-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
....
Αυτο το 1-1 παντως ειναι πολυ βλαμμενο, καλυτερα παιζει το συστημα σε μοναδες/υπηρεσιες απομακρυσμενες οπου παει 15/15 η 20/10.... ξερεις ρε παιδι μου, μεσα 2 βδομαδουλες και μετα εχεις και τουλαχιστον ενα 10 ημερο να ξεχασεις που ησουν και τι εκανες τις προηγουμενες 15 μερες
Διακοπες ολο το χρονο σε Λημνο και Ροδο (αεροπορια), σιγα μην πηγαινα Ελευσινα να περναω επιθεωρησεις και να ξυπναω 5 ωρα το πρωι.
(αν μπορουσα να παω στο ΥΠΕΝ διπλα στο σπιτι μου στο θαλαμο επιχειρησεων θα πηγαινα, αλλα αυτο δεν μετραει για μοναδα)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
............,αλλα μαθαινεις να μυριζεις το ποδι του διπλανου σου και να παιρνεις εντολες απο τον καθε τελειωμενο αμορφωτο χωροφυλακα.Αχου το μωρέ!!! ....Που 'χει μάθει στην ευωδία του Chanel και σε διαλέξεις καθηγητών Πανεπιστημίου....!!!!
-
Στον στρατο δεν μαθαινεις να μενεις μονος (παρα πολλοι φοιτητες σπουδαζουν επαρχια και μενουν μονοι) ,
Για αυτό πας εσύ στον στρατό? Μάλιστααα...
αλλα μαθαινεις να μυριζεις το ποδι του διπλανου σου και να παιρνεις εντολες απο τον καθε τελειωμενο αμορφωτο χωροφυλακα.
Ενω έξω πήξαμε στου 'μορφωμένους'...άσε ρε ρεντ άρμι πέστα σε κάποιον που δεν ξέρει...και πάψε να τσουβαλιάζεις...αιντε με τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα...
-
Φιλε giannispolo δεν δουλευω. Καθομαι σπιτι και παω βολτες με τα λεφτα των γονιων μου και θελω να μου παρουν μια ferrari 430 για τα γενεθλια μου.
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στον στρατο δεν μαθαινεις να μενεις μονος (παρα πολλοι φοιτητες σπουδαζουν επαρχια και μενουν μονοι) ,
Για αυτό πας εσύ στον στρατό? Μάλιστααα...
αλλα μαθαινεις να μυριζεις το ποδι του διπλανου σου και να παιρνεις εντολες απο τον καθε τελειωμενο αμορφωτο χωροφυλακα.
Ενω έξω πήξαμε στου 'μορφωμένους'...άσε ρε ρεντ άρμι πέστα σε κάποιον που δεν ξέρει...και πάψε να τσουβαλιάζεις...αιντε με τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα...
Μαλλον δεν τα εγραψα σωστα. Πολλοι υποστηριζουν οτι στον στρατο μαθαινεις να μενεις μονος. Απλα ειπα οτι αυτο δεν ισχυει.
Και ''μεσα'' και ''εξω'' υπαρχουν αμορφωτοι χωροφυλακες. Αφου η Ελλαδα ειναι μπανανια. Α δεν σου αρεσει το τσουβαλιασμα? Ε ωραια το 80% των Ελληνων ειναι αμορφωτοι χωροφυλακες.(ειδες δεν τους τσουβαλιασα ολους )
Σοβαρα τωρα ο στρατος ειναι μια ελεεινη κατασταση. Μακαρι να εκαναν πραγματικη πολεμικη εκπαιδευση. Μακαρι να μαθαιναμε πολεμικες τακτικες κ.τ.λ. Στον στρατο μαθαινεις μονο να μυριζεις τα ποδια του διπλανου σου και να τρως τα σκατενια φαγητα τους (οπ ξαναειπα τα ιδια παλι. Δεν πειραζει ομως ,γιατι η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης. Θα τα λεω μεχρι να τα βαλετε καλα στο μυαλο σας)
-
Πηξιμο!!!!
-
Σοβαρα τωρα ο στρατος ειναι μια ελεεινη κατασταση. Μακαρι να εκαναν πραγματικη πολεμικη εκπαιδευση. Μακαρι να μαθαιναμε πολεμικες τακτικες κ.τ.λ. Στον στρατο μαθαινεις μονο να μυριζεις τα ποδια του διπλανου σου και να τρως τα σκατενια φαγητα τους (οπ ξαναειπα τα ιδια παλι. Δεν πειραζει ομως ,γιατι η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης. Θα τα λεω μεχρι να τα βαλετε καλα στο μυαλο σας)
Ναι ναι τότε θα γκινιάζαΤΕ για το ότι σας τρέχουν. Εδώ τώρα είστε έτσι και είστε μέσα στην ξυνίλα. Οταν κάποιος είναι μαμόθρεφτο και καλομαθημένος όλα του φταίνε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι ναι τότε θα γκινιάζαΤΕ για το ότι σας τρέχουν. Εδώ τώρα είστε έτσι και είστε μέσα στην ξυνίλα. Οταν κάποιος είναι μαμόθρεφτο και καλομαθημένος όλα του φταίνε!
Ενταξει μωρε δεν βαριεσαι. Να μην κανουμε και εμεις τα παραπονακια μας? Τσ τσ τσ ειμαστε πολυ κακομαθημενα. Μα να θελουμε οργανωση στο στρατο και κανονικα φαγητα? Ντροπη μας. Πριν 20 χρονια πηγαινατε 3 χρονια στο στρατο και κανατε καθε μερα σκοπια και πριν 50 χρονια στο στρατο εκαναν βασανιστηρια και τους εβαζαν βραστα αυγα στις μασχαλες.
-
.......και τηγανιτές πατάτες στις πατούσες !!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
.......και τηγανιτές πατάτες στις πατούσες !!!!!!!!!!κανουν καλο στην ποδαριλα!!!
-
Ενταξει μωρε δεν βαριεσαι. Να μην κανουμε και εμεις τα παραπονακια μας? Τσ τσ τσ ειμαστε πολυ κακομαθημενα. Μα να θελουμε οργανωση στο στρατο και κανονικα φαγητα? Ντροπη μας. Πριν 20 χρονια πηγαινατε 3 χρονια στο στρατο και κανατε καθε μερα σκοπια και πριν 50 χρονια στο στρατο εκαναν βασανιστηρια και τους εβαζαν βραστα αυγα στις μασχαλες.
το νου σου στο φαί εσύ...χεχεχε!
μια χαρά είναι το φαί του greek army. Τωρα εάν δεν έχει το παστίτσιο της μαμάς...τι να κάνουμε. Φώναξε την να στο στείλει με κούριερ. Αλλά τους βλέπω τους καλομαθημένους...τα βρωμοπιτόγυρα από τον κάθε τυχάρπαστο που μόλις βλέπει παραγγελία από στρατόπεδο βάζει ότι έχει για πέταμα δεν μας νοιάζει. Το ελεγμένο από τις αντίστοιχες υπηρεσίες φαγητό του ΕΣ...δεν είναι κανονικό φαγητό. Είπαμε...μπούληδες²...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το νου σου στο φαί εσύ...χεχεχε!
μια χαρά είναι το φαί του greek army. Τωρα εάν δεν έχει το παστίτσιο της μαμάς...τι να κάνουμε. Φώναξε την να στο στείλει με κούριερ. Αλλά τους βλέπω τους καλομαθημένους...τα βρωμοπιτόγυρα από τον κάθε τυχάρπαστο που μόλις βλέπει παραγγελία από στρατόπεδο βάζει ότι έχει για πέταμα δεν μας νοιάζει. Το ελεγμένο από τις αντίστοιχες υπηρεσίες φαγητό του ΕΣ...δεν είναι κανονικό φαγητό. Είπαμε...μπούληδες²...!
Δεν χρειαζεται να μου στελνει το παστιτσιο. Οποτε γουσταρω θα φευγω (δεν εχω παει ακομα στρατο. Νοεμβρη μπαινω) και θα γυριζω οποτε γουσταρω
Μην νομιζετε οτι θα σταματησω να μπαινω στο forum επειδη θα ειμαι στο στρατο. Καθε μερα μεσα θα ειμαι. Ελεγα να παρω και laptop αλλα απ'οτι μου εχουν πει υπαρχουν πολλα ΑΜΟΡΦΩΤΑ κλεφτρονια σαν αυτα που κυκλοφορουν εξω(ειπαμε η Ελλαδα ειναι μπανανια)
Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει . Επαναλαμβανω ,μακαρι ο στρατος να ηταν διαφορετικος και να υπηρχε πραγματικα σκληρη εκπαιδευση,αλλα επειδη ειναι μπουρ@@@ θα συμπεριφερομαι αναλογως(μαμαω και φευγω)
-
Μην νομιζετε οτι θα σταματησω να μπαινω στο forum επειδη θα ειμαι στο στρατο. Καθε μερα μεσα θα ειμαι. Ελεγα να παρω και laptop αλλα απ'οτι μου εχουν πει υπαρχουν πολλα ΑΜΟΡΦΩΤΑ κλεφτρονια σαν αυτα που κυκλοφορουν εξω(ειπαμε η Ελλαδα ειναι μπανανια)
είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας...δεν είναι προσόν του ΕΣ αυτό.
Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει . Επαναλαμβανω ,μακαρι ο στρατος να ηταν διαφορετικος και να υπηρχε πραγματικα σκληρη εκπαιδευση,αλλα επειδη ειναι μπουρ@@@ θα συμπεριφερομαι αναλογως(μαμαω και φευγω)
Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Μπες και τα λέμε.
Α κατούρα και λίγο...θα το κάψεις το εργαλείο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Μπες και τα λέμε.
Κάτι τέτοιους σαν εσένα να'ξερες μόνο πως τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες!
-
Ελεγα να παρω και laptop αλλα απ'οτι μου εχουν πει υπαρχουν πολλα ΑΜΟΡΦΩΤΑ κλεφτρονια σαν αυτα που κυκλοφορουν εξω(ειπαμε η Ελλαδα ειναι μπανανια)Το να είναι κάποιος αμόρφωτος δεν τον κάνει κλεφτρόνι και το αντίθετο. Δε μπορείς να βάζεις όλους τους ανθρώπους ενός Χ μορφωτικού επιπέδου στο ίδιο τσουβάλι. Στον περίγυρό μου συναναστρέφομαι κατά 95% με μορφωμένους ανθρώπους. Στο εγγυώμαι όμως ότι στο υπόλοιπο 5% ξέρω ανθρώπους που είναι πολύ πιο σοβαροί και καλοί άνθρωποι από κάποιους 'μορφωμένους' κ@λοβλαχους.
Καλή διασκέδαση!
Στο στρατό οι πρώτοι που υποφέρουν από τα καψώνια είναι οι το παίζω μαμιάδες και οι γλύφτες. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ελεγα να παρω και laptop αλλα απ'οτι μου εχουν πει υπαρχουν πολλα ΑΜΟΡΦΩΤΑ κλεφτρονια σαν αυτα που κυκλοφορουν εξω(ειπαμε η Ελλαδα ειναι μπανανια)
Το να είναι κάποιος αμόρφωτος δεν τον κάνει κλεφτρόνι και το αντίθετο. Δε μπορείς να βάζεις όλους τους ανθρώπους ενός Χ μορφωτικού επιπέδου στο ίδιο τσουβάλι. Στον περίγυρό μου συναναστρέφομαι κατά 95% με μορφωμένους ανθρώπους. Στο εγγυώμαι όμως ότι στο υπόλοιπο 5% ξέρω ανθρώπους που είναι πολύ πιο σοβαροί και καλοί άνθρωποι από κάποιους 'μορφωμένους' κ@λοβλαχους.
Καλή διασκέδαση!
Στο στρατό οι πρώτοι που υποφέρουν από τα καψώνια είναι οι το παίζω μαμιάδες και οι γλύφτες.Δεν ειπα οτι ολοι οι αμορφωτοι ειναι και κλεφτρονια.
Ποιος ειπε οτι δεν θα υπακουω σε εντολες ανωτερων ή θα γλυφω? Υπαρχει και η αλλη λυση. Να περνας απαρατηρητος
-
Μην τον μαλωνετε.Ειναι αρουρι ακομα .Ας περασει λιγος καιρος και τα ξαναλεμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην τον μαλωνετε.Ειναι αρουρι ακομα .Ας περασει λιγος καιρος και τα ξαναλεμε.Α ρε κακομοιρε στρατε τι σε περιμενει. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο RED_ARMY7. H επελαση του ξεκινησε. Κρυφτειτε κατω απο τα κρεβατια σας,σκεπαστειτε καλα το βραδυ και καντε το σταυρο σας.
ΕΡΧΟΜΑΙ.....
-
Αλήθεια φίλε red_army7 σε πιο σώμα θα καταταγείς; Δεν πιστεύω στην Αεροπορία έ;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αλήθεια φίλε red_army7 σε πιο σώμα θα καταταγείς; Δεν πιστεύω στην Αεροπορία έ;Aκομα δεν ξερω. Αν εβαζα μεσο θα μπορουσα να μην παω καν στρατο,αλλα που να παρει η οργη ειμαι ο red_army7. Θα παω κανονικα,ηρεμα και ωραια, θα τα κανω λιμπα για κανα χρονο και θα φυγω
Θητεία? Ωχωχωχ...