-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν τυχον κερδισει η νδ τις επομενες εκλογες, για ποτε θα αυξηθει η θητεια κατα 2 μηνες ουτε θα το καταλαβουμε..
Λες; Αν παιχτεί κάτι τέτοιο θα πάω να κάνω τις τρίμηνες διακοπές μου σε εξωτικό νησί αντί να κάτσω εδώ!
Αν βγάλω ποτέ άκρη με αυτή την ιστορία...
μεχρι να πατε εσεις στρατο...
Το 2011 είναι κοντά!
Αν δεν πάρω και άλλη αναβολή...
-
2015
-
3 χρονια θα χει παει μεχρι τοτες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2015έχεις απο τώρα ? ή μέχρι τότε θα μπορείς να έχεις?
-
τι λέει η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων για μετάθεση?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι λέει η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων για μετάθεση?Για εκει σε ετοιμαζουν αρχηγε?
Τι ειδικοτητα έχεις?
Παντως στα παλια χρονια (95Β΄ειμαι ο παλιογερας) δεν πολύ ελεγε, λογω οτι έχει πολλά πιλάφια. Για τωρα ας απαντησουν οι νεωτεροι.
Το καλό βεβαια είναι ότι αν ειναι καλες οι βαρδιες εισαι και διπλα στα Ν.Π. -
ΣΜΥΝ τι παίζει?
Μ΄έχουν μπερδέψει!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ΣΜΥΝ τι παίζει?Μ΄έχουν μπερδέψει!!
Πακέτο είναι και οι δύο. Να προτιμήσεις ΣΝΔ λόγω τοποθεσίας (ποιος τρέχει Παλάσκα, Χ'κειο είναι καλύτερα), και λόγω νοοτροπίας. Καλύτερα να έχεις να κάνεις με αξιωματικούς, παρά με πιλάφια.
-
τι ειναι τα πιλάφια?
-
elteo
οι μεγάλοι αξιωματικοί, λένε κοροιδευτικά πως για να φτάσουν στη θέση που είναι τρώγανε πολύ πιλάφι (εξού και η ασπρίλα) -
-
Μίλησα με έναν γνωστό που δουλεύει στην αεροπορία(σε γραφείο) και μου είπε ότι τους στέλνανε κάτι ερωτηματολόγια από το Υπουργείο σχετικά με την αύξηση της θητείας(για 4 μήνες φημολογείται). Αυτό επειδή δεν πήγαν τόσο καλά οι επαγγελματίες οπλίτες.
Ξέρετε κάτι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι ειναι τα πιλάφια?Πιλάφια στο ΠΝ λένε τους μόνιμους υπαξιωματικούς.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μίλησα με έναν γνωστό που δουλεύει στην αεροπορία(σε γραφείο) και μου είπε ότι τους στέλνανε κάτι ερωτηματολόγια από το Υπουργείο σχετικά με την αύξηση της θητείας(για 4 μήνες φημολογείται). Αυτό επειδή δεν πήγαν τόσο καλά οι επαγγελματίες οπλίτες.Ξέρετε κάτι;
Ή θα αυξηθεί, ή θα κοπούν μαχαίρι όλες οι αναβολές (μάλλον όχι αναδρομικώς), ή θα κλείσουμε το μαγαζί, να αναθέσουμε τη διακυβέρνησή μας στον γλυκύτατο Στρατηγό Μπουγιουκανίτ (π ρ α γ μ α τ ι κ ά υπέροχος άνθρωπος, μόνο που μας μισεί).
Ο θεσμός του επαγγελματικού στρατού, εκτός από αντιδημοκρατικός και οικονομικά εξωπραγματικός για την Ελλάδα, έχει και το 'τεχνικό' μειονέκτημα του να αντλεις προσωπικό αθλίας ποιότητος, μόνον από τον πάτο του βαρελιού της κοινωνίας. Γι' αυτό και (κατάλαβαν επιτέλους ότι) απέτυχε. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μίλησα με έναν γνωστό που δουλεύει στην αεροπορία(σε γραφείο) και μου είπε ότι τους στέλνανε κάτι ερωτηματολόγια από το Υπουργείο σχετικά με την αύξηση της θητείας(για 4 μήνες φημολογείται). Αυτό επειδή δεν πήγαν τόσο καλά οι επαγγελματίες οπλίτες.
Ξέρετε κάτι;
Ή θα αυξηθεί, ή θα κοπούν μαχαίρι όλες οι αναβολές (μάλλον όχι αναδρομικώς), ή θα κλείσουμε το μαγαζί, να αναθέσουμε τη διακυβέρνησή μας στον γλυκύτατο Στρατηγό Μπουγιουκανίτ (π ρ α γ μ α τ ι κ ά υπέροχος άνθρωπος, μόνο που μας μισεί).
Ο θεσμός του επαγγελματικού στρατού, εκτός από αντιδημοκρατικός και οικονομικά εξωπραγματικός για την Ελλάδα, έχει και το 'τεχνικό' μειονέκτημα του να αντλεις προσωπικό αθλίας ποιότητος, μόνον από τον πάτο του βαρελιού της κοινωνίας. Γι' αυτό και (κατάλαβαν επιτέλους ότι) απέτυχε.Έλα ρε είδανε τα σαίνια οτι
1.Δεν περνάει η μπογιά τους με μόνο 12μηνο
2.Δεν μπορούν να επιβληθούν και να οργανώσουν το τσούρμο τελειωμένων τους
και γυρίσαμε στην παλιά συνταγή -
Αν περιμένει πάντως το κράτος χαϊρι και προκοπή από τους ΕΠ.ΟΠ ζήτω που καήκαμε...
-
Μπαινω το Νοεμβρη στα ελληνικα στρατα και ακομα δε μου εχει ερθει το χαρτι ......... Με βλεπω παλι αυριο στο σπιτι του μπαμπαστρουμφ->1ος οροφος->γραμματεια. Αντι να μας παρακαλανε να παμε, εχουμε φτασει στο σημειο να τους παρακαλαμε...
-
Γνωριζετε αν οι στρατευσιμοι πρεπει να παρουμε κ σημερα βεβαιωση?
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Μπαινω το Νοεμβρη στα ελληνικα στρατα και ακομα δε μου εχει ερθει το χαρτι ......... Με βλεπω παλι αυριο στο σπιτι του μπαμπαστρουμφ->1ος οροφος->γραμματεια. Αντι να μας παρακαλανε να παμε, εχουμε φτασει στο σημειο να τους παρακαλαμε...και σε αλλους δεν εχει ερθει ακομα αποτι ξερω...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ή θα αυξηθεί, ή θα κοπούν μαχαίρι όλες οι αναβολές (μάλλον όχι αναδρομικώς),
Δύσκολο... πολύ δύσκολο...
ή θα κλείσουμε το μαγαζί, να αναθέσουμε τη διακυβέρνησή μας στον γλυκύτατο Στρατηγό Μπουγιουκανίτ (π ρ α γ μ α τ ι κ ά υπέροχος άνθρωπος, μόνο που μας μισεί).
Αδύνατο .-
Ούτως ή άλλως δεν πιστεύω να νομίζετε ότι αυτή τη στιγμή ο ΕΣ είναι το εμπόδιο του στρατηγού Μπουγιουρντί (ή όπως τον λένε...):hmmm:
Ο θεσμός του επαγγελματικού στρατού, εκτός από αντιδημοκρατικός και οικονομικά εξωπραγματικός για την Ελλάδα, ...
Αντιδημοκρατικός;;;;; Γιατί;;;;; Ενώ είναι δημοκρατικό να ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ μόνο ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ πολίτες να στρατεύονται (= χάνουν έναν αυτή τη στιγμή χρόνο από τη ζωή τους, χωρίς να προσφέρουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ουσιαστικό έργο - εκτός κι αν θεωρείται ότι το να καθαρίζεις τουαλέτες και πευκοβελόνες είναι ουσιαστική προσφορά στην άμυνα της πατρίδας μας...);;;;;;;;;
Οικονομικά εξωπραγματικός;;;;; Είναι δηλαδή πιο συμφέρον οικονομικά να εκπαιδεύεις κάποιον σε ένα όπλο (περίπλοκο και δύσκολο συνήθως), ο οποίος μετά από 12-18 μήνες θα σου φύγει και φτου κι απ' την αρχή;;;;; Αντί να έχεις κάποιον που θα υπάρχει εκεί για πάντα και θα χρειαστεί εκπαίδευση ΜΙΑ φορά... Και είναι πιο συμφέρον οικονομικά να μην αφήνεις τόσο κόσμο να λειτουργήσει στην οικονομία μέχρι να τελειώσει αυτός ο βραχνάς;;;;; Και να σπαταλάει τόσα λεφτά κατά τη διάρκεια της θητείας του;;;;;
έχει και το 'τεχνικό' μειονέκτημα του να αντλεις προσωπικό αθλίας ποιότητος, μόνον από τον πάτο του βαρελιού της κοινωνίας. Γι' αυτό και (κατάλαβαν επιτέλους ότι) απέτυχε.
Αν δεν γνωρίζεις πως να προσελκύσεις ανθρώπους και πως να τους κρατήσεις και τους συμπεριφέρεσαι άθλια και τους βάζεις να ασχολούνται με βλακείες, φυσικά και μόνο αυτοί που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν θα μείνουν... Μην μου πείτε ότι ο Αμερικανικός στρατός (που είναι αποκλειστικά επαγγελματικός) είναι χειρότερος από τον Ελληνικό γιατί θα γελάσω...ή ότι στην Ελλάδα αν γίνει πόλεμος (που ΔΕΝ θα γίνει) θα μας σώσουν τα φανταράκια με το τουφέκι στην πλάτη... (γιατί ΔΕΝ ξέρουν τίποτε άλλο...)
Θητεία? Ωχωχωχ...