-
Αυτό είναι έτερο κότερο. Τα δύο προιόντα είναι εντελώς διακριτά μεταξύ τους, αν και πάλι έχουν πολλά κοινά, π.χ. είναι δίπορτα, έχουν μεγάλα, και κυρίως χοντρά, λάστιχα, είναι τετρακίνητα κ.α.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το VW Phaeton έχει πουλήσει το κατιτί του δίοτι είναι μεγάλο VW, έχει αίμα Audi και είναι μια μικρή Bentley. Πράμα που ξέρουν λίγοι και ακόμα λιγότεροι το πιστεύουν.
Και ακόμη λιγότεροι θέλουν να το πιστέψουν και κωφεύουν επ' αυτού. Αγοράζοντας αυτοκίνητο, ιδιαίτερα σε υποανάπτυκτες όσον αφορά την σχετική κουλτούρα χώρες, αγοράζεις και το παραμύθι του γιατί η αλήθεια μερικές φορές καίει. Είναι θέμα ετικέττας όπως είπαμε πιο πάνω. Δεν μπορεί να πουλάς near luxury προιόν και στην προμετωπίδα του να γράφει :
**ΛΑΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ **
Δεν έχεις άδικο άλλα έχω μερικά στο δρόμο. Και νομίζω πως είμαι Βέβαια και το Passat είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ άλλα δεν είναι και προσβάσιμο από όλο το λαό . Έγω το φτάνω οικονομικά οριακά άλλα επέλεξα άλλο σεντάν του ομίλου (Octavia). Αντί του Qashqai. Δεν είναι μόνο Phaeton υπερβολή για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. [Touareg, Passat CC, Golf R]
-
Μόνο που εδω μέσα είναι Renault-Nissan Alliance κύριοι όχι Vag
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μόνο που εδω μέσα είναι Renault-Nissan Alliance κύριοι όχι VagΖητώ συγγνώμη. άλλα από τη Nissan ξεκίμνησε η κουβέντα και έφτασε στη VW.
-
Το θέμα είναι ότι είμαστε μικρή αγορά σ' αυτη την κατηγορία που συζητάτε και η Infinity σίγουρα δεν θα χωρούσε όπως δεν χωράνε και άλλα όχι επειδή είναι κακά, άσχημα, αναξιόπιστα κλπ αντίθετα μια χαρά είναι αλλά δεν εκπροσωπούν την premium εικόνα που πρέπει να έχει στο ελληνικό μυαλό αυτή η κατηγορία.
Και επειδή εγώ ανάφερα Altima, Maxima, κλπ αναφέρθηκα μόνο στο αισθητικό μέρος. Αν μηχανικά ήταν στα πλαίσια πχ που η Σχολή VW έχει πλασσαριστεί στην ευρωπαική αγορά πιθανό να είχαν θέση και λόγο ύπαρξης.
Στην Ευρώπη ακόμα το 'ιαπωνικό αυτοκίνητο' κρατάει την αξία του σε όλες τις κατηγορίες, αρκεί και αυτό να έχει κάτι που να τραβήξει τον Ευρωπαίο. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο Ghosn είχε διαγνώσει ότι η Νισσάν δεν μπορούσε να πάρει μεγάλο μερίδιο στην Ευρώπη με τα συμβατικά σεντάν και μάλλον -λόγω Ρενό - δεν έπρεπε κιόλας. Οπότε, βγήκε η φήμη ότι θα πήγαιναν σε πιο περίεργα οχήματα, ακολούθησε το Qashqai, το Juke και δημιούργησαν μια υπερπλήρη γκάμα crossover, SUV και 4Χ4.Δεν είχε διαγνώσει μόνο αλλά νομίζω όταν μπήκαν οι υπογραφές με την Renault υπήρχαν 'επίσημα' λόγια για τα μοντέλα της Nissan στην Ευρώπη ως προς το που και σε ποιες κατηγορίες θα κινηθούν, περίεργα οχήματα και διαφορετικές από τα συνηθισμένα γκάμες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Ευρώπη ακόμα το 'ιαπωνικό αυτοκίνητο' ...αρκεί και αυτό να έχει κάτι που να τραβήξει τον Ευρωπαίο.Και φωσφοριζέ και μαγνητικό δηλαδή πλέον;
-
Χαρισματικά πλέον! Τα μοναδικά αυτοκινητα πλέον με πιστοποιημένη ημερομηνία κατασκευής! Τι να ψάχνεις με το VIN πότε κατασκευάστηκε αυτό που σου πούλησε ο αντιπρόσωπος. Το πας στον Δημόκριτο και σου λένε ακριβώς ημερομηνία και ώρα παραγωγής!
-
Το γελοίο βέβαια είναι ότι λέμε λέμε αλλά αυτά που είναι πραγματικά made in Japan είναι ελάχιστα
-
Stoooooooooorm
-
Σήμερα η μέρα μου είναι μια κωμωδία που περιέχει τριγμούς, χτυπήματα και ΠΕΝΤΕ Nissan, ένα QQ και ... τέσσερα Micra. Ενα Κ11, ένα Κ11 f/l και δύο Κ12!
Και η ιστορία τους ...
Πάω το QQ στην αντιπροσωπία και γυρνάω σπίτι με το Κ11 f/l . Παίρνω το δικό μου Κ12 και το πάω στο συνεργείο για να φτιάξουν έναν 'μεταλλικό ηχο' που ακουγα μπροστά (μου έσφυξαν την βάση μηχανής και λύθηκε το θέμα). Φευγω από το συνεργείο και πάω να πάρω το Κ12 της αδερφής μου για να του βάλω καλύμματα και γυρνάω στο σπίτι να πιω και ένα καφέ! Παίρνω το Κ11 το δικό μου για να του βάλω βενζίνη και να πλυθεί μέσα/έξω διοτι θα οδεύσει προς 3μηνες καλοκαιρινές διακοπές στην Χαλκιδική και γυρνάω στην αδερφή μου ... με λάθος Micra. Nομίζοντας ότι δεν τις άφησα τα κλειδιά από το δικό μου Κ12 της αφήνω κάποια που τελικά είναι τα δικά της αλλά το αμαξι της είναι στο σπίτι μου! Και αυτή την στιγμή ... είμαι στο σπίτι με 3 Micra αλλά με 2 κλειδιά και έχει η αδερφή μου 1 λάθος Micra με 2 κλειδιά! ... και έχω λυθεί στα γέλια!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα η μέρα μου είναι μια κωμωδία που περιέχει τριγμούς, χτυπήματα και ΠΕΝΤΕ Nissan, ένα QQ και ... τέσσερα Micra. Ενα Κ11, ένα Κ11 f/l και δύο Κ12!
Και η ιστορία τους ...
Πάω το QQ στην αντιπροσωπία και γυρνάω σπίτι με το Κ11 f/l . Παίρνω το δικό μου Κ12 και το πάω στο συνεργείο για να φτιάξουν έναν 'μεταλλικό ηχο' που ακουγα μπροστά (μου έσφυξαν την βάση μηχανής και λύθηκε το θέμα). Φευγω από το συνεργείο και πάω να πάρω το Κ12 της αδερφής μου για να του βάλω καλύμματα και γυρνάω στο σπίτι να πιω και ένα καφέ! Παίρνω το Κ11 το δικό μου για να του βάλω βενζίνη και να πλυθεί μέσα/έξω διοτι θα οδεύσει προς 3μηνες καλοκαιρινές διακοπές στην Χαλκιδική και γυρνάω στην αδερφή μου ... με λάθος Micra. Nομίζοντας ότι δεν τις άφησα τα κλειδιά από το δικό μου Κ12 της αφήνω κάποια που τελικά είναι τα δικά της αλλά το αμαξι της είναι στο σπίτι μου! Και αυτή την στιγμή ... είμαι στο σπίτι με 3 Micra αλλά με 2 κλειδιά και έχει η αδερφή μου 1 λάθος Micra με 2 κλειδιά! ... και έχω λυθεί στα γέλια!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και η ιστορία τους ...
Πάω το QQ στην αντιπροσωπία και γυρνάω σπίτι με το Κ11 f/l . Παίρνω το δικό μου Κ12 και το πάω στο συνεργείο για να φτιάξουν έναν 'μεταλλικό ηχο' που ακουγα μπροστά (μου έσφυξαν την βάση μηχανής και λύθηκε το θέμα). Φευγω από το συνεργείο και πάω να πάρω το Κ12 της αδερφής μου για να του βάλω καλύμματα και γυρνάω στο σπίτι να πιω και ένα καφέ! Παίρνω το Κ11 το δικό μου για να του βάλω βενζίνη και να πλυθεί μέσα/έξω διοτι θα οδεύσει προς 3μηνες καλοκαιρινές διακοπές στην Χαλκιδική και γυρνάω στην αδερφή μου ... με λάθος Micra. Nομίζοντας ότι δεν τις άφησα τα κλειδιά από το δικό μου Κ12 της αφήνω κάποια που τελικά είναι τα δικά της αλλά το αμαξι της είναι στο σπίτι μου! Και αυτή την στιγμή ... είμαι στο σπίτι με 3 Micra αλλά με 2 κλειδιά και έχει η αδερφή μου 1 λάθος Micra με 2 κλειδιά! ... και έχω λυθεί στα γέλια!!!Νισσαν εχεις σκεφτει να αγορασεις ποτε;Ετσι για αλλαγη !
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και η ιστορία τους ...
Πάω το QQ στην αντιπροσωπία και γυρνάω σπίτι με το Κ11 f/l . Παίρνω το δικό μου Κ12 και το πάω στο συνεργείο για να φτιάξουν έναν 'μεταλλικό ηχο' που ακουγα μπροστά (μου έσφυξαν την βάση μηχανής και λύθηκε το θέμα). Φευγω από το συνεργείο και πάω να πάρω το Κ12 της αδερφής μου για να του βάλω καλύμματα και γυρνάω στο σπίτι να πιω και ένα καφέ! Παίρνω το Κ11 το δικό μου για να του βάλω βενζίνη και να πλυθεί μέσα/έξω διοτι θα οδεύσει προς 3μηνες καλοκαιρινές διακοπές στην Χαλκιδική και γυρνάω στην αδερφή μου ... με λάθος Micra. Nομίζοντας ότι δεν τις άφησα τα κλειδιά από το δικό μου Κ12 της αφήνω κάποια που τελικά είναι τα δικά της αλλά το αμαξι της είναι στο σπίτι μου! Και αυτή την στιγμή ... είμαι στο σπίτι με 3 Micra αλλά με 2 κλειδιά και έχει η αδερφή μου 1 λάθος Micra με 2 κλειδιά! ... και έχω λυθεί στα γέλια!!!Ρε συ Κώστα, πάρτε και κανένα Micra, καλά βγήκαν!
-
Παναγιώτη, Βασίλη και Αλέξανδρε ... λύση να μου βρείτε!
Εχω κλείσει στο παρκινγκ το ένα Micra με το άλλο που δεν έχω κλειδιά, σε λίγο θα χτυπάνε τα κινητα από αντιπροσωπία και αδερφή να θέλουν τα αμαξια τους και εγώ ... -
Η λύση είναι να πας με το Micra που έχεις το κλειδί στην αδερφή σου και να πάρεις τα σωστά κλειδιά. Μετά... δεν ξέρω, με μπέρδεψες! Να σου στείλω έναν αρματοφορέα να τα φορτώσεις όλα πάνω και να τα κάνεις διανομή;
Είδες τελικά που ήταν κάτι αυτό το χτύπημα;
-
Πολλά Micra.
-
Δυο ώρες μου πήρε για να τα ξεμπερδέψω!!! Μοιράστηκαν κλειδιά και Micra ... αναλογα!
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να σου στείλω έναν αρματοφορέα να τα φορτώσεις όλα πάνω και να τα κάνεις διανομή;
Είδες τελικά που ήταν κάτι αυτό το χτύπημα;Αρματοφορέα και 4 υπαλλήλους να μου τα μαζέψουν ήθελα!
Ο 'ήχος' σταμάτησε με σφύξιμο. Τους έβαλα να δούνε όλο το μπροστά μέρος, μηχανή, ρόδες, άξονες κλπ.
Από εμπειρία όμως ... θα ξαναξεκινήσει κάποια στιγμή. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νισσαν εχεις σκεφτει να αγορασεις ποτε;Ετσι για αλλαγη !Η απάντηση είναι ναι. Ενα Micra CC και ένα Murano Crosscabriolet θα ήθελα αλλά ... δεν θα με μιλάει κανένας μετά!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νισσαν εχεις σκεφτει να αγορασεις ποτε;Ετσι για αλλαγη !
Η απάντηση είναι ναι. Ενα **Micra CC **και ένα Murano Crosscabriolet θα ήθελα αλλά ... δεν θα με μιλάει κανένας μετά!!!
Εχεις πυρετο μαλλον, αλλιως δεν εξηγειται
NISSAN FORUM