-
Ο χρήστης fantasma 800 έγραψε:
......για ιμολα.....καραβια και ξενοδοχειο οκ βρηκα.......αλλα υπαρχει περιπτωση εισητηρια να ειναι sold out ????......μια και θα παω απο παρασκευη η σαββατο.......και δε λεει να πας και να μεινεις απ εξω ε??οποιος κανονισε η ξερει κατι παραπανω ας πει .......οσο για πρακτορειο που οργανωνει εκδρομη δεν βρηκα θεσσαλονικη.......ρωτησα και Σβωλου αλλα δεν κανουν τιποτα
Διοργανοτρια εταιρία (ακόμα νομίζω) είναι η SAGIS. Ψάξε στο ιντερνετ, βρες το FAX τους, στειλε τους ενα FAX και καλά οτι εισαι από πρακτορίο τουρισμού για να σου στείλουν τον καταλογο εισοτηρίων και τις 'ειδικές τιμές', κάνε την παραγγελία και πληρώνεις με bank wire transfer και στα στελνουν ταχυδρομικά σπίτι. Έτσι έκανα εγω το 95 και το 96 και είχα από τα Χριστούγεννα τα εισιτήρια σπίτι για Τοζα και Ακουα Μινεραλε !!!
Κριμα που δεν είχα πάρει περισσότερα γιατί στην 'μαυρη' έξω από την πίστα τα έδιναν τα διπλα λεφτα. Θα έβγαζα μισά έξοδα.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Καλησπέρα,Πως είναι τα 700 πολλά?
.... εισητηρια 3 ημερών αγώνα Silver 3 - grandstand 7 - ...
3 βράδια - 4* ξενοδοχείο - μονο πρωινο .....
από Θεσσαλονικη ..... ( κλεισμενα απο τον Μαιο )
Εαν επερνες το τρενο για ανεβεις εδώ πάνω θα σου έβγαινε 450 .
Ειναι φανερό ότι οσοι σκεφτονται για gP Τουρκιας πρέπει ( ιμο ) να κλέισουν απο Θεσσαλονικη .
Το ίδιο προγραμμα αυτήν την εποχή ( χωρίς βεβαια αγώνα ) κοστιζει 90 ευρώ ( παντα οδικως από Θεσσαλονικη )
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
Καλησπέρα,
Πως είναι τα 700 πολλά?
.... εισητηρια 3 ημερών αγώνα Silver 3 - grandstand 7 - ...
3 βράδια - 4* ξενοδοχείο - μονο πρωινο .....
από Θεσσαλονικη ..... ( κλεισμενα απο τον Μαιο )
Εαν επερνες το τρενο για ανεβεις εδώ πάνω θα σου έβγαινε 450 .
Ειναι φανερό ότι οσοι σκεφτονται για gP Τουρκιας πρέπει ( ιμο ) να κλέισουν απο Θεσσαλονικη .
Το ίδιο προγραμμα αυτήν την εποχή ( χωρίς βεβαια αγώνα ) κοστιζει 90 ευρώ ( παντα οδικως από Θεσσαλονικη )
μιλάς με αυτοκίνητο ή αεροπορικός? Αν είναι αεροπορικός από θεσσαλονίκη θα ήθελα αν δεν έχεις πρόβλημα να μου στείλεις λεπτομέριες με pm.
ευχαριστω
-
....oxi einai οδικως
-
πω πω εχω δει φωτο απο ιμολα αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω που να παρω εισιτηριο........μαλλον για τζενεραλ αντμισιον παω που ειναι και φθηνο......
αξιζει καποιο αλλο σημειο στην πιστα ??? καποιος που εχει παει???για χρηματα διαθετω ενα 150Ε το πολυ..........
-
Τσέκαρε και για το κομμάτι μεταξύ Acque Minerali και Rivazza...
-
Σκέφτομαι να πάω Monza το Σεπτέμβρη και θα ήθελα γενικές πληροφορίες (και ειδικότερες αργότερα) από κάποιον που να έχει πάει. όπως π.χ
- Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσεις στη πίστα από το Μιλάνο.
- Τι χρονικά περιθώρια έχω για να μη χάσω τον αγώνα.
- Ποιό μέρος στο Μιλάνο συμφερει να μείνω για το 3μερο
Thanx in advance...
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω Monza το Σεπτέμβρη και θα ήθελα γενικές πληροφορίες (και ειδικότερες αργότερα) από κάποιον που να έχει πάει. όπως π.χ- Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσεις στη πίστα από το Μιλάνο.
- Τι χρονικά περιθώρια έχω για να μη χάσω τον αγώνα.
- Ποιό μέρος στο Μιλάνο συμφερει να μείνω για το 3μερο
Thanx in advance...
- Η Monza από το Milano απέχει γύρω στα 23 χλμ. Με τρένο κάνεις 10-15 λεπτά. Φτάνοντας εκεί είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν λεωφορεία για να μεταφέρουν τον κόσμο σε περίπτωση που η πίστα απέχει λίγο.
- Αν ρωτάς πότε να κάνεις κρατήσεις (μάλλον ε;) έχεις περιθώρια μέχρι 1-2 μήνες πριν τον αγώνα, αλλά αυτό εξαρτάται και από το πρωτάθλημα. Εγώ τον Απρίλη που πήγα Ίμολα είχα κλείσει από τέλη Φλεβάρη.
- Αυτό δεν το ξέρω Μια αναζήτηση μέσω google ξενοδοχείων για Monza, Milano θα σε βοηθήσει. Κέντρο καλύτερα όμως για να έχεις πρόσβαση σε συγκοινωνίες.
- Τσέκαρε: http://www.monzanet.it/eng/default.aspx
http://www.formula1.com/race/destination_guide/765.html
http://www.trenitalia.it
-
Θα πάμε οικογενειακώς στη Βουδαπέστη μέσα στην επόμενη βδομάδα για διακοπές και ο πατέρας μου 'πέταξε' την ιδέα να πάμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί εκεί το μεθεπόμενο Σ/Κ. Εισιτήρια ευτυχώς υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα, αυτό που θα ήθελα να μου πει όμως κάποιος που γνωρίζει τα πράγματα είναι εάν θα έχω παραλάβει μέχρι την άλλη Τετάρτη τα εισιτήρια, εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή η παραγγελία; Υπάρχει δηλαδή κάποιος που να έχει παραγγείλει τελευταία στιγμή τα εισιτήρια και να τα παρέλαβε στην ώρα του;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Θα πάμε οικογενειακώς στη Βουδαπέστη μέσα στην επόμενη βδομάδα για διακοπές και ο πατέρας μου 'πέταξε' την ιδέα να πάμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί εκεί το μεθεπόμενο Σ/Κ. Εισιτήρια ευτυχώς υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα, αυτό που θα ήθελα να μου πει όμως κάποιος που γνωρίζει τα πράγματα είναι εάν θα έχω παραλάβει μέχρι την άλλη Τετάρτη τα εισιτήρια, εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή η παραγγελία; Υπάρχει δηλαδή κάποιος που να έχει παραγγείλει τελευταία στιγμή τα εισιτήρια και να τα παρέλαβε στην ώρα του;Στην πίστα δεν μπορείς να τα παραλάβεις; Επικοινώνησε με τον προμηθευτή σου.
-
Έμαθα μέσω e-mail ότι μπορώ να τα παραλάβω στην πίστα, έχοντάς τα φυσικά παραγγείλει και πληρώσει μέσω του internet και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Αυτό που με ψιλοαγχώνει είναι το να μην τα έχω στα χέρια μου, ειδικά εφόσον θα έχω προπληρώσει 756 ευρώπουλα για να τα αποκτήσω...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έμαθα μέσω e-mail ότι μπορώ να τα παραλάβω στην πίστα, έχοντάς τα φυσικά παραγγείλει και πληρώσει μέσω του internet και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Αυτό που με ψιλοαγχώνει είναι το να μην τα έχω στα χέρια μου, ειδικά εφόσον θα έχω προπληρώσει 756 ευρώπουλα για να τα αποκτήσω...Αν έχεις μαζί σου τις αποδείξεις πληρωμής, τη σχετική αλληλογραφία και το διαβατήριο σου δε νομίζω να έχεις πρόβλημα
...Εκτός αν η εταιρία μπορεί να σου εγγυηθεί ότι την τρίτη ή την τετάρτη θα τα έχεις στην ελλάδα..χλωμό όμως αυτό αφου μεσολαβεί και ο courrier... -
ρε παιδιά δεν αφήνετε τα ρητά πόσο γλιτώσατε σε σχέση με κάποιους άλλους και πείτε ξεκάθαρα πόσο μείνατε - **που μείνατε **- **από ποιά θέση και για πόσες μέρες είδατε τους αγώνες **και τί προτείνετε.
Απλά πραγματάκια ..
χωρίς εξυπνακισμούς ......πλήρωσα τα μισά ή το 1/4 κλπ κλπ -
Ερωτηση παρακαλω:
Ποια ταξιδιωτικα γραφεια γνωριζουμε στην Ελλαδα που οργανωνουν εκδρομες F1?
Εχω δει καποιες διαφημησεις σε διαφορα εντυπα περι εκδρομων, αλλα θεωρω οτι χρειαζεται διαφορετικο γραφειο για να οργανωσει ενα καλο F1 tour και διαφορετικο για να οργανωσει... 6 ημερες οδικως για πασχα στην Σαλαμινα! ( Μην παρεξηγηθω δεν εχω τιποτα εναντια στην Σαλαμινα ειναι σχημα λογου )
Αν θεωρηθει διαφημηση η προβολη κτλ θα το εκτιμουσα να μου απαντησει οποιος ξερει και εχει την ευγενη καλοσυνη με PM.
Και τελος, ποιο απο τα GP αξιζει περισσοτερο να παει κανεις?
-
σύμφωνα με το αβαταρ σου, δεν θα έπρεπε να ρωτάς ποιο GP αξίζει περισσότερο να πας Monza φυσικά!
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
σύμφωνα με το αβαταρ σου, δεν θα έπρεπε να ρωτάς ποιο GP αξίζει περισσότερο να πας Monza φυσικά!Συντροφε δεν με καταλαβες...
Την Monza την θεωρω ΔΕΔΟΜΕΝΗ... εκτος της Monza, πιο αλλο αξιζει?
Πολυ παλια ( 1993 ) ειχα παει στο Silverstone ( Οταν ειχε αποσυρθει ο Senna και ειχε καβαλησει την williams του Mansel που τον γυρισε στα pits ) αλλα δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι και τοσα ( με εξαιρεση την απιστευτη λασπη που ειχαμε φαει!!! )
Για την Βαρκελωνη μου εχουν πει καλα λογια...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
σύμφωνα με το αβαταρ σου, δεν θα έπρεπε να ρωτάς ποιο GP αξίζει περισσότερο να πας Monza φυσικά!
Συντροφε δεν με καταλαβες...
Την Monza την θεωρω ΔΕΔΟΜΕΝΗ... εκτος της Monza, πιο αλλο αξιζει?
...
χεχε τώρα το συγκεκριμενοποίησες.
πιστεύω Γερμανία είναι μια καλή επιλογή. κι εκεί κόκκινες σημαίες θα κρατάνε!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πηγαίνω συχνά στο Μονακό.Είναι το μόνο στο οποίο άισθάνεσαι την ζέστη του κινητήρα στο πρόσωπό σου.Υπάρχουν σημεία που τα αυτοκίνητα περνάνε στα πέντε μέτρα από εκεί που βρίσκεσαι με 260χλμ.(στην ανηφόρα για το Καζίνο)ε ναι...και το Μονακό είναι μια καλή επιλογή.
1)Monza
2)Germany
3)Monakoμάλλον αυτά για εμένα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πηγαίνω συχνά στο Μονακό.Είναι το μόνο στο οποίο άισθάνεσαι την ζέστη του κινητήρα στο πρόσωπό σου.Υπάρχουν σημεία που τα αυτοκίνητα περνάνε στα πέντε μέτρα από εκεί που βρίσκεσαι με 260χλμ.(στην ανηφόρα για το Καζίνο)Το ψαχνω Γιωργη με ενδιαφερει πολυ. Αν εχεις κατι καλο να προτεινεις στειλε μου ενα PM σε παρακαλω πολυ.
-
Για φετος το προγραμμα ειχε (δεν εχει πλεον αλλα για ευχαριστους λογους) Βαλενθια. Πιστα σε μια πολη που εχω ξαναπαει και μου αρεσει, με μεγαλη ξενοδοχιακη υποδομη (που μαλλον σημαινει οτι οι τιμες δε θα ειναι απροσιτες). Το σχεδιο ηταν να παμε οδικως ξεκινοντας μια βδομαδα πιο πριν και κανοντας αρκετες στασεις στις πολεις της διαδρομης που εχουν ενδιαφερον. Του χρονου μαλλον
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?