-
Παιδια επειδη δεν γραφω εδω γιατι δεν εχω Nissan αλλα εχει ο ξαδερφος μου τελευταιο primera προ-facelift ξερετε κανενα μυστικο μενου του αυτοκινητου; Πχ στο focus κρατωντας πατημενο τον χιλιομετρητη βγαινει ενα μενου που μεχρι καιτη βαρυτητα του τιμονιου αλλαζει. Στο primera δεν εχει τιποτα τετοιο; Κυριως για τους βομβητες της ζωνης τον ενδιαφερει να απενεργοποιησει.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πχ στο focus κρατωντας πατημενο τον χιλιομετρητη βγαινει ενα μενου που μεχρι καιτη βαρυτητα του τιμονιου αλλαζει.Πλάκα μας κάνεις, έτσι;
-
Κυριως για τους βομβητες της ζωνης τον ενδιαφερει να απενεργοποιησει.Υπαρχει ενα κολπο:Αριστερα του οδηγου και δεξια του συνοδηγου εχει απο μια ζωνη.Αν τις βαλει στις ειδικες οπες σταματαει να κανει βομβο ο βομβητης.
Τοσο δυσκολο ειναι να φορεσει την ζωνη;
-
Ξέρει κανέις αν το Almera που κυκλοφορει τώρα έχει 'air temp sensor in airbox feed pipe¨ή είναι χωρίς;
Βλέπω κάποια K&N induction kits στο internet σε αρκετά καλές τιμές αλλά πρέπει να βρώ αυτή την πληροφορία πρώτα... -
Καλησπερα,
Ενδιαφέρομαι τον χειμώνα καποια στιγμη να προχωρησω σε αγορα ενός αυτοκινητου που να συνδιαζει πολλα πραγματα,ισως το ALMERA CHALLENGE να ειναι το σωστό.
Αν εχετε χρονο,μου απαντάτε στα εξης:
Σε τι διαφερει το Challenge 1.8 από τα απλά;
Πόσο παλαιό είναι το μοντέλο;
Υπάρχει καποιος κάτοχος του Almera Challenge 1.8;
Aξίζει τα λεφτά του; -
Να συνδιάζει πολλά πράγματα, σαν ποιά για παράδειγμα;
Τι σε ενδιαφέρει; -
Άλλος για Micra;
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=45254
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άλλος για Micra;http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=45254
Έτσι,έτσι...
-
Γιατι τη ζωνη στο primera που σας ελεγα το θεμα ειναι οτι το χρησιμοποιει συχνα στην πολη και μπαινοβγαινει συνεχεια με αποτελεσμα το φορεμα να κατανταει σπαστικο. Ενταξει την εχει συνεχεια δεμενη απο πισω αλλα ετσι δε χαλαει; Οσο για το μενου του focus ισχυει αυτο που ειπα.
-
Ο ξαδερφος μου με το primera εχει το εξης προβλημα: Η 1η και η οπισθεν δεν κουμπωνουν πλεον ευκολα και μερικες φορες η οπισθεν δεν μπαινει καν η ακουγεται ενας 'ανατριχιαστικος' θορυβος. Κανει βεβαια το κολπο 2α-1η ή γενικα κατι τετοια αλλα πλεον εχει απογινει. Μολις σημερα ηρθε απο τις διακοπες του και θελει να παει να το δει. Του ειπα οτι προφανως θελουν συγχρονισμο τα γραναζια και οτι ειναι υποθεση λεπτων αλλα τωρα που ηταν διακοπες περασε απο μια Nissan να ρωτησει και του ειπαν οτι δε συγχρονιζονται αυτα!!! Τι λετε εσεις;
-
Ο ξαδερφος μου με το primera εχει το εξης προβλημα: Η 1η και η οπισθεν δεν κουμπωνουν πλεον ευκολα και μερικες φορες η οπισθεν δεν μπαινει καν η ακουγεται ενας 'ανατριχιαστικος' θορυβος. Κανει βεβαια το κολπο 2α-1η ή γενικα κατι τετοια αλλα πλεον εχει απογινει. Μολις σημερα ηρθε απο τις διακοπες του και θελει να παει να το δει. Του ειπα οτι προφανως θελουν συγχρονισμο τα γραναζια και οτι ειναι υποθεση λεπτων αλλα τωρα που ηταν διακοπες περασε απο μια Nissan να ρωτησει και του ειπαν οτι δε συγχρονιζονται αυτα!!! Τι λετε εσεις;Kαι το Almera και το Micra το κάνουν αυτό. Μάλλον θέλουν αλλαγή τα λάδια του κιβωτίου, αλλά πάλι δεν ξέρω...
Καμία πρόταση;
Σε μερικά χλμ πρέπει να πάω για αλλαγή λαδιών του κινητήρα. Τι προτείνετε;
-
Οταν λες το κανουν αυτο τι εννοεις; ΑΠο την αρχη μπαινουν δυσκολα ή αποσυχγρονιζονται συχνα; Εχει κανει σχεδον 30.000 χλμ δεν ειναι λιγο νωρις για να εχουν προβλημα τα λαδια του κιβωτιου;
-
Μηπως εχει καμια βλαβη στις ντιζες (αν ειναι με ντιζες);Μηπως εχει φθαρει ο συμπλεκτης;
-
παιδια σκεφτομαι ναγορασω το Νισαν ΑΛμερα challenge μοντελο 1999.
1400cc 105hpτι λετε αξιζει; γυρω στα 8.000ευρω το βρισκω
σαν αμαξι πως σας φενεται; -
Δεν ειναι λιγο ακραιο να εχει φθαρθει ο συμπλεκτης απο τα 30.000. Ο ξεδρφος μου ειναι πολυ συντηρητικος οδηγος και τα περισσοτερα χλμ εγιναν σε ταξιδια οποτε θα ειναι μαλλον ελαττωματικος αν εχει φθαρθει.
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.02/08
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΝΗ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ.
ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΓΡΑΨΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΨΙΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡIΤΗ (ΕΧΘΕΣ)ΚΑΨΙΜΟ ΔΥΟ(2)ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΩΝ .
09/08 KAI AKOMA ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/08 ΜΠΗΚΑΝ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ
25/08 το παιρνω με αλλαγμενο εγκεφαλο στο πλαισιο
της εγγυησης και 26 /08 τσαααααακ παει ο
πολλαπλασιαστης και ξανα συνεργειο.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ -
Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα Micra 1.2 στην οικογένεια υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω σε αυτό το αυτοκίνητο, όπως στάνταρ βλάβες / προβλήματα ?
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά και -κυρίως- τα αδύνατα σημεία του ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης JABAR έγραψε:
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΝΗ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠ ΤΟ **ΠΙΣΩ **ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ.
.Δεν θέλω να δώ το αποτέλεσμα τρακαρίσματος 'μέσα στην πόλη' με ενεργοποίηση αερόσακου και χωρίς ζώνη...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα Micra 1.2 στην οικογένεια υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω σε αυτό το αυτοκίνητο, όπως στάνταρ βλάβες / προβλήματα ?Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά και -κυρίως- τα αδύνατα σημεία του ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
σε γενικες γραμμες ειναι σαν να οδηγας σε playstation...... ή με αλλα λογια το αυτοκινητο της barbie για μεσα στην πολη (no offence)..
το τιμονι ειναι τυπικα αναισθητο , ο επιλογεας θετικος , ο κινητηρας ακομη πιο θετικος, η αναρτηση κοπαναει τρελα (σπαζοκεφαλια για αμαξι πολης) , αισθηση πλαστικουρας στο εσωτερικο, το αμαξι της δοκιμης μου δεν ειχε πισω προσκεφαλα , ικανοποιητικοι χωροι πισω , μου εμεινε ενα αισθημα αποριας για την σχεδιαση της πισω πορτας ,
καλοταξιδο........ -
φυσικα στη κατηγορια του μαμαει και δερνει...
NISSAN FORUM