-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...οδηγός σε κανα Ναύαρχο...Mε φωνα3ε κανεις?
Μετοχικο Ταμειο, Πολεμικο Μουσειο, ΔΔΜΝ στην Κλαυ8μωνος.
Αυτο 8α ελεγα οτι ειναι το top 3.Αν εισαι κ οδηγος ναυαρχου σε καποιο απο τα παραπανω, κ αν ο ναυαρχος ειναι εντα3ει τυπος (ναι υπαρχουν κ τετοιοι) κ εχει νορμαλ ωραριο, ε τοτε τι να πεις, επιασες την καλη στη 8ητεια σου..
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οχι δεν εβαλα μεσο.απλα ηθελε καποιον που να ειναι μαυροσκουφης,να ειναι εφεδρος υπαξιωματικος με ειδικοτητα οδηγου,να μην ειναι μικρος σε ηλικια,και να ειναι απο κατερινη επειδη εκει εμενε αυτος.εκεινον το καιρο ημουν ο μονος κατερινιωτης στην 23 ΕΜΑ που ειχα αυτες τις προυποθεσεις.καμια σχεση με βυσμα.Κάτι σαν φωτογραφική προκύρηξη διαγωνισμού μοιάζει αυτό.
-
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ανώτατοι αξιωματικοί που είναι πολύ εντάξει στις σχέσεις τους με τους φαντάρους.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεε...........ένα ένα μας τα λες!
Όχι δεν παίρνουν νάυτες, δεν έπερνανα τουλάχιστον.Έλα ρε στο Ναυτικό μαι χαρά είσαστε....παραμεθόριο που είσαι?Στη Σαλαμίνα?
Ψάξτο για οδηγός σε κανα Ναύαρχο κλπ, Τίμοοοοοοοοοο πες εδώ στο συναδελφό σου (πρώην) που είναι καλά ρε.
Στη Λέρο ειναι ρε σεις ο ανθρωπος (αν θυμαμαι καλα).
Πάντως εκτος από οδηγός μεγαλογαλονά δύσκολα βλέπω να σου προτεινουμε υπηρεσία με αυτές τις υπέροχες προδιαγραφες. Ασε που εγω ειμαι και γερος άνθρωπος και δεν ξερω πλέον τι παιζει. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΚαντηλαΝΑΥΤΗΣ στο Λυκαβητό
Η θεση ειναι καπαρωμενη μεχρι να παει το μωρο του Κωστακη στρατο,για μετα κατι γινεται.
Έχω την εντύπωση πως αυτή η θέση καταργήθηκε πριν κάποια χρόνια, όταν κάποιος πατέρας μιλούσε με κάποιον του Ναυτικού (δεν ξέρω βαθμούς κλπ) και του είπε γι'αυτή τη θέση να στείλει το γιό του, και ο υωηλόβαθμος κατήργησε τη θέση!
Τώρα τι να πω, μπορεί να είνα ιράδιο αρβύλα, έχει κανένας κανένα γνωστό που να είνα ιο καντηλαναύτης του Λυκαβυτού?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
..Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?Αν ήσουν στο Μηχανικό, θα έλεγα ότι 'φωτογραφίζεις' την πιο φοβερή υπηρεσία του, την ΣΤΕΑΜΧ! Είναι στο Γουδί, πίσω ακριβώς από τον Παίδων.
Προλαβαίνεις να κάνεις μετάταξη?Επίσης όπως τα περιγράφεις είναι στο Πεντάγωνο, αλλά με ειδικότητα σερβιτόρος του αρχηγού (υπάρχουν και τέτοιες θέσεις!) ή κάτι παρεμφερές.
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
..Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?
Αν ήσουν στο Μηχανικό, θα έλεγα ότι 'φωτογραφίζεις' την πιο φοβερή υπηρεσία του, την** ΣΤΕΑΜΧ! Είναι στο Γουδί,** πίσω ακριβώς από τον Παίδων.
Προλαβαίνεις να κάνεις μετάταξη?Επίσης όπως τα περιγράφεις είναι στο Πεντάγωνο, αλλά με ειδικότητα σερβιτόρος του αρχηγού (υπάρχουν και τέτοιες θέσεις!) ή κάτι παρεμφερές.
Προφανώς λές για τη ΣΔΑ, αυτή η υπηρεσία όντως είναι πολύ βισματική έχει υπηρεσία όμως 2 άτομα τη μέρα που κάνουν εποχούμενο περίπολο 9-12 και 3-6, τουλάχιστον το 2001 έτσι ήταν!
-
καλό είναι...λέω εγώ συμβουλή για όλους...να μην μπαίνετε σε λεπτομέρειες...
-
Ελα ρε elteo....Σιγά!!! Εγω λέω καλύτερα ν' αρχίσουν να μιλάνε αυτοί που υπηρέτησαν στο 2ο Γραφείο.Θα έχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πραγματα να μας πουν....
-
ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραπτά του.
-
miatagreece σωστά θυμάσαι
xtkz tnx
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ελα ρε elteo....Σιγά!!! Εγω λέω καλύτερα ν' αρχίσουν να μιλάνε αυτοί που υπηρέτησαν στο 2ο Γραφείο.Θα έχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πραγματα να μας πουν....2ο εδώ. Ναι, ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν χρειάζονται κυκλοφορούν κ κέρατα στο δίκτυο.
..Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?
Αν ήσουν στο Μηχανικό, θα έλεγα ότι 'φωτογραφίζεις' την πιο φοβερή υπηρεσία του, την ΣΤΕΑΜΧ! Είναι στο Γουδί, πίσω ακριβώς από τον Παίδων.
Καλά, τις μεταθέσεις τις διαλέγετε; Αυτό τώρα είναι απλά θεωρητική επιθυμία ή ο καθένας καυχιέται για το πόσους βουλευτές γνωρίζει ο μπαμπάς του;
-
Δλδ που είναι το μεμπτο που είπα ότι αυτή η 'μονάδα' έχει υπηρεσία?
Δεν ειρωνεύομαι απλά ρωτάο!
-
ratanplan
η συμβουλή ήταν γενική...! Σε πολλούς τους ξεφεύγουν πολλά...
-
ΟΚ
-
ipan, καλώς ή κακώς δεν έχω κάποιον τέτοιο συγγενή, απλώς ρωτάω πληροφοριακά...
-
ipan, καλώς ή κακώς δεν έχω κάποιον τέτοιο συγγενή, απλώς ρωτάω πληροφοριακά...Απλά ρώτησα Και να έχει κάποιος χαλάλι του. Απλά μερικοί (στην κοινωνία μας) το καυχιούνται προκλητικά και ενώ υπηρετούν κηπουροί στο ναυτικό, κάνουν λες και πήγαν στο Βιετνάμ.
-
Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?SELECT * FROM YPIRESIES WHERE SKOPIA IS NULL AND AGGAREIA IS NULL AND EKSODOU='EVERYDAY' AND S_K='OFF';
Θωρηκτό Αβέρωφ, ΔΝΕ, Ν/Α Αίγλη, ΔΔΜΝ, Δ/ΒΟΤ ή ΑΣΑΕΔ/ΑΚΕΔ αν είσαι πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα (ή αν μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ή ΑΣΑΕΔ/ΑΚΕΔ αν είσαι πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα (ή αν μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ).
Ή αν είσαι πολύ κωλόφαρδος όπως ο υποφαινόμενος και σε πάρουν για οδηγό (πόσο μάλλον αν σε πάρουν με απόσπαση για 4 μήνες και κάτσεις τελικά 7 )!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?
SELECT * FROM YPIRESIES WHERE SKOPIA IS NULL AND AGGAREIA IS NULL AND EKSODOU='EVERYDAY' AND S_K='OFF';
> > > >Θωρηκτό Αβέρωφ, ΔΝΕ, Ν/Α Αίγλη, ΔΔΜΝ, Δ/ΒΟΤ ή ΑΣΑΕΔ/ΑΚΕΔ αν είσαι πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα (ή αν μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ). τι είναι το Δ/ΒΟΤ?
Θητεία? Ωχωχωχ...