-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ!!!!!!!!
ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ μήπως ήθελες να πείς;
Κι' απ' αυτό.
-
Περασα ενα δυσκολο Σαβ/ριακο και δεν μπορουσα να κατσω να γραψω - παλι- το παρασκηνιο, αλλα τωρα θα ξαναπροσπαθησω, ομως θα ειναι κατα πολυ μικροτερο.
Μου ειναι αδυνατο να γραψω οοοολα αυτα που εγιναν τους σχεδον 2 μηνες που μεσολαβησαν μεχρι να παρω το αμαξι. Καποια πραγματα ομως ΠΡΕΠΕΙ να γραφτουν. Δεν θα σας πω καθολου για το ατελειωτο πηγαινε ελα απο Ρενω, στην Αγροτικη, τη δικια μου ασφαλιστικη, τη δικηγορο και εναλλαξ.Για τη Ρενω στο Ηρακλειο:
Τα παιδια στο συνεργειο εχω να πω οτι πραγματικα προσπαθησαν να με βοηθησουν οσο πιο πολυ μπορουσαν.
Στις πωλησεις μου ειπαν καποια σωστα πραγματακυριως οσο αφορα τη γενικοτερη συμπεριφορα των Ασγαλιστικων, αλλα θεωρω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, να συμφωνουμε στο υψος της δοσης και την επομενη μερα να μου λενε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να με εξυπηρετησουν.Για την Αγροτικη Ασφαλιστικη στο Ηρακλειο:
Οποιος βρεθει στη θεση μου, και εχει χρονο και χρημα να τους παει οπωσδηποτε δικαστικα και να τους ξεσκισει!!!
Οταν ενας ανθρωπος βρισκεται σε ενα τοσο λεπτο σημειο, δηλαδη του να επισκευασει το αυτοκινητο του ή να παρει καινουργιο, να μην μπορει να 'τους ενοχλησει' για πληροφορειεςς, γιατι θα δυσανασχετησουν.Ο συγκεκριμενος υπαλληλος ειχε το θρασος να μου πει 'Μα καλα εχεις παρει 15 φορες τηλ, δεν μπορω να ασχολουμαι συνεχεια με σενα',
οποτε του απαντησα οτι ' Δεν καταλαβαινω τι ζορε τραβας, αλλα μεχρι να αποφασισω τι με συμφερει θα σε παρω τηλ 115 φορες και θα ερθω απο το γραφειο σου αλλες τοσες. Αν θελεις να 'τα χωσεις' σε καποιον να πας να τα χωσεις στον πελατη σου που με τρακαρε και οχι σε μενα'Αυτο που με αξοργιζει πιο πολυ απο ολα ειναι οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος σε ερωτησεις δικες μου για το ποσα θα παρω μου ελεγε αλλα τημια και αλλα την αλλη.
Στην αρχη μου λεει: 'Θα παρεις περιπου 7500 χιλιαδες ευρω αν το βγαλεις σκαρτο.'
Μετα μου λεει: Θα παρεις 7500 αν θελεις να το επισκευασεις και 6600 -δηλαδη 7500 **μειον το ΦΠΑ **:o -αν το βγαλεις σκαρτο.
Στο τελος ενω του εχω ηδη πει οτι θελω να το βγαλω σκαρτο και οτι το εχω ηδη πουλησει για ανταλλακτικα μου λεει: Αν θελεις να το επισκευασεις θα αποζημιωθεις πληρως ακομα και αν υπερβει το κοστος τα 7500. -
Καλοριζικο!!! Δεν ξερω αν θα το 'παιρνα (αν και η τιμη ηταν λαχειο, οποτε θα το σκεφτομουν σοβαρα - αληθεια πως και σου καναν τοοοσο μεγαλη εκπτωση;;))αλλα ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητακι (απορω τι μυγα τους τσιμπησε και φτιαξαν τοσο ωραιο sedan και τοσο χαλια H/B)..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλοριζικο!!! Δεν ξερω αν θα το 'παιρνα (αν και η τιμη ηταν λαχειο, οποτε θα το σκεφτομουν σοβαρα - αληθεια πως και σου καναν τοοοσο μεγαλη εκπτωση;;))αλλα ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητακι (απορω τι μυγα τους τσιμπησε και φτιαξαν τοσο ωραιο sedan και τοσο χαλια H/B)..Ηταν ταξινομημενο 2004 απο οτι εχω καταλαβει.
Παντως ουτε κι εγω ηθελα να παρω Η/Β, ακομα κι αν μου εκαναν την ιδια εκπτωση. -
Οχι τιποτ' αλλο, γλυτωσες και τη... μετονομασια σε κερατο105
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι τιποτ' αλλο, γλυτωσες και τη... μετονομασια σε κερατο105ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ!!!
-
ΧΑΧΑ
Τι μικρος που ειναι ο κοσμος.
Χθες το μεσημερι κινουμενος στα προαστια του Ηρακλειου, καθως χαζευα δεξια και αριστερα τα πιπινακια εεεε το κοσμο ηθελα να πω, βλεπω ξαφνικα ενα μπλε Megane 5θυρο που κατα διαβολικη συμπτωση ειχε τον ιδιο αριθμο κυκλοφοριας με το προηγουμενο αμαξι μου. Μα τετοια ομοιοτητα;
Ηταν παρκαρισμενο σε μια μαντρα μεταχειρισμενων, φρεσκοβαμενο και γυαλισμενο.
Παω 100 μετρα παρακατω, παρκαρω. Μπαινω μεσα στη μαντρα και χωρις να του πω ουτε 'γεια' στον υπαλληλο τον ρωτησα ποσο κανει και αν μπορω να το οδηγησω. Για κακη μου τυχη, μου ειπε οτι ακομα δεν το εχει τσεκαρει, ουτε το εχει αγορασει και οτι βρισκεται σε διαπραγματευσεις με τον ιδιοκτητη.
'Εχω ενα το ιδιο, μοντελο 2002 αλλα ειναι λευκο χρωμα και κανει 10300' μου λεει.
Ειμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ να το οδηγησω και να δω ποσο θα το βγαλει στην αγορα.Λετε να πει: ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 20000 ΧΛΜ;
-
Μανώλη να το παρατηρείς από κοντά και να μας πεις νεότερα. Πολύ θα ήθελα να έχω τη συνομιλία σας σε κασέτα όταν του αποκαλύπτεις τα γεγονότα και το χέζεις κανονικότατα. Αλήθεια ποια μάντρα είναι;
-
Τήν προηγούμενη εβδομάδα,ένας φίλος μου αγόρασε ένα Κόρσα 1.2 2003 μοντέλο από μαντρά μέ τόν οποίον μεγαλώσανε μαζί από μικροί.
Φιλαράκια δηλαδή.
Ατρακάριστο σέ πολύ καλή κατάσταση,κ.λ.π.
μέ 28.000 'πραγματικά' χιλιόμετρα.
τό αγόρασε 7.500 ευρώ,καί περνώντας από τό μαγαζί μου,σταμάτησε γιά καφεδάκι.μόλις σκύβω να τό δώ από κάτω,βλέπω κατευθείαν τα σημάδια τής καλίμπρας στό 'φρύδι' τού πατώματος,καθώς καί ολόκληρο τό μαρσπιέ προχειροξαναβαμένο.
Τού τό λέω,καί μου λέει ότι καί τό κάθισμα του συνοδηγού είναι...στραβό!!!
οι αρμοί στίς πόρτες,αλλού δεξιά αλλού αριστερα.
Από βδομάδα θα πάει στήν αντιπροσωπεία γιά να τσεκάρουνε καί τα χιλιόμετρα τού αυτοκινήτου,άν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέ τόν συγκεκριμένο κινητήρα.
Καί όλα αυτά,από τό...κολλητάρι του.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τήν προηγούμενη εβδομάδα,ένας φίλος μου αγόρασε ένα Κόρσα 1.2 2003 μοντέλο από μαντρά μέ τόν οποίον μεγαλώσανε μαζί από μικροί.
Φιλαράκια δηλαδή.
τό αγόρασε 7.500 ευρώ,καί περνώντας από τό μαγαζί μου,σταμάτησε γιά καφεδάκι.μόλις σκύβω να τό δώ από κάτω,βλέπω κατευθείαν τα σημάδια τής καλίμπρας στό 'φρύδι' τού πατώματος,καθώς καί ολόκληρο τό μαρσπιέ προχειροξαναβαμένο.
Από βδομάδα θα πάει στήν αντιπροσωπεία γιά να τσεκάρουνε καί τα χιλιόμετρα τού αυτοκινήτου,άν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέ τόν συγκεκριμένο κινητήρα.
O ενας νομιζε οτι μεγαλωνε μαζι με τον άλλον. Ο μαντρας, προφανως μόνος του μεγαλωνε.
Λεει ενας ποιητης,
'τους ταφους ανοιξτε, και τα κοκκαλα χωριστε, και τους πλουσιους απο τους φτωχους αν μπορειτε, ξεχωριστε'
Για το χρημα, γινονται ολα. Αλλά οταν εισαι ανθρωπος, το ιδιο θα πρεπει να ντρεπεσαι οταν γελάς τον συνανθρωπο σου, ειτε ειναι φιλος ειτε οχι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φιλαράκια δηλαδή.
Άστα να πάνε Αντρέα...
Τώρα, μετά την αγορά, μπορεί να κάνει τίποτα ο φίλος σου? (εκτός από μπουνιές και κλωτσιές εννοείται )
-
Ιδέα δέν έχω άν μπορεί να κάνει κάτι μέ τόν νόμο Σπύρο.
Πάντως,έφαγε τέτοια 'φάπα' πού μάλλον δέν θα εμπιστεύεται ούτε τήν ίδια του τήν μάνα από εδώ καί πέρα.
Θά επανέλθω μόλις μάθω κάτι νεότερο.
-
α ρε κατι λαμογια που κυκλοφορουν...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φιλαράκια δηλαδή.
Μια ερωτηση!
Για να δεις τα σημαδια απο την καλιμπρα, πρεπει να εισαι εμπειρος, η φαινονται ευκολα??? -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μια ερωτηση!
Για να δεις τα σημαδια απο την καλιμπρα, πρεπει να εισαι εμπειρος, η φαινονται ευκολα???Αμα σου τα δείξει μία φορά κάποιος,μετά τα βλέπεις πανεύκολα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φιλαράκια δηλαδή.
Αν και το ξεκατίνιασμα δεν είναι ότι καλύτερο σαν λύση, νομίζω όμως ότι πρέπει να τον κάνει ρόμπα σε όλους τους γνωστούς του και όχι μόνο.
(Φίλος είναι κάτι μεγαλύτερο και από αδελφός, όταν λοιπόν κάνεις κάτι τέτοιο στον φίλο σου τότε άστα να πάνε).
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μανώλη να το παρατηρείς από κοντά και να μας πεις νεότερα. Πολύ θα ήθελα να έχω τη συνομιλία σας σε κασέτα όταν του αποκαλύπτεις τα γεγονότα και το χέζεις κανονικότατα. Αλήθεια ποια μάντρα είναι;Κριμα.
Ξαναπηγα χθες το βραδυ και το αμαξι δεν ηταν εκει. Ηταν στη μαντρα του'Αμιτση' λιγο μετα τον κομβο στο Γιοφυρο και προς το ΠΕΠΑΓΝΗ, απεναντι απο το Σ/Μ Χαλκιαδακη αν θυμαμαι καλα.
Το πιο πιθανο ειναι να το πηρε ο μαντρας και να το ελεχξε αλλα μολις καταλαβε περι τινος προκειτε να το επεστρεψε πισω στον ιδιοκτητη, ή απλα να μην τα 'βρηκαν' στα λεφτα, ή ακομα να το εχει παει σε μηχανικο να το κοιταξει και δεν το εχει φερει ακομα. Ποιος ξερει που θα το ξαναδω. Εξωτερικα παντως το αμαξι φαινοταν πραγματικα του κουτιου.
Πού θα παει, το Ηρακλειο ειναι κατα τα αλλα μια μικρη πολη, καπου θα το ξαναδω. -
Nα μας κρατάς ενήμερους Μάνο...
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Ας την κάνω...Ας πούμε ότι με τρακάρει κάποιος, η ζημιά είναι ικανή για να βγάλει η ασφάλεια το αυτοκίνητο μου άχρηστο και μου δώσει την αξία του (λέεεεμε τώρα) σε χρήματα.
Μετά το αυτοκίνητο το κρατάει η ασφάλεια και το πουλά εκείνη για ανταλλακτικά ή μου το δίνει πίσω;Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Ας την κάνω...Ας πούμε ότι με τρακάρει κάποιος, η ζημιά είναι ικανή για να βγάλει η ασφάλεια το αυτοκίνητο μου άχρηστο και μου δώσει την αξία του (λέεεεμε τώρα) σε χρήματα.
Μετά το αυτοκίνητο το κρατάει η ασφάλεια και το πουλά εκείνη για ανταλλακτικά ή μου το δίνει πίσω;Φιλικά Θανάσης.
H ασφαλιστικη δεν ενδιαφερεται για το αμαξι σου. Αν τρακαρεις και ειναι για πεταμα, δικο σου ειναι. Απλα, ανα ειναι για πεταμα 'οριακα' θα σου πει 'εγω τοσα σε αποζημιωνω, τωρα αν θες να βαλεις μεταχειρισμενα ανταλλακτικα και να το φτιαξεις κάντο, ή αν θες να το πουλησεις για παλιοσιδερα παλι κάντο.'
Σε καμμια περιπτωση δεν θα κρατησουν το τρακαρισμενο αυτοκινητο.
Καποιος να με λυπηθει (HAPPY END)!!!!!!!!!!!