-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Το καινούργιο όμως μοιάζει διασταύρωση Aston Martin με Mustang!!!
Μονο που αυτο σχεδιαστηκε το 1994 και αποτελει γνησιο της Lancia
Αστο γιατι πονάει!!!
Θα αρχίσουμε τώρα η Lancioπληκτοι 'κι αν το είχε βγάλει?'!!!
Αστα...Αστα!!!
Πάνε αυτά!!!
-
Και αυτο λεει και δεν μοιαζει με αλλα ''αυτοκινητακια''
-
Εγώ τι να πω ????.. θα βάλω τα κλάματα...
ενα υπήρχε και σήμερα το Beta Montecarlo θα ήταν κάτι σαν την Elise.... αλλά στο πιο χλυδάτο...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εγώ τι να πω ????.. θα βάλω τα κλάματα...ενα υπήρχε και σήμερα το Beta Montecarlo θα ήταν κάτι σαν την Elise.... αλλά στο πιο χλυδάτο...
Κατι σαν την Elise ειχε βγαλει η Alfa Romeo to 1967 και ακουγε στο ονομα Τ33 Stradale.
2000cc 240 άλογα
V8
Μηχανη στο κεντρο, διθεσιο, 700κιλα, και 'τρελο' σχεδιο.Ειπαμε, το παρελθον τους, ειναι γεματο ιδεες.....αλλά.....
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
ενα υπήρχε και σήμερα το Beta Montecarlo θα ήταν κάτι σαν την Elise.... αλλά στο πιο χλυδάτο...
Κατι σαν την Elise ειχε βγαλει η Alfa Romeo to 1967 και ακουγε στο ονομα Τ33 Stradale.
2000cc 240 άλογα
V8
Μηχανη στο κεντρο, διθεσιο, 700κιλα, και 'τρελο' σχεδιο.Ειπαμε, το παρελθον τους, ειναι γεματο ιδεες.....αλλά.....
...το μελλον ειναι αβεβαιο
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
2000cc 240 άλογα
V8
Απο τα οσα γνωριζεις ποιος ευθυνεται για αυτο το ''αλλα''...?
-
Τα φραγκα!
-
Τα φραγκα!Μα κοιτα να δεις,τα χρηματα ειναι ενας λογος...καποιος ειχε πει οτι θελουμε πολλες σελιδες για να αναπτυξουμε τις αιτιες της συγχρονης εικονας της Ιταλικης αυτοκινητοβιομηχανιας....επειδη δεν με ενδιαφερουν τα γενικολογα σχολια οτι φταιει η Fiat ή τα λεφτα η ακομα η ατιμη κοινωνια θα ηθελα οποιος εχει πραγματικα ιστορικα στοιχεια να μας διαφωτησει για το πως φτασαμε στην σημερινη οικονομικη κατασταση
-
4Τ, Ιούλιος Σελίδα 22
Υπάρχει μια αναφορά για ενδιαφέρον της TOYOTA για την LANCIA.
πως θα σας φαινόταν αυτή η προόπτική ;;
-
ΑΙΣΧΟΣ!ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
-
Οκ.... αλλά η FIAT είναι καλύτερη ιδιοκτήτρια ??
-
4Τ, Ιούλιος Σελίδα 22Υπάρχει μια αναφορά για ενδιαφέρον της TOYOTA για την LANCIA.
-
Δεν το πιστευω.....η Toyota δεν χρειαζεται νομιζω την Lancia, αλλα σιγουρα ειναι απο τις λιγες εταιριες με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα, για να αγορασει οτι θελει.
-
ΑΙΣΧΟΣ!ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝαι βέβαια!
Τι ντροπή!
Απα, πα κουνηθείτε από τη θέση σας... -
Η ΤΟΥΟΤΑ έχει πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό της αγοράς με μόνο ένα 'brand'.
Αρα τα ποσοστά της ίσως να είναι οριακά , ενώ με μέσω δευτερη εταιρίας
να προσεκλύσει μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Το έχουν ήδη κάνει με τα
Lexus τα όποια στην Ευρώπη δεν πείθουν τόσο. -
4Τ, Ιούλιος Σελίδα 22Υπάρχει μια αναφορά για ενδιαφέρον της TOYOTA για την LANCIA.
ξέρεις τι θα έλεγα εγώ??? ΜΑΚΑΡΙ!
Οι Ιάπωνες έχουν τα εξής καλά:- έχουν άπειρα λεφτά.
- ξέρουν να τα διαχειρίζονται.
- ξέρουν να σέβονται.
Τι θέλω να πω: Μια ενδεχόμενη εξαγορά της Λάντσια από την Τογιότα, 1. θα έβγαζε την εταιρεία από τα όποια οικονομικά προβλήματα, 2. θα την έκανε (πολύ) κερδοφόρα και ΚΥΡΙΩΣ (και κατά την ταπεινή μου άποψη) 3. ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΛΑΝΤΣΙΑ, αυτήν που αγαπήσαμε.
Παρακαλώ μη μου την πέσετε. Είμαι ορίτζιναλ Ιταλός, γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα σε φιατάκι, λάτρεψα την Λάντσια, ερωτεύτηκα την Alfa Romeo. Να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους όμως.-
-
Krus,
Οταν ηρθε η ωρα να παρεις αυτοκινητο ομως, πηρες Ιταλικο?
Ή προδωσες την καρδια και πηρες αυτοκινητο με το μυαλο?
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Krus,Οταν ηρθε η ωρα να παρεις αυτοκινητο ομως, πηρες Ιταλικο?
Ή προδωσες την καρδια και πηρες αυτοκινητο με το μυαλο?
πήρα αυτοκίνητο με την τσέπη φίλε, που δυστυχώς είναι ρηχή!
όσο για το ιταλικό, έρχεται εντός ολίγου μάλλον, και είναι μεγαλύτερο από μένα σε ηλικία!
-
Νομιζω οτι τα FIAT δεν ειναι ακριβα, και ειναι και καλα, αλλα θα το αφησω εδω.
Οσο για το Ιταλικο που ερχεται, αντε με το καλο και οταν το παρεις, γραψε μας μερικα πραγματα
Πισωκινητο, Αλφα να μαντεψω?
-
Eνδιαφερων πληρους εξαγορας,ενος ποσοστου ή συνεργασιας?Τι ακριβως γραφει?
Η ακμή της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας