-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
,
25 ειμαι, και το Crossfire το πηρα με ΔΙΚΑ μου χρηματα αφου δουλευω απο τα 22 οπου και τελειωσα το master μου στο Λονδινο....Τωρα, τα περι οικογενειας και χρηματα μπαμπα κτλ, που ακουγονται, μερικοι ειμαστε πιο τυχεροι απο αλλους...δε θα εχω και ενοχες επειδη γεννηθηκα εχοντας την τυχη να εχω καποια λιγα χρηματαπαραπανω του μεσου ορου! Μη τρελαθουμε κιολας. Ουτε θα αφησω τον καθε κομπλεξικο με το 'συνδρομο του μπατηρη' να με κανει να αιστανθω ενοχος για αυτο!
Πριν 2 χρόνια ο Dude ήταν 20 χρονών (ή έκλεινε τα 21 όπως είπε αργότερα).
αν δεν ηθελες μονο να προσωαλεις θα καθοσουνα και θα σκεφτοσουνα. 17 τελειωσα σχολειο, αν θες να κοιταξεισ και αποφοιτουσ κτλ, κολλεγιοαθηνων, αρα 17-18 1 ετος, 18-19 2 ετος, 19-20 3, και 20 μεχρι τωρα 4ο
δισκολο να το επεξεργαστεις?
Προφανώς ο The Dude μεγαλώνει 2 χρόνια κάθε χρόνο. Άρα λογικά έχει γεννηθεί πριν 12,5 χρόνια. Με το ρυθμό που πας θα γεράσεις πολύ γρήγορα μεγάλε.
Άσχετο, πριν 2 χρόνια ήταν μηχανολόγος στο 4ο έτος, τώρα έχει τελειώσει και master πριν 3 χρόνια. Φοβερός!
Κάτι που λέγαμε περί IQ...Εγω ξερω αλλο ενα ανεκδοτο...GET A LIFE! Πριν 2 χρονια δεν ειχα καν γραφτει στο φορουμ! Μηχανολογος? Ποιος μηχανολογος? Shiping σπουδασα! Μαλλον τα χεις χασει!
-
Πήγαινε εδώ φίλε μου...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=68442&highlight=#68442
Καλά κρασιά. Έχεις γράψει και πολλά άλλα κατά καιρούς αλλά βαριέμαι...
Υ.Γ. Καιρός για καινούργιο nick... [/u]
Υ.Γ.2. Αν είχες σπουδάσει shipping θα ήξερες τουλάχιστον πώς γράφεται...
-
Κι ομως δεν εχω γραψει τιποτα απο αυτα εγω! δε ξερω πως και αν γινεται παντως εγω ουτε κανενα οκταβια ειχα ποτε, ουτε οτι αλλο λεει εκει και δε γνωριζω ποιος τα εχει γραψει!
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
,
25 ειμαι, και το Crossfire το πηρα με ΔΙΚΑ μου χρηματα αφου δουλευω απο τα 22 οπου και τελειωσα το master μου στο Λονδινο....Τωρα, τα περι οικογενειας και χρηματα μπαμπα κτλ, που ακουγονται, μερικοι ειμαστε πιο τυχεροι απο αλλους...δε θα εχω και ενοχες επειδη γεννηθηκα εχοντας την τυχη να εχω καποια λιγα χρηματαπαραπανω του μεσου ορου! Μη τρελαθουμε κιολας. Ουτε θα αφησω τον καθε κομπλεξικο με το 'συνδρομο του μπατηρη' να με κανει να αιστανθω ενοχος για αυτο!
Πριν 2 χρόνια ο Dude ήταν 20 χρονών (ή έκλεινε τα 21 όπως είπε αργότερα).
αν δεν ηθελες μονο να προσωαλεις θα καθοσουνα και θα σκεφτοσουνα. 17 τελειωσα σχολειο, αν θες να κοιταξεισ και αποφοιτουσ κτλ, κολλεγιοαθηνων, αρα 17-18 1 ετος, 18-19 2 ετος, 19-20 3, και 20 μεχρι τωρα 4ο
δισκολο να το επεξεργαστεις?
Προφανώς ο The Dude μεγαλώνει 2 χρόνια κάθε χρόνο. Άρα λογικά έχει γεννηθεί πριν 12,5 χρόνια. Με το ρυθμό που πας θα γεράσεις πολύ γρήγορα μεγάλε.
Άσχετο, πριν 2 χρόνια ήταν μηχανολόγος στο 4ο έτος, τώρα έχει τελειώσει και master πριν 3 χρόνια. Φοβερός!
Κάτι που λέγαμε περί IQ...Εγω ξερω αλλο ενα ανεκδοτο...GET A LIFE! Πριν 2 χρονια δεν ειχα καν γραφτει στο φορουμ! Μηχανολογος? Ποιος μηχανολογος? Shiping σπουδασα! Μαλλον τα χεις χασει!
και για του λογου το αληθες πριν αρχισουν οι ''επεξεργασιες''
τα παρακατω ειναι copy/paste απο δημοσιευση του το 2003
predator:προφανως δε ξερεις προσθεση και αφαιρεση, γιατι αν ηξερες θα καταλαβενες πως εγινα 21 πριν 2 μερες και οχι 20....
Dimitrios: οχι δε μαζευα χρηματα απο 2 ετων, μου πιρε πολυ λιγοτερο να τα μαζεψω....σον predator ειπα πως θα του επερνε εκεινου να τα μαζεψει 15 χρονια....
η ολη συζητηση ξεκινησε απο μενα και απο το οτι ειπα πως θεωρω το rubicon, το καλυτερο off-road, μερικοι, λογω κομπλεξ προφανως, που ειμα 21 και εχω 2 αυτοκινητα, το πηγανε προσωπικα....τελικα μου φεναιται πως μονο ο nass ενδιαφερεται για αυτοκινητα, και μπραβο του, και ας εχουμε και μερικες διαφορες στις αποψεις μας....
ετσι ειναι στα 22 ειχε αγορασει δυο αυτοκινητα με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτα........αυτο πραγματικα ειναι ανεκδοτο!!!!!
τελικα ο καθε παραμυθας πιτσιρικος που ονειρευεται μπαινει στο φορουμ και πεταει την χαζομαρα του και εμεις οι ''εξυπνοι'' αρπαζουμε το μπαλακι και αρχιζουμε να παιζουμε το πινγκ-πονγκ της μ@λ@κιας.
εμ δε φταις εσυ εμεις φταιμε.........ας προσεχαμε!!!!!!
-
Κι ομως δεν εχω γραψει τιποτα απο αυτα εγω! δε ξερω πως και αν γινεται παντως εγω ουτε κανενα οκταβια ειχα ποτε, ουτε οτι αλλο λεει εκει και δε γνωριζω ποιος τα εχει γραψει!ναι γιαυτο αρχισες να σβυνεις παλαιοτερα σου ποστ σχετικα.
αντε αγορακι μου να παιξεις με τους φιλους σου στη παιδικη χαρα τη μακρυα γαιδουρα.
-
α, ρε κομπλεξαρες ολοι σας!
Φιλε μην ακους κανεναν! Κανε οτι γουσταρεις στο οχημα (η στα οχηματα που διαθετεις στα γκαραζ σου) ετσι για να σπας πλακα!!!
Κι' οπως ειπα και πιο πριν, βγαλε το καθισμα απο το θηριο που διαθετεις, κοτσαρε του 4 ροδιτσες και βαλε κινητηρα απο jet μαζι με νιτρο, just for laughs (πολυ μ' αρεσουν αυτες οι αγγλικες εκφρασεις!!)! Εναλλακτικα, θα μπορουσες να εργαστεις ενα λεπτο και να αγορασεις ενα μπακετ sparco απο κεβλαρ (ανθεκτικο κι ελαφρυ)! (φανταζομαι η τιμη του αναλογει σε ενα λεπτο εργασιας σου!)
Εκει κι αν θα 'χεις καλυτερη αναλογικα κιλων/ιππο απο τα διαφορα σαξοραλα, για να μη σου πω τι ταχυτητα θα εχεις για σλαλομ! Θα προτεινα μαλιστα, να το δωσεις στους 4Τ για να του βαλουν V-box, για να μαθει ο κοσμος τι μπορει να πετυχει κανεις αν εχει μερακι!
Αν δε σου φτανουν τα νουμερα και θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να στριβει, θα προτεινα να βαλεις και τιμονι!! Δεν το συζητω! Υστερα απ' αυτο θα εισαι Knight Rider!!!Κι επειδη σε συμπαθησα, θα σου δωσω αλλη μια φιλικη - παντα - συμβουλη:
Αξιζει πραγματικα να εργασθεις για 10 ημερες και να αγορασεις καμμια Ferrari, οχι για να την οδηγεις, γιατι δεν πιανει μια στα υπερ-οπλα που διαθετεις ηδη, αλλα ετσι για να την εχεις και να τη χαζευεις ή να της κανεις spray paint
Προς Roadrunner_gr:
Μηπως υπαρχει κανενας ρολος για τον φιλαρακι μας εδω?? μιλαμε για πραγματικο διαμαντι! ή και για να χρησιμοποιησω μια ακομα αγγλικη εκφραση 'a diamond in the rough'!
-
Τι καλωσόρισμα ήταν αυτό!!!! Αστε το παιδί να εκφραστεί ελευθερα!!! Εξάλλου ο γιατρός του είπε να του λέμε πάντα ναι!!!!
-
Ρε παιδιά, γιατί σας φαίνεται περίεργο στα 22 του να έχει πάρει με δικά του λεφτά 2 αυτοκίνητα? Τόσοι και τόσοι έχουν αναγάγει σε επάγγελμα το 'πώς να τρώμε τα λεφτά του μπαμπά'..
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
:lol:Τι καλωσόρισμα ήταν αυτό!!!! Αστε το παιδί να εκφραστεί ελευθερα!!! Εξάλλου ο γιατρός του είπε να του λέμε πάντα ναι!!!!
εκανα μια βολτα στο tfrc μετα απο μηνες που ειχα να μπω και ειδα την ιδια ερωτηση για την ''βελτιωση'' με νιτρο απο τις 10 του μηνος να την εχει δημοσιευσει και κανεις δεν του εχει δωσει σημασια.
τελικα μαλλον εκεινοι ειναι πιο σοβαροι απο εμας και μυριζονται τα λαμογια βαζοντας τα στο περιθωριο.
α στο προφιλ του δινει ημερομηνια γεννησης ιανουαριο του 82 αρα αν και δηλωνει 25 μολις σε λιγες μερες κλεινει τα 23........οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι αλλα φιδια πεταει..........φανταζεστε αντι για τα ''βορεια προαστεια'' που δηλωνει οτι κατοικει [ετσι για να ψαρωνουμε ορισμενοι φτωχοι] να μενει στο Ζεφυρι και να οδηγει απο πεζω 2 εως και lada χωρις προφυλακτηρες
καιρο ειχε να πεσει τετοιο ''φρουτο'' ετσι να σπασει και λιγο η μονοτονια αφου με τετοιο καιρο δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε κυριακατικα.
ας δουμε και την θετικη πλευρα του ζητηματος......την ψυχαγωγια που μας παρεχει!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
:lol:
Τι καλωσόρισμα ήταν αυτό!!!! Αστε το παιδί να εκφραστεί ελευθερα!!! Εξάλλου ο γιατρός του είπε να του λέμε πάντα ναι!!!!
εκανα μια βολτα στο tfrc μετα απο μηνες που ειχα να μπω και ειδα την ιδια ερωτηση για την ''βελτιωση'' με νιτρο απο τις 10 του μηνος να την εχει δημοσιευσει και κανεις δεν του εχει δωσει σημασια.
τελικα μαλλον εκεινοι ειναι πιο σοβαροι απο εμας και μυριζονται τα λαμογια βαζοντας τα στο περιθωριο.
α στο προφιλ του δινει ημερομηνια γεννησης ιανουαριο του 82 αρα αν και δηλωνει 25 μολις σε λιγες μερες κλεινει τα 23........οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι αλλα φιδια πεταει..........φανταζεστε αντι για τα ''βορεια προαστεια'' που δηλωνει οτι κατοικει [ετσι για να ψαρωνουμε ορισμενοι φτωχοι] να μενει στο Ζεφυρι και να οδηγει απο πεζω 2 εως και lada χωρις προφυλακτηρες
καιρο ειχε να πεσει τετοιο ''φρουτο'' ετσι να σπασει και λιγο η μονοτονια αφου με τετοιο καιρο δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε κυριακατικα.
ας δουμε και την θετικη πλευρα του ζητηματος......την ψυχαγωγια που μας παρεχει!!
Και να ήταν μόνο στο tfrc!!!!
Και σε κάποιο άλλο έχει κάνει θέμα σχετικά με νίτρο αλλά ουδεμια απάντηση!!! Ισως αν θέλει μπορεί να ρωτήσει στο Puntoclub γιατί μερικοί έχουν κάνει εγκατάσταση νίτρο!!! Αλλιως μπορεί να έρθει στο Opel-club.gr και να του λύσουμε όλες τις απορίες!!!
Οσο για την ψυχαγωγια δεν το συζητάω!!! Στις προηγούμενες απαντήσεις των παιδιών πέθανα στα γέλια!!! Ας ειναι καλά ο φίλος μας και του εύχομαι να βρεθεί με 5 νιτρομπούκαλα στις αμαξάρες του!!! -
Μπαίνει νίτρο σε lada? Τι μαθαίνει κανείς..
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
[Και να ήταν μόνο στο tfrc!!!!
Και σε κάποιο άλλο έχει κάνει θέμα σχετικά με νίτρο αλλά ουδεμια απάντηση!!! Ισως αν θέλει μπορεί να ρωτήσει στο Puntoclub γιατί μερικοί έχουν κάνει εγκατάσταση νίτρο!!! Αλλιως μπορεί να έρθει στο Opel-club.gr και να του λύσουμε όλες τις απορίες!!!
...................!!!σιγα μην παει να ρωτησει σε κλαμπ μπατηρηδων .......
ασε φιλε μου......... και που εγραφε εδω μαλλον πολυ μας επεφτε αφου εμεις οι κομπλεξικοι μετα απο καποια χρονια προσωπικης εργασιας κυκλοφοραμε ακομα με καβουρντιστηρια .......σα δε ντρεπομαστε λεω γω
-
Λοιπον, κατ' εξοχην ειμαι εχθροσ των προσθιοκινητων αυτοκινητων.
θεωρω πωσ η οδηγηκη απολαυση που προσφερουν, ειναι μιδαμηνη, συγκρινομενη με αυτη που προσφερουν τα 4Χ4 ωσ ενα βαθμο, και κυριωσ τα πισωκινητα. Παρολα αυτα λογω τησ ιδιοτητασ μου (ειμαι στο χωρο του αυτοκινητου) εχς οδηγησει ολα τα 'mainstream hot hatches' 106 gti, 306 gti race, punto gt και hgt, mini cooper s, και Civic type R. κανενα απο αυτα, εκτος απο το type r, δεν με εντυπωσιασε.
Πριν κανενα διμινο, οδηγησα το Octavia RS Abt. μπορω να πω πως απλα εμεινα εκπληκτος. ι μουρη βιδωμενη στο δρομο, ελαχιστη υποστροφη ευκολα ελεγχομενη με στιγμιαιο αφημα του γκαζιου και απλα εκπληκτικο κρατημα. 0-100 μιλαμε για λιγοτερο απο 6.7 δ/λ, φρενα απιστευτα και γενικα φοβερο συνολο. Δυο μηνες μετα, ωρισκομαι στην ευχαριστη θεση να σας πω πως αγορασα ενα και ειμαι πολι ευχαριστημενος. πολι διασκεδαστικο και καθε φορα ποθ μπενω μεσα ιμε με ενα χαμογελο...και δεν ειναι οτι μου λειπουν οδηγηκεσ εμπειριες, για να χαιρομαι με οτιδηποτε.Πολλοι ισως πειτε πως το ιποστηριζω γιατι το εχω. η διαφορα ειναι πως το εχω, ακριβωσ επειδη πιστεβω ποσ ειναι το καλυτερο.
Συγχωρηστε τα ορθογραφικα αλλα εχω συνηθησει να γραφω με αγγλικοθσ χαρακτηρες.
Υ.Γ. και σε εμφανισι ινε φοβερο
Υπάρχουν και άλλα...
Υ.Γ. Τα bold δικά μου.
-
stadar, το πιο μεγαλο κομπλεξ το εχουν οι ιδιοκτητες των 'γαλλικων κουβαδων' πως αναφερονται στο poll. Μονο ου θα ηθελα να επεκτεινω την εν λογω κατηγορια σε οχι μονο αυτους αλλα ολους τους λεγομενους 'καβουρες' οι οποιοι περνουν ενα κακομοιρο αμαξακι τυπου saxo, 106, punto, και τουσ αλλαζουν την πιστη στο πειραγμα...το κομπλεξ κρυβεται πισω απο το οτι δεν εχω ακριβο αυτοκινητο μεν, αλλα ειμαι αρχοντασ επειδη σας παταω ολουσ κατω κτλ ειναι αυτοι οι τυποι που θελουν α ειναι παντα πρωτοι στο φαναρι και κανουν 550.000 σφηνεσ το δεφτερολεπτο....Αυτοί είναι οι τύποι που θέλει να πολεμήσει με το νίτρο...
-
AMERIKANIES 4EVER!!!Wrangler 4.0L, kanoniko kthnos!!!
an kai prosfata proste8hke kai ena skoda octavia RS Abt gia to opoio ime poli perhfanos
Αυτά στις 19/05/03...
Πάλιωσαν και τα άλλαξε, αφού βγάζει που βγάζει λεφτάΥ.Γ. Το 'AMERIKANIES 4EVER' σίγουρα το έγραφε κάποιος άλλος τότε, έτσι;
DUDE, YOU ARE ROCKING -
Ώπα, μόλις είδα τα ΡΜ που μου έστειλε ο DUDAρας. Συγγνώμη φίλε μου που δεν σου απάντησα αλλά είχα πάει cinema και τώρα τα είδα.
Απολαύστε:ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΡΕ ΠΑΡΑ? πΟΥ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ? εΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? ΟΧΙ! πΡΙΝ ΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ? ΤΙ ΜΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΠΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑ**ΙΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑ*ΗΣΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΟΔΙ
Και μετά από λίγο:
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΑ**ΚΑ..ΤΟΣΟ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΗΣΩ
Να περιμένω να με βρεις; Διότι έχω γράψει κι άλλα.
Φίλε, όπως το λες, έχω κλάσει πάνω μου. Απόψε θα κοιμηθώ με τις κάλτσες
To έκανα edit για να βάλω και κανένα αστεράκι -
Αυτος ο Xronometris τι κανει αραγε?
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Ώπα, μόλις είδα τα ΡΜ που μου έστειλε ο DUDAρας. Συγγνώμη φίλε μου που δεν σου απάντησα αλλά είχα πάει cinema και τώρα τα είδα.
Απολαύστε:ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΡΕ ΜΑ πΟΥ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ? εΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? ΟΧΙ! πΡΙΝ ΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ? ΤΙ ΜΚΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΠΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ **ΜΗΣΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. ΠΑΛΙΟΑΡ**Ι
Και μετά από λίγο:
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ Μ*ΚΑ..ΤΟΣΟ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ Μ*ΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΣΩ
μα καλα που πηγε η μορφωση [στην αγγλια σπουδασε shiping ] και το επιπεδο ενος νεου απο καλη και ευκαταστατη οικογενεια των βορειων προαστειων.
παει χαλασε και η ανωτερη ταξη και εκφραζεται ως νταλικιερης.....
εχει να πεσει κλειδωμα και γι'αυτο λογοκρινω εγω μπας και σωθουν ωστε να ξερουμε περι τινος προκειται.
-
Σύνδρομο Μυνγχάουζεν στα καλύτερά του!!
Πρόσεξε φίλε μου Theorally,γιατί έχεις να κάνεις με 'Τον Μάγκα' να'ούμ...
Διπλές κάλτσες θα σου πρότεινα! -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Απολαύστε:ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΡΕ ΜΑ πΟΥ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ? εΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? ΟΧΙ! πΡΙΝ ΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ? ΤΙ ΜΚΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΠΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ **ΜΗΣΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. ΠΑΛΙΟΑΡ**Ι
Και μετά από λίγο:
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ Μ*ΚΑ..ΤΟΣΟ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ Μ*ΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΣΩ
μα καλα που πηγε η μορφωση [στην αγγλια σπουδασε shiping ] και το επιπεδο ενος νεου απο καλη και ευκαταστατη οικογενεια των βορειων προαστειων.
παει χαλασε και η ανωτερη ταξη και εκφραζεται ως νταλικιερης.....
εχει να πεσει κλειδωμα και γι'αυτο λογοκρινω εγω μπας και σωθουν ωστε να ξερουμε περι τινος προκειται.
Μάλλον μαουνιέρης σπούδασε ο πιτσιρίκος
NITRO...