-
Τι έχουμε εδώ???
Το απόγευμα παίρνει κάποια και λέει ότι έχω κερδίσει ένα ταξίδι και άλλες γνωστές βλακείες.
Μου δίνει ένα τηλέφωνο και μου λέει ότι σε αυτό το τηλέφωνο μπορώ να επικοινωνήσω για πληροφορίες ζητώντας την κυρία Κυρίτση.
Δεν έδωσα καμία σημασία βέβαια και στις 11 τώρα παίρνει τηλέφωνο αυτή πάλι και λέει ότι θέλει να μου μιλήσει γιατί της έκανε εντύπωση η φωνή μου και απλά θέλει να μιλήσουμε.
Αφού άκουσε ότι άκουσε...κατάλαβε ότι λάθος άτομο βρήκε...Αυτά με λίγα λόγια?
Λοιπόν? Κλασική περίπτωση?
Την έχετε ξανακούσει? -
Τι έχουμε εδώ???
Το απόγευμα παίρνει κάποια και λέει ότι έχω κερδίσει ένα ταξίδι και άλλες γνωστές βλακείες.
Μου δίνει ένα τηλέφωνο και μου λέει ότι σε αυτό το τηλέφωνο μπορώ να επικοινωνήσω για πληροφορίες ζητώντας την κυρία Κυρίτση.
Δεν έδωσα καμία σημασία βέβαια και στις 11 τώρα παίρνει τηλέφωνο αυτή πάλι και λέει ότι θέλει να μου μιλήσει γιατί της έκανε εντύπωση η φωνή μου και απλά θέλει να μιλήσουμε.
Την έχετε ξανακούσει? -
Τι έχουμε εδώ???
Την έχετε ξανακούσει? -
Ω ναι, είναι μάλλον το 'γνωστό' scam με τα ταξίδια.
Βασικά σε καλούν για μία παρουσίαση, στην οποία δείχνουν διάφορους ελκυστικούς προορισμούς και εξαιρετικά φθηνές τιμές. Ομως υπάρχουν αρκετά κρυφά κόστη, τα οποία επωμίζεσαι αργότερα!
Κλασικές αηδίες telemarketing.
Εγώ το κλείνω αμέσως...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ω ναι, είναι μάλλον το 'γνωστό' scam με τα ταξίδια.Βασικά σε καλούν για μία παρουσίαση, στην οποία δείχνουν διάφορους ελκυστικούς προορισμούς και εξαιρετικά φθηνές τιμές. Ομως υπάρχουν αρκετά κρυφά κόστη, τα οποία επωμίζεσαι αργότερα!
Εγώ το κλείνω αμέσως...
Συμφωνώ απόλυτα..
Αλλά τι νόημα έχει το βραδινό τηλεφώνημα ότι της άρεσε η φωνή μου?
Απλά για να με πείσει να πάω εκεί? -
Το πολύ πολύ να σου κουβαληθεί και στο σπίτι (και μη νομίσεις πως θα είναι καμιά δίμετρη ξανθιά...) και να αρχίσει να σου αραδιάζει μπούρδες μέσα από τα προσπέκτους της... Μου είχε τύχει κάποτε με μια κότα που πούλαγε 3 μπουρδοβιβλία αντί του ποσού των 300 Ευρώ (!!!). Το καλό είναι ότι δεν ξεκολλάνε με τίποτα!!! Πρέπει να τους διώξεις με τις κλοτσιές για να ησυχάσεις...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το πολύ πολύ να σου κουβαληθεί και στο σπίτι (και μη νομίσεις πως θα είναι καμιά δίμετρη ξανθιά...) και να αρχίσει να σου αραδιάζει μπούρδες μέσα από τα προσπέκτους της... Μου είχε τύχει κάποτε με μια κότα που πούλαγε 3 μπουρδοβιβλία αντί του ποσού των 300 Ευρώ (!!!). Το καλό είναι ότι δεν ξεκολλάνε με τίποτα!!! Πρέπει να τους διώξεις με τις κλοτσιές για να ησυχάσεις...Κατάλαβα…
Απλά μου έκαναν εντύπωση αυτά που έλεγε…με ρωτούσε αν το 86- είναι αριθμός Κηφισιάς ή όχι και πως με λένε...
Ρε τι γίνεται….
-
Εγω πιστευω πως είναι κάποιο γκομενάκι σαν την Diane Kruger πχ και ΕΛΙΩΣΕ απο την φωνή σου, ΚΛΩΤΣΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ αν δεν συνεχίσεις το κονεδάκι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω πιστευω πως είναι κάποιο γκομενάκι σαν την Diane Kruger πχ και ΕΛΙΩΣΕ απο την φωνή σου, ΚΛΩΤΣΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ αν δεν συνεχίσεις το κονεδάκιΩχ..λες?
-
Μακριά φίλε ΜΑΚΡΙΑ. Σου μιλάει όχι απλός τσουρουφλισμένος αλλά καμένος από τέτοια ιστορία. Είναι μάστορες στο να σε τυλίγουν. Μιλάμε για ολόκληρη επιστήμη. Μια και το έφερε η κουβέντα είναι και εμφανίσιμες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή μέρος του σχεδίου.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μακριά φίλε ΜΑΚΡΙΑ. Σου μιλάει όχι απλός τσουρουφλισμένος αλλά καμένος από τέτοια ιστορία. Είναι μάστορες στο να σε τυλίγουν. Μιλάμε για ολόκληρη επιστήμη. Μια και το έφερε η κουβέντα είναι και εμφανίσιμες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή μέρος του σχεδίου.Σαφώς μακρυά!
Από περιέργεια όμως...σε παίρνει τηλέφωνο για το ταξίδι που κέρδισες…το κλείνει και μετά από 5 ώρες σε παίρνει για να πει μαλακίες..
Ο σκοπός ποιος είναι?
-
Το δώρο ήταν ταξίδι μια εβδομάδας εντός Ελλάδας ή τριών ημερών εκτός. Όταν πήγα να κλείσω τις ημέρες μου ζήτησαν ημιδιατροφή. Όταν αρνήθηκα να την πάρω μου είπαν ότι ήταν υποχρεωτική!!! Τιμή ανά άτομο 45 ευρώ και για τον γιο μου που ήταν τότε δυο ετών 30 ευρώ. Μιλάμε για 120 ευρώ ημιδιατροφή!!!!
Άστα να πάνε. Μακριά ούτε συνάντηση για καφέ. -
Μάλιστα..
Λογικά και αναμενόμενα όλα αυτά...απλά εγώ κόλλησα με το τηλέφωνο μετά.Δεν μπορώ να φανταστώ τι κρύβεται πίσω από το 2ο τηλέφωνο ....
Anyway
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ το κλείνω αμέσως...
Egw tous vrizw prwta!!!!!!!!!
PS sorry gia ta greeklish.... akoma na katevasw th rhmada th grammatoseira
-
και αν όντως γουστάρει η κοπέλα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και αν όντως γουστάρει η κοπέλα;Από τη φωνή στο τηλέφωνο; Έχει ξανατύχει σε κανέναν;
Βέβαια, αν είχες χρόνο, θα είχε πλάκα να το προχωρήσεις για να δεις μέχρι που πάνε... και, φυσικά, χωρίς να δώσεις δικά σου στοιχεία. -
Το 'ταξίδι' είναι κλασική περίπτωση απάτης, νομότυπης πάντως. Άμα σε πιάσουν κορόιδο, την έβαψες, αφού αργότερα σου ζητάνε λεφτά με διάφορους τρόπους.
Η 'κα Κυρίτση' ίσως διαθέτει κι άλλες υπηρεσίες και σε θεώρησε καλή περίπτωση για συνεργασία. Σου αρέσουν οι μεγαλύτερες κυρίες;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Egw tous vrizw prwta!!!!!!!!!το καλύτερο είναι να αφήνεις το τηλέφωνο κάπου και τους αφήνεις να μιλάνε μόνοι τους. Και την ησυχία σου έχεις, και χάνουν και το χρόνο τους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Egw tous vrizw prwta!!!!!!!!!
το καλύτερο είναι να αφήνεις το τηλέφωνο κάπου και τους αφήνεις να μιλάνε μόνοι τους. Και την ησυχία σου έχεις, και χάνουν και το χρόνο τους
Χαχαχα δεν το εχω δοκιμασει αυτο ακομα.....
Οταν το αντιληφθουν ομως θα τρως πολλες καταρες...
-
Επειδη βλεπω οτι ψιλογουσταρεις σκηνικό (δεν ειναι ντροπη αλλωστε),ύστερα απο λίγη κουβέντα ζητα της φωτο,κινητο και ορισε ραντεβου μαζι της σε καφετερια.Αν αρνηθει κατι απο αυτα τα τρία (ειδικα τα δύο τελευταία) μην ασχοληθείς άλλο γιατί δεν ψάχνει άνδρα!
Τηλεφωνική απάτη??