν παρομοιου concept ταινια) για μενα..
-
Πήρα να δω το intermission.Βραβεία στις Κάννες και δεν ξέρω και γω τι άλλο (καλές κριτικές)...
Ευτυχώς,κόλλησε το dvd στη μέση της ταινίας!Θα πρέπει να κάνω ένα κουράγιο ακόμα για να δω την υπόλοιπη 1 ώρα...Η αλήθεια δεν είναι τόοοοσο κακή (άλλωστε έχω δει μόνο τη μισή),αλλά βοηθάει το γεγονός ότι οι Ιρλανδέζες είναι κακάσχημες!Ειδικά μία εξ αυτών είναι αηδιαστική!
Ζήτω η Μόνικα!
-
Τελικά την τέλειωσα την ταινία και μπορώ να πω ότι ήμουν άδικος μαζί τη στο προηγούμενο ποστ.Κρατούσε μιάμιση ώρα και όχι 2 όπως νόμιζα και ήταν μια αξιοπρεπής ευρωπαϊκή ταινία,αλλά όχι κανένα αριστούργημα.
Μάλλον η ταινία δεν είναι κατάλληλη για διάλλειμα από διάβασμα-ειδικά αν δεν σας αρέσουν οι γυναίκες με μουστάκι...
-
Χθες πηγα κ ειδα το hide and seek με τον Ρομπερτ ντε Νιρο και την Ντακοτα Φαννινγκ...
Αν και φαν ταινιων θριλερ μπορω να πω οτι κυμαινεται στα επιπεδα της 6ης αισθησης...
Δειτε το αξιζει...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]