-
Σαν να μου φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να τον πετάξουμε όλοι τον Νόρτονα
-
Τώωωρα; Από 2004 και μετά είναι όλο και πιο δύστροπο το NAV. Kaspersky ή Panda ή κάποιο άλλο, ΟΧΙ όμως Norton.
-
Απο security view μακράν ο firefox... ο ΙΕ δεν υπάρχει απλα
Καλό είναι και το Λίνουξ...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
'Ερώτηση:
Έχω 2 firewalls, ένα επίσημο και ένα 'όχι και τόσο επίσημο', το pc είναι από πρόσφατο format και το Anti-virus δεν έχει ακόμα ανανεώσει όλα τα definitions. Τι πιθανότητες έχω να μου έχουν 'φυτέψει' κάτι άσχημο;;;Αυτό εξαρτάται από το είδος των sites που συνηθίζεις να επισκέπτεσαι και των email που ανοίγεις!
Σε γενικές γραμμές, με δυο Firewalls κι ένα anti-virus, έστω κι ανημέρωτο, το πολύ-πολύ να έχεις κολλήσει κανά spy/adware. Ενημέρωσε το anti-ικό σου, βάλε κι ένα anti-spy/adware και είσαι OK.Ε, τα γνωστά, ξέρεις τώρα... Τσόντες, warez κτλ! Αστειεύομαι. Απλά η ανησυχία μου είναι το συγκεκριμένο site και το e-mail που σαν μ@λ@κ@ς άνοιξα και επειδή από βδομάδα μάλλον θα δουλεύω web banking και δεν θέλω να γεμίζω εγώ το λογαριασμό μου και να τον αδειάζει ο άλλος στη Μαλαισία. Κάνω update στο antivirus (Norton ) και φυσικά κατεβαζω τα updates των Windows. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Το malicious software removal tool δεν έδειξε τίποτα.
-
Καλή υπομονή!35ΜΒ αν δεν κάνω λάθος!
Τα έκανα και εγώ πριν από μια εβδομάδα και μου την έπεφτε συνέχεια ένας W32 και με έκοβε συνέχεια. -
Εδω και 3 χρόνια χρησιμοποιώ το Kaspersky και είμαι κατενθουσιασμένος. Καθαρίζει στους 30 βαθμούς και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Αυτο που μου έκανε εντύπωση όταν το επέλεξα ήταν οτι σε 2 διαφορετικά περιοδικα έβγαινε 1ο σε εύρεση και αντιμετώπιση ιων αλλά στο συνολικό τεστ έβγαινε 3ο-4ο λόγω, λέει, δύσκολου Interface (πρώτο έβγαινε το norton, ιους δεν έβρισκε αλλά από Interface... )
Απο πέρισυ που άλλαξε και η 'μηχανή' του Kaspersky και έγινε πιο απλό στην χρήση του κι απ΄το notepad νομίζω οτι είναι το κορυφαίο -
Κατι που ακουσα πως το NAV απεγκαθισταται πολυ δυσκολα ισχυει;;;
Γιατι το δικο μου ειναι μεχρι τον Σεπτεμβριο και με τοσα που εχω διαβασει εδω και σε αλλα fora λεω να βαλω κατι αλλο (Panda, Kaspersky ή κατι αλλο )
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Êáôé ðïõ áêïõóá ðùò ôï NAV áðåãêáèéóôáôáé ðïëõ äõóêïëá éó÷õåé;;;Ãéáôé ôï äéêï ìïõ åéíáé ìå÷ñé ôïí Óåðôåìâñéï êáé ìå ôïóá ðïõ å÷ù äéáâáóåé åäù êáé óå áëëá fora ëåù íá âáëù êáôé áëëï (Panda, Kaspersky Þ êáôé áëëï )
Πολύ καλά έχεις ακούσει!
Έχω προσπαθήσει 2 φορές και δεν τα καλοκατάφερα. -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Κατι που ακουσα πως το NAV απεγκαθισταται πολυ δυσκολα ισχυει;;;
Γιατι το δικο μου ειναι μεχρι τον Σεπτεμβριο και με τοσα που εχω διαβασει εδω και σε αλλα fora λεω να βαλω κατι αλλο (Panda, Kaspersky ή κατι αλλο )
Πολύ καλά έχεις ακούσει!
Έχω προσπαθήσει 2 φορές και δεν τα καλοκατάφερα.Και τι κανουμε λοιπον (εκτος απο format)
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Κατι που ακουσα πως το NAV απεγκαθισταται πολυ δυσκολα ισχυει;;;Γιατι το δικο μου ειναι μεχρι τον Σεπτεμβριο και με τοσα που εχω διαβασει εδω και σε αλλα fora λεω να βαλω κατι αλλο (Panda, Kaspersky ή κατι αλλο )
Αυτό είναι πρόβλημα που έχουν τα
περισσότερα προγράματα της symantec. -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Êáôé ðïõ áêïõóá ðùò ôï NAV áðåãêáèéóôáôáé ðïëõ äõóêïëá éó÷õåé;;;
Ãéáôé ôï äéêï ìïõ åéíáé ìå÷ñé ôïí Óåðôåìâñéï êáé ìå ôïóá ðïõ å÷ù äéáâáóåé åäù êáé óå áëëá fora ëåù íá âáëù êáôé áëëï (Panda, Kaspersky Þ êáôé áëëï )
Ðïëý êáëÜ Ý÷åéò áêïýóåé!
¸÷ù ðñïóðáèÞóåé 2 öïñÝò êáé äåí ôá êáëïêáôÜöåñá.Êáé ôé êáíïõìå ëïéðïí (åêôïò áðï format)
Ç êáëýôåç ðåñßðôùóç åßíáé ôï format.Åãþ ôïõëÜ÷éóôïí äåí îÝñù êÜðïéïí êáëýôåñï ôñüðï.
¼ôáí ðñïóðÜèçóá áðëÜ íá ôï âãÜëù ìïõ êñáôïýóå ðïëëÜ áñ÷åßá. -
Εγώ χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα το AntiVir Personal, το οποίο είναι μικρό, ελαφρύ, αξιόπιστο, δωρεάν και εκτός από ιούς τσεκάρει για backdoor clients, dialers, games, jokes και possible malicious software. Το μόνο του 'ελάττωμα' είναι πως ενημερώνει τα virus defintions 2 με 3 φορές την ημέρα (!!!) με κάθε ενημέρωση είναι γύρω στα 4 Mb (που και που είναι down ο server).
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!Σε ότι αφορά την απεγκατάσταση του NAV.
-
Κρατήστε ένα σημείο επαναφοράς.
-
Απεγκατατστήστε το
-
Σβήστε χειροκίνητα το φάκελό του
-
Επανεκκινήστε
-
Βάλτε τα WindowsXP να δείχνουν και τα κρυφά αρχεία και σβήστε οποινδήποτε φάκελο ονομάζεται Norton, NAV ή Symantec από τον σκληρό σας δίσκο και κυρίως από τους εξής φακέλους:
- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
- C:\Documents and Settings\Default User
- C:\Documents and Settings\Το Username Σας\Application Data
(εννοείται πως αν έχετε εγκατεστημένα κι άλλα προγραμματα της Symantec, εκτός από το NAV, δεν πρέπει να σβήσετε τους αντίστοιχους φακέλους !!).
5a. Επανεκκινήστε
5b. Καθαρίστε το μητρώο με κάποιο σχετικό πρόγραμμα (π.χ. EasyCleaner2)
5c. Επανεκκινήστε- Start->Run-Regedit
6a. Κρατήστε backup του μητρώου (File->Export[All])
6b. Διαγράψτε ή μηδενίστε όποια εγγραφή αναφέρεται σε Symantec, Norton ή NAV (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! αυτό το βήμα προϋποθέτει να ξέρετε τι κάνετε... USE IT AT YOUR OWN RISK !!!!)
Αν κάτι πάει στραβά, κάντε import το μητρώο που είχατε κάνεi backup. Αν έχετε πάλι πρόβλημα, επαναφέρετε τα WinXP στο σημείο που κρατήσατε πριν την απεγκατάσταση του Norton.
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Åãþ ÷ñçóéìïðïéþ ðïëý êáéñü ôþñá ôï AntiVir Personal, ôï ïðïßï åßíáé ìéêñü, åëáöñý, áîéüðéóôï, äùñåÜí êáé åêôüò áðü éïýò ôóåêÜñåé ãéá backdoor clients, dialers, games, jokes êáé possible malicious software. Ôï ìüíï ôïõ 'åëÜôôùìá' åßíáé ðùò åíçìåñþíåé ôá virus defintions 2 ìå 3 öïñÝò ôçí çìÝñá (!!!) ìå êÜèå åíçìÝñùóç åßíáé ãýñù óôá 4 Mb (ðïõ êáé ðïõ åßíáé down ï server).Ðüóá Ì ôçí çìÝñá?????:o
Åõ÷áñéóôþ migf1 ãéá ôéò ÷ñÞóéìå ïäçãßåò áðåãêáôÜóôáóçò.Óßãïõñá êÜðïéá óôéãìÞ èá ôéò ÷ñåéáóôþ! -
To Kaspersky βγάζει ενημερώσεις αρκετές φορές τη μέρα. Συνήθως η ημερήσια 'δόση' είναι 100-300 ΚΒ.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Σαν να μου φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να τον πετάξουμε όλοι τον Νόρτοναεγώ ο καημένος από τις πρώτες σελίδες του τόπικ το έχω πει...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Óáí íá ìïõ öáßíåôáé ðùò Þñèå ï êáéñüò íá ôïí ðåôÜîïõìå üëïé ôïí Íüñôïíá
åãþ ï êáçìÝíïò áðü ôéò ðñþôåò óåëßäåò ôïõ ôüðéê ôï Ý÷ù ðåé...
Εσύ το έλεγες αλλά εμέις δεν σε ακούγαμε!
Με βλέπω πολύ σύντομα να το πετάω και να βάζω κάτι άλλο. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eγώ με βλέπω για το SE K750...
Είχα το 750i δοκιμαστικά για μία βδομάδα και έμεινα εντυπωσιασμένος..
Υπέροχο κινητό, υπέροχη κάμερα.Μόλις έρθει (αν δεν έχει ήδη έρθει) χτύπα το.
Εχθές έμαθα ότι η πρώτη παρτίδα με Se K750i θα έρθει στις 15 Ιουνίου περίπου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eγώ με βλέπω για το SE K750...
Είχα το 750i δοκιμαστικά για μία βδομάδα και έμεινα εντυπωσιασμένος..
Υπέροχο κινητό, υπέροχη κάμερα.Μόλις έρθει (αν δεν έχει ήδη έρθει) χτύπα το.
Εχθές έμαθα ότι η πρώτη παρτίδα με Se K750i θα έρθει στις 15 Ιουνίου περίπου..
Tελικά πήρα το 6230i.
Βαρέθηκα να με κοροιδεύουν και να με έχουν στο περίμενε...πήρα τηλ όπως και πολλά άλλα παιδιά από άλλο φόρουμ και δεν ξέρουν (και καλά) στην SE...
H παρτίδα που λες είναι κατα πάσα πιθανότητα τα Vodafone Live. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tελικά πήρα το 6230i.
Βαρέθηκα να με κοροιδεύουν και να με έχουν στο περίμενε...πήρα τηλ όπως και πολλά άλλα παιδιά από άλλο φόρουμ και δεν ξέρουν (και καλά) στην SE...
H παρτίδα που λες είναι κατα πάσα πιθανότητα τα Vodafone Live.ξέπεσες στα 40άρια από το 60άρι ρε???
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Πόσα ΜΒ την ημέρα?????:oΓύρω στα 3Mb η κάθε ενημέρωση (έκανα λάθος πριν, που έγραψα 4Mb). Με απλό 56άρι modem θέλει περίπου 10 λεπτά... not bad at all
Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνεις όλες αυτές τις ενημερώσεις. Συνήθως 2-3 την εβδομάδα είναι υπέρ-αρκετό!Το πρόγραμμα ολόκληρο είναι κάτι λιγότερο από 6 Mb (ανμπιλίβαμπλ εεε ;;; )
Περίπου μια φορά το μήνα αναβαθμίζεται ολόκληρο το πρόγραμμα, οπότε εκείνες τις φορές σε συμφέρει να κατεβάζεις το ολοκληρωμένο .exe.
Αααα και ξέχασα... made in Germany παρακαλώ!Ευχαριστώ migf1 για τις χρήσιμε οδηγίες απεγκατάστασης.Σίγουρα κάποια στιγμή θα τις χρειαστώ!
Παρακαλώ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]