-
Εγώ τα έχω και τα 3 και σε συνδυασμό με mozilla, πετάει το μηχάνημα..
-
Êáé ôá ôñßá åßíáé ðïëý êáëÜ.Åãþ ôïõëÜ÷éóôïí Ý÷ù ìåßíåé åõ÷áñéóôçìÝíïò.
-
Μια μικρη βοη8εια περι Η/Υ παρακαλω.
Πως μπορω να απο8ηκευσω ενα stream video?
Συγκεκριμενα αυτο: http://stream1.tdonline.net/content/Power&Snow 02_WM xDSL.wmvΕιναι must have για τους fan των Porsche. Δειχνει ενα event στο χιονι με εναν απο τους instructors να ειναι o Walter Rohrl. Στο τελος ολα τα λεφτα ειναι η οδηγηση μιας 4S σε χιονισμενο επαρχιακο δρομο, με ρυ8μους κ γωνιες που κανενας κατοχος δε 8α τολμουσε!
Ευχαριστω εκ των προταιρων!
-
Ανοίγεις το Get Right και πατάς File>Enter URL.
-
Πριν απο λιγο Αλβανοι hackers χακεψαν το φορουμ του GreekRenaultClub....
http://www.defacto.gr/albania.jpg
Οταν μπαινεις βγαζει μηνυματα αλβανικα και αλλες βλακειες....
Ελεος με την κωλοφαρα τους.Ελεος.
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ! -
Για Τσουμουριά και τις γνωστές τρίχες μάλλον λένε. Για στείλε κ. Πρωθυπουργέ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πίσω και σου λέω για πότε θα μας γλύφουν. Ή φοβάσαι μήπως σε αποπάρει ο Κουναλάκης;
-
Το προβλημα αποκατασταθηκε αλλα εβγαζε μηνυματα :
Fuck Greece,Serbia and Montenegro,Macedonia.RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
GREAT ALBANIA
STOP ABUSE ALBANIAσυν τον χαρτη με την μεγαλη αλβανια....
κτλ κτλ..
Δεν παμε καλααααααα.
-
Äþóå èÜññïò óôï ÷ùñéÜôç íá ó'áíÝâåé óôï êñåâÜôé.Åäþ ôáéñéÜæåé áðüëõôá ç ðáñïéìßá.
-
παίδες εντάξει για το ρενό κλαμπ, αλλά στις σελίδες πανεπιστημίων τέτοια χακαρίσματα είναι συχνό φαινόμενο. Συμφοιτητές μου είχαν χακάρει πανεπιστήμιο της Κων/πολης και έδειχναν χάρτη της Ελλάδας ως την Άγκυρα.
-
Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια.
Όταν υπάρχει σε κάποια σελίδα παραπομπή σε κάποιο άλλο θέμα του forum και κάνω κλίκ επάνω ανοίγει μια σελίδα που μου ζητά όνομα χρήστη και κωδικό τα βάζω κανονικά και μετά μου βγάζει απάντηση ότι 'η συγκεκριμένη δημοσίευση που ζητάτε δεν υπάρχει' .
Αυτό γίνεται και όταν ψάχνω να βρώ κάποιο θέμα από το ευρετήριο.
Ευχαριστώ. -
είναι κι αυτό παρενέργεια της ψιλοζημιάς που έγινε χτές το πρωί στο φόρουμ, λογικά θα φτιαχτεί κάποια στιγμή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
είναι κι αυτό παρενέργεια της ψιλοζημιάς που έγινε χτές το πρωί στο φόρουμ, λογικά θα φτιαχτεί κάποια στιγμή.Δε γνωρίζω τι έγινε αλλά δε νομίζω να είναι από αυτό γιατι το έχω αυτό το πρόβλημα αρκετό καιρό.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση αυτή αλλά και όχι μόνο
-
...τι έπαθε το site Σπύρο;
-
χτες το πρωί νωρίς δεν δεχόταν νέα Posts, δεν άνοιγαν τα θρεντς που έχουν ψηφοφορία, και αργότερα δεν άνοιγε κανένα θρεντ. Μόνο τα pm δούλευαν χωρίς διακοπή. Τώρα έχει μείνει 'κουσούρι' να δείχνει μεγαλύτερο αριθμο ποστς (άρα και σελίδες) από τον πραγματικό σε κάποια θρεντς, απόρροια μάλλον του ότι αρκετοί προσπάθησαν να ποστάρουν εκείνη την ώρα, τα ποστς δεν εμφανίστηκαν ποτέ, αλλά μάλλον καταμετρήθηκαν.
-
Υπάρχει 'αγαπημένα' στον Μοzilla ?
-
φυσικά!
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Υπάρχει 'αγαπημένα' στον Μοzilla ?''Bookmarks'' λεγονται......Και ειναι και λιγο πιο ευχρηστα!
-
Και υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις import τα ήδη υπάρχοντα favorites του IE στον Mozilla ως Bookmarks.
-
σε ρωτάει αν θέλεις να το κάνει όταν τον τρέχεις πρώτη φορά, αλλιώς πας file-->import
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]