Jan 16, 2005, 5:52 PM

Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:

,

25 ειμαι, και το Crossfire το πηρα με ΔΙΚΑ μου χρηματα αφου δουλευω απο τα 22 οπου και τελειωσα το master μου στο Λονδινο....Τωρα, τα περι οικογενειας και χρηματα μπαμπα κτλ, που ακουγονται, μερικοι ειμαστε πιο τυχεροι απο αλλους...δε θα εχω και ενοχες επειδη γεννηθηκα εχοντας την τυχη να εχω καποια λιγα χρηματαπαραπανω του μεσου ορου! Μη τρελαθουμε κιολας. Ουτε θα αφησω τον καθε κομπλεξικο με το 'συνδρομο του μπατηρη' να με κανει να αιστανθω ενοχος για αυτο!

Πριν 2 χρόνια ο Dude ήταν 20 χρονών (ή έκλεινε τα 21 όπως είπε αργότερα).

αν δεν ηθελες μονο να προσωαλεις θα καθοσουνα και θα σκεφτοσουνα. 17 τελειωσα σχολειο, αν θες να κοιταξεισ και αποφοιτουσ κτλ, κολλεγιοαθηνων, αρα 17-18 1 ετος, 18-19 2 ετος, 19-20 3, και 20 μεχρι τωρα 4ο

δισκολο να το επεξεργαστεις?

Προφανώς ο The Dude μεγαλώνει 2 χρόνια κάθε χρόνο. Άρα λογικά έχει γεννηθεί πριν 12,5 χρόνια. Με το ρυθμό που πας θα γεράσεις πολύ γρήγορα μεγάλε.
Άσχετο, πριν 2 χρόνια ήταν μηχανολόγος στο 4ο έτος, τώρα έχει τελειώσει και master πριν 3 χρόνια. Φοβερός!
Κάτι που λέγαμε περί IQ...

Εγω ξερω αλλο ενα ανεκδοτο...GET A LIFE! Πριν 2 χρονια δεν ειχα καν γραφτει στο φορουμ! Μηχανολογος? Ποιος μηχανολογος? Shiping σπουδασα! Μαλλον τα χεις χασει!