-
Και για το 2006 έτσι έλεγαν, όπως επίσης και για το 2005. Μη μασάς, Δημήτρη.
-
δε με νοιάζει εγώ κάνω κανονικά το 12μηνό μου είμαι ήδη σχεδόν στον 6ο
-
Α ναι σωστά (και το συζητήσαμε κιόλας όταν βρεθήκαμε, η ηλικία βλέπεις)...
-
Iσχύει πως άμα φτάσεις στα 32 και δεν έχεις πάει στρατό η θητεία σου εξαγοράζεται;
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Iσχύει πως άμα φτάσεις στα 32 και δεν έχεις πάει στρατό η θητεία σου εξαγοράζεται;Στα 35 υπηρετείς 40 ημέρες και εξαγοράζεις το υπόλοιπο (προς περίπου 800 ευρώ το μήνα εαν δεν κάνω λάθος)
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Iσχύει πως άμα φτάσεις στα 32 και δεν έχεις πάει στρατό η θητεία σου εξαγοράζεται;Όχι...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Iσχύει πως άμα φτάσεις στα 32 και δεν έχεις πάει στρατό η θητεία σου εξαγοράζεται;
Όχι...
Αν δεν κάνω λάθος εξαγορά υπάρχει μόνο για ανυπότακτους που διαμένουν χρόνια στο εξωτερικό και κατά καιρούς γίνονται κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις.
-
rallye
η απαντηση του ΥΠΕΘΑ σε ερωτηση για μειωση της ηλικιας στρατευσης«Από το έτος 2002 με το νόμο 3036/02, η υποχρέωση στράτευσης μειώθηκε από το 50ο στο 45ο έτος. Εκτός από το ότι η ρύθμιση είναι πολύ πρόσφατη, για όλους όσους είναι άνω των 35 ετών ισχύουν ευεργετικές διατάξεις σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3257/29-7-2004 για εξαγορά του υπολοίπου της θητείας τους, εφόσον υπηρετήσουν το βασικό χρόνο εκπαίδευσης, δηλαδή 45 ημέρες. Περαιτέρω μείωση της ηλικίας στράτευσης, θα δημιουργήσει προβλήματα στην εκπαίδευση και την ετοιμότητα των μονάδων, κατά τις περιόδους που τυχόν απαιτηθεί επιστράτευση»
-
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Ούτως ή άλλως είμαι μικρός ακόμα, απλά έλεγα μπας και με αυτό το 'παραθυράκι' γλύτωνα το χώσιμο.Σας αφήνω.... τρέχω για αναζήτηση βαρβάτου 'κοννέ'.
(Ένας γωστός κάνει 8 24ώρα το μήνα, αυτό είναι στρατός ) -
Στρωστε κρεβατια ναυτακια και βαλτε τηλεορασεις στους θαλαμους (για να βλεπω Ολυμπιακο)
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ RED_ARMY7
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Στρωστε κρεβατια ναυτακια και βαλτε τηλεορασεις στους θαλαμους (για να βλεπω Ολυμπιακο)ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ RED_ARMY7
Οταν μπεις στην πυλη που εχει ψιλα ψιλα την επιγραφη 'Νεοσσυλεκτοι καλως ορισατε', γυρνα και κοιτα τι γραφει απο πισω.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στρωστε κρεβατια ναυτακια και βαλτε τηλεορασεις στους θαλαμους (για να βλεπω Ολυμπιακο)
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ RED_ARMY7
Οταν μπεις στην πυλη που εχει ψιλα ψιλα την επιγραφη 'Νεοσσυλεκτοι καλως ορισατε', γυρνα και κοιτα τι γραφει απο πισω.
Οκ
-
Ειναι μια ωρα δυσκολη, του χωρισμου η ωρα... Ηρθε η σειρα μου κι εμενα να καταταγω στις ενοπλες δυναμεις. Αρα θα λειψω για λιγο απο την ομορφη παρεα σας, αλλα θα επιστρεψω! Ναι, αυτο ειναι απειλη !
Αντε, και καλος ποντικας ! -
Καλός φαντάρος!
-
Προστέθηκε ψηφοφορία.
-
18 μήνες, είμαι πιτσιρικάς, τι να κάνουμε...
ξέχασες τα 'ημιάρβυλα' Νικόλα
-
18 μήνες , ούτε μια μέρα παραπάνω, ήταν ένα πρωσοπικό στοίχημα που είχα βάλει να μην κάτσω ούτε μια μέρα περισσότερο!
Το καλό είναι ότι απο τις 1.500 -2.000 μέρες φυλακής που είχα φάει προφορικά δεν είχε γραφτεί τπτ!
-
ρε σεις βαλτε κ μια γι'αυτους που δεν εχουν παει ακομα
εγω τι να ψηφισω - δεν ειμαι τιποτα απ'αυτα -
Ε θα περιμένεις μέχρι να γυρίσεις, και θα ψηφίσεις τότε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε θα περιμένεις μέχρι να γυρίσεις, και θα ψηφίσεις τότε.ναι αλλα δε θα'ναι ενδιαφερον να δουμε και ποσοι δεν εχουμε παει ακομα;
και αλλο ενα που να λεει 'δε θα παω'
Θητεία? Ωχωχωχ...