-
Ανακαλούνται 51.000 αυτοκίνητα της Nissan
http://www.newsbomb.gr/aytokinhto/story ... tis-nissan
-
Αφορά την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη. Και γύρω στα 600 απο τα 51000 QQ, QQ+2 και NV200 υπολογίζουν ότι θα θελουν αλλαγη στο τιμόνι.
Ανακοινώσεις για αρ. πλαισίου ή ημερομηνίες κατασκευής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα όμως ...2 χρονών πλέον το QQ μου αν ήταν να φύγει το τιμόνι ... φαντάζομαι θα είχε φύγει!!!
Παρακάτω ... το 'πρωτο' ελαττωματικό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στον κοινό κινητήρα 1,5 diesel είχα και εγω διαπιστώσει διαφορές στις τιμές τους υπέρ της Nissan ... πχ ονοματα δεν λεμε 'ιμαντα χρονισμού' τον λενε!!!
Θα μπορούσαν βεβαια να μην υπάρχει καποια συνένωση κλπ απλώς να επιτρέψουν (λόγω εγγύησης βασικά) τα Renault να πανε και σε εξουσιοδοτημένα της Nissan. Αν και δεν νομίζω να γίνεται κατι τέτοιο αντιστοιχο και στα αλλα groups.Επειδη ειμαι κατοχος Clio dCi '10 το εχω ψαξει το θεμα..... πραγματικα σε καποια πραγματα οπως τα φρενα ειναι πιο οικονομικα... οπως και εκανα... αλλα τωρα στο θεμα ιμαντες με τρομαζει να το πιασει καποιος που δεν το εχει ξανα δει το μοτερ μου... οχι οτι το εχουν δει στην Ρενο... αλλα δεν το κανω θεμα!
Αλλα και στην Ρενο που πηγενα στην αρχη μου βαζανε λαθος λαδια... και οταν ζητησα τα σωστα μου ειπαν πως αν τα βαλουν και παθει κατι το μοτερ τοτε δεν με καλυπτει η εγγυηση... μεχρι που στα 40.000 χλμ σε αλλο συνεργειο, παλι ρενο, μου χτυπησαν τον αριθμο πλαισιου στο κεντρικο συστημα και μου εβγαλε πως τα λαδια που ζητουσα ηταν τα σωστα ενω αυτα που μου εβαζαν δεν υπηρχαν στον καταλογο του κινητηρα μου!!!!...δεν ξερω... ειμαι μπερδεμενος!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Στον κοινό κινητήρα 1,5 diesel είχα και εγω διαπιστώσει διαφορές στις τιμές τους υπέρ της Nissan ... πχ ονοματα δεν λεμε 'ιμαντα χρονισμού' τον λενε!!!
Θα μπορούσαν βεβαια να μην υπάρχει καποια συνένωση κλπ απλώς να επιτρέψουν (λόγω εγγύησης βασικά) τα Renault να πανε και σε εξουσιοδοτημένα της Nissan. Αν και δεν νομίζω να γίνεται κατι τέτοιο αντιστοιχο και στα αλλα groups.... αλλα τωρα στο θεμα ιμαντες με τρομαζει να το πιασει καποιος που δεν το εχει ξανα δει το μοτερ μου... οχι οτι το εχουν δει στην Ρενο... αλλα δεν το κανω θεμα!!!
Κοινος κινητήρας του γκρουπ ειναι και φυσικά τον γνωρίζουν το ίδιο -θεωρητικά τουλάχιστον- και οι τρεις (Renault, Dacia και Nissan)!
Στο σε τι 'χέρια' βέβαια θα τυχεις ... ειναι θέμα τυχης! Ακόμα και σε εξουσιοδοτημένα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Είδα η Renault ΠΛΑΜΑΡ που είναι στη γειτονιά μου πλέον έγινε και εξουσιοδοτημένο συνεργείο Nissan.
Ενοποίηση των εταιριών του ομίλου. Χαχα!Είσαι σίγουρος οτι είναι εξουσιοδοτημένο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ανακοινώσεις για αρ. πλαισίου ή ημερομηνίες κατασκευής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα όμως ...Κώστα το BBC γράφει ότι αφορά μοντέλα 2012, άρα μάλλον δε μας πιάνει.
Εδώ: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-tyne-19592095 -
προσωπικα εχοντας απο την αρχη του ετους το JUKE εχω πολυ καλη γνωμη απο δυο συνεργεια-αντιπροσωπους της Νισσαν. ενταξει απο το πρωτο σερβις δεν εχεις να καταλαβεις το κοστολογειο αλλα εαν σε σεβονται σαν πελατη εμενα μου αρκει. Ειδικα δε στην Κορινθο που χρειαστικα κατι για το τραιλερ που εσερνα και οχι για το οχημα το ιδιο οι ανθρωποι σκιστηκαν να μου βρουνε λυση.. ισως εχει σημασια οτι ειναι οικογενεια αγωνιζομενων.. με μερικα παλια αγωνιστικα στη συλλογη τους SSS & kit car micra...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
προσωπικα εχοντας απο την αρχη του ετους το JUKE εχω πολυ καλη γνωμη απο δυο συνεργεια-αντιπροσωπους της Νισσαν. ενταξει απο το πρωτο σερβις δεν εχεις να καταλαβεις το κοστολογειο αλλα εαν σε σεβονται σαν πελατη εμενα μου αρκει. Ειδικα δε στην Κορινθο που χρειαστικα κατι για το τραιλερ που εσερνα και οχι για το οχημα το ιδιο οι ανθρωποι σκιστηκαν να μου βρουνε λυση.. ισως εχει σημασια οτι ειναι οικογενεια αγωνιζομενων.. με μερικα παλια αγωνιστικα στη συλλογη τους SSS & kit car micra...Άσχετο αλλά πρέπει να εθεάθη αυτό το Juke στην Κομοτηνή
-
Ναι εκει ειναι ....αυτες τις μερες... γιατι ομως κανενα δεν κυκλοφορει εκει???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ναι εκει ειναι ....αυτες τις μερες... γιατι ομως κανενα δεν κυκλοφορει εκει???Τι λες καλέ? Έχουμε τουλάχιστον 4 εδώ πέρα! Μια χαρα είναι!
-
Ασπρα???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ασπρα???2 άσπρα, 1 βυσσινί και 1 μαύρο
-
Καλησπέρα,επειδή με τις προσφόρες που υπάρχουν αυτή την στιγμή,μάλλον πως καταλήγω στο νέο Nissan Μicra,μπορεί να μου πεί κανείς την γνώμη του?
Είμαι ανάμεσα στην απλή έκδοση και στην έκδοση με το Cvt κιβώτιο (νομίζω είναι το ίδιο με του Juke). Προτιμώ με το Cvt,απλά ο ανασταλτικός παράγοντας είναι οι αντοχές του κιβωτίου-συντήρηση κλπ. Βέβαια στα θετικά είναι ότι αυτή την στιγμή η Νissan δίνει 6 χρόνια εγγύηση άν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης Nick222 έγραψε:
Βέβαια στα θετικά είναι ότι αυτή την στιγμή η Νissan δίνει 6 χρόνια εγγύηση άν δεν κάνω λάθος.3 χρόνια εγγύηση δίνει. Τα υπόλοιπα 3 είναι επέκταση εγγύησης, άρα τα πληρώνεις φίλε.
-
Το cvt θα σου δώσει μόνο την ευκολία οδήγισης. Στα υπολοιπα (όποια και να είναι τα ζητούμενα) καλύτερα το χειροκίνητο αν και αυτο το Micra σε σχέση με το προηγούμενο 'ξενέρωσε' πολύ!
Mε επιφύλαξη θα προτεινα γενικά το τωρινό ινδικό Micra απο την στιγμή που διαπίστωσα ότι είναι πίσω απο το προηγούμενο εγγλέζικο σχεδόν σε όλα! Ενα απλό -στο μεσο όρο- μικρό αμαξι χωρίς να πρωτευει πουθενά. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Βέβαια στα θετικά είναι ότι αυτή την στιγμή η Νissan δίνει 6 χρόνια εγγύηση άν δεν κάνω λάθος.
3 χρόνια εγγύηση δίνει. Τα υπόλοιπα 3 είναι επέκταση εγγύησης, άρα τα πληρώνεις φίλε.
Nαι εχεις δικιο,απλα αν αξιζει το αμαξι η επεκταση δεν κοστιζει και πολυ. Απο οτι μου ειπαν αν κανεις απο την αρχη επεκταση το κοστος ειναι 400 euro. Mπορεις να κανεις και αργοτερα απλα θα κοστιζει περισσοτερο... πχ μεχρι τον 11ο μηνα 500 euro και μεχρι τον 35ο 600 euro.
Το cvt θα σου δώσει μόνο την ευκολία οδήγισης. Στα υπολοιπα (όποια και να είναι τα ζητούμενα) καλύτερα το χειροκίνητο αν και αυτο το Micra σε σχέση με το προηγούμενο 'ξενέρωσε' πολύ!
Mε επιφύλαξη θα προτεινα γενικά το τωρινό ινδικό Micra απο την στιγμή που διαπίστωσα ότι είναι πίσω απο το προηγούμενο εγγλέζικο σχεδόν σε όλα! Ενα απλό -στο μεσο όρο- μικρό αμαξι χωρίς να πρωτευει πουθενά.Ναι εννοειται οτι θα υστερει σε σχεση με το μηχανικο κιβωτιο,αφου ετσι συμβαινει με ολα τα αυτοματα-ημιαυτοματα. Το μονο που με απασχολει στο CVT ειναι οι αντοχες-απροβληματιστη λειτουργια του σε σχεση με το μηχανικο. Τοσο χαλια δηλαδη ειναι το νεο Μicra σε σχεση με το παλιο?
-
Το γράφω και εδώ μπας και το δεί κανένας .Παιδιά έχει βάλει κανένας lpg σε nissan almera n15? Του έχει βγάλει προβλήματα?
-
Παιζει μια διαφήμιση για μεγάλες προσφορές της NISSAN.Εμαθε κανεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες?
-
διώχνουν τα εκθεσιακα και στοκ.
μπες car.gr στο μοντέλο που σε ενδιαφέρει και επελεξε τα 0χλμ και με ανανέωση 2 εβδομάδες & νωρίτερα για να δεις τιμές. -
Ο χρήστης Camp3oN έγραψε:
Το γράφω και εδώ μπας και το δεί κανένας .Παιδιά έχει βάλει κανένας lpg σε nissan almera n15? Του έχει βγάλει προβλήματα?Εχει βαλει ενας φιλος μου (μηχανικος) και δεν εχει το παραμικρο προβλημα.... και το μοτερ του εχει αρκετα χιλιομετρα!
NISSAN FORUM