-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ΥΓ. Bonus το test drive από τον Πούτιν!πάντως την Μερκελ δεν την εχω δει στο τιμόνι σε κανα από τα δικα της! [/quote]
Είναι καλή συνοδηγός όμως!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συμπαθεστατο λέγεται σήμερα το Γ Τ Π;;;;;;;
Σαν κορεατικο των '90........Τουλάχιστον εσύ δεν θα έπρεπε να μιλάς για κορεάτικο, 90ies και ΓΤΠ!!!
Μη λέμε και ότι θέλουμε ...ναι αλλά εγω το αγόρασα στα '90......... και τότε δεν ήταν γτπ
-
Το Atos?
Δεν ήταν ΓΤΠ το Atos? -
Εκανα σημερα το νοτε 1.5 ντίζελ td.
Εντυπώσεις:
Ωραια θεση οδήγησης, πολυ άνετο μπροστα ακόμα και για πολυ ψηλό, και ταυτόχρονα πισω απο θεση οδηγού 1.90 κάθεται χωρις εκπτώσεις άλλος ενας 1.90 ! Επίδοση σε χώρους για τους 2 επιβάτες πισω αντίστοιχες με του qq!
Ωραίο στον δρόμο με καλη ροπή αν και μου έλειψε η 6η ταχύτητα.
Δεν μου άρεσε η αίσθηση των φρενών δεν μου έδωσαν εμπιστοσύνη , θέλουν πολυ πάτημα για να ενεργήσουν, παρότι διαβαζω για καλές επιδόσεις στα φρένα. Ίσως θέλουν συνήθεια. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αυτο και το Tiida (μαζι και η Arna για τους πιο παλιους) παιζει να ειναι και οτι χειροτερο εχω δει αισθητικα σε αυτοκινητο...Δεν πήραν το μάθημά τους από το Tida φαίνεται. Τragic
-
3 άτομα χωράνε στο νοτε πίσω ? Εννοώ 3 άτομα ελληνικών προδιαγραφών
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
τι λετε ρε...
το Tiiiida δεν το φτανει κανεις στην ομορφια.. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Αυτο και το Tiida (μαζι και η Arna για τους πιο παλιους) παιζει να ειναι και οτι χειροτερο εχω δει αισθητικα σε αυτοκινητο...
Δεν πήραν το μάθημά τους από το Tida φαίνεται. Τragic
Παγκόσμιο αυτοκίνητο με καθορισμένο target group ήταν. Δεν είχαν να πάρουν κανένα μάθημα.
-
Παίδες, λίγα λόγια για το Tiida.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτο και το Tiida (μαζι και η Arna για τους πιο παλιους) παιζει να ειναι και οτι χειροτερο εχω δει αισθητικα σε αυτοκινητο...
Παγκόσμιο αυτοκίνητο με καθορισμένο target group ήταν. Δεν είχαν να πάρουν κανένα μάθημα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
3 άτομα χωράνε στο νοτε πίσω ? Εννοώ 3 άτομα ελληνικών προδιαγραφώνSent from my Nexus 5 using Tapatalk
Με λίγη παραχώρηση στον 5ο ναι.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αναμενόμενο να ξεκαρδίζεσαι γιατί σου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς ότι ένα αμάξι που κατασκευάζεται σε:
Oppama, Japan
Samut Prakan, Thailand
Serendah, Malaysia
Miaoli County, Taiwan
Civac, Mexico
Aguascalientes, Mexico
Luanda, Angola
Wuhan, China
Guangzhou, Chinaκαλύπτει τις αγορές σε όλες τις ηπείρους.
-
και σε άλλες τόσες να κατασκευάζονταν δεν παύει να είναι ενα χάλι μαύρο και ο όρος ''παγκόσμιο'' ειναι βαρύγδουπη έννοια.........
αλήθεια δεν ξέρω με αυτά τα αυτοκίνητα στην παρούσα φάση,σε ποιό κοινό απευθύνεται και τι στόχους έχει........καθώς δεν θεωρώ για πχ την ρωσική αγορά υποδεέστερη απο τη δική μας όπου πήγε άπατο(δικαίως) -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και σε άλλες τόσες να κατασκευάζονταν δεν παύει να είναι ενα χάλι μαύρο και ο όρος ''παγκόσμιο'' ειναι βαρύγδουπη έννοια.........
αλήθεια δεν ξέρω με αυτά τα αυτοκίνητα στην παρούσα φάση,σε ποιό κοινό απευθύνεται και τι στόχους έχει........καθώς δεν θεωρώ για **πχ την ρωσική αγορά υποδεέστερη απο τη δική μας **όπου πήγε άπατο(δικαίως)το υποδεεστερη δεν είναι ακριβης εννοια για να καθορίσεις μια αγορα εναντι μιας αλλης καθως είναι διαφορετικα τα ερεθισματα και η γενικοτερη κουλτουρα που διεπει έναν λαο από έναν άλλο.
και δεν λες ιδιους Ελληνες και Ρωσους... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και σε άλλες τόσες να κατασκευάζονταν δεν παύει να είναι ενα χάλι μαύρο και ο όρος ''παγκόσμιο'' ειναι βαρύγδουπη έννοια.........Τίποτα το 'βαρύγδουπο' δεν έχει η ερμηνεία της λέξης 'παγκόσμιο'. Οπότε εδώ ταιριάζει το να μαθαίνουμε και (νέες?) λεξούλες ...
Ένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται και πωλείται 'ίδιο' σε όλα τα μέρη της γης. Καθόλου σπάνιο για καμιά εταιρία.Μιλάμε βέβαια για το Tiida, που δεν νομίζω να κάνω λάθος, πουθενά δεν αποτέλεσε κύριο μοντέλο της εταιρίας στην μικρομεσαία κατηγορία αυτοκινήτων αφού παράλληλα υπήρχε με άλλα μικρομεσαία μοντέλα της Nissan που είχαν καλύτερες πωλήσεις και μεγαλύτερη προώθηση και παραγωγή (Qashqai, Sentra, Livina, Almera, Sunny κλπ).
-
-
nice
-
Murano η νεο espace
Με τετοιο ντιζάιν δεν αφήνουν χώρο για Infiniti (καλά το γράφω?)
-
1,8 με 240hp για τα αμερικανά?!
http://www.nissanusa.com/future-and-concept-vehicles/sentra-nismo -
Η επιστροφή του CA18DET;
NISSAN FORUM