-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αυτά είναι απλά δείγματα χαλαρής εφαρμογής των κανονισμών που συναντιούνται σε όλες τις μονάδες, διότι αν υπήρχε αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών οι πρώτοι που δε θα την πάλευαν θα ήταν οι μόνιμοι.Αντίστοιχα θυμάμαι από τη μονάδα όπου υπηρετούσα, ότι σε περιόδους 'αυξημένων μέτρων ασφάλειας', ο αερονόμος στην είσοδο της μονάδας είχε εντολή να ελέγχει το κάτω μέρος των εισερχόμενων αυτοκινήτων με καθρέφτη, αλλά όχι και να ελέγχει το περιεχόμενο του πόρτ-μπαγκάζ
Αν σας πω ότι εχθές φυλάγαμε σκοπιά στην πύλη μονάδας που έχει κλείσει εδώ και 1 χρόνο περίπου?
Μονάδα με άδεια κτήρια φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο από φαντάρους.
Με άφησαν στην πύλη που την είχαν κλειδώσει με αλυσίδα και κλειδαριά και πήραν τα κλειδιά.
Τους λεω πως θα ανοίξω αν έρθει κανείς?
'Ποιος να έρθει ρε! Κάτσε κοιμήσου και τα λέμε σε 3 ώρες!!' -
Αξίωμα 1:
'Η μαμά πατρίδα' βρίσκει ΠΑΝΤΑ τρόπους, ώστε να μην βγαίνουν πολλοί εξοδούχοι χωρίς υπηρεσία!!! -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αυτά είναι απλά δείγματα χαλαρής εφαρμογής των κανονισμών που συναντιούνται σε όλες τις μονάδες, διότι αν υπήρχε αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών οι πρώτοι που δε θα την πάλευαν θα ήταν οι μόνιμοι.
Αντίστοιχα θυμάμαι από τη μονάδα όπου υπηρετούσα, ότι σε περιόδους 'αυξημένων μέτρων ασφάλειας', ο αερονόμος στην είσοδο της μονάδας είχε εντολή να ελέγχει το κάτω μέρος των εισερχόμενων αυτοκινήτων με καθρέφτη, αλλά όχι και να ελέγχει το περιεχόμενο του πόρτ-μπαγκάζ
Αν σας πω ότι εχθές φυλάγαμε σκοπιά στην πύλη μονάδας που έχει κλείσει εδώ και 1 χρόνο περίπου?
Με άφησαν στην πύλη που την είχαν κλειδώσει με αλυσίδα και κλειδαριά και πήραν τα κλειδιά.
'Ποιος να έρθει ρε! Κάτσε κοιμήσου και τα λέμε σε 3 ώρες!!'Ο εχθρος το ξερει οτι ειναι αδειο το κτιριο;
Αληθεια η 13,νομιζω,(αυτη που ειναι υπερυψωμενη) αυτη που ειναι διπλα στον Ιππικο ομιλο συνεχιζει να ειναι τοσο τρομακτικη; Οποτε φυλαγα εκει
Στο REO αλλαξαν τον μουσαμα ή ειναι ακομα σκισμενος; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτά είναι απλά δείγματα χαλαρής εφαρμογής των κανονισμών που συναντιούνται σε όλες τις μονάδες, διότι αν υπήρχε αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών οι πρώτοι που δε θα την πάλευαν θα ήταν οι μόνιμοι.
Αντίστοιχα θυμάμαι από τη μονάδα όπου υπηρετούσα, ότι σε περιόδους 'αυξημένων μέτρων ασφάλειας', ο αερονόμος στην είσοδο της μονάδας είχε εντολή να ελέγχει το κάτω μέρος των εισερχόμενων αυτοκινήτων με καθρέφτη, αλλά όχι και να ελέγχει το περιεχόμενο του πόρτ-μπαγκάζ
'Ποιος να έρθει ρε! Κάτσε κοιμήσου και τα λέμε σε 3 ώρες!!'Ο εχθρος το ξερει οτι ειναι αδειο το κτιριο;
Αληθεια η 13,νομιζω,(αυτη που ειναι υπερυψωμενη) αυτη που ειναι διπλα στον Ιππικο ομιλο συνεχιζει να ειναι τοσο τρομακτικη; Οποτε φυλαγα εκει
Στο REO αλλαξαν τον μουσαμα ή ειναι ακομα σκισμενος;Οπότε είμαστε καμουφλάζ?
Βλέπει κόσμο στην πύλη και φαντάζεται ότι φυλάμε καμιά 100αριά F-16???χεχε...
ποια 13..εδώ έχουν αφήσει 4-5 σκοπιές..Η 13 κάτι όπλα φυλάει. Μέχρι και BREN φυλάω
-
Καλά μην μπαίνετε φίλοι μου σε τόσες λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά μην μπαίνετε φίλοι μου σε τόσες λεπτομέρειες.σωστός...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
ας αφήσουμε τις λεπτομέρειεςΠΑΝΤΩΣ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ
-
μου ρθε και μένα το σημείωμα εχθές.. 10 Μαϊου @ ΠΑΛΑΣΚΑΣ..
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά μην μπαίνετε φίλοι μου σε τόσες λεπτομέρειες.ναι ρε παιδιά έλεος δηλαδή..
πείτε μας και που αφήνετε το κλειδί για τα πυρομαχικά ( κάτω απ'το χαλάκι κλπ) -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μου ρθε και μένα το σημείωμα εχθές.. 10 Μαϊου @ ΠΑΛΑΣΚΑΣ..Δεν σε χαλασε...
Κατι μου λεει πως θα σας κρατησουνε στον Παλασκα και θα φατε μεγαλη ηττα. Ο Παλασκας ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε καποιον, ειδικα νεοσυλλεκτο. Κωλομερος. Να ευχεσαι να μην καθησετε και να σας διωξουν αυθημερον για τον Πορο. Παντως μην ανυσηχεις... στο Ναυτικο θα εισαι... θα περασεις καλα. Αααα, οταν σας ρωτησουν που θελετε να πατε... επελεξε τα Ναυτικα Παρατηρητηρια... μιλαω εκ πειρας. -
μου ρθε και μένα το σημείωμα εχθές.. 10 Μαϊου @ ΠΑΛΑΣΚΑΣ..Μια χαρά θα περάσεις. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ εύχομαι, και θα είναι! Εκ πείρας!
-
...πολλοί πεπειραμένοι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...πολλοί πεπειραμένοι...Όλοι οι θαλασσοδαρμένοι εδώ έπεσαν!!
Dmitspan καλή κατάταξη και καλή θητεία. Από όσα λένε οι γνωρίζοντες καλά θα περάσεις οπότε απλά υπομονή, ένας χρόνος μόνο είναι εξάλλου. -
μου ρθε και μένα το σημείωμα εχθές.. 10 Μαϊου @ ΠΑΛΑΣΚΑΣ..Αντε σιδεροκέφαλος!!!
-
ολοι ναυτικο και αεροπορια πανε ρε?
-
Να ΄στε καλά παιδιά
corsair, τι 'ναι αυτό το Ναυτικό Παρατηρητήριο? Να βλέπω τα καράβια που αρμενίζουν?
-
Κάτι τέτοιο. Έχει σε πολλά νησιά. Αν πας εκεί, συνήθως σε παίζε 15 μέσα, 15 έξω, όπου μέσα σημαίνει τάβλι και playstation.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι τέτοιο. Έχει σε πολλά νησιά. Αν πας εκεί, συνήθως σε παίζε 15 μέσα, 15 έξω, όπου μέσα σημαίνει τάβλι και playstation.Μιλάμε για πήξιμο δηλαδή, έτσι; Πωπω, εμπλοκήηηηηηηη!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι τέτοιο. Έχει σε πολλά νησιά. Αν πας εκεί, συνήθως σε παίζε 15 μέσα, 15 έξω, όπου μέσα σημαίνει τάβλι και playstation.Πσσσσσ... τι λες τώρα? Και γαμώ τις θητείες..!!
-
Στον Πόρο και στο Παλάσκας δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού, ούτε καν η κατοχή του?
κανείς οδηγίες για νέους ναυτιλλομένους?
-
Αν έχεις καμμία παλιά συσκευή,αγόρασε καί μία αλα-κάρτ καρτούλα,και διακυνδύνευσέ το.
Κράτα το όσο το δυνατόν περισσότερο κρυφό,κλειστό όσο δέν σε παίρνει κανένας,καί με απενεργοποιημένους τους ήχους του κουδουνιού,καί ότι προκύψει
Θητεία? Ωχωχωχ...